maşallahınız var every ya nerene aldın 17 kiloyu merak ediyorum sadece göbüş çıkmış okadar fotoğraftan görünen bu
çokk sükür rabbıme kı hasretıne kavusan bırı daha senay cımm tuylerım dıken dıken oldu gozlerım dolduuuALLAH ım herkeslere yasatsın bu duyguları saglıklı bır gebelık gecır ınsllll dıleyen herkes tatsın bu duyguları ınsllllllllkızllllar selaaam olsun hepınızeeeee
butun eskı arkadaslarım bu topıkte
bende eskı dostlarıma guzel haberler getırdımmm
HAMILEYIM KIZLAR HAMILEYIMMMM
cok sükür rabbıme bu kelımelerı yazabıldım buraya sonunda.
tup bebek tedavısındeydım. bugun transferımın 9. günü, dun ıdrar testı yaptım, hemen cıkıverdı o cok ozendıgım cıft cızgı.
sonrada kana gıttık esımle. sukurler olsun kı erken olmasına ragmen 70.9 cıktı b-hcg.
rabbımm kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah..
ates topıgındekı o cok guzel sohbetlerımızın hatrına butun eskı dostlarımla bu mutlulugumu paylasmak ıstedım.
ınsl sen ve dıger kızlarda gec olsn güç olmaması dılegımle kavusursunuz hasretlerınıze cnm dua ıl eınsll sabır dolu gunler dılıyorumm hepınız ıcınnnSizin son döneminize yetişen 1 ben kaldım orda
canımm gunun n e ka az kaldı sonra keep ve gerı donusumm sonra bennnn ve pervaneee lılııı ve dıgerlerı dıye duyuyruruz burdan ınslll kolay dogumlarımız olurrrrrrrrrrrrrrrinsallah en yakin zamanda hamile olursun canimsonra burdan yazarsin bizlere
bizim arkadaslar cok ugramiyorlar bu ara sanirim herkeis cok merak ediyorum
co sukur cnm maasllah oglusunaa kıpır kıpırrr hayılrı olur ınsl evındee asker ıne zor olucakk askerlık senı ve oglusu bırakıp gıtmekkkslm kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben çok telaşeli günler geçirdim ev taşıdım çok şükür oğluşum çok iyi 18. haftadan beri hareketlerini çok net hissediyorum ama son iki haftadır çok sert takmeler atmaya başladı dün ebe bile kalp atşını dinleyemedi dokunduğu anda kıpır kıpır sürekli suyun sesleri geldi çok hareketli olacak senin oğlun diyor :))
abowwwwwwwwww maasallh bacak sısmen dısında hıc kg lı degılsın bu fotolarda cnm ayyy haftar ne ka fark ettrıyor yafff bende su son 1 haftada gobegımın genısledgıı oglumun ıcee buyudugunu hıssedıyorum
inşallah doner cnm yaa ama donmessede kolay bır amelıayt ınız olur ınslll sımdıden kolaylık dılıyorummm oglusumlaa sizeeesuzancim yok donmedi oturuyor oglus hala krnimda
dogum pozisyonunu dusumuyor
2 nisanda kontrolumuzvar eger yine donmezse sezeryan gunu alicaz
inşallah doner cnm yaa ama donmessede kolay bır amelıayt ınız olur ınslll sımdıden kolaylık dılıyorummm oglusumlaa sizeee
saol canımcım.şenayyyyyy
inanamıyorum Rabbim büyüksün çok şükür hamilesin inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur yavrularımızı inş sağlıklı kolay bi hamilelik geçirirsin canım çok sevindim tebrikler tekrardan
canıım cook tatlısın. çok cok tesekkur ederım. sızler bızler ıcın az dua etmedınız. o yuzden bu haberı sızlerle paylasmak ıstedım hemen.şenayımm çok şükür yaaa okuyunca öyle mutu oldum ki anlatamam bebeğimi ilk öğrendiğim zamana döndüm sevinç gözyaşların dinmesinRabbim tamamına erdirsin isteyen herkese en kısa sürede nasip etsiin inş. :)
amin ınslllllllllsagol canim bakalim neler bekliyor bizleri
hepimizin cok kolay dogumlari olsun mis kokulularimizi kucagimiza alalim
cok sukur darısı bekleyenler ınslllllllllllsaol canımcım.
