Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
sen daha hiç öte beri alışverişine başlamadın di mi canım?

yok canim burda kiyafetler hem Tr'deki gibi kaliteli degil hem de cok ucuk fiyatlar. bir tane kocamla cicili birseyler aliriz diyorum ilk olmasi niyetine, daha sonrakileri ben yavas yavas hallederim de 6. aydan sonra falan basliycam sanirim canim.annemle cikariz alisverise. insallah
dun biraz canim sIkIldi bugun karnim geriliyor
moral bozukluklari stres etkiliyordur sanirim hamilelikte

hayrola canım, neden canın sıkkın ki?

hayrola canım, neden canın sıkkın ki?

kv ile konusunca biraz gerildim
onemsiz seyler
simdi esimle planlarda degisiklik yapicaz, hamile hamile esim benim kv leri gormeye goturecek, salinacam kendimi gostericem hamile hamile, onlarin laflariyla bir guzel stres olucam gerilcem surama burama bakip bahane bulacaklar falan (bunlarin hepsi benim gerginligim amac kv esimin beni ailemin yanina birakacagini ogrenince bozulmasi, ama hamile bu kadin yollarda yorulmasin diye dusunmedi haklidir belki hamile halimi gormek istedi, konu komsu gorsun hamile olarak cocukla gitmem garip olur falan diye dusunduler herhalde) neyseee orda kalicam 2 hafta falan sonra esim beni kendi ailemin yanina birakicaz, falan.. biraz degisiklikler oldu hayirlisi olsun hakkimizda bebegim iyi olsun hepsi gelir gecer

Allah Allah kaç senelik evlisiniz, neden garip olsun ki çocukla gitmen:44: ilginç düşünceleri var sanırım kv.nin annenin yanında olmandan daha doğal ne var canım ya, neyse oluyor arada öyle şeyler ki bir de bakmışsın hamilesin diye tavır vs. değişmiş ve kusur fln bulmamışlar(iyi düşünelim iyi olsun) madem komşular görsün istiyor bol bol gezersin

Hep konu komsuya gosteris
eller ne der
of yaaaa
bizim ailemiz neden konu komsu demezki gelinlerine
demekki bizimkilerin milletin agzini kapatacak guvenleri var

yok yok onlar benim yorumlarim yanlis anlamayin
konu komsuya gostermek bebekle gitme falan..
kadinin gunahi almayim sadece oyle dusundugunu dusunduk
benim ailem cok anlayislidir aksam onlarla konustuk babam annem onlarin yerine kendini koydu ve bana nasiyat ettiler baya,
annemlerin onlarin kulturunde belki oyledir gormek istiyorlardir falan diye dusundugunden oyle olabileceklerini soylediler
babam insan sarrafidir

o sadece gel gorelim hamile olarak dedi, bastan ailemin yanina gidicem diyince bozuldu ustelik dogumdan sonra 2 ay sonra gelirsin dedi (oysaki ben ona dogumdan sonra onlari gorup hemen moskovaya ucacagimi da soyledigim halde)
ustune daha bircok mevzuya karisti yazmiyim bile
sustum saygimdan, buyuyumdur dedim
'kucuk dilini mu yuttun'dedi ustune
daha ne dersin ki
sonra ben esimi vereyim dedim
esim de 'every dogru diyor' dedi laf soyletmedi
oyle istee, sanirim asil mevzu benim aylarca kendi ailemin yaninda kalcak olmam da dokunuyor onlara da yani beni annemden baska kim ceker, ne alaka onlarin yaninda mi kalicam cok mu meraklilar sanki bana..laf olsun orda da lafin ucuyla kal derlerse,ne diycem onu dusunuyorum tavrim zaten net benim kimseyi karistirmam da iste saygili olmak icin susmak!!! bu koyuyor insana..iyki uzagim bir telde bu hallere dusuyorum

