suzancım bebek şekeri hazır mı yapıyor musun?harika, ben çok seviyorum bu tarzoğlun güle güle kullansın cicilerini..yorumlar için de sağol canım..stresin etkilediğini biliyordum da bu kadarını tahmin etmemiştim. Gerçekten yorgunluk ve stres çok etkiliyormuş bebeği bu benim yolculuk öyle birşey ki, gitmesem bir senem çöpe gidecek, belki daha da fazlası çünkü her gün yeni bir şey değişiyor. Hem kazandığım para, işim, statüm..her şeyimi etkiliyor işte ailemizin geleceği yani..gitsem bir türlü gitmesem bir türlü..Uçak da yok, çaresiz araba ile gidiyoruz en azından dura dura oluyor. Elimden geldiği kadar su içmeye çalışacağım ben de. Her yerden onu duyuyorum. Dua edin bize...
Everycim, benim oğlanın da karın çevresi en geri olanı. Allah'ım sağlıkla bir doğsa şu çocuklar,iyice sapıttım. Buna bir şey olursa beni de uyutsunlar,artık yaşatmasınlarÇocuğumu perişan ettim k.valideydi görümceydi işti derken...
keepcım hicbir sey senden bebegindne onemli degil
sen rahat olmaya bak
ve usg falan bos aslinda olcumler tahmini olcumler yanilma payi var her zaman icin
ben takilmiyorum artik kg kac diye hic
onemli olan saglikla dogsunlar sonra saglikla buyusunler
minicik dogan bebekler oyle guzel gelisiyorlar ki disarida
bende de tansiyon sorunu var arada yukseliyor hastaneye gidiyorum surekli kontrol altindayim ve proteine bakiyorlar
eger cok yukselirse hemen sezeryan yapacak doktorum haftasi onemli degil
yukseldigi anda alicam dedim
ve bebek de ters duruyor makat gelisi donme ihtimali hic yok benim pozisyona gore dedi ve sezeryan yapilcak bana 39. hafta civari
rezenecim ya belli olmuyor aslinda son an bile donebiliyormus
ama benimki oyle bir duruyor ki donme ihtimali yok aylardir dayadi kafasini oglus degismeye niyeti yok :)
iki dogum sekline de raziyim canim ben
hic farketmez tabi gonlum normalden yana olurdu ama saglikli dogum olsun da ikisi de kabulum dedim hep
öyle tabi
ben de öyle düşünüyorum. zorlayıp takıntı yapmaya gerek yok
illaki sezeryan olsun deyip hastaneye zor yetişenler duydum
suzancım bebek şekeri hazır mı yapıyor musun?harika, ben çok seviyorum bu tarzoğlun güle güle kullansın cicilerini..yorumlar için de sağol canım..stresin etkilediğini biliyordum da bu kadarını tahmin etmemiştim. Gerçekten yorgunluk ve stres çok etkiliyormuş bebeği bu benim yolculuk öyle birşey ki, gitmesem bir senem çöpe gidecek, belki daha da fazlası çünkü her gün yeni bir şey değişiyor. Hem kazandığım para, işim, statüm..her şeyimi etkiliyor işte ailemizin geleceği yani..gitsem bir türlü gitmesem bir türlü..Uçak da yok, çaresiz araba ile gidiyoruz en azından dura dura oluyor. Elimden geldiği kadar su içmeye çalışacağım ben de. Her yerden onu duyuyorum. Dua edin bize...
Everycim, benim oğlanın da karın çevresi en geri olanı. Allah'ım sağlıkla bir doğsa şu çocuklar,iyice sapıttım. Buna bir şey olursa beni de uyutsunlar,artık yaşatmasınlarÇocuğumu perişan ettim k.valideydi görümceydi işti derken...
CNM ınsl doner bır ılk yaparda sende normal dogurursunnnnnkeepcım hicbir sey senden bebegindne onemli degil
sen rahat olmaya bak
ve usg falan bos aslinda olcumler tahmini olcumler yanilma payi var her zaman icin
ben takilmiyorum artik kg kac diye hic
onemli olan saglikla dogsunlar sonra saglikla buyusunler
minicik dogan bebekler oyle guzel gelisiyorlar ki disarida
bende de tansiyon sorunu var arada yukseliyor hastaneye gidiyorum surekli kontrol altindayim ve proteine bakiyorlar
eger cok yukselirse hemen sezeryan yapacak doktorum haftasi onemli degil
yukseldigi anda alicam dedim
ve bebek de ters duruyor makat gelisi donme ihtimali hic yok benim pozisyona gore dedi ve sezeryan yapilcak bana 39. hafta civari
cnm benım oglusumda o haftalarda hıckırıyordu merak etme normaldır yanıı dr aramana gerek yok bene ama sen bılırsın cunkumm 18-19 haftalarda hatırlıyorum yenı tekmelerım baslamıstı sbh uyandgımda guclu bır sekılde karnım hareket ettı demekkı dedım hıckırıyorrrrrkızlar nasılsınız bebişleer iyidir inşallah... ben birşey sormak istiyorum bebeğin hıçkırmasına baktım netten hep 28.haftalardan sonra demişler ben 18.haftaya girdim hıçkırıklar başladı çok mu erken ki ya bide hıçkırık iyi bişey mi doktorumu aramalımıyım bilemedim ???????????????????
kızlar bugün doktora gittik bebişimiz 12 haftalık 5 gün olmuş ikili tarama testini yaptırdık ense kalınlğı 1 mm cıktı.sonucları 4 gün sonra alıcakmışım.kan uyuşmazlığı testimiz negatif cıkması gerekirken 1\4 pozitif cıktı doktorum 1 ay sonraki randevuda testi tekrarlıycaz dedi.inşallah pozitif cıkmaz.doktorum ilk testi görünceki halini görünce cok stres oldum eşimde yoktu yanımda..ciddi bişey olsa söylerdi zaten.bizden haberler böyle
umarım tüm hamişlerimiz sağlıkla mutlulukla sürdürüyordur hamişliklerini
sizlere bir sorum olacak kızlar
gebeliğimin 10. haftasındayım
doktorum benden kan pıhtılaşma testleri istemedi
tam kan bakıldı ama pıhtılaşmaya bakılması için doktorun gerek görmesi mi gerekir yoksa rutinlerden biri midir bu test?
bu aysonunda 28 martta ikili testlerim ve ayrıntılı ultrason olacak o zaman mı bakacak acaba?
aklıma düştü de tecrübelerinizden faydalanmak istedim
bildiğim kadarıyla yok canım, ama bugün bir arkadaşım mesajla bilgilendirdi beni mutlaka kan pıhtılaşma testlerin yaptır diyecanım sende kan pıhtılaşma sorunu mu var bu testin istendiğnii ilk kez duyuyorum.
umarım tüm hamişlerimiz sağlıkla mutlulukla sürdürüyordur hamişliklerini
sizlere bir sorum olacak kızlar
gebeliğimin 10. haftasındayım
doktorum benden kan pıhtılaşma testleri istemedi
tam kan bakıldı ama pıhtılaşmaya bakılması için doktorun gerek görmesi mi gerekir yoksa rutinlerden biri midir bu test?
bu aysonunda 28 martta ikili testlerim ve ayrıntılı ultrason olacak o zaman mı bakacak acaba?
aklıma düştü de tecrübelerinizden faydalanmak istedim
rezenecim iyi cıkımıs sonucun canım
masallah bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?