Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
everycim sağol ya şurada ne kaldı vallahi sana baktıkça hem kaygılanıyorum hem de imreniyorum bu arada doktor ziyaretlerini kaçta bir yapıyorsun canım?

rezenecim, bebek bakımı ile ilgili okuduğun kitapları paylaşmışsın, rica etsem benim gözümden kaçmış bi daha paylaşır mısın buradan

keepcim güzel haberlerle dönmene sevindim

kızlar birşey sormak istiyorum bende sürekli gerilme isteği oluyo ve özellik yatarken hatta sabah uyandığımda kendimi gerim gerim gerilirken buluyorum çok korkuyorum ama istemdışıda oluyor bunun bi sakıncası yoktur inşalahhay yaa :18:

ilk aylarda bende de oluyordu, istem dışı yaptığın hareketler bebeğe zarar vermez canım ama diğer zamanlarda gerilmemeye çalış bir de yürüyüşlere başladınız mı, onların da yardımı oluyor

hayır canım ya daha erken olduğunu duymuştum hatta doktorum bu zamanlarda 15dk yürüyüşün yeterli olacağını sölemişti ne zaman başlamam gerek ya ben birşey duydum bebek emzikten düşermiş gelişmezmiş korku kapladı içimi ufffffffffffffffff:18:

biz geldik oglusumun dun dr muaynemız vardı cok sukur ben 15 gundur hastanda oldugum ıcın kg vermıstım dr baktı bebegıme ve cok ıı dedı hatta 1 hafta onde cıktı 35 cm boy ve 800 küsür kg deyız arıtkın cok suku r ve dogum 1 hafta daha one kaydıısımdılık hepsı normal dedıı seker testı verdı 50 gr glıkoz ıctım ıgrenc derecede tatlıdıı(tatlıyı sevmıyorumda)ama bgn sonuc ıcın aradım sınıra yakın cıkmıs cars.gel 100 gr lık ıceceksın acc gel ddı stres oldum telden berı moralım bozuk yaa nıe sınıra yakın cıktıkıı sanki:44::44: bunada sukur hayılrıı hakkımızda ınsll

e sızden nbrr

cnm bısdede yusmazlık var ama ıgne oldu ben sadece baska test fılan olmadıkkı bızz ınsl sonuclarınız da gusel cıkar cnm
cnm onu gerek gormuyorlar sadece ılerkı aylarda bebenın kg alımı yavaslarsa ıstıyor acaa pırtılasmamı basldıda bebege kan gıtmıyormukı dıyee bnm yan komsumnkı 7ayda cıktmıstı ıgne olarak durdurdu du o premlemınıı

ii sukur ncm yaadarısı bana ınsl gusel cıkar ılkı sınır mıs ama :44:

oh cok sevındım keep cım yaa cok sukurr ınsl saglıcakala kavusmak dılegımleeeeeeeee hepımız ıcınn

everycim sağol ya şurada ne kaldı vallahi sana baktıkça hem kaygılanıyorum hem de imreniyorum bu arada doktor ziyaretlerini kaçta bir yapıyorsun canım?

2 haftada bir artık canım
ama ekstra durum olursa daha erken gıdıyorum
gecende tansiyon yukseldi mesela erkenden gittim ve sıradaki randevuyu erteledik 2hafta sonraya

üç aydan sonra başlanıyor normal gebeliklerde canım, ama zaten günde 1 km bişi yani 15-20 dk anca yürüyorsun. Durup dururken niye gelişmesin bebişin merak etme, gelişir. Beslenme ve tecrübeyle sabit olarak stres epey etkili gelişimde. Onlara dikkat et.

Suzan, sen niye hastanedeydin ya, ben kaçırmışım orayı geçmiş olsun canım benim, iyi misin şimdi?

