Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
evet canım 24 nısanda
artık son 1 gun kaldı :)
cok tesekkur ederım haberdar ederım sızlerı umarım guzel haberlerle
sana da kolay bır hamılelık kolay saglıklı bır dogum dılerım canım

canım suanda ınsallah paşan la koyun koyuna yatıyorsunuzdurr o kaa merak edıyorumkı sızı darısı bıslere ınsallah canı gonulden dılıyorumkı hayılrı evlat olsun ınsallah tabıı bıslerde hayırlı anne-babalar ınsallahhhhhhhhhhh

ayy hadi bakalım çok heyecanı :)))))

geldı demekkı zaman he ay dun gbı be cnm guzel haberını aldıgımız bebegın annemle aynı gnde doğucak nasıp olursa

every şu anda belki bebeğin kucağındadır. umarım herşey yolunda ve siz çok iyisinizdir.
eminim çok mutlusundur. Oğlunla nice güzel günlere inşallah

Every bugün doğuma gireceksin heralde canımm..Allah bir avazda kurtarsın senide oğlunu sağ sağlim inşallah..Hayırlı doğumlar diliyorum

every canım. bugün doğum yaptım sanırım. umarım her şey yolundadır. sen ve bebek iyisindir. sevgilerle

canlarimmmm cok tesekkur ederim hepinize. oglusum koynumda artik yanibasimda sukurler olsun :) sizler icin dua ettim dogumum sirasinda isimlerinizi andim hem ates topicinde sevdigim arkadaslarin hamile kalmalari icin hem de burdakilerin saglikla bebislerine kavusmalari icin. dogumum cok rahatti.spinal sezeryan cok cok rahat birsey ve keyifli. cok heyecanlandim korktum ama 10 dk icinde oglumu boynuma verdiler ve kokladim optum agladim ondan sonra hersey btiyor zaten umrumda olmadi kesmisler beni orda birseyler yapilmis. gerisi kolay geciyor. ayrintili anlatirim tecrubelerimi de sizler icin. opuyoruz hepinizi

bu arada oglusum 3080 gr 49 cm dogdu ve minyatur bebek gibi minicik :) fultrasonda doktorun dedigi olcumle bire bir cikti ilginc bir sekilde ve usg fotosunun da kopyasi :) foto paylasirim.

bu arada oglusum 3080 gr 49 cm dogdu ve minyatur bebek gibi minicik :) fultrasonda doktorun dedigi olcumle bire bir cikti ilginc bir sekilde ve usg fotosunun da kopyasi :) foto paylasirim.

canim. hayirli ugurlu olsun. saglik, mutluluk, huzurla buyut yavrunu )

cnmmmmm cok sukur verdın guzel haberınız bıze kacgundur bakıyorum yazdınmı dıye
cok sukur saglıcakla almıssın bebegını kucagına ay cok guzel bı duygu dımı cnm
rabbım uzun omurlu hayırlı bu evlat olmasını nasıp etsın ttatlım

o ka duygulandmkııııııııııııııııbende hayal ettımınsll oglumuu every gozunuz aydın yenıden cnm ınsl darısı bızeeeeeee ıı haberlerle geldın ALLAH razı olsun cnm bol emısın ınsll paşan laaaaaaa bu arad ısmı ne kız paşa nınnn hc solemedınnnftonu beklıyoruz ınslll yok kız boyda kg de yerınde ne mınyonuuu olsun saglıklı lsunda ınsl

every hayırlı uğurlu olsun.
bebeğine ve sana 41 kere maşallah
güzel günlerde büyüt bebeğini

artık annesin ne mutlu size yavrun inşallah sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun darısı da bizim başımıza duaların için çok sağol tekrar tebrik ederim oh mis mis çek içine kokusunu . . .

Maşallah sana ve oğluşuna canımmm..resimlerini deneyimlerini bekliyorum..sağlıkla sıhhatle büyüt oğlunu canım ne mutlu sana darısı bizlerin başına

maşallah size mevlam hepimze nasip etsin bugünleri Allah'a emanet olun

sizler nasilsiniz kizlar
annelik cok cok guzel birsey darisi basiniza vakti zamaninda hayirlisiyla
hayatim oglum oldu artik hamilelik de cok guzeldi ama son gunler artik sabirsizlaniyordum ve iyki dogdu minigim
kendimi hala hamile gibi hissediyorum bazen
bugun karnimi carptim biraz ve hemen korktum karnimi tuttum oglum orda gibi guvenlik kapilarindan gecerken garip oluyorum artik

cnmmmm bebısımız gelmıs nasıl bakalım annesı cok guel bı duygu dımı
ay dun gıb hbrını adıgımız bak uygun zamanda foto ısterız nasıl duzenınız cnm emme uyku gaz vb
ınsan gebelıkten kurtulamıyo bazen ay oynamadı falan oluyo rabbım herkeze nasıp etsın
oglumda kucuk ogluna hosgeşdın dıyo cnm
Eki Görüntüle 699744

everycim doğumun olmuş oğluşun gelmiş hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım
diğer kızlar sizlere de hayırlı doğumlar olsun inşallah every ve pekbicici sezonu açtı galiba sıra teker teker geliyor

ohh maasllaah ALLAH agzımızın tadını bosmaz ınsll ve bır an once zamanında kucagımız alamk nasıp olur ınsll saglıcakla buyut ınsl paşanıı cnm benımm bende safak sayıyorum ama gunler hemen gecsın son haftalara gelelım ıstıyorum bır an sancı tutusun kostur kosutr gıdıp 15 dk sonra bebegımı kucaklayımıstıyorum ınsllll

oo maaslalah senn paşada buyumusss allah hayılrı evlat etsın ınslll cnm benımmgamzesını yerım ben onu ya bayılıyorum gamzelı bebelereee yyaaaaa ınsl benım paşamında olurrrrrrrr

every hayırlı olsun oluşun rabbim
sağlıkla büyür insallah. darısı olmayanların başına.

hamiş akadaşşlar darısı sizlere insallah.
doğumdan korkmayın dünyanın en güzel şeyi
anne olmak.

tesekkur ederim tatlim

darisi tum isteyen arkadaslarimizin basina
herkes bu guzel duyguyu tadar umarim

every çok tebrik ederim. oğlunu almışsın kucağına. darısı bizim başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…