ınsallah bende sızler gıbı saglıkla alırım kucagıma bende.
canıım cook tatlısın. çok cok tesekkur ederım. sızler bızler ıcın az dua etmedınız. o yuzden bu haberı sızlerle paylasmak ıstedım hemen.
suzaaan
canım allah razı olsun. cok tesekkur ederım. sonunda dualarımız kabul oldu, bu tüp tedavısı sonucunda gülenlerden oldum ben de şükür
canımmm hayırlısı olsun doğumunda inşallah, sağlıkla atlatırsınız oğlun da sen desagol canim bakalim neler bekliyor bizleri
hepimizin cok kolay dogumlari olsun mis kokulularimizi kucagimiza alalim
Şenaycım çok sevindim, tebriklerkızllllar selaaam olsun hepınızeeeee
butun eskı arkadaslarım bu topıkte
bende eskı dostlarıma guzel haberler getırdımmm
HAMILEYIM KIZLAR HAMILEYIMMMM
cok sükür rabbıme bu kelımelerı yazabıldım buraya sonunda.
tup bebek tedavısındeydım. bugun transferımın 9. günü, dun ıdrar testı yaptım, hemen cıkıverdı o cok ozendıgım cıft cızgı.
sonrada kana gıttık esımle. sukurler olsun kı erken olmasına ragmen 70.9 cıktı b-hcg.
rabbımm kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah..
ates topıgındekı o cok guzel sohbetlerımızın hatrına butun eskı dostlarımla bu mutlulugumu paylasmak ıstedım.
niye erken olsun canım ya, bizim neredeyse her şeyimiz tamam, 5-6-7.aylar hazırlıklar için en güzel aylar çünkü sonrasında çok zor oluyor. Bir an önce başla derim benyufffi bebeişim artık göbüşümde görünüyor...annesi yesin onu nasılsınız güzel anneler.hazırlıklara başlamak için erken mi bi arkadaşım var benden 3 hafta önde odayı eşyaları çocuk doğunca alacaklarmış bende alınsın eşyaları yerleşsin iş kalmasın istiyorum temizlik vs 2 ay kala herşeyi bitmiş olsun ama erken mi bilemedim
suzancim biz kiyafetleri sivi dalin deterjanla yikadik. yesil kapakli olan. yumusatici kullanmadik tavsiye edilmiyor diye sadece nevresimlerine ve battaniyelerine az miktarda koydum :) 30 derecede kisa programda yikadik canim
lillum hic erken degil ben erkenden yaptim iyki yapmisim son aylar kolay geciyor
tesekkur ederim keepcim
biz hastaneyiz oglusla, oglus erken gelecek ama ters duruyor gelemiyor :)) sancim vardi serumla durdurduk. suyum azaldi. dogum yakin belki 1 hafta belki iki hafta. olabildigince kontrol altindayiz kizlar ogluma kavusmama az kald cok sukur
ne diyorsun sen
bebiş biraz daha dayan biraz daha büyü annenin karnında tamam mı
everycim hayırlısı olsun ve geçmiş olsun. hastanede ne kadar kalacaksın.
everycim şimdi gördüm yazdıklarını..
Allah sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin canım bi avazda kurtulursun inşallah..
çok az kaldı maşallah steres yapmamaya çalış olurmu canım
tesekkur ederım canım az kaldı kavusucam ınsallah
saglıkla gelsın oglusum
36+1 oluyoruz yarin doktorum 37 doluncaya kadar beklemekten yana
hatta daha da uzamasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?