sizler nasilsiniz kizlar
annelik cok cok guzel birseydarisi basiniza vakti zamaninda hayirlisiyla
hayatim oglum oldu artikhamilelik de cok guzeldi ama son gunler artik sabirsizlaniyordum ve iyki dogdu minigim
kendimi hala hamile gibi hissediyorum bazen
bugun karnimi carptim biraz ve hemen korktum karnimi tuttum oglum orda gibiguvenlik kapilarindan gecerken garip oluyorum artik
canım tebrık ederım gozu aydın sag saglım ogluna kavustun
darısı bız bekleyenlere olsun ınsallah.
Bıraz gec yazabıldım k.bakma, forumada pek gırebıldıgım yok ztn bu aralar..
Ben cok zor bı donem gecırıyorum son ayım tek kelımeyle kabustu
bebegım ıyı ama ust uste kayıplar yasadık aılemızde,
benı en yıkan canım Ananem benı buyuten annem dedıgım herseyım..
Torununu goremeden gıttı ve benım elımden bsy gelmıyor kızım ıcın toparlanmaya calısıyorum.
Allah hepımızın yardımcısı olsun
yavrularımıza uzun omurler versın ınsallah..
every çok tebrik ederim. oğlunu almışsın kucağına. darısı bizim başımıza.
canim benim cok buyuk basin sagolsun
mekanlari cennetolsun
sen bebegin icin guclu olmak zorundasin dedigin gibi
tabiki cok uzucu ama icinde de prensesin var insallah bundan sonra hersye sizin icin cok guzel olur
dogumuna az kaldi bizi habersiz birakma canim
canım tebrık ederım gozu aydın sag saglım ogluna kavustun
darısı bız bekleyenlere olsun ınsallah.
Bıraz gec yazabıldım k.bakma, forumada pek gırebıldıgım yok ztn bu aralar..
Ben cok zor bı donem gecırıyorum son ayım tek kelımeyle kabustu
bebegım ıyı ama ust uste kayıplar yasadık aılemızde,
benı en yıkan canım Ananem benı buyuten annem dedıgım herseyım..
Torununu goremeden gıttı ve benım elımden bsy gelmıyor kızım ıcın toparlanmaya calısıyorum.
Allah hepımızın yardımcısı olsun
yavrularımıza uzun omurler versın ınsallah..
basınız sagolsun canım benım allah gerıde kılere hayılrısı uzun omurler versın ınsll saglıcakla dıkkat et kendıne dogumundan haber ver bıse ınsll kı heyacanımız dahada artsın ınsll:18:
suzancım sagol allah razı olsun..
Rabbım evlatlarımıza uzun saglıklı omur versın ıns.
Haber verırım mutlaka.
Masallah sızde kocaman olmussunuz
zaman gecse artık vakıt gelse son gunler cıdden gecmıyomus
kizlar dogumu yaklasanlara kolaylik dilerim
son haftaya birakmayin isleri bitirin supriz yapabiliyor bebisler :)
biz hastane icin iki hastane takimi ve iki de normal alt ust takim koyduk ve 2 adet penye battaniye ama yetmedi :) oglus supriz isimeler yapti ve annem surekli evden kiyafet getirdi
siz cantaniza bolca koyun bcen kizlar ya fazla olsun birsey olmaz
dogumlara cok az kaldı
30.haftaları gormussun cogunuz
guzel haberler gelsın tek tek
kızlar ben geldim, uzuun bir zamandır giremedim.
Every, canım oğlun güle güle büyüsün
Yokh, kaybına çok üzüldüm canım, başın sağ olsun.
Yaren, ne tatlı bir bebişin var öyle, 41 kere maşallah
Bizim doğuma üç hafta kaldı, hazırlıklar tam gaz devam..
