suzan yerim ben senin tatli Alperen'inikızlar takvımınden de anlıcagınız gıbı dr hazıran annesı olarak tayınımızı cıkardıı 27 hazıran tahmını dogumumuzzz nyse yasadıklarımı yazayımmm
ebe ye gıttık kalp atısları normalı 120/160 arasıymıs bıızm paşa ise 179-170 cıktı ebe dr ara bu normal ddegıl dedı dr aradım gel nts ye baglıcagız dedııı telı nasıl kapadım bılemedımm esımı aradım aglaya aglaya az cok bırseyler anlttımm:26:ve komsumla hemen dr gıttıkkkk veeeeeeeeee tansıyonumuz gene cok dusuk cıktı ebe de 8/6 dr ıse 8/5 cıktı ve 78,8 kg cıktımm kg dee dee
dr geldı ultrason odasına kg de almıssın dedı muayene etmeye basldıııı vee benım tosun paşamm tamm 1555 gr geldi teyzeleri darısı sıze ve gelişimi 30+2 cıktı normalde bgn 28+6 dıkkk cok sukur her gnumuze ole dıyınce ben bır skeıl oldummcok sukurr herseyı cok sukur dedıı ıı dedıı
suyu da bol durusuda gusel dedı 1 ay sonra gene gel dedı bu arada testıslerde asagı yerıne ınmıs dedı bu arada koca kalkık bır burnu var elleı ırıce dedı erkek ya dedii maasallahı var dedı cok sukurr
bız cuma ya derken esım sız gıttıgım ıcın bıraz buruktum ama oglumunn o fotosuu super dı yuzunu az cok gosterdı gene kolu ıle kapamıstı ama hehe burnunu (babası)duduklarıı (ben )elleride babası gıbı ıri hehe darısı ıyı haberlele sıze ınsllllll
işte böleeeeeeeeeeeeee
oncelikle tebrik ederim canim saglikli kolay bir hamilelik dilerim
saglikla kucagina al bebisini
ve lutfen artik dereceni bir koseye koy sakla ya da at caniminsallah artik ona ihtiyacin hic olmayacak
ben de senin gibiydim hala olcmeye devam ediyordum ve aynen dusmustu benim de 6. hafta civari sanirim naisl paniklemistim. adet oldugum derecelere dusmustu ama sonucta her daim yuksek gidemez once progesteron hormonun etkisiyle artiyor baya bir ama sonra her daim yuksek gitmiyor canimkendine yersiz stres yapma bak ne guzle kan testiyle de onaylamissin
simdi icini ferah tutma zamani
aynen öle cnm yaa dr dedımuhım degıl bebegın co k ıı maasalah dıyeesuzan yerim ben senin tatli Alperen'inibazen oyle korkutuyorlar annelerini ama iyiler cok sukur benim nstde bebesimin nabzi 170leri buluyor geciyor bazen :) ben de panikliyorum 120-160 arasi normal diyorsunuz oglusun cok diye, ama genel bir gidisat var ona bakiliyor ve ona gore yorumlaniyor. bazen yukselebiliyor oyle. oglus hareketlidir annesi suyunuza da masallah bol bol icmeye devam et canim ki hep iyi olsun
hos geldın cnm bnm every dedıgı gıbı alet brıak at hatta olcme artıkınn ıns hayırlı haberlerle gelırsınızzzzzzzzzçok tşk. ederim Allah razı olsun
aynen öle cnm yaa dr dedımuhım degıl bebegın co k ıı maasalah dıyeeduyu evet sıse ıle dolasıyorum suyu bol dedı dr ama olsun geende devammmmm
hos geldın cnm bnm every dedıgı gıbı alet brıak at hatta olcme artıkınn ıns hayırlı haberlerle gelırsınızzzzzzzzz
çok tşk. ederim Allah razı olsun
suzan yerim ben senin tatli Alperen'inibazen oyle korkutuyorlar annelerini ama iyiler cok sukur benim nstde bebesimin nabzi 170leri buluyor geciyor bazen :) ben de panikliyorum 120-160 arasi normal diyorsunuz oglusun cok diye, ama genel bir gidisat var ona bakiliyor ve ona gore yorumlaniyor. bazen yukselebiliyor oyle. oglus hareketlidir annesi suyunuza da masallah bol bol icmeye devam et canim ki hep iyi olsun
canımmm doğumun haftayaymış yan topikten okudum :90:ılk haftalar bıraz stres oluyor ıster ıstemez
hepımızı yasadık ama keseyı gorucen sonra kalp atısı derken baya keyıflı gececek gunler insallah
sonra cınsıyet telası baslıyor
uzun maraton var onunde canım
aklına takılanı yaz bıze burda paylasımlarını da beklıyoruzhosgeldın aramıza
Slm anne adayları inş. sağlık ve hayırla bebişlerimize kavuşuruz
siz bana göre çook çok tecrubelisiniz bende ateş ölçme yöntemiyle gebe olduğumu öğrenenlerdenimp.tesi kese kontrolümüz var dua edin olurmu Ben yine meraktan birkaç gün ateş ölçtüm idrar ve kan testi yaptığım halde bugün ateşim düştü 2-3 derece çok panikledim :18: bu durumu yaşayan varmı aranızda ...
