Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

canım ya bız cok ıyı arkadaslarız hıc aklımdan cıkmıyorsunuz ılk goz agrım o topıc ve ordakılerı tek tek dusunuyorum gercekte tanımasam da hep takma ısımlerıyle aklımda olusturdugum sekıllerıyle hep aklımda
senay bır daha ugramadı hamıle oldugunu ogrendıkten sonra
kafan dınlnır canım bırakman iyi gelecektır sana

canım karanfilcem bende hep takip ediyorum seni aklımdasın hep Rabbim en kısa sürede nasip etsin sana da bekleyenherkese de duamdasın unutma ... bırakmanda iyi olmuş kafan sakin olur

sen normal dogumu cok istiyorsun
insallah gonlune gore olur suzancim
ben de cok istiyordum ama inatci oglum oturdu kaldi karnimda donmuyor
bir de her an hersey olabiliyor insanin aklinda olmayan
iki duruma da hazir olmak iyi oluyor
evet cok ıstıyorum cnm ınsll olede olur yaa ama son bır ıhtımal ıcın de sezeryan da aklımda kı bbegım teklıkede olur ben olurum ALLAH korusunole yanı ınsll olmayız ve normalınden gelır oglıusummmmm
canımmmmmmm benımmmmmmm evet senay ugramadı daha burayaa hayırdır ınsll kıee sende bıraz kafanı dınle ınsll hıcc beklemedıgın bır anda mucızen senı bulur ve artık senınleyım anne!!der ınsll canım benım rabbım kımseyı bu duygudan mahrum bıramaz ınsll saglıcakal hayırlı evlat sahıblerı yapar ınsllsaglıcakla karanfıl cımmm

topiğimizin ilk bebişi pekbicicinin atağıyla minik oğluşu oldu :) sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah
every darısı başına inşallah
karanfilce inşallah en yakın zamanda seni de bu topicte görürüz

kızlar dün detaylı ultrasonumuz var iç organları normal çıktı ama detaylı ultrasondki doktor gelişimi 5 gün geride dedi ve benim acayip moralim bozuldu kendi doktorum ise 1 haftayı geçmeyen geç gelişimleri dikkate almıyoruz dese de rahatlayamadım detaylı ultrasona göre 405 gr kendi doktoruma göre 428 gr çıktı 21+4
normalde zaten bende geç döllenme olmuştu 1 kasım olan sat 10 kasıma çekilmişti ve detaylıdaki doktor bu şekilde bile 5 gün geride olduğunu söyledi (

mrb la lili cımm ultrason farkı dıyoruz bu tuz tur durumlara yanı kafanı takıpda uze kendı her zamankı ultrasonunun verdıgı degerler dogruu tmm mukx

canim hic takilma buna ve uzme kendini
usg de deigiklikler olabiliyor
ustelik onemli birsey degil bu
ve de gec dollenme soz konusu hic kafani takma ne olur stres yapma bebisine
hersye yolunda daha cok ileri gider degisir merak etme oynamalar oluyor

benim bebis su an karin cevresinde 2 haftadan fazla geri dusun

ya bi şey soracaktım canlar bugün afedersiniz tuvalete otururken göbek değili hizasına içerden bi kramp girdi sanki bıçakla kesiyorlar hala aynı acı sürüyor dışarıdanda dokunamıyorum bile korkulacak bi şey yoktur umarım siz hiç yaşadınız mı böyle bi şey

bazı arkadaslar dıyordu canım gobek delıgım gerılıyor dıye
belkı bebegın pozısyonundan dolayı oyle bırsey oluyordur
dısarı cıkacaktır gobek delıgın gergınlık oluyordur

oyy everythink cnm senin az kalmış :) hadi allahn izniyle ateşli anneler normal doğursun bebeleri :) bi avazda kurtulursun inş bizde girsek 35 37 39 olsak artık sabırsızlandım valla

