ınsl gusel bır gebelık gecırır canımm kı baska bır dr gıtsın beta takıbı yapıylıyor her daımm yaa hemen aldırmak fıkrı sacma bencedee ılk haftalarda yerlesme kanaması denılıyordu hatırladıgım sukru bende yoktu ama olanlara yatak ıstıhareetı verılmıstı ve progestann adlı ılacccdün kardeşim bana hamile olduğu müjdesini vermişti. annemlere söylememi tembih etmişti, ne olur neolmaz diye
akşam kardeşimin kahverengi kanaması olmuş. sonra sabah tekra olmuş . bugün doktora gitmişler doktor keseyi görmüş. 4+3 günlük demiş . ya geç döllenme oldu yerleşmeye çalışıyor ya da gelişmeyen bir gebelik olabilir o nedenle kanama olmuş olabilir demiş.kanama için keseyle alakası olmayan bir yerde damar atımı gibi bişey var demiş. perşembe günü tekrar gel demiş. ama benim kafama takılan keseye yakın yerde kanama yoksa neden düşük olsun. bir de neden bu doktor bhcg takibi yaptırmıyor. sağlıklı bir gebelik olup olmadığı bhcg artışıyla daha net anlaşılmaz mı? ben mi yanlış biliyorum. yarın kardeşime kan testi ile takip ettirmesini tavsiye edeyim mi? perşembeye kadar kara kara düşünmesinden iyidir değil mi
bir de eğer gelilşmeyen bir gebelikse alalım demiş. ben de hemen aldırma başka doktora da git dedim. siz ne dersiniz
şimdi ilk günlere dönersek bu konuları unutmuş olduğumu farkettim. yaşayan olmuş muydu sizlerden ya da diğer topiklerde?
benim kahverengi lekelenmem oldu ama 17. hafta gibi olmuştu.:44:
dün kardeşim bana hamile olduğu müjdesini vermişti. annemlere söylemememi tembih etmişti, ne olur neolmaz diye
akşam kardeşimin kahverengi kanaması olmuş. sonra sabah tekra olmuş . bugün doktora gitmişler doktor keseyi görmüş. 4+3 günlük demiş . ya geç döllenme oldu yerleşmeye çalışıyor ya da gelişmeyen bir gebelik olabilir o nedenle kanama olmuş olabilir demiş.kanama için keseyle alakası olmayan bir yerde damar atımı gibi bişey var demiş. perşembe günü tekrar gel demiş. ama benim kafama takılan keseye yakın yerde kanama yoksa neden düşük olsun. bir de neden bu doktor bhcg takibi yaptırmıyor. sağlıklı bir gebelik olup olmadığı bhcg artışıyla daha net anlaşılmaz mı? ben mi yanlış biliyorum. yarın kardeşime kan testi ile takip ettirmesini tavsiye edeyim mi? perşembeye kadar kara kara düşünmesinden iyidir değil mi
bir de eğer gelilşmeyen bir gebelikse alalım demiş. ben de hemen aldırma başka doktora da git dedim. siz ne dersiniz
şimdi ilk günlere dönersek bu konuları unutmuş olduğumu farkettim. yaşayan olmuş muydu sizlerden ya da diğer topiklerde?
