Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

ay eveyryy cım yenı gordum kusura bakma cnm yaa ALLAH KOLAYLIK VERSIN INSLL doner ınsl da oglusuna kavusursun cnm benımm darısı bıslere maasalah sıze kı 37.haftalardasınız cnm benımmm DUA ILE INSLL

biz normalde de yeşil kapaklı dalini kullanıyoruz çünkü beni alerji yapmayan tek deterjan o, gayet memnunuz. Bebişin kıyafetlerini de onunla yıkayacağım ama bu ayın sonu gibi anca Mendil unibaby aldık, şampuan vb. kozmetik malzemeler de lansinoh-earth friendly baby. Gözümüz dönmüş biraz abartmışız, ilk aylarda çoğu ürün kullanılmıyormuş çünkü

everyy, eve çıkmışsın canım, hadi az kaldı az dayan. Senin için epey stresli bir bekleyiş olmalı ama bu son zamanlarda bir hafta bile çok önemli, dayan dayanabildiğin kadar canım. Sonrasında rahat edersiniz bebiş de sen de. Dua ediyorum senin ve oğluşun için, sağlıkla birbirinize kavuşun

ay eveyryy cım yenı gordum kusura bakma cnm yaa ALLAH KOLAYLIK VERSIN INSLL doner ınsl da oglusuna kavusursun cnm benımm darısı bıslere maasalah sıze kı 37.haftalardasınız cnm benımmm DUA ILE INSLL

sagolun kızlar
bıraz streslı gunler ama ınsallah atlatıcaz
doktoruma guvenıyorum onun dedıklerını takıp edıyorum
aman bol su ıcın amnıyon sıvısı ıcın cok onemlı
umarım dayanırız 2 hafta daha ve sonra dogumumuz olur
anne karnında 1 gun bır gundur ıkı gun ıkı gundur dıyor ve durabıldıgı kadar durmalı dıyor takıp altında

aynen ne kadar durursa o kadar dogunca dısarda ılac vs seylere gerek duymuyor cunku hepsısı annesınde mevcud durabıldıgınce dursun benım ebe m de dıyor 38.haftaya kdr dogmasın amann dıyee ne kaa durdu o kaa faydalı ınsll cn benım rabbım kolaylık versın bebiş pozısyon degıstırdımı canımm ınsll normal olması ıcın dua edecegızz oglumlaa

sagol suzancım
bende rısklı durum ama kontrollerle ustesınden gelıcez ınsallah
yok canım donmesı mumkund egıl oturuyor karnımda oglum :) rahatı yerınde
zaten suyum az donemez artık sezeryan her turlu sart bızım ıcın
ama farketmez canım o da ıyı artı yonlerı cok
ıkı dogum seklıne de tamam dıyorum ben

hayırlısı o zaman canım benımmm rabbım yardım etsın ınsll sana ve tumm senn durumdakılere bızlereeeee haydı gusel haberlrını beklıyoruz ınslll oglusunun foto sunu heeeeeeeeee kı bızım heyecanımız artsınnnn:18::18:hehe

ınsallah canım oglusun fotosunu paylasacagım gun gelır ve sonra arka arkaya guzel haberlerımız gelır az kaldı hepımızın gecıyor zaman

merhaba bayanlar uzun zaman oldu ama
dayanamadım girdim nete.ben daha hamile kalamadım ama
çok şükür bir oğlum var. eski arkadaşlar beni tanırlar.gezinirken senayın hamile olduğunu
öğrendim onu canı gönülden tebrik ederim.every bebeğine az kalmış rabbim sağlıcakla
kucağına almayı nasip eylesin
doğumda bizlere dua etmeyi unutmayın.doktorum hamile kalabilrisin ama
önce kafandan silmen lazım diyerek eşim neti yasakladı.
yokh,9ay.karanfilce.senay daha sayamadığım tanımadığım herkese selam olsun.
hayırlısıyla evlatlarınınzı kucağınıza almayı nasip eylesin.

everycim Allah kolaylık versin inş. sağsağlim bebeğini kucağına alırsın ço heyecanlı günler

okkesacım hayırlı zamanda inş. tekrar hamile kalırsıın...

bizde bugün doktordan geldik 24+0 da oğluşum 730 gr olmuş maşaallah o kadar hareketliydi ki yine tam net güzel bi fotoğraf alamadık :) her şey yolunda detaylı utrasona da girdilk bi daha ki gdişimize şeker testi yapılacak....

canım umarım gonlundekıne ulasman cok yakındr
sendne haber almak cok guzel
cok ozluyorum sızlerı
canım kocaman olmus oglusun haftalar ne cabuk gecıyor. saglıkla buyusun hep guzel sonuclar alın ınsallah

aboww maasallah sızee cnm benım saglıcakla gelsınler ıns lsekerdede bır sorun cıkmazz canım benm

rabbım oncelıkle hayırlı evlatlar versın cnm benım ıkıncı mucızenısde gelır ınsl yakın zamandaa benım esımde basta öle dıyorduu her un ates olcupp gırıs yapmak vs ve cok sukur pozıtıfı goruncee artık kendı dıyor takvımd e ne yazıyor dıyeehakkımızda hayılrısı ınslll rabbım olmayan tatmak ısteyen dıleyen herkeslere yasatsın ınsll bu gusel duygularıı

every ınsll sayılı gun cabuk gecer derlerr ınsl kucagımıza alacagımız gunlerde yakındır selamatleee:13:

evet çabuk geçiyor zaman every, suzan kocaman oldu oğullar Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...

evet çabuk geçiyor zaman every, suzan kocaman oldu oğullar Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...

kızlarrrrr haberim varrrrrrr
pekbicici oglusuna kavustu bugun dogumu oldu, cok sukur ıyıler

oyy ne güzel haber bu every Allah analı babalı büyütsün inş. darısı sırası ile hepimizin başına :)

ay aynen canım yaa pek cıcınınkı erekn degmıkıne normal mı sezeruan mıı bılgın varmı every evet ben senden haber beklıyorum her an ıcın ama pek cıcının ogluss acalecılık yaptı cok sukurkı ıyıler dıyorsunn

pervane cım evet ogluslar cok sukur buyuyorr sıkntısız gecıyor gunler artık agırlasıyoruz hayılrısı ıle ınsl bel garılarım arttı ıceeen ee darısı dedıgın gıbı sıra ıle bıslere ınslll

suzancım suyu geldi pekbicicinin 34. haftasıydı erken oldu. sezeryan oldu bugun

hmm allah kolaylık versın ınsll cnm benımm darısı zamnındaa bıse ınslll normal dogum ıle ınsll

sen normal dogumu cok istiyorsun
insallah gonlune gore olur suzancim
ben de cok istiyordum ama inatci oglum oturdu kaldi karnimda donmuyor
bir de her an hersey olabiliyor insanin aklinda olmayan
iki duruma da hazir olmak iyi oluyor

biz hepimiz ne güzel arkadaşlar olmuştuk be yaaa..
okkesa yazınca daha bi hissettim...
Hepinizi çoook seviyorum kızlar

ben ateş ölçmeyi de bıraktım hoplaya hoplaya adet oluyorum artık..
İnşallah Rabbim yanınıza gelmeyi bana da nasip eder.
şenay naptı hamileliği nasıl gidiyor acaba o da uğruyor mu buraya??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…