slm kızlar bızımde son kontrolümüz cuma gunuydu canımı sıktı bıraz doktor hıç dınlenmıyor musun sen diye baya kızdı bebeğimin suyu azalmıs bol su iç ayakların havada sık sık yat dedı...
bebebğime de cok iri değil dedi sağlıklı dedi ama çok sükür kilosunu çok takmıyorum ondan
ama suyun az olması nasıl sonuclar doğurur kızlar nasıl önleyebiliriz
bıs ıyıyz cok sukur bebegım cuma kontrolu varı everyy normalde 34 haftadayız ama bbegım 36 haftalık cıkıyorrhayırlsıı ıle 2400 olmus kg sii cok sukru dr ock ıı dıyorr 2 hafada bır gel dedı fakat bızm paşammm donmemıs daha yaa ona morlaım bosuk du ama hayrısı dedıık son gune kdr beklıcek dr
dogumda bellı olmas dıyo bn 20 hazıran--6 temmuz arası beklıyorumm paşamıı yuruyuslerı arttırdıkkıste bole
senn paşa maasalah buyuyor fotomuz hanı yaaaaaaaaaaaa:44::44:
suyun çok azalırsa bebeği erkenden almak zorunda kalabilirler canım, o yüzden o konu önemli everynin dediği gibi bol sıvı al ve dinlen. En iyi yolu bu. Ben de sıvı alma konusunda zorlanıyorum ama ar zor içiyorum. Kilosu için de keçi boynuzu pekmezini tavsiye ederim, bende çok işe yaramıştı.slm kızlar bızımde son kontrolümüz cuma gunuydu canımı sıktı bıraz doktor hıç dınlenmıyor musun sen diye baya kızdı bebeğimin suyu azalmıs bol su iç ayakların havada sık sık yat dedı...
bebebğime de cok iri değil dedi sağlıklı dedi ama çok sükür kilosunu çok takmıyorum ondan
ama suyun az olması nasıl sonuclar doğurur kızlar nasıl önleyebiliriz
bu arada benimde idrarda enfeksiyon çıktı doktor tek dozluk ilaç verdi kullandım ama neler yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım kızlar bilgisi olan varmı ben beebişi çok aşağıda taşıyorum sanırım mesaneye baskı yapıyor ve uzun süre idrara çıkamıyorum buda enfeksiyona mı neden oluyor diye düşünüyorum
canım benım de azalmisti 36.haftada ve doktor acil sezeryan gerekebilir demisti
sonra bol su ictim gunde 3 litre ve ozellikle siseleryanimda olculu iciyordum
ve bol sivi tukettim kompoto ayran falan
duzeldi suyum bariz artti ilginc bir sekilde
ve oglum 2 hafta daha dayandi :)
sen de dinlen bol bol ve isivi tuket doktorunun dedigi gibi icini ferah tut
merhaba kızlaroğlum da ben de çok iyiyiz, bugün yine doktor kontrolü vardı. Nst de bizi unuttular tam yarım saat kaldık neyse herşey yolunda günümüzü bekliyoruz.hepinizi öpüyorum
suyun çok azalırsa bebeği erkenden almak zorunda kalabilirler canım, o yüzden o konu önemli everynin dediği gibi bol sıvı al ve dinlen. En iyi yolu bu. Ben de sıvı alma konusunda zorlanıyorum ama ar zor içiyorum. Kilosu için de keçi boynuzu pekmezini tavsiye ederim, bende çok işe yaramıştı.
rezene, sağol canım ben de girdim o topiğe nihayet,geçen gün arayıp bulamamıştım.
kızlar bir de ben işim gereği sürekli oturarak çalışıyorumbukadar hareketsizlik iyi mi ya sadece sabahları 20 dk yürüyorum ama ileriye doğru arttırcam oturduğum yer yelnız yürüyebileceğim çevresi yok o yüzden sabah işe gelirken yürüyebiliyorum.
bu arada annemler umreye gidiyolar annem babam kardeşlerim ve dahası baba gb gördüğüm amcamlar kardeş gb gördğm kuzenlerim anne gb gördğm yengem teyzem hiç kimsem kalmıyo tam da doğum zamanı doğum 15-20 ağustos gözüküyo ultrasonda onlar 29 temmuzda yola çıkacaklar dönüş 16 ağustos((
ınsl doner cnm yaa donerbılırde donmeyebılırde dedı drrayyy seninki de mi ters duruyor suzancim
inatci bebisler bunlar :)
doner insallah haftan daha var sen icini ferah tut
foto burdan yayinlamak istemiyorum canim ama albume koydum foto merak edenler icin ordan bakabilirsin cnm
canım benımsh 20 dk yurumenden yeterr ılerkı aylarda gıt gıde artırmak gerek ama bıs her gun esımle aksmaları 1 st yakın yruyoruzzzzzzzzzslm kızlar bizde burdayız kızımla.bizimde geçen haftaydı kontrolümüz kasılmalarım olduğunu söyledim doktor yarım saat sürmedikçe tehlikesi yok dedi daha erken değil mi anlamadım_??? yürüyüşler için de yürümediysen yürüme dedi doktorum yürüdüysen şimdiye kadar 20 dk yürüyebilirsin dedi bu normla mi 6 ay bitti kadın aban yürüme diyor
ilk ay fazladan aldığım 3 kilo umarım başıma dert olmaz şimdilik herşey yolunda gözüküyor
keepcim keçi boynuzu pekmezini söylemen iyi olmuş hemen yemeye başlayacağım geç kalmadım değil mi günde bir kaşık yeterli olurmu ki_??
