Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
yok suzancım oglus babası gıbı ınce
ne yapayım babası kılıklı :)
ben beslesem de yeter anne gonderme dıyor ıcerden
onun almadıgı da bana yarıyor ama kılo umrumda degıl emzırelım hepsı gıder

aynen öle cnm yeterkıdert k olsun bebegımız saglıkla dogsunda ınslll oo haberlerını beklıyor dr donusu cnm benım

tesekkur ederım suzancım
hepınıze dua edıcem sırayla saglıkla doguralım ınsallah

every, canım doğum vaktin gelmiş çatmış..
Allah yardımcın olsun..
hayırlı sağlıklı gelsin oğluşun inşallah..
senin için dua edicem inşallah..
herşeyin yolunda gitmesi için

every, canım doğum vaktin gelmiş çatmış..
Allah yardımcın olsun..
hayırlı sağlıklı gelsin oğluşun inşallah..
senin için dua edicem inşallah..
herşeyin yolunda gitmesi için

tesekkur ederım canım arkadasım
dogum anımda ılk anacagım ısımsın sen de
insallah saglıkla atlatırız

everycim Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinikucağına almayı nasip etsin yanlış hatırlamıyorsam yarındı doğuımun

everycim Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinikucağına almayı nasip etsin yanlış hatırlamıyorsam yarındı doğuımun

evet canım 24 nısanda
artık son 1 gun kaldı :)
cok tesekkur ederım haberdar ederım sızlerı umarım guzel haberlerle
sana da kolay bır hamılelık kolay saglıklı bır dogum dılerım canım

evet canım 24 nısanda

geldı demekkı zaman he ay dun gbı be cnm guzel haberını aldıgımız bebegın annemle aynı gnde doğucak nasıp olursa

everycim inşallah sağlıklı bir doğum olur sağlıkla alırsın oğluşunu kucağına bizlere de çok dua etmeyi unutma

suzan suzi az kaldı senin de çabuk geçiyo sanki zaman ama duanı o kadar çok beğendim ki Rabbim emanetini nasip et amin diyorum en içten bir amin

herkes everynin peşi sıra doğurcak galiba topic bir anda sessiz kalcak sanırım ama doğumlardan sonra yine görüşürüz inşallah vaktimiz fırsatımız olursa :)

inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza alırız
bu arada biz isim konusunda çıkmaza girdik imdaat kızlar güzell anlamlı kız isimleri varmı aklınızda duyduğunuz bildiğiniz

naber kızlar
nerelerdesınız gelmıyorsunuz cok

evet canım 24 nısanda

ayy canım benımm cok sukur safakın 1,5 s sonda st lere kalıcak sonra dk ınsallahh ve rabbım dıleyen herkeslere yasatsın ve kolay dogumlar saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın ınsallahhhhhhhhh

az önce KUR AN okurken aklıma geldın yarın ayın 24 ve every Oglusuna kavusmanı gunu ınsallah dıyee canım benımm dua ıle ınsll guzel haberlerını beklıyoruzz ınsll foto da beklıyoruz tabikideeayy rabbım darısı bıze ınsl normal dogumlarla ınsllll

ayy canım benımm allah razı olsun ecmaın ınslalahh emanetımız onlar bızım ve her zaman o gozle bakmak nasıp olur ınsll cunku o gozle baktıgında hersey cok farklı oluyor ınsl
o bılıncde kalmak nasıp olur ınsallah senınde az kaldı 100 den dusmene ık hfta kalmıs tatlımm ınsll ben kız da zeynep ısmını beyenıyorum ve esımde hem fıkır benımlee rabbım bır gun kz bebesı nasıp ederse ınsl ısmı sımdıden hazır ınsallahhh
tabıkıde goruzecegızz topıgımız cogalacak gun gectıkce ınsll ve artacak ınsll hamıslerın ve cucukluluerın sayısı ınsl every yolu acıyor darısı keep,gerıdonusum,rezene,ben,sen,rumeysa,ve ısmını hatır edemedıgım kıscelere ınls

Every bugün doğuma gireceksin heralde canımm..Allah bir avazda kurtarsın senide oğlunu sağ sağlim inşallah..Hayırlı doğumlar diliyorum

every şu anda belki bebeğin kucağındadır. umarım herşey yolunda ve siz çok iyisinizdir.
eminim çok mutlusundur. Oğlunla nice güzel günlere inşallah

şimdi aklıma geldi. biliyorum çok komik gelecek ama bugüne kadar bu tür hikayeleri çok dinleyince insanın bilinçaltına kazınıyor demekki.
rüyamda every doğum yapmış kızı olmuş. ben de diyorum o kadar da değil diyorum. önce kız dediler sonra erkek. şimdi de doğmuş kız olmuş. bu doktorlar gözleri hiç mi görmüyor diyorum. doktorlar da orada oluyor onlar boyunlarını büküyorlar felan ama herkes şoooook.

every canım. bugün doğum yaptım sanırım. umarım her şey yolundadır. sen ve bebek iyisindir. sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…