everycim sağolkeepppp guzel haberlerle gelmene coooook sevindimrezeneee aslinda baya buyuduk di mi ilk zamanalr cok zor geciyordu. ya benim icin onceden de zordu ama esim yanimdayken cok guzel. o gidince zor olacak ama dogum icin son hazirliklar derken gecer insallah.39.hafta sezeryanim olur zaten
ilk aylarda bende de oluyordu, istem dışı yaptığın hareketler bebeğe zarar vermez canım ama diğer zamanlarda gerilmemeye çalış bir de yürüyüşlere başladınız mı, onların da yardımı oluyorkeepcim güzel haberlerle dönmene sevindim
kızlar birşey sormak istiyorum bende sürekli gerilme isteği oluyo ve özellik yatarken hatta sabah uyandığımda kendimi gerim gerim gerilirken buluyorum çok korkuyorum ama istemdışıda oluyor bunun bi sakıncası yoktur inşalahhay yaa :18:
ilk aylarda bende de oluyordu, istem dışı yaptığın hareketler bebeğe zarar vermez canım ama diğer zamanlarda gerilmemeye çalış bir de yürüyüşlere başladınız mı, onların da yardımı oluyor
cnm bısdede yusmazlık var ama ıgne oldu ben sadece baska test fılan olmadıkkı bızz ınsl sonuclarınız da gusel cıkar cnmkızlar bugün doktora gittik bebişimiz 12 haftalık 5 gün olmuş ikili tarama testini yaptırdık ense kalınlğı 1 mm cıktı.sonucları 4 gün sonra alıcakmışım.kan uyuşmazlığı testimiz negatif cıkması gerekirken 1\4 pozitif cıktı doktorum 1 ay sonraki randevuda testi tekrarlıycaz dedi.inşallah pozitif cıkmaz.doktorum ilk testi görünceki halini görünce cok stres oldum eşimde yoktu yanımda..ciddi bişey olsa söylerdi zaten.bizden haberler böyle
cnm onu gerek gormuyorlar sadece ılerkı aylarda bebenın kg alımı yavaslarsa ıstıyor acaa pırtılasmamı basldıda bebege kan gıtmıyormukı dıyee bnm yan komsumnkı 7ayda cıktmıstı ıgne olarak durdurdu du o premlemınııumarım tüm hamişlerimiz sağlıkla mutlulukla sürdürüyordur hamişliklerini
sizlere bir sorum olacak kızlar
gebeliğimin 10. haftasındayım
doktorum benden kan pıhtılaşma testleri istemedi
tam kan bakıldı ama pıhtılaşmaya bakılması için doktorun gerek görmesi mi gerekir yoksa rutinlerden biri midir bu test?
bu aysonunda 28 martta ikili testlerim ve ayrıntılı ultrason olacak o zaman mı bakacak acaba?
aklıma düştü de tecrübelerinizden faydalanmak istedim
ii sukur ncm yaadarısı bana ınsl gusel cıkar ılkı sınır mıs ama :44:merhaba annişler
biz dün doktora gittik. şeker yükleme testimizi yaptırdık sabah. öğleden sonra da hem sonucu gösterdik hem de bebişi ultrason da gördük. şeker testim 80-128 çıktı. iyi dedi doktorum.
benim doktorun ultrasonu pek anlaşılır değil. o kendine göre ölçümleri yapıyor. sonra kilosunu ve boyunu söyleyip gelişimi iyi deyip kalkıyoruz.
dün yine aynı şey oldu, bebek ultrasona tekme attı üç kez, farklı noktalara geçtiğimiz halde döndü o tarafa da attı.
20-21 nisan gibi tekrar gideceğim.
doktor erken doğum riskin görünmüyor şimdilik dedi.
bir rahatsızlığın var mı dedi. yok sadece bacaklarıma kramp giriyor dedim. o da yanında bi hemşire vardı. en sorunsuz hastam dedi ona. sonra maşaallah dedi.
Allah'ım devamınnı da doğumun da böyle güzel gitmesini nasip etsin.
oh cok sevındım keep cım yaa cok sukurr ınsl saglıcakala kavusmak dılegımleeeeeeeee hepımız ıcınnkızlarbiz döndük, toplantım gayet iyi geçti daha da önemlisi bebiş de ben de çok iyiyiz bebiş kıpır kıpır dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim siz de güzel haberler almışsınız çok sevindim.İnşallah hepimizin hamileliği çok güzel geçer ve sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
everycim sağolya şurada ne kaldı vallahi sana baktıkça hem kaygılanıyorum hem de imreniyorum bu arada doktor ziyaretlerini kaçta bir yapıyorsun canım?
üç aydan sonra başlanıyor normal gebeliklerde canım, ama zaten günde 1 km bişi yani 15-20 dk anca yürüyorsun. Durup dururken niye gelişmesin bebişin merak etme, gelişir. Beslenme ve tecrübeyle sabit olarak stres epey etkili gelişimde. Onlara dikkat et.hayır canım ya daha erken olduğunu duymuştum hatta doktorum bu zamanlarda 15dk yürüyüşün yeterli olacağını sölemişti ne zaman başlamam gerek ya ben birşey duydum bebek emzikten düşermiş gelişmezmiş korku kapladı içimi ufffffffffffffffff:18:
üç aydan sonra başlanıyor normal gebeliklerde canım, ama zaten günde 1 km bişi yani 15-20 dk anca yürüyorsun. Durup dururken niye gelişmesin bebişin merak etme, gelişir. Beslenme ve tecrübeyle sabit olarak stres epey etkili gelişimde. Onlara dikkat et.
Suzan, sen niye hastanedeydin ya, ben kaçırmışım orayıgeçmiş olsun canım benim, iyi misin şimdi?
Every, senin de tansiyon olmuş geçmiş olsun..Topikcenek gözlere nazarlara mı geldik nedirBebişlerimize kavuşalım sağlıkla, tüm dileğim bu
ben 3 ay dolunca kendımı yollara vrudum hala da yuruyorum
doktorum yeter diyor hatta ama eismle gunde 4 saat sokaklardayız :) cok sukur bir sakınca da yok
ben dogumum kolay olsun dıye cok yuruyordum cok hareketlıydım ama malesef yararlanamıycam bundan sezeryan olacak benimoglus ters duruyor ve donme ıhtımalı yokmus durusuna gore
tansiyonum arada yukselıyor canım ama kontrol altındayız evde sureklı bakıyorum cok sukur dusuyor
every kilo durumu nasıl sende
toplam 16 kilo aldim canim
20ye kadar yolu var
toplam 16 kilo aldim canim
20ye kadar yolu var
benım yerım olmadıgı ıcın oda yapmıyorum amaaa su buyuyen besıklerden ıstıyoruzz esımle son dk park besıgıne donmes ısekk ama yerın varsa kendı evın ıse buyuyenden alabılır sın benım yerım olsa bırde dolap ıstıyorum ama yerım yok kv ıle oturdugumuz ıcnn o yusden kendı dolabımda yer actm yenı yerlestırdım bıttı teyzesiiiiselam kızlarrrr..
sizlere bir soru sormak istiyorum..
bebeğinize oda yapıyormusunuz..ben yapmayı düşünüyorum..
acaba büyüyen beşikmi alsam yoksa normal beşikmi bu konuda çok kararsız kaldım:26:
selam kızlarrrr..
sizlere bir soru sormak istiyorum..
bebeğinize oda yapıyormusunuz..ben yapmayı düşünüyorum..
acaba büyüyen beşikmi alsam yoksa normal beşikmi bu konuda çok kararsız kaldım:26:
benım yerım olmadıgı ıcın oda yapmıyorum amaaa su buyuyen besıklerden ıstıyoruzz esımle son dk park besıgıne donmes ısekk ama yerın varsa kendı evın ıse buyuyenden alabılır sın benım yerım olsa bırde dolap ıstıyorum ama yerım yok kv ıle oturdugumuz ıcnn o yusden kendı dolabımda yer actm yenı yerlestırdım bıttı teyzesiiii
şu an kararım dolabını ve şifonyeri yaptırmak
yanına ikea nın yatağını alacağım galiba
büyüyen yatak almak istemiyorum. daha sonra baza alıp koyarım diye düşünüyorum
slm kızlarrr
oda konusu geçmiş ben bütçemizin elverdiğince genç odası yapmayı planlıyoruz çünkü park yatak alıcam tekrardan beşiğe gerek duymuyorum inşallah doğru bir karar vermişimdir
herkes yeri ve durumu değişi oldugu değişik fikirler çıkıyor canım..bende park yatak almak istemiyorum hiç ısınamadım onlara yaa..
bi gün alayım diyorum diğer gün hemen vazgeçiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?