Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
dün kardeşim bana hamile olduğu müjdesini vermişti. annemlere söylemememi tembih etmişti, ne olur neolmaz diye
akşam kardeşimin kahverengi kanaması olmuş. sonra sabah tekra olmuş . bugün doktora gitmişler
doktor keseyi görmüş. 4+3 günlük demiş . ya geç döllenme oldu yerleşmeye çalışıyor ya da gelişmeyen bir gebelik olabilir o nedenle kanama olmuş olabilir demiş.kanama için keseyle alakası olmayan bir yerde damar atımı gibi bişey var demiş. perşembe günü tekrar gel demiş. ama benim kafama takılan keseye yakın yerde kanama yoksa neden düşük olsun. bir de neden bu doktor bhcg takibi yaptırmıyor. sağlıklı bir gebelik olup olmadığı bhcg artışıyla daha net anlaşılmaz mı? ben mi yanlış biliyorum. yarın kardeşime kan testi ile takip ettirmesini tavsiye edeyim mi? perşembeye kadar kara kara düşünmesinden iyidir değil mi
bir de eğer gelilşmeyen bir gebelikse alalım demiş. ben de hemen aldırma başka doktora da git dedim. siz ne dersiniz
şimdi ilk günlere dönersek bu konuları unutmuş olduğumu farkettim. yaşayan olmuş muydu sizlerden ya da diğer topiklerde?
benim kahverengi lekelenmem oldu ama 17. hafta gibi olmuştu.:44:

ınsl gusel bır gebelık gecırır canımm kı baska bır dr gıtsın beta takıbı yapıylıyor her daımm yaa hemen aldırmak fıkrı sacma bencