biz hepimiz ne güzel arkadaşlar olmuştuk be yaaa..
okkesa yazınca daha bi hissettim...
Hepinizi çoook seviyorum kızlar
ben ateş ölçmeyi de bıraktım hoplaya hoplaya adet oluyorum artık..
İnşallah Rabbim yanınıza gelmeyi bana da nasip eder.
şenay naptı hamileliği nasıl gidiyor acaba o da uğruyor mu buraya??
biz hepimiz ne güzel arkadaşlar olmuştuk be yaaa..
evet cok ıstıyorum cnm ınsll olede olur yaa ama son bır ıhtımal ıcın de sezeryan da aklımda kı bbegım teklıkede olur ben olurum ALLAH korusunole yanı ınsll olmayız ve normalınden gelır oglıusummmmmsen normal dogumu cok istiyorsun
insallah gonlune gore olur suzancim
ben de cok istiyordum ama inatci oglum oturdu kaldi karnimda donmuyor
bir de her an hersey olabiliyor insanin aklinda olmayan
iki duruma da hazir olmak iyi oluyor
canımmmmmmm benımmmmmmm evet senay ugramadı daha burayaa hayırdır ınsll kıee sende bıraz kafanı dınle ınsll hıcc beklemedıgın bır anda mucızen senı bulur ve artık senınleyım anne!!der ınsll canım benım rabbım kımseyı bu duygudan mahrum bıramaz ınsll saglıcakal hayırlı evlat sahıblerı yapar ınsllbiz hepimiz ne güzel arkadaşlar olmuştuk be yaaa..
topiğimizin ilk bebişi pekbicicinin atağıyla minik oğluşu oldu :) sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah
every darısı başına inşallah
karanfilce inşallah en yakın zamanda seni de bu topicte görürüz
kızlar dün detaylı ultrasonumuz var iç organları normal çıktı ama detaylı ultrasondki doktor gelişimi 5 gün geride dedi ve benim acayip moralim bozuldu kendi doktorum ise 1 haftayı geçmeyen geç gelişimleri dikkate almıyoruz dese de rahatlayamadım detaylı ultrasona göre 405 gr kendi doktoruma göre 428 gr çıktı 21+4
normalde zaten bende geç döllenme olmuştu 1 kasım olan sat 10 kasıma çekilmişti ve detaylıdaki doktor bu şekilde bile 5 gün geride olduğunu söyledi(
topiğimizin ilk bebişi pekbicicinin atağıyla minik oğluşu oldu :) sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah
every darısı başına inşallah
karanfilce inşallah en yakın zamanda seni de bu topicte görürüz
kızlar dün detaylı ultrasonumuz var iç organları normal çıktı ama detaylı ultrasondki doktor gelişimi 5 gün geride dedi ve benim acayip moralim bozuldu kendi doktorum ise 1 haftayı geçmeyen geç gelişimleri dikkate almıyoruz dese de rahatlayamadım detaylı ultrasona göre 405 gr kendi doktoruma göre 428 gr çıktı 21+4
normalde zaten bende geç döllenme olmuştu 1 kasım olan sat 10 kasıma çekilmişti ve detaylıdaki doktor bu şekilde bile 5 gün geride olduğunu söyledi(
ya bi şey soracaktım canlar bugün afedersiniz tuvalete otururken göbek değili hizasına içerden bi kramp girdi sanki bıçakla kesiyorlar hala aynı acı sürüyor dışarıdanda dokunamıyorum bile korkulacak bi şey yoktur umarım siz hiç yaşadınız mı böyle bi şey
aynenn suu 36-37 lere bır gelsedık dıyorumm bendeeeoyy everythink cnm senin az kalmış :) hadi allahn izniyle ateşli anneler normal doğursun bebeleri :) bi avazda kurtulursun inş bizde girsek 35 37 39 olsak artık sabırsızlandım valla
every ddıgı gıbı cnm bebegın pozızyonundann dlayıı yer olmadıgı ıcın baskı yapıyor o yereacıtıyorda acıtıyorrheehya bi şey soracaktım canlar bugün afedersiniz tuvalete otururken göbek değili hizasına içerden bi kramp girdi sanki bıçakla kesiyorlar hala aynı acı sürüyor dışarıdanda dokunamıyorum bile korkulacak bi şey yoktur umarım siz hiç yaşadınız mı böyle bi şey
oyy everythink cnm senin az kalmış :) hadi allahn izniyle ateşli anneler normal doğursun bebeleri :) bi avazda kurtulursun inş bizde girsek 35 37 39 olsak artık sabırsızlandım valla
merhaba bayanlar uzun zaman oldu ama
dayanamadım girdim nete.ben daha hamile kalamadım ama
çok şükür bir oğlum var. eski arkadaşlar beni tanırlar.gezinirken senayın hamile olduğunu
öğrendim onu canı gönülden tebrik ederim.every bebeğine az kalmış rabbim sağlıcakla
kucağına almayı nasip eylesin
doğumda bizlere dua etmeyi unutmayın.doktorum hamile kalabilrisin ama
önce kafandan silmen lazım diyerek eşim neti yasakladı.
