park yataga normalde ben de isinamadim
cok sicak bakmiyordum
biz burdan aldik goturucez cunku dogunca hemen gidemiycem bebisin yatacak yeri lazim diye guzel bir park yatak sectik aldik, nasilsa tasimasi kolay
ama burda yasiyor olsaydim baska tur alirdim ben de sanirim
ama kullanislilar cunku cevremde herkes tercih ediyor park yataklari
evet senin durumuna en iyi park yatak uymuş canım..güle güle memnuniyetle kullanırsın inşallah
amin canim gelsin de yatsin misil misil uyusun oglusolabildiginca sevimli icime sinen birsey almaya calistim..bugun esimi yolcu ettik malesef artik besigi duzenle yerini belirler kiyafeltleri hazirla ve hastane cantami hazirlamakla vakit gecirmeye calisicam
Allah kavuştursun inşallah canım...çok az vaktin kaldı maşallah..fazlada bir işin kalmamış hayırlısıyla alırsın inşallah oğlunu kucağına
amin canim
siz de kocaman olmussunuz
umarim ates topicinden daha bir suru kisi gelir buraya
gelmesini dort gozle bekledigim cok degerli insanlar var orda
evet canım baya büyüdük :) oğlumun kıpırtılarını hissediyorum ben biraz geç hissetmeye başladımda
amin canım inşallah bir sürü arkadasımızda bebeklerine kavusurlar..bazen okuyorum o sayfayı ama tanıdıga rastlayamıyorum
Sizin son döneminize yetişen 1 ben kaldım orda
benim de sezeryan olacak galiba, daha iyi boş ver..siz ne çok yürüyorsunuz öyleeeben 3 ay dolunca kendımı yollara vrudum hala da yuruyorum
doktorum yeter diyor hatta ama eismle gunde 4 saat sokaklardayız :) cok sukur bir sakınca da yok
ben dogumum kolay olsun dıye cok yuruyordum cok hareketlıydım ama malesef yararlanamıycam bundan sezeryan olacak benimoglus ters duruyor ve donme ıhtımalı yokmus durusuna gore
tansiyonum arada yukselıyor canım ama kontrol altındayız evde sureklı bakıyorum cok sukur dusuyor
bizim evde bi eşimin bi benim çalışma odalarımız vardı, çalışma odalarını birleştirdik benimkini de bebek odası yaptık. Şu an itibari ile bi ikea şifonyer, bir ikeanın sallanan hasır koltuğu, bir ikea kitaplık var. Bir de odada kocaman dolap(o maalesef bütün ailenin, o dolabın sığdığı tek odayı bebişe verdik çünkü). Takım almadık,parçaları birleştirdik..Yatağı park yatak aldık çünkü odadan odaya gezeceğiz sanırım ve bize daha kullanışlı geldi,bir sürü işlevi var.. Görünüşü de gayet güzel, bak buselam kızlarrrr..
sizlere bir soru sormak istiyorum..
bebeğinize oda yapıyormusunuz..ben yapmayı düşünüyorum..
acaba büyüyen beşikmi alsam yoksa normal beşikmi bu konuda çok kararsız kaldım:26:
pervane,nerelerdesin sen? maşallah oğluşunaslm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben çok telaşeli günler geçirdim ev taşıdım çok şükür oğluşum çok iyi 18. haftadan beri hareketlerini çok net hissediyorum ama son iki haftadır çok sert takmeler atmaya başladı dün ebe bile kalp atşını dinleyemedi dokunduğu anda kıpır kıpır sürekli suyun sesleri geldi çok hareketli olacak senin oğlun diyor :))
pervane,nerelerdesin sen? maşallah oğluşunayeni evin de hayırlı olsun
kızllllar selaaam olsun hepınızeeeee
butun eskı arkadaslarım bu topıkte
bende eskı dostlarıma guzel haberler getırdımmm
HAMILEYIM KIZLAR HAMILEYIMMMM
cok sükür rabbıme bu kelımelerı yazabıldım buraya sonunda.
tup bebek tedavısındeydım. bugun transferımın 9. günü, dun ıdrar testı yaptım, hemen cıkıverdı o cok ozendıgım cıft cızgı.
sonrada kana gıttık esımle. sukurler olsun kı erken olmasına ragmen 70.9 cıktı b-hcg.
rabbımm kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah..
ates topıgındekı o cok guzel sohbetlerımızın hatrına butun eskı dostlarımla bu mutlulugumu paylasmak ıstedım.
kızllllar selaaam olsun hepınızeeeee
butun eskı arkadaslarım bu topıkte
bende eskı dostlarıma guzel haberler getırdımmm
HAMILEYIM KIZLAR HAMILEYIMMMM
cok sükür rabbıme bu kelımelerı yazabıldım buraya sonunda.
tup bebek tedavısındeydım. bugun transferımın 9. günü, dun ıdrar testı yaptım, hemen cıkıverdı o cok ozendıgım cıft cızgı.
sonrada kana gıttık esımle. sukurler olsun kı erken olmasına ragmen 70.9 cıktı b-hcg.
rabbımm kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah..
ates topıgındekı o cok guzel sohbetlerımızın hatrına butun eskı dostlarımla bu mutlulugumu paylasmak ıstedım.
yemin ediyoru tuylerim diken diken oldu hamıleyım yazını okuyuncacoooooooook sevındımmmmmmmmmmmmmmmmm tebrıklerrrrrr tebriklerrrrrr senaycımmmmmm her an aklımda olan ısımlerdensin ve cok sukur hamılesın artık gozunuz aydın
tekrar tebrikler.
buraya da bekleriz. çok sevindim
teşekkür ederim everycim.
ınsallah ben gıbı eskı ateş topıgı sakınlerı de benım yasadıgım bu mutlulugu yasar... sıra onlarda ınsallah onların basını ben cekıyorumdur.
senınde cok az kalmıs bebegının gelmesıne. ne mutlu sana saglıkla gelebılmıssın bugunlere.
ınsallah bızlerde erişiriz o günlere.
şenayyyyyy
inanamıyorum Rabbim büyüksün çok şükür hamilesin inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur yavrularımızı inş sağlıklı kolay bi hamilelik geçirirsin canım çok sevindim tebrikler tekrardan
every
az kalmış everycim ya şafak azalmış da azalmış inşallah bizlerede nasip olur bu haftaları görmeyi inşallah kolay bi doğum olur senin ve bebeğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?