Every, senin de tansiyon olmuş geçmiş olsun..Topikcenek gözlere nazarlara mı geldik nedir Bebişlerimize kavuşalım sağlıkla, tüm dileğim bu

ben 3 ay dolunca kendımı yollara vrudum hala da yuruyorum
doktorum yeter diyor hatta ama eismle gunde 4 saat sokaklardayız :) cok sukur bir sakınca da yok
ben dogumum kolay olsun dıye cok yuruyordum cok hareketlıydım ama malesef yararlanamıycam bundan sezeryan olacak benim oglus ters duruyor ve donme ıhtımalı yokmus durusuna gore
tansiyonum arada yukselıyor canım ama kontrol altındayız evde sureklı bakıyorum cok sukur dusuyor

every kilo durumu nasıl sende

toplam 16 kilo aldim canim
20ye kadar yolu var

everyy canım benımm senn safak azalıyorr ayy cok tatlı ılk sen tadacaksınn halılylee oglusunun kokusunu darısı sonradan da bıslereeeeeeee cok sukurher gunumuzeeeeeeeee cars.seker testının 100 gr lık tekrar ıcecegım ogg ama oglusum ıcın degerrrrrrrrrrrrr
16 kg 8.ayındasınn ama fotolarda bellı dgldı kı bu yaaa:44:son halını koysana kızz bende 7a.ydayımm 7,5 kg almısım hayırlısı oglum saglıklı olsundaaaaaaa no problemm annesi kurban olsun yaradanaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kızlarrrr..

sizlere bir soru sormak istiyorum..

bebeğinize oda yapıyormusunuz..ben yapmayı düşünüyorum..

acaba büyüyen beşikmi alsam yoksa normal beşikmi bu konuda çok kararsız kaldım:26:

selam kızlarrrr..

acaba büyüyen beşikmi alsam yoksa normal beşikmi bu konuda çok kararsız kaldım:26:
benım yerım olmadıgı ıcın oda yapmıyorum amaaa su buyuyen besıklerden ıstıyoruzz esımle son dk park besıgıne donmes ısekk ama yerın varsa kendı evın ıse buyuyenden alabılır sın benım yerım olsa bırde dolap ıstıyorum ama yerım yok kv ıle oturdugumuz ıcnn o yusden kendı dolabımda yer actm yenı yerlestırdım bıttı teyzesiiii

selam kızlarrrr..

şu an kararım dolabını ve şifonyeri yaptırmak
yanına ikea nın yatağını alacağım galiba
büyüyen yatak almak istemiyorum. daha sonra baza alıp koyarım diye düşünüyorum

slm kızlarrr

oda konusu geçmiş ben bütçemizin elverdiğince genç odası yapmayı planlıyoruz çünkü park yatak alıcam tekrardan beşiğe gerek duymuyorum inşallah doğru bir karar vermişimdir

şu an kararım dolabını ve şifonyeri yaptırmak
yanına ikea nın yatağını alacağım galiba
büyüyen yatak almak istemiyorum. daha sonra baza alıp koyarım diye düşünüyorum

suzannn ve rezeneee cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum kızlarr..

benim evim kira ama boş bi odam var ütü odası olarak kullanıyordum..o odayı bebek odası yapmak istiyorum..

bebek odası derken herşey tam takım değil tabikide ama en azından ona ait bi oda olsun diye :)

kararsız kalmıştım büyüyen beşik alıp almamakta ama dün eşimlede baya baktı en azından büyüyen beşik alırsak sonrda yatak ieklinde kullanır diye karar verdik..inşallah yanılmayız..

İnşallah bir an evvel sağ sağlim bebeişlerimize kavusurz kızlarrr

slm kızlarrr

oda konusu geçmiş ben bütçemizin elverdiğince genç odası yapmayı planlıyoruz çünkü park yatak alıcam tekrardan beşiğe gerek duymuyorum inşallah doğru bir karar vermişimdir

herkes yeri ve durumu değişi oldugu değişik fikirler çıkıyor canım..bende park yatak almak istemiyorum hiç ısınamadım onlara yaa..

bi gün alayım diyorum diğer gün hemen vazgeçiyorummm

herkes yeri ve durumu değişi oldugu değişik fikirler çıkıyor canım..bende park yatak almak istemiyorum hiç ısınamadım onlara yaa..

bi gün alayım diyorum diğer gün hemen vazgeçiyorummm

park yataga normalde ben de isinamadim
cok sicak bakmiyordum
biz burdan aldik goturucez cunku dogunca hemen gidemiycem bebisin yatacak yeri lazim diye guzel bir park yatak sectik aldik, nasilsa tasimasi kolay
ama burda yasiyor olsaydim baska tur alirdim ben de sanirim
ama kullanislilar cunku cevremde herkes tercih ediyor park yataklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…