Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
keepcım hicbir sey senden bebegindne onemli degil
sen rahat olmaya bak
ve usg falan bos aslinda olcumler tahmini olcumler yanilma payi var her zaman icin
ben takilmiyorum artik kg kac diye hic
onemli olan saglikla dogsunlar sonra saglikla buyusunler
minicik dogan bebekler oyle guzel gelisiyorlar ki disarida
bende de tansiyon sorunu var arada yukseliyor hastaneye gidiyorum surekli kontrol altindayim ve proteine bakiyorlar
eger cok yukselirse hemen sezeryan yapacak doktorum haftasi onemli degil
yukseldigi anda alicam dedim
ve bebek de ters duruyor makat gelisi donme ihtimali hic yok benim pozisyona gore dedi ve sezeryan yapilcak bana 39. hafta civari

deme öyle canım
bişey olmaz Allah korusun bebeğini ve seni

ah kuzum ya normal doğum istiyordun sen değil mi. hayırlısı olsun
demek bu haftalarda belli oluyor nasıl olacağı . :44:

rezenecim ya belli olmuyor aslinda son an bile donebiliyormus
ama benimki oyle bir duruyor ki donme ihtimali yok aylardir dayadi kafasini oglus degismeye niyeti yok :)
iki dogum sekline de raziyim canim ben
hic farketmez tabi gonlum normalden yana olurdu ama saglikli dogum olsun da ikisi de kabulum dedim hep

öyle tabi
ben de öyle düşünüyorum. zorlayıp takıntı yapmaya gerek yok
illaki sezeryan olsun deyip hastaneye zor yetişenler duydum

öyle tabi
ben de öyle düşünüyorum. zorlayıp takıntı yapmaya gerek yok
illaki sezeryan olsun deyip hastaneye zor yetişenler duydum

ya da tam aksı ılla normal ıstıyorum dıye tutturanlar var
gunu gecıyor ılla normal dıyıp bebegın saglıgını tehdıt altına atabılıyorlar
bence de rahat olmak lazım bu konuda

kızlar nasılsınız bebişleer iyidir inşallah... ben birşey sormak istiyorum bebeğin hıçkırmasına baktım netten hep 28.haftalardan sonra demişler ben 18.haftaya girdim hıçkırıklar başladı çok mu erken ki ya bide hıçkırık iyi bişey mi doktorumu aramalımıyım bilemedim ???????????????????

benım ark.var onun ablası yapıyor burda gulsunoguz dıye ark.listemde var cok farklı orneklerı de var o kendısı yapıyor ıstersen albumune bak kargo ıle gonderım yapıyor ınslll
ınsll saglıcakla gıydırmek nasıpp olur
canım benım oyle dusunme rabbıme emantesınız ınsll gusel seyler olurcakk e senn bebe basından berı o ortamda ve o kosturmacada ınsl gusel dusun gusel olsun cnm benımm RABIM KORUSUNN INSL SIZI VE TUM HERKESLERIII
CNM ınsl doner bır ılk yaparda sende normal dogurursunnnnndemek 4 haftanız kaldı cok sukur her gunumuzeeeeeee
cnm benım oglusumda o haftalarda hıckırıyordu merak etme normaldır yanıı dr aramana gerek yok bene ama sen bılırsın cunkumm 18-19 haftalarda hatırlıyorum yenı tekmelerım baslamıstı sbh uyandgımda guclu bır sekılde karnım hareket ettı demekkı dedım hıckırıyorrrrr