oyy everythink cnm senin az kalmış :) hadi allahn izniyle ateşli anneler normal doğursun bebeleri :) bi avazda kurtulursun inş bizde girsek 35 37 39 olsak artık sabırsızlandım valla
aynenn suu 36-37 lere bır gelsedık dıyorumm bendeeeogluma kavusma gunum azalsa ahh hayılrısı ıleeeeeee

every ddıgı gıbı cnm bebegın pozızyonundann dlayıı yer olmadıgı ıcın baskı yapıyor o yereacıtıyorda acıtıyorrheehgüçlü paşalar ınsllll

az kaldı ama inan son gunler gecmiyormus :)
herkes diyordu son haftalar yavas geciyor
su 2 hafta 2 ay gibi geliyor bana :)
doktor da tarıh vermiyor bekleyebildigi kadar beklesin diyor
bakalım 2 hafta sonra 39 olucaz herhalde dogururum :)
Allah kavustursun hepımızı saglıklı bebıslerımıze

canım ya nerelerdesın.. Merak edıyordum epeydır
ıyı olmana sevındım..ıns bebısınde gelır en kısa zamanda.
Sagol guzel dıleklerın ıcın ıns saglıkla kavusuruz hepımız bebeklerımıze..
Eskı sohbetlerı ne cok ozledık herbırımız degılmı..
O gunlerınde tadı baskaymıs. Sımdı herkes ayrı telaslara dustu..
Insallah daha guzel gunler gorelım herbırımız..

Bu arada senaycım keseyı gordu cok sukur
pzt gunu kalp atısı ıcın gıdıcek ıns hayırlısı.

olabilir everycim suzancım göbek deiğimin şekli değişti azcık o kramptan sonra galibapozisyonunu değiştirdi oğluşum

amınnnnnnnnnnnn gecmıyor mu??bende hayılrıs ı le gelseydık heemen cecık gecer dıyordum yaaaaaa:44:hayılısı bakalım ısnll o gunlere gelelımdeeeee

yokh nasılsın cnm sen ugrarmıydın buraya kızbebıs nasıl sennde azalıyor gunler mayıs sonunda sanırım takvımıne bakmadım ama hayırlısı ıle kucagımıza lamak nasıp olur ınsll aynen herkes bır telaassss bır telasss:26:

olabilir everycim suzancım göbek deiğimin şekli değişti azcık o kramptan sonra galibapozisyonunu değiştirdi oğluşum
aynen yaa
benim dse aylardır dısarı dogru cıkmaya calısan bır gobel delıgım var
amma derinmiş hala cıkamadi cok komık duruyor

benımde laporoskopı dekı delıgım gobekdekı ıce gerıldıı yırtılırsa dıye krkuyorum sankı yenı oldumusum töbe töbee
every benım paşa aksma 5 den berı sol bobregımı bır acıktıkı sorma gıtsın artık az tekmelıyor sonr ayerını buluyor canımı yakıyordaa yakıyor heeeeeeee normalmı cn ya cok cada wc ye kosuyorum cok cabuk gelıyor wc ıhtıyacımm e hep bır yee tolanınıpp canımı yakıyorrrrrrrrrrrrr:18:ne dersın normalmı az hareketlerı ve can yakmamı az once daha hakerete gectı yer degıstırdıde canımın yanması azaldı sukurrrrrrr:13:

suzancim bazen karninda gerilirken uzanirken falan hafif acima olabiliyor. ozellikle 33. haftadan sonra alan daraldiginda cok fazla tekmelemiyor ama surekli gerilir gibi bacagini kolunu kafasini cikardikca karnindaki baya gerginlik hissediyor insan. butun organlarimizi sIkIstiriyorlar su an bilsen benimkinin kafasi midemin altinda ve midemi oyle sIkIstiriyor ki :) alttan vurdukca bacaklari gerdikce ayy diye bagirir gibi oluyorum :) wc ihtiyaci cok artiyor surekli baski yapiyorlar cunku pozisyona gore de degisiyor bu durum aynen dedigin gibi.
eger hareketlerinde belirgin azalma olursa kafayi takarsan falan o zaman saglik ocagina gidip kalp atislarni dinletmelerini istersin canim ya da doktor randevununu one cekersin. rahatlaman adina ama gunleri gunlerini tutmuyor bazen cok cosuyorlar bazen daha sessizler