yokh,9ay.karanfilce.senay daha sayamadığım tanımadığım herkese selam olsun.
hayırlısıyla evlatlarınınzı kucağınıza almayı nasip eylesin.
olabilir everycim suzancım göbek deiğimin şekli değişti azcık o kramptan sonra galibapozisyonunu değiştirdi oğluşum
amınnnnnnnnnnnn gecmıyor mu??bende hayılrıs ı le gelseydık heemen cecık gecer dıyordum yaaaaaa:44:hayılısı bakalım ısnll o gunlere gelelımdeeeeeaz kaldı ama inan son gunler gecmiyormus :)
herkes diyordu son haftalar yavas geciyor
su 2 hafta 2 ay gibi geliyor bana :)
doktor da tarıh vermiyor bekleyebildigi kadar beklesin diyor
bakalım 2 hafta sonra 39 olucaz herhalde dogururum :)
Allah kavustursun hepımızı saglıklı bebıslerımıze
yokh nasılsın cnm sen ugrarmıydın buraya kızcanım ya nerelerdesın.. Merak edıyordum epeydır
ıyı olmana sevındım..ıns bebısınde gelır en kısa zamanda.
Sagol guzel dıleklerın ıcın ıns saglıkla kavusuruz hepımız bebeklerımıze..
Eskı sohbetlerı ne cok ozledık herbırımız degılmı..
O gunlerınde tadı baskaymıs. Sımdı herkes ayrı telaslara dustu..
Insallah daha guzel gunler gorelım herbırımız..
Bu arada senaycım keseyı gordu cok sukur
pzt gunu kalp atısı ıcın gıdıcek ıns hayırlısı.
aynen yaaolabilir everycim suzancım göbek deiğimin şekli değişti azcık o kramptan sonra galibapozisyonunu değiştirdi oğluşum
benim dse aylardır dısarı dogru cıkmaya calısan bır gobel delıgım var
amma derinmiş hala cıkamadi cok komık duruyor
suzancim bazen karninda gerilirken uzanirken falan hafif acima olabiliyor. ozellikle 33. haftadan sonra alan daraldiginda cok fazla tekmelemiyor ama surekli gerilir gibi bacagini kolunu kafasini cikardikca karnindaki baya gerginlik hissediyor insan. butun organlarimizi sIkIstiriyorlar su an bilsen benimkinin kafasi midemin altinda ve midemi oyle sIkIstiriyor ki :) alttan vurdukca bacaklari gerdikce ayy diye bagirir gibi oluyorum :) wc ihtiyaci cok artiyor surekli baski yapiyorlar cunkupozisyona gore de degisiyor bu durum aynen dedigin gibi.
eger hareketlerinde belirgin azalma olursa kafayi takarsan falan o zaman saglik ocagina gidip kalp atislarni dinletmelerini istersin canim ya da doktor randevununu one cekersin. rahatlaman adinaama gunleri gunlerini tutmuyor bazen cok cosuyorlar bazen daha sessizler
Slm anne adayları inş. sağlık ve hayırla bebişlerimize kavuşuruz
siz bana göre çook çok tecrubelisiniz bende ateş ölçme yöntemiyle gebe olduğumu öğrenenlerdenimp.tesi kese kontrolümüz var dua edin olurmu Ben yine meraktan birkaç gün ateş ölçtüm idrar ve kan testi yaptığım halde bugün ateşim düştü 2-3 derece çok panikledim :18: bu durumu yaşayan varmı aranızda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?