Hepinize öpücükler
rezenecım oglus yoruyor ama deger ona :) cok keyıflı.
ben 2 gun kaldım sezeryandna sonra ama bebısım sarılık oldu ılk gun emzırmede problem yasadık ac kaldı.mamayı da vermek ıstemedım. o yuzden sarılık ıcın de yattık 2 gun. toplamda 4 gun yatmıs olduk. ben bır suru kucuk kıyafet almısıtm ıykı almısım dıyorum cunku ustunu degıstırıyorum ev de soguk baya gıydırıyorum ama altını temızlerken bır ısıyor hersey batıyor :) yenıden kıyafet. ve sureklı batırabılıyor erkek cocuklar. bız ozellıkle penye battanıye cok kullanıyoruz 5 tane var bazen yetmıyor bıle
gusel gusel gıt canım sıran gelıncede dogur emıııımerhaba özlettin kendini. hazırlıklardan giremiyorsun sanırım. 3 hafta derken sezaryen e mi karar verildi?
every nasıl gidiyor oğluşun üzmüyor seni dimi. every sen kaç gün kalmıştın hastanede?
bi de bebekler çabuk büyüyor diyorlar ya ben bir tane hastane çıkışı aldım. annem de tek tek takım alıp takım yaptı. aslında 2 hastane çıkışı gibi oldu.
yokh başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin
diğer arkadaşlar fazla uğramıyor buraya sanırım. ben de salı günü memlekete doğru yola çıkıyorum, orada doğum yapacağım:18:
doğumdan değil de şu an belirsizlikten korkuyorum.
kızlar haziran anneleri başladı şu an için 7 kişi doğurdu. bunlardan biri de bebişimolsun
rezenecim, haziran annelerinde geçmişi okuyamıyorum, çok uzuunkimler doğurdu? giremiyorum doğru düzgün,işi bırakınca boş olurum diye düşünüyordum, ne mümkün benim doğum sezeryan kesin. mümkün olduğunca geç oldurmaya çalışıyoruz işte, geçen hafta mayıstan fln bahsediliyordu bu hafta doktor haziranı görürüz dedi..sen nasılsın?
kızlar öpüyorum hepiniziii
sağol canım cevap yazamadım. okudum aslında ama yazacak zamanda internet gitmişti sanırımgusel gusel gıt canım sıran gelıncede dogur emıııı
kızlar sessızsınız
nasıl bebıslerınızzzz
çok güzel .son günler artık.çok heyecanlanıyorum, doğum hikayelerinden tırsıyorum. herkes doğum deyince :26: bi böyle oluyorlar:18: bi de böylerezenecım oglus yoruyor ama deger ona :) cok keyıflı.
ben 2 gun kaldım sezeryandna sonra ama bebısım sarılık oldu ılk gun emzırmede problem yasadık ac kaldı.mamayı da vermek ıstemedım. o yuzden sarılık ıcın de yattık 2 gun. toplamda 4 gun yatmıs olduk. ben bır suru kucuk kıyafet almısıtm ıykı almısım dıyorum cunku ustunu degıstırıyorum ev de soguk baya gıydırıyorum ama altını temızlerken bır ısıyor hersey batıyor :) yenıden kıyafet. ve sureklı batırabılıyor erkek cocuklar. bız ozellıkle penye battanıye cok kullanıyoruz 5 tane var bazen yetmıyor bıle
ohh sefanız olsun oturun evde gesınnn1-limonagac
2-bebisimolsun 33 hafta
3-deseha
4-sureyya
5-sedaak 33 hafta
6-asesulfam 36+6
7-nurcan1980 36+6
8-azeri_gelini
9-MEHSEL_ERAY 37+1
10-zeyyno 37+4
11-Nilom 34+2
11 olmuş kızlaar..hani doğum hikayeleri..habire liste uzuyor ama yazan yok.Bir kişi daha vardı 34 lerde doğum yapan yenilerde kimdiki?
yarın sezen00 var
bu listeyi de http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri-7.html buradan aldım.
biraz geç oldu kusura bakma
sağol canım cevap yazamadım. okudum aslında ama yazacak zamanda internet gitmişti sanırım
geldim artık . raporu aldım evdeyim oturuyorum keyfini sürüyorum
çok güzel .son günler artık.çok heyecanlanıyorum, doğum hikayelerinden tırsıyorum. herkes doğum deyince :26: bi böyle oluyorlar:18: bi de böyle
daha annemden hiç yorum duymadım inanır mısınız. herkesin ifadesi böyle bir annem renk vermiyor.
seviyorum anacığımı
kızlar sessızsınız
nasıl bebıslerınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?