suzan suzi hayırlısı olsun oğluşun sağlıklı olsun da normal ya da sezeryan pek önemli değil bana göre inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım evlerimize gidelim
pervanecim hiç strese girme sende bol sıvı su tüketmeye çalış bebişler sağlıkla vaktinde gelsin inşallah
every büyütüyosun oğluşu darısı başımıza albüme profilinden mi ulaşacağız
ay cnım benım rabbım yardımcın olur ınsll cunku onlar gusel yerlere gıdıyorlar maa sıcak dan o tarıh de onlar orda kavrulurlar ya tam sıcaklarda gıdıyorlarkıııkızlar bir de ben işim gereği sürekli oturarak çalışıyorumbukadar hareketsizlik iyi mi ya sadece sabahları 20 dk yürüyorum ama ileriye doğru arttırcam oturduğum yer yelnız yürüyebileceğim çevresi yok o yüzden sabah işe gelirken yürüyebiliyorum.
bu arada annemler umreye gidiyolar annem babam kardeşlerim ve dahası baba gb gördüğüm amcamlar kardeş gb gördğm kuzenlerim anne gb gördğm yengem teyzem hiç kimsem kalmıyo tam da doğum zamanı doğum 15-20 ağustos gözüküyo ultrasonda onlar 29 temmuzda yola çıkacaklar dönüş 16 ağustos((
bende ıctım cnm benım cok sıktıgında kendını oluyor wc ıhtıyacı halınde bekleme dırek wc kos cn vede bol su benım bılgıdım ben ole kurtuldumm:26:bu arada benimde idrarda enfeksiyon çıktı doktor tek dozluk ilaç verdi kullandım ama neler yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım kızlar bilgisi olan varmı ben beebişi çok aşağıda taşıyorum sanırım mesaneye baskı yapıyor ve uzun süre idrara çıkamıyorum buda enfeksiyona mı neden oluyor diye düşünüyorum
benım paşa en sonn 34 haftalıkkene donememıstıı dr ne olur ne olmaz bellı olmas son dk sancı ıle odnnler var dedıı hayırlıs ı kısmetse benım paşa da doner ınslllcanlar ben dayanamadım carsamba günü başka doktora gittim suyun gayet normal olduğunu söyledi bebegimin kilosu da 1600 muş o ölçümde eksiklik varmış çok şükür içim rahatladı hiç sorun yokmulşbebeğimde doğum pozisyonundaymış ... bundan sonra da değişmez de mi dönmez bebeğim
kaan ısmı benım hosuma gıdıyor basta kaanalperen dıyroduk sımdı alperene dustukk ve ölede kaldı kaan ısmı super ence fıkır ıstersennsuzancım ne güzel bebeğine kavuşmana çok az kaldı, inşallah kolay bir doğumun olur
every neler yaptı oğluşla kavuştu, nasıl bir duygu Allahım biz de o günleri görelim inşallah
tüm hamişlerimiz iyidir inşallah diyerek sorumu sormak istiyorum
Oğluşuma isim bulamıyoruz kızlar e malum ateş topiğinde de hem oğluşlarımız var
sizleden yardım istiyorum kızlar
benim favorilerim Sarp, Bora, Tunç
eşimin de Hazar, Bulut ve Tuna
o benimkileri ben onunkileri beğenmiyor
ne olacak bilmem
bunlardan apayrı bir isim bulmak zorundayız galiba
benım paşa en sonn 34 haftalıkkene donememıstıı dr ne olur ne olmaz bellı olmas son dk sancı ıle odnnler var dedıı hayırlıs ı kısmetse benım paşa da doner ınslll
kaan ısmı benım hosuma gıdıyor basta kaanalperen dıyroduk sımdı alperene dustukk ve ölede kaldı kaan ısmı super ence fıkır ıstersenn
ınsl canım sfak darlıyorrr ınsl saglcaal kavusmak dılegımleeeeeeeeeeee
ve heralde dondu pasam kı cnaım cok yanıyor cnm yaa kaburgamda garılar ooluyor bu hafta cok kosturdum yorgunlukdan sureklı ayakta durmakdan sanırm dondu gıbıme gelıyor paşamm ınsll donmustur evet son dk kdr bekleyecegz bakalımm ınsl doner yaffffffffffffsuzancım dün doğum yapan öğretmen arkadaş doğuma giderken cocuğun pozisyonu terstı sezeryan diye biliyordu son anda dönmüş ve normal oldu dediğin gibi son anda bile dönebilir i nş.
kızlaaaaarrrrrrr merhaba
maşallah herbiriniz koca göbüşler olmuşsunuz
every tebrik ederim Allah sağlık sıhhat versin oğluna
Biz de 4 aylık olduk artık çok şükür sağlığıımız yerinde
bir de gazımız bitseydi iyi olacaktı
ama onların bir tebessümü her şeyi alıp götürüyor
hepiniz sağlıkla kavuşun evlatlarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?