Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

evet senin durumuna en iyi park yatak uymuş canım..güle güle memnuniyetle kullanırsın inşallah

evet senin durumuna en iyi park yatak uymuş canım..güle güle memnuniyetle kullanırsın inşallah

amin canim gelsin de yatsin misil misil uyusun oglus olabildiginca sevimli icime sinen birsey almaya calistim..bugun esimi yolcu ettik malesef artik besigi duzenle yerini belirler kiyafeltleri hazirla ve hastane cantami hazirlamakla vakit gecirmeye calisicam

Allah kavuştursun inşallah canım...çok az vaktin kaldı maşallah..fazlada bir işin kalmamış hayırlısıyla alırsın inşallah oğlunu kucağına

Allah kavuştursun inşallah canım...çok az vaktin kaldı maşallah..fazlada bir işin kalmamış hayırlısıyla alırsın inşallah oğlunu kucağına

amin canim
siz de kocaman olmussunuz
umarim ates topicinden daha bir suru kisi gelir buraya
gelmesini dort gozle bekledigim cok degerli insanlar var orda

amin canim
siz de kocaman olmussunuz
umarim ates topicinden daha bir suru kisi gelir buraya
gelmesini dort gozle bekledigim cok degerli insanlar var orda

evet canım baya büyüdük :) oğlumun kıpırtılarını hissediyorum ben biraz geç hissetmeye başladımda

amin canım inşallah bir sürü arkadasımızda bebeklerine kavusurlar..bazen okuyorum o sayfayı ama tanıdıga rastlayamıyorum

ben girmiyorum artik ates topicine hic tanidik goremiyorum gozlerim ariyor karanfilceci, bahari, 9 ayi, senayi... falan ama yok isimleri bakiyordum geri sayfalara sonra cikiyordum
burda bulusuruz umarim en yakin zamanda

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben çok telaşeli günler geçirdim ev taşıdım çok şükür oğluşum çok iyi 18. haftadan beri hareketlerini çok net hissediyorum ama son iki haftadır çok sert takmeler atmaya başladı dün ebe bile kalp atşını dinleyemedi dokunduğu anda kıpır kıpır sürekli suyun sesleri geldi çok hareketli olacak senin oğlun diyor :))

benim de sezeryan olacak galiba, daha iyi boş ver..siz ne çok yürüyorsunuz öyleee, ben 4 saat yürüsem biterim

selam kızlarrrr..

sizlere bir soru sormak istiyorum..

bebeğinize oda yapıyormusunuz..ben yapmayı düşünüyorum..

acaba büyüyen beşikmi alsam yoksa normal beşikmi bu konuda çok kararsız kaldım:26:
bizim evde bi eşimin bi benim çalışma odalarımız vardı, çalışma odalarını birleştirdik benimkini de bebek odası yaptık. Şu an itibari ile bi ikea şifonyer, bir ikeanın sallanan hasır koltuğu, bir ikea kitaplık var. Bir de odada kocaman dolap(o maalesef bütün ailenin, o dolabın sığdığı tek odayı bebişe verdik çünkü). Takım almadık,parçaları birleştirdik..Yatağı park yatak aldık çünkü odadan odaya gezeceğiz sanırım ve bize daha kullanışlı geldi,bir sürü işlevi var.. Görünüşü de gayet güzel, bak bu

pervane,nerelerdesin sen? maşallah oğluşuna yeni evin de hayırlı olsun

pervane,nerelerdesin sen? maşallah oğluşuna yeni evin de hayırlı olsun

büyüyoruz canım işte telaşeden çok yazamadım ama takip ettim sizi de teşekkür ederim ev içide canım hayırlı olur inş. eşim doğumdan 15 gün sonra askere gidecek bende annnemlerin siteye taşındım şimdiden sonrasında kolaylık olsun diye...

şimdi de şenayın haberini okudum çok mutlu oldum yaa inş. hepimiz burda toplanacağız :)

kızllllar selaaam olsun hepınızeeeee
butun eskı arkadaslarım bu topıkte
bende eskı dostlarıma guzel haberler getırdımmm

HAMILEYIM KIZLAR HAMILEYIMMMM

cok sükür rabbıme bu kelımelerı yazabıldım buraya sonunda.
tup bebek tedavısındeydım. bugun transferımın 9. günü, dun ıdrar testı yaptım, hemen cıkıverdı o cok ozendıgım cıft cızgı.
sonrada kana gıttık esımle. sukurler olsun kı erken olmasına ragmen 70.9 cıktı b-hcg.

rabbımm kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah..
ates topıgındekı o cok guzel sohbetlerımızın hatrına butun eskı dostlarımla bu mutlulugumu paylasmak ıstedım.

yemin ediyoru tuylerim diken diken oldu hamıleyım yazını okuyuncacoooooooook sevındımmmmmmmmmmmmmmmmm tebrıklerrrrrr tebriklerrrrrr senaycımmmmmm her an aklımda olan ısımlerdensin ve cok sukur hamılesın artık gozunuz aydın

tekrar tebrikler.
buraya da bekleriz. çok sevindim

teşekkür ederim everycim.
ınsallah ben gıbı eskı ateş topıgı sakınlerı de benım yasadıgım bu mutlulugu yasar... sıra onlarda ınsallah onların basını ben cekıyorumdur.
senınde cok az kalmıs bebegının gelmesıne. ne mutlu sana saglıkla gelebılmıssın bugunlere.
ınsallah bızlerde erişiriz o günlere.
tekrar tebrikler.
buraya da bekleriz. çok sevindim

canım cok cok tesekkur ederım

herkes derdı goz acıp kapayana kadar gececek dıye
aslında icinde bulundugumuz zamanda gecmiyor gibiydi ama bak simdi geri sayim basladi cok sukur
snein icin de eminim oyle olacak cabucak ve guzelce gececek gunlerin
hepimiz burda toplaniriz umarim aklimda hep ordkai arkadaslarim var insan hep merak ediyorum
ilk arkadaslarimiz onlar seninle birlikte guzel haberler arka arkaya gelsin insallah canim

şenayyyyyy

inanamıyorum Rabbim büyüksün çok şükür hamilesin inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur yavrularımızı inş sağlıklı kolay bi hamilelik geçirirsin canım çok sevindim tebrikler tekrardan

every
az kalmış everycim ya şafak azalmış da azalmış inşallah bizlerede nasip olur bu haftaları görmeyi inşallah kolay bi doğum olur senin ve bebeğin için

lillum sagol canim benim
bak senin de 20li haftalar olmus
cabucak gececek sonra bebislerimizi konusucaz

şenayımm çok şükür yaaa okuyunca öyle mutu oldum ki anlatamam bebeğimi ilk öğrendiğim zamana döndüm sevinç gözyaşların dinmesin Rabbim tamamına erdirsin isteyen herkese en kısa sürede nasip etsiin inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…