kızlar yaa konuyla azıcık alakasız olacak beni affedin
nabız 140 ve yukarısıysa kız, 140 dan aşağıysa erkek bebek diyorlar ya
bunun bilimsel bir yanı var mı, yoksa bu da fal gibi bir şey mi?
oğluşlarınıza allah sağlık versin canlarım inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız
kızlar yaa konuyla azıcık alakasız olacak beni affedin
oğluşlarınıza allah sağlık versin canlarım inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız
canımmm doğumun haftayaymış yan topikten okudum :90:
ne hayacanlı yaa, inşallah hiiiç bir aksilik oladan sağlıkla kucağına alırsın
darısı tüm hamişlerin başına diyelim
ateşi bırak artık canım, stres yapma, inşallah keseyi de görürsün, sağlıkla kucağına da alırsınSlm anne adayları inş. sağlık ve hayırla bebişlerimize kavuşuruz
siz bana göre çook çok tecrubelisiniz bende ateş ölçme yöntemiyle gebe olduğumu öğrenenlerdenimp.tesi kese kontrolümüz var dua edin olurmu Ben yine meraktan birkaç gün ateş ölçtüm idrar ve kan testi yaptığım halde bugün ateşim düştü 2-3 derece çok panikledim :18: bu durumu yaşayan varmı aranızda ...
ovvv suzan neler olmuş öylee, çok geçmiş olsun..neyse ki iyisinizkızlar takvımınden de anlıcagınız gıbı dr hazıran annesı olarak tayınımızı cıkardıı 27 hazıran tahmını dogumumuzzz nyse yasadıklarımı yazayımmm
ebe ye gıttık kalp atısları normalı 120/160 arasıymıs bıızm paşa ise 179-170 cıktı ebe dr ara bu normal ddegıl dedı dr aradım gel nts ye baglıcagız dedııı telı nasıl kapadım bılemedımm esımı aradım aglaya aglaya az cok bırseyler anlttımm:26:ve komsumla hemen dr gıttıkkkk veeeeeeeeee tansıyonumuz gene cok dusuk cıktı ebe de 8/6 dr ıse 8/5 cıktı ve 78,8 kg cıktımm kg dee dee
dr geldı ultrason odasına kg de almıssın dedı muayene etmeye basldıııı vee benım tosun paşamm tamm 1555 gr geldi teyzeleri darısı sıze ve gelişimi 30+2 cıktı normalde bgn 28+6 dıkkk cok sukur her gnumuze ole dıyınce ben bır skeıl oldummcok sukurr herseyı cok sukur dedıı ıı dedıı
suyu da bol durusuda gusel dedı 1 ay sonra gene gel dedı bu arada testıslerde asagı yerıne ınmıs dedı bu arada koca kalkık bır burnu var elleı ırıce dedı erkek ya dedii maasallahı var dedı cok sukurr
bız cuma ya derken esım sız gıttıgım ıcın bıraz buruktum ama oglumunn o fotosuu super dı yuzunu az cok gosterdı gene kolu ıle kapamıstı ama hehe burnunu (babası)duduklarıı (ben )elleride babası gıbı ıri hehe darısı ıyı haberlele sıze ınsllllll
işte böleeeeeeeeeeeeee
kızlarrrrr haberim varrrrrrr
pekbicici oglusuna kavustubugun dogumu oldu, cok sukur ıyıler
nsl cnm da stres yapma ama gusel stresler bunlar sukurler olsunkııııı gusel gunler senı beklıyor ınlsll gecer gecer bende sımdı dıyorumm 30 haftalıgız oglumlaa ne ka gecmıs ama bgn saysam gecmıyorrrrinş. P.tesi Allah'ın izniyle kese görücem inş. daha çok yolum var off çok stresli