suzancım ne güzel bebeğine kavuşmana çok az kaldı, inşallah kolay bir doğumun olur
every neler yaptı oğluşla kavuştu, nasıl bir duygu Allahım biz de o günleri görelim inşallah
tüm hamişlerimiz iyidir inşallah diyerek sorumu sormak istiyorum
Oğluşuma isim bulamıyoruz kızlar e malum ateş topiğinde de hem oğluşlarımız var
sizleden yardım istiyorum kızlar
benim favorilerim Sarp, Bora, Tunç
eşimin de Hazar, Bulut ve Tuna
o benimkileri ben onunkileri beğenmiyor
ne olacak bilmem
bunlardan apayrı bir isim bulmak zorundayız galiba
kızlaaaaarrrrrrr merhaba
maşallah herbiriniz koca göbüşler olmuşsunuz
every tebrik ederim Allah sağlık sıhhat versin oğluna
Biz de 4 aylık olduk artık çok şükür sağlığıımız yerinde
bir de gazımız bitseydi iyi olacaktı
ama onların bir tebessümü her şeyi alıp götürüyor
hepiniz sağlıkla kavuşun evlatlarınıza
her şey sırasıylave heralde dondu pasam kı cnaım cok yanıyor cnm yaa kaburgamda garılar ooluyor bu hafta cok kosturdum yorgunlukdan sureklı ayakta durmakdan sanırm dondu gıbıme gelıyor paşamm ınsll donmustur evet son dk kdr bekleyecegz bakalımm ınsl doner yaffffffffffff
sagolasın canım benım ınsl bısde 4 aylık oldukları gunlerı gorururuzzz hep berebercımmm hayırlısı ıle dogum yapsaydık bırrrrrrrrrrrr
büyüdükçe tepkiler,gülmeler,konuşmalar arttıkça çok daha eğlenceli oluyorlartesekkur edeirm tatlim
cok sukur kavustum ben de oglusuma
opuyorum senin yakisikliyi da
guzel zamanlaridir simdi annesine ne guzel tepkiler veriyordur
selam anneler.ben daha beklemedeyim
every canım senaydan9aydan.yokh dan fundurtandan
haber var mı arkadaşları merak ediyorum.
canım kesinlikle günlük bhcg takibi yaptırsın ve de başka doktora da gitsin. Bilmiyorum hatırlar mısın, benim geçen sene bir kaybım olmuştu. Sonra bunda da kanama oldu, doktorun biri abuk subuk ilaçlar vermişti. Onları bırakıp başka doktora gittim, hemen vajinal progestan kullanmaya başladım ve bebeğim o sayede kurutldu. tabi ki kardeşin herşeye hazırlıklı olsun ama ne gerekiyorsa da yapılsın yani..bazı doktorlar çook doğalcı oluyor, düşerse düşsün diyor ama o kaybın nasıl birşey olduğunu yaşayan bilir. İnşallah kardeşinin gebeliği sağlıkla ilerlerdün kardeşim bana hamile olduğu müjdesini vermişti. annemlere söylemememi tembih etmişti, ne olur neolmaz diye
bol sıvı al canım, günlük ped kullanıyorsan onu bırak, pamuklu iç çamaşırı kullan ve sık sık değiştir. İdrarını tutma ve sonuna kadar yapmaya çalış. Sıvı alınca geçer diye düşünüyorum ama kontrollerini de ihmal etme, geçmiş olsunbu arada benimde idrarda enfeksiyon çıktı doktor tek dozluk ilaç verdi kullandım ama neler yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım kızlar bilgisi olan varmı ben beebişi çok aşağıda taşıyorum sanırım mesaneye baskı yapıyor ve uzun süre idrara çıkamıyorum buda enfeksiyona mı neden oluyor diye düşünüyorum
keçi boynuzu pekmezi ben günde iki koca yemek kaşığı içiyorum hala, bu hafta bir daha deneyimledim,işe yarıyor :)) kasılma gaz da olabilir canım, yediklerine dikkat et bakalım ne olacakslm kızlar bizde burdayız kızımla.bizimde geçen haftaydı kontrolümüz kasılmalarım olduğunu söyledim doktor yarım saat sürmedikçe tehlikesi yok dedi daha erken değil mi anlamadım_???
ilk ay fazladan aldığım 3 kilo umarım başıma dert olmaz şimdilik herşey yolunda gözüküyor
keepcim keçi boynuzu pekmezini söylemen iyi olmuş hemen yemeye başlayacağım geç kalmadım değil mi günde bir kaşık yeterli olurmu ki_??
iyi olmanıza çok sevindim canım, içtiğin sular yaramış maşallahcanlar ben dayanamadım carsamba günü başka doktora gittim suyun gayet normal olduğunu söyledi bebegimin kilosu da 1600 muş o ölçümde eksiklik varmış çok şükür içim rahatladı hiç sorun yokmulşbebeğimde doğum pozisyonundaymış ... bundan sonra da değişmez de mi dönmez bebeğim
kızlar biz doğum tarihi aldık; 3 Haziran saat sabahın köründedua edin olur mu
yokh dogum hıkayesıı bıle yasdıı yaf yanlıs hatırlamıyorsam mayıs annelerının topıgındee senay hamısmı ayy cok sevındımmmselam anneler.ben daha beklemedeyim
every canım senaydan9aydan.yokh dan fundurtandan
haber var mı arkadaşları merak ediyorum.
ayy cnm benımmsıra sendee haydı hayırlısıııı ıı haberrını beklıyoruz ınsllkızlar biz doğum tarihi aldık; 3 Haziran saat sabahın köründedua edin olur mu
sakalım yok ki sözüm dinlensin. kardeşimin eşinin ailesinde benden daha fazla güvendiği kişiler varmış ki onlar ne söylerse onu yapıyor.. yarın doktora gideceklermiş. ama doktor alalım derse de başka bir doktora gideceklermiş.progestan kullanıyormuş.canım kesinlikle günlük bhcg takibi yaptırsın ve de başka doktora da gitsin. Bilmiyorum hatırlar mısın, benim geçen sene bir kaybım olmuştu. Sonra bunda da kanama oldu, doktorun biri abuk subuk ilaçlar vermişti. Onları bırakıp başka doktora gittim, hemen vajinal progestan kullanmaya başladım ve bebeğim o sayede kurutldu. tabi ki kardeşin herşeye hazırlıklı olsun ama ne gerekiyorsa da yapılsın yani..bazı doktorlar çook doğalcı oluyor, düşerse düşsün diyor ama o kaybın nasıl birşey olduğunu yaşayan bilir. İnşallah kardeşinin gebeliği sağlıkla ilerler
Canım sağlıkla kavuşursun umarım yavrunakızlar biz doğum tarihi aldık; 3 Haziran saat sabahın köründedua edin olur mu
bugün doktor kontrolümüz vardı.
suyumuz iyi. çatı muayenesini haftaya yapacak. nstye girdim sancılar en fazla 40 çıktı. bu arada burada nst bedava. ist da 20 tl ödeniyor her nstde
doğumda ucuz bildiğim kadarıyla
iki üç gündür, geceleri kasıklarıma kramp giriyor. çok fena bişey, devlet hastanesindeki doktor magnezyum vermişti. pazartesi ve bugün içmiştim dün içmemiştim dün gece ağrıdan kıvrandım. bu doktora sordum o da ağrılar olması gereken bişey kesmeyelim dedi. magnezyumu içme. hatta kan ilacını bile aklına geldikçe içsen olur dedi. ne kadar doğru bilemedim.:44:
biliyorsunuz ben memleketteyim ve başka bir doktor olduğu için güvenip güvenmemekte tereddüt ediyorum. kendi doktorumun ben leb demeden herşeye cevap vermesini, birçok şeyi açıklamasını özledim. başka doktor da yok ayrıca özel muayenehanesi olan doktor da yokmuş.sadece devlet hastanesi var, o doktor da haziran başı gidiyormuş. benim iş çok karışık. Allah' ıma sığınıyorum.
kızlar biz doğum tarihi aldık; 3 Haziran saat sabahın köründedua edin olur mu
ben araştırıp benim için epidural sezeryanın daha iyi olduğuna kanaat getirdim, doktorum da onayladı canım.Canım sağlıkla kavuşursun umarım yavruna
ben bir nokta kaçırdım. sen zorunlu bir sebepten mi sezaryen oluyorsun, yoksa kendi isteğinle mi?
:44:
abowww benım safak azadıkca heyacan edıyrumda sen kım bılır ne haldesın ınsl kalayca gelır paşann cnmbenımben araştırıp benim için epidural sezeryanın daha iyi olduğuna kanaat getirdim, doktorum da onayladı canım.
sağ olun kızlar, every, suzan, lillum...heyecan dorukta valla son günler geçmek bilmiyor..sancılar aldı başını gidiyor bi sürpriz de olabilir her an
iyi olmanıza çok sevindim canım, içtiğin sular yaramış maşallahbelki de doktor yanlış ölçtü, oluyor öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?