Son düzenleme:
kızlar kokuların yanında yüksek sese de katlanamadığımı fark ettim, size de oluyor mu? ne garip şey şu hamilelik

bazi aksamlar oluyor
gurultulu dizilerde dayanamayip kac kere kendimi yatak odasina karanliga attim
esim anlam veremiyordu
dur biraz dinlenicem diyordum

evet canım doğru diyorsun, bizi kendi ailelerimiz anlar ancak. Hele ki bebek küçücükken ööyle günlerce başka yerde hiç kalınmaz bence. Bir de bakımına fln karışacaklar, kendi annen karışsa söylersin kv.ye söylenmez de bir şey. Benim ki de geçen gün gelin diye tutturdu, yahu kusuyorum ne gelmesi. Olsun biz yabancı değiliz burada da kus diyor (az biraz iğrenç oldu ama kusura bakmayın) Nihayetinde gittik, benim zamanımın çoğu banyoda geçti ve çıktık. Oluyor arada, onların zamanında herşey başkaymış, biz aynı şehirde yaşıyoruz, özünde çok da iyi kadındır severim kendisini ama tabi ki kafalar bir değil. Biraz onlar biraz biz ödün vereceğiz artık ne yapalım

dogru diyorsun insan kv nin evinde nasil rahat edebilir ki, bana bir soz soyluyor benim yillarca aklimdan cikmiyor

hayılı gunlerr kızlarr bız geldık teyzeleriiii nasılsınız bız cok ıyıyız cok sukuırr bel agrımız kasık gobek agrımıznerdeyse yok gıbı ıstahsızlıga devamm tabiiiii sanırım kabızlık da bıttı dr folıkcodedıe ılac vardı sanırımm bıldıgımız folık asıtbu aada dun bız hastanedeyken kayın annemler gelmısler kesın donus yapmıslar bahara kadar haydı hayırlısı ınsll

halsızlık ve bs donmemısde yokk sımdılık hehe

siz nasılsnız baklallımm

ben gunde ara ara gelırımm artıkk lısteyıde kım yapmak ısterse sişremii mesaj atarım olurmu??

ayy ne güzell yaa bu bebeklere nazar degecek varyaaa

ayy cnm ne guzel nalayısın ıcın ALLAH razı oolsun ınsl zaten herıste karsımızdakını dusunursekk enn kıymetlı bekleyıs ve enn kısymetlı anlar olur karsımızdakınıde kırmazyı canlar....bıs ble yaapalımkı bebegımızde ölealıssın dımmııı
kızlar kokuların yanında yüksek sese de katlanamadığımı fark ettim, size de oluyor mu? ne garip şey şu hamilelik
aynen kokular cok keskın oluyorrrr yuksek sesdeee acayıp kafamız olduduyorrr yaaaaaaaaaaaaaaa

suziii
o bebekler simdi kocaman olmusturlar belki de
kv ler sizde mi kalacaklar orda ayni sehirde mi olacaksiniz?
ben zaten kv lemlerle kalıyorumm cnm beraber oturuyruzz kv deler yazları koye gıdıyorlar sebze dogal yetıstırmek ıcın...sımdıde k.babam gorumcem dogumyaptı oraaya gıttı lohusa dıe bırazda bebekgın sorunları vr ınsl ıyı sonuclar alırlarda dua edın sızde kızlar kucuck bebek ve kv.bızım yanımıza geldıde ay sonuna oda gıdermıs belkı gorumcemlere bende kaynım ve ben esım burda kalırız bız kıraya cıkmak ıstemyrzz bırde bebekolmuyorduhele olsunda dedık 4 sendır beraberız sımdıde evımızı alalımdıyoruzz cok sukubrbbegımız kendılıgınden geldı dıyrz ama yaza kısmet ya bebek dogmadan evı ayırıp kıraya cıkacagız yada ev alıp bıradaha oturaacagız burdaaaöle ıste yaaa anladınmı bnmdemek ıstedıgımı sekerrrrr ama bnm kv kyn valıde dgl yaa ark.gıbı ıı anne gıbı cok skr daha hıc sorunumuz olmadı hayırlısı artık sımıdde mutfakda dokturuyor hehehe

bu arad bnm bulantılar fılan ne zmn gelır kızlar yaa 6 gun oruc borcum var tutmak ıstıyorumdaaa cunku ılk 4 ay bebek kandan beslenır besıne ıhtıyac duymazmıss ne dersınızzzz sızdeee

suzancim masallah kv ve kb ye aman hep iyi olsunalr guzurla yasayin
sana yardimci olur yemeklerini yaparsa rahat edersin bulantilarin, tiksinmelerin olursa
bebek beslenir ama vucudun oruc tuttugunda susuz kalirsa iste o bebek icin tehlikeli
yerinde olsa baska zaman tutardim borclarimi ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…