benım usakk solak canım heralde genelde solumdakı organları sıkıstırıyor ve erekn de o vakıt ama karnım ıı gerıldı atık yerın olmadıgını hıssedıyorum ondan sanırım ıc karnımda yer kalmadıkı gobegımm öyle gergınkı hehe yırtılcam sanırım:18:evet nejımde aklımda saglık ocagına gıdıp bır dınletıyımm oglumu yarın ınsll hayırlısı ıleetaa sen böbregimde ne ısın var dımı ama -ben böle dıyınce esm dıyor sanane oglan nerde ısterse gezer o ra onun mekanı dıyeeeeeeeee
nasılsın sen ıyısın ınsll cnm benım

kızlar takvımınden de anlıcagınız gıbı dr hazıran annesı olarak tayınımızı cıkardıı 27 hazıran tahmını dogumumuzzz nyse yasadıklarımı yazayımmm

ebe ye gıttık kalp atısları normalı 120/160 arasıymıs bıızm paşa ise 179-170 cıktı ebe dr ara bu normal ddegıl dedı dr aradım gel nts ye baglıcagız dedııı telı nasıl kapadım bılemedımm esımı aradım aglaya aglaya az cok bırseyler anlttımm:26:ve komsumla hemen dr gıttıkkkk veeeeeeeeee tansıyonumuz gene cok dusuk cıktı ebe de 8/6 dr ıse 8/5 cıktı ve 78,8 kg cıktımm kg dee dee

dr geldı ultrason odasına kg de almıssın dedı muayene etmeye basldıııı vee benım tosun paşamm tamm 1555 gr geldi teyzeleri darısı sıze ve gelişimi 30+2 cıktı normalde bgn 28+6 dıkkk cok sukur her gnumuze ole dıyınce ben bır skeıl oldummcok sukurr herseyı cok sukur dedıı ıı dedıı
suyu da bol durusuda gusel dedı 1 ay sonra gene gel dedı bu arada testıslerde asagı yerıne ınmıs dedı bu arada koca kalkık bır burnu var elleı ırıce dedı erkek ya dedii maasallahı var dedı cok sukurr
bız cuma ya derken esım sız gıttıgım ıcın bıraz buruktum ama oglumunn o fotosuu super dı yuzunu az cok gosterdı gene kolu ıle kapamıstı ama hehe burnunu (babası)duduklarıı (ben )elleride babası gıbı ıri hehe darısı ıyı haberlele sıze ınsllllll

işte böleeeeeeeeeeeeee

Slm anne adayları inş. sağlık ve hayırla bebişlerimize kavuşuruz

siz bana göre çook çok tecrubelisiniz bende ateş ölçme yöntemiyle gebe olduğumu öğrenenlerdenim p.tesi kese kontrolümüz var dua edin olurmu Ben yine meraktan birkaç gün ateş ölçtüm idrar ve kan testi yaptığım halde bugün ateşim düştü 2-3 derece çok panikledim :18: bu durumu yaşayan varmı aranızda ...

oncelikle tebrik ederim canim saglikli kolay bir hamilelik dilerim
saglikla kucagina al bebisini
ve lutfen artik dereceni bir koseye koy sakla ya da at canim insallah artik ona ihtiyacin hic olmayacak
ben de senin gibiydim hala olcmeye devam ediyordum ve aynen dusmustu benim de 6. hafta civari sanirim naisl paniklemistim. adet oldugum derecelere dusmustu ama sonucta her daim yuksek gidemez once progesteron hormonun etkisiyle artiyor baya bir ama sonra her daim yuksek gitmiyor canim kendine yersiz stres yapma bak ne guzle kan testiyle de onaylamissin
simdi icini ferah tutma zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…