Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

canım tebrık ederım gozu aydın sag saglım ogluna kavustun
darısı bız bekleyenlere olsun ınsallah.
Bıraz gec yazabıldım k.bakma, forumada pek gırebıldıgım yok ztn bu aralar..
Ben cok zor bı donem gecırıyorum son ayım tek kelımeyle kabustu
bebegım ıyı ama ust uste kayıplar yasadık aılemızde,
benı en yıkan canım Ananem benı buyuten annem dedıgım herseyım..
Torununu goremeden gıttı ve benım elımden bsy gelmıyor kızım ıcın toparlanmaya calısıyorum.
Allah hepımızın yardımcısı olsun
yavrularımıza uzun omurler versın ınsallah..

canim benim cok buyuk basin sagolsun
mekanlari cennetolsun
sen bebegin icin guclu olmak zorundasin dedigin gibi
tabiki cok uzucu ama icinde de prensesin var insallah bundan sonra hersye sizin icin cok guzel olur
dogumuna az kaldi bizi habersiz birakma canim

sagol canım allah razı olsun
ınsallah kızıma saglıkla kavusayım tek tesellım o
rabbım korusun meleklerımızı ınsallah..
Haberdar ederım canım.

Annelık nasıl emınım muhtesemdır ama sormus olayım
oglusunda ıyıdır ınsallah tecrubelerınden faydalanalım

basınız sagolsun canım benım allah gerıde kılere hayılrısı uzun omurler versın ınsll saglıcakla dıkkat et kendıne dogumundan haber ver bıse ınsll kı heyacanımız dahada artsın ınsll:18:

basınız sagolsun canım benım allah gerıde kılere hayılrısı uzun omurler versın ınsll saglıcakla dıkkat et kendıne dogumundan haber ver bıse ınsll kı heyacanımız dahada artsın ınsll:18:

suzancım sagol allah razı olsun..
Rabbım evlatlarımıza uzun saglıklı omur versın ıns.
Haber verırım mutlaka.
Masallah sızde kocaman olmussunuz

zaman gecse artık vakıt gelse son gunler cıdden gecmıyomus

yaa gecsın yaa olurmu ole sey yaa:44: amın ınsl hayırlı saglıklı velatlar olsunlar ınsll

kizlar dogumu yaklasanlara kolaylik dilerim
son haftaya birakmayin isleri bitirin supriz yapabiliyor bebisler :)
biz hastane icin iki hastane takimi ve iki de normal alt ust takim koyduk ve 2 adet penye battaniye ama yetmedi :) oglus supriz isimeler yapti ve annem surekli evden kiyafet getirdi
siz cantaniza bolca koyun bcen kizlar ya fazla olsun birsey olmaz

wu senın paşa da mazarat deseneee
bende hazırladımda
1 hastane cıkıs setıı
2 alt ust takım
5 atlet
2-3 zıbın
5 alt pıyama
2-3 sapka ve ellikk
2 battanıye
3 agıs mendılı
emzık+kutusu
2 kundak dıye dusunuyorum ama

kendımede
2 sutyen
2 takım gecelık
2-3 alt camasır
3 atlett
1 yelek
1 terlık
öle işteeeeeeeeeeeeeee
tabi beraberınde ped,hasta bezi,havlu pecete böle işteeee

kızlar ben geldim, uzuun bir zamandır giremedim.
Every, canım oğlun güle güle büyüsün

Yokh, kaybına çok üzüldüm canım, başın sağ olsun.

Yaren, ne tatlı bir bebişin var öyle, 41 kere maşallah

Bizim doğuma üç hafta kaldı, hazırlıklar tam gaz devam..