Son düzenleme:
lillum canim benim sanirim 28.haftadan sonra basladi daha erkenolmuyordu
simdi gunde bir ya da iki oluyor
bebegin iyi beslendigini gosteriyor diye duydum bilmiyorum ne kadar dogru ama bebek zaten hickirir
bazi anneler farketmez sadece
bence normal durumdur

kızlar bugün doktora gittik bebişimiz 12 haftalık 5 gün olmuş ikili tarama testini yaptırdık ense kalınlğı 1 mm cıktı.sonucları 4 gün sonra alıcakmışım.kan uyuşmazlığı testimiz negatif cıkması gerekirken 1\4 pozitif cıktı doktorum 1 ay sonraki randevuda testi tekrarlıycaz dedi.inşallah pozitif cıkmaz.doktorum ilk testi görünceki halini görünce cok stres oldum eşimde yoktu yanımda..ciddi bişey olsa söylerdi zaten.bizden haberler böyle

masallah bebisine canim buyumussunuz

umarım tüm hamişlerimiz sağlıkla mutlulukla sürdürüyordur hamişliklerini
sizlere bir sorum olacak kızlar
gebeliğimin 10. haftasındayım
doktorum benden kan pıhtılaşma testleri istemedi
tam kan bakıldı ama pıhtılaşmaya bakılması için doktorun gerek görmesi mi gerekir yoksa rutinlerden biri midir bu test?
bu aysonunda 28 martta ikili testlerim ve ayrıntılı ultrason olacak o zaman mı bakacak acaba?
aklıma düştü de tecrübelerinizden faydalanmak istedim

Son düzenleme:

canım sende kan pıhtılaşma sorunu mu var bu testin istendiğnii ilk kez duyuyorum.

canım sende kan pıhtılaşma sorunu mu var bu testin istendiğnii ilk kez duyuyorum.
bildiğim kadarıyla yok canım, ama bugün bir arkadaşım mesajla bilgilendirdi beni mutlaka kan pıhtılaşma testlerin yaptır diye
demek ki rutin bir test değil, doktor gerektiğinde istiyor
bu konu hiç kafamda yoktu zaten soracağım doktoruma da yine de merak ettim bir şeyleri atlıyor muyuz diye

kan pihtilasmasi normalde rutin bir test degil canim
eger ekstra bir durumun yoksa ya da yapilmasini kendin istemiyorsan doktorlar zaten istemiyor
bize yapilmadi

tatlım pıhtılaşma testini doktorlar istemiyorlar bildiğim kadarıyla bana 2 hafta önce yapıldı ama ben istedim çünkü benim önceden pıhtılaşma sorunum vardı ve burnum kanardı hep doktor pek gerek görmedi buna rağmen sadece içim rahat olsun diye yaptıralım madem dedi ama doğuma yakın yapılabiliyormuş kanama olacağı için doğumda ben bu şekilde biliyorum

merhaba annişler
biz dün doktora gittik. şeker yükleme testimizi yaptırdık sabah. öğleden sonra da hem sonucu gösterdik hem de bebişi ultrason da gördük. şeker testim 80-128 çıktı. iyi dedi doktorum.
benim doktorun ultrasonu pek anlaşılır değil. o kendine göre ölçümleri yapıyor. sonra kilosunu ve boyunu söyleyip gelişimi iyi deyip kalkıyoruz.
dün yine aynı şey oldu, bebek ultrasona tekme attı üç kez, farklı noktalara geçtiğimiz halde döndü o tarafa da attı.
20-21 nisan gibi tekrar gideceğim.
doktor erken doğum riskin görünmüyor şimdilik dedi.
bir rahatsızlığın var mı dedi. yok sadece bacaklarıma kramp giriyor dedim. o da yanında bi hemşire vardı. en sorunsuz hastam dedi ona. sonra maşaallah dedi.
Allah'ım devamınnı da doğumun da böyle güzel gitmesini nasip etsin.

kızlar biz döndük, toplantım gayet iyi geçti daha da önemlisi bebiş de ben de çok iyiyiz bebiş kıpır kıpırdualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim siz de güzel haberler almışsınız çok sevindim.İnşallah hepimizin hamileliği çok güzel geçer ve sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

keepppp guzel haberlerle gelmene coooook sevindim rezeneee aslinda baya buyuduk di mi ilk zamanalr cok zor geciyordu. ya benim icin onceden de zordu ama esim yanimdayken cok guzel. o gidince zor olacak ama dogum icin son hazirliklar derken gecer insallah.39.hafta sezeryanim olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…