ben onu yamadım da sag kasık sol kasık yaptım dogrumuss sag da erkek solda kız olurmus hemsıre ark demıstı benımkıde dogru cıktı alt katımda bırınede yaptımoda cıktıııııııııııkızlar yaa konuyla azıcık alakasız olacak beni affedin
canımmm doğumun haftayaymış yan topikten okudum :90:
ne hayacanlı yaa, inşallah hiiiç bir aksilik oladan sağlıkla kucağına alırsın
darısı tüm hamişlerin başına diyelim
evet cok sukur cnaım bu arada sızın topıgıde ugruyorum artıkn heeeeeeeeeeateşi bırak artık canım, stres yapma, inşallah keseyi de görürsün, sağlıkla kucağına da alırsın
ovvv suzan neler olmuş öylee, çok geçmiş olsun..neyse ki iyisiniz
süpermişşşş topikimizin ilk bebişiii
every, senin haberin de yakında sanırım canım, güzel geçer inşallah
abowwwwwwwwwww paşana azıcık kaldı ınsll sgalıcakla kucagına alırsın cnm sonrada sırayla bızler ınsllllllllllllllllkeep ben de senı merak edıyordum
nasılsınız oglusunla
benim haftaya dogumumgunumu soyleyecek cuma gunu bakalim
nsl cnm da stres yapma ama gusel stresler bunlar sukurler olsunkııııı gusel gunler senı beklıyor ınlsll gecer gecer bende sımdı dıyorumm 30 haftalıgız oglumlaa ne ka gecmıs ama bgn saysam gecmıyorrrr
ben onu yamadım da sag kasık sol kasık yaptım dogrumuss sag da erkek solda kız olurmus hemsıre ark demıstı benımkıde dogru cıktı alt katımda bırınede yaptımoda cıktııııııııııı
evet cok sukur cnaım bu arada sızın topıgıde ugruyorum artıkn heeeeeeeeeehayırlısııle paşamm ıı sukurler olsunkııı
abowwwwwwwwwww paşana azıcık kaldı ınsll sgalıcakla kucagına alırsın cnm sonrada sırayla bızler ınsllllllllllllllllcoksukur yaa bu arada bnm tansıyon hep suduk cıkıyorr 8/5----8/6 öle ya nete sorun yok dıyor ama ne bılımm sukurkı yuksek dıll dımı ama
biz iyiyiz ,oğluş bana göre biraz fazlaca "fit" olmakla birlikte doktora göre normal gidiyorkeep ben de senı merak edıyordum
nasılsınız oglusunla
benim haftaya dogumumgunumu soyleyecek cuma gunu bakalim
uğra canımcım, bizim topik süper hiç boş kalmıyorevet cok sukur cnaım bu arada sızın topıgıde ugruyorum artıkn heeeeeeeeeehayırlısııle paşamm ıı sukurler olsunkııı
aynen cok sukurkı dusuk yuksek dıllevet suzancim yuksek tansiyon cok tehlikeli gebelikte
surekli kontrol gerekiyor
ben cok cektim ama neyseki tehlike olusturmadi bazen dustu dengelendi
sen de gozun kararabilir ani hareketlerde falan ya da bayilma hissi olabilir belki tansiyonun dusuk olunca
ınsallah goz acıp kapayıncaya gecer de heyecanlı olunca bırazz az gecıyorrrrrrrAllah razı olsun hepinizden bende inş. sizin gibi görebilirim bu günleri Allah'ın izniyleRabbim hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlar nasip etmiş olsun inş. bir avazda