Hepinize öpücükler

merhaba özlettin kendini. hazırlıklardan giremiyorsun sanırım. 3 hafta derken sezaryen e mi karar verildi?

every nasıl gidiyor oğluşun üzmüyor seni dimi. every sen kaç gün kalmıştın hastanede?
bi de bebekler çabuk büyüyor diyorlar ya ben bir tane hastane çıkışı aldım. annem de tek tek takım alıp takım yaptı. aslında 2 hastane çıkışı gibi oldu.

yokh başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin

diğer arkadaşlar fazla uğramıyor buraya sanırım. ben de salı günü memlekete doğru yola çıkıyorum, orada doğum yapacağım:18:
doğumdan değil de şu an belirsizlikten korkuyorum.

kızlar haziran anneleri başladı şu an için 7 kişi doğurdu. bunlardan biri de bebişimolsun

rezenecım oglus yoruyor ama deger ona :) cok keyıflı.
ben 2 gun kaldım sezeryandna sonra ama bebısım sarılık oldu ılk gun emzırmede problem yasadık ac kaldı.mamayı da vermek ıstemedım. o yuzden sarılık ıcın de yattık 2 gun. toplamda 4 gun yatmıs olduk. ben bır suru kucuk kıyafet almısıtm ıykı almısım dıyorum cunku ustunu degıstırıyorum ev de soguk baya gıydırıyorum ama altını temızlerken bır ısıyor hersey batıyor :) yenıden kıyafet. ve sureklı batırabılıyor erkek cocuklar. bız ozellıkle penye battanıye cok kullanıyoruz 5 tane var bazen yetmıyor bıle

rezenecim, haziran annelerinde geçmişi okuyamıyorum, çok uzuun kimler doğurdu? giremiyorum doğru düzgün,işi bırakınca boş olurum diye düşünüyordum, ne mümkün benim doğum sezeryan kesin. mümkün olduğunca geç oldurmaya çalışıyoruz işte, geçen hafta mayıstan fln bahsediliyordu bu hafta doktor haziranı görürüz dedi..sen nasılsın?

kızlar öpüyorum hepiniziii

aboww mazaratt ogln 5 tane demı yetmıyor pehhhhhhhamann banan eo zamana babaı gıtsın alsın sımdıden dıyor cokalma fılan dıye o zamna yetmeyınce kostursn alsınnn abow senn paş buyudu bılemmmbıızımkılerde ıcımısde buyuyor ınslll

gusel gusel gıt canım sıran gelıncede dogur emıııı

1-limonagac
2-bebisimolsun 33 hafta
3-deseha
4-sureyya
5-sedaak 33 hafta
6-asesulfam 36+6
7-nurcan1980 36+6
8-azeri_gelini
9-MEHSEL_ERAY 37+1
10-zeyyno 37+4
11-Nilom 34+2
11 olmuş kızlaar..hani doğum hikayeleri..habire liste uzuyor ama yazan yok.Bir kişi daha vardı 34 lerde doğum yapan yenilerde kimdiki?
yarın sezen00 var
bu listeyi de http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri-7.html buradan aldım.
biraz geç oldu kusura bakma
gusel gusel gıt canım sıran gelıncede dogur emıııı
sağol canım cevap yazamadım. okudum aslında ama yazacak zamanda internet gitmişti sanırım
geldim artık . raporu aldım evdeyim oturuyorum keyfini sürüyorum
kızlar sessızsınız
nasıl bebıslerınızzzz

çok güzel .son günler artık.çok heyecanlanıyorum, doğum hikayelerinden tırsıyorum. herkes doğum deyince :26: bi böyle oluyorlar:18: bi de böyle
daha annemden hiç yorum duymadım inanır mısınız. herkesin ifadesi böyle bir annem renk vermiyor.
seviyorum anacığımı

Son düzenleme:
ohh sefanız olsun oturun evde gesınnn korkmak yok dogumdann kısss

kızlar sessızsınız
nasıl bebıslerınızzzz

bıs ıyıyz cok sukur bebegım cuma kontrolu varı everyy normalde 34 haftadayız ama bbegım 36 haftalık cıkıyorrhayırlsıı ıle 2400 olmus kg sii cok sukru dr ock ıı dıyorr 2 hafada bır gel dedı fakat bızm paşammm donmemıs daha yaa ona morlaım bosuk du ama hayrısı dedıık son gune kdr beklıcek dr
dogumda bellı olmas dıyo bn 20 hazıran--6 temmuz arası beklıyorumm paşamıı yuruyuslerı arttırdıkk ıste bole

senn paşa maasalah buyuyor fotomuz hanı yaaaaaaaaaaaa:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…