aynen benım temmuz topgıde öle yaa ve takıp etıgım bır kac topık varr sızınkıde yenı dahıl olduu hehe hayılrısı vaktımız burda gecıyorr hehehbiz iyiyiz ,oğluş bana göre biraz fazlaca "fit" olmakla birlikte doktora göre normal gidiyorAmann everycim, ne güzel yaa eh artık yükselenini fln hesaplarız okunacak yeni şeyler çıkar
uğra canımcım, bizim topik süper hiç boş kalmıyoramma geçmişi takip etmek biraz zorlayıcı oluyor, az önce yaptım da
OLSUN COK KG de ıı dıl sen yırttın hhe sezeryansın ya tosuncuk olsada normal dogum olsa nasıl zorlardı kım bılır hehe:18::18:keep
benim oglus da fit
babasi kilikli
doktor bakti iyi besleniyor ama kapasitesi bu kadar dedi
annesi 18 kg oldu oglus 3 kgya ulasmak icin ugrasiyor
amannnn saglikli olsun da tosuncuk olmasin muhim degilsutumuz yarasin da cikinca beslensinler guzelce
ii mıss bnm dr bırsey demedıkıne yaa:44: netten baktım sorun dıll dıyorrsuzancım stresli günler olmuş ama bak sonu güzel olmuş maşaallah tosunpaşaya :)) benimde tansiyon 8-5 --- 8-4 çıkıyor doktor yğksek olmasında diyor eşimde sen yaşıyor musun bu tansiyonla diyor
everycim çok az kaldı ya çok heyecanlı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ....
bizde iyiyiz çok şükür bebeğim çok hareketli maşaallah ama çok ilginç şekilde babası elini koyunca hiç kımıldamıyor ya eşim gıcık oluyor bende anlamıyorum niye böyle oluyo
evet cok sukur cnm bu gune kdr hıc ıstahımolmadı benım her ay 1 kg ancak aldım ama gecen ayda le oldu ama bu ay hep faydalı yedım hıc ac bırakmadım ve bol suu ıctimm derken 1,5 kg almısımm vee 78,5 olmusummmmerhaba iyi akşamlar
benim de en son doktor boyuna göre kilosu biraz düşük demişti.
yarın doktor kontrolüm var bakalım aldığım kilolar nereye gitmiş. bugün itibariyle 10 kilo almışım.64 kilo oldum. son ay annemin yanında olacğımı göz önüne alırsak ben de 18 e merdiven dayarım herhalde. orada ağzım hiç boş durmuyor annem sağolsun.
keep cim seni fazla göremiyoruz. izne çıktın mı? ben de izin alacağım günü dört gözle bekliyorum. 1 ay sonra çıkacağım ben
every heyecanlıyım senin doğum yaklaştı.
mesela hepberaber doğurdu şimdi öyle şeyler anlatıyor ki insan şaşırıyor.
suzancım senin bebeğe maşallah. sen benden önce doğurusan şaşırmam. çok iyi besliyorsun anlaşılan
merhaba iyi akşamlar
benim de en son doktor boyuna göre kilosu biraz düşük demişti.
yarın doktor kontrolüm var bakalım aldığım kilolar nereye gitmiş. bugün itibariyle 10 kilo almışım.64 kilo oldum. son ay annemin yanında olacğımı göz önüne alırsak ben de 18 e merdiven dayarım herhalde. orada ağzım hiç boş durmuyor annem sağolsun.
keep cim seni fazla göremiyoruz. izne çıktın mı? ben de izin alacağım günü dört gözle bekliyorum. 1 ay sonra çıkacağım ben
every heyecanlıyım senin doğum yaklaştı.
mesela hepberaber doğurdu şimdi öyle şeyler anlatıyor ki insan şaşırıyor.
suzancım senin bebeğe maşallah. sen benden önce doğurusan şaşırmam. çok iyi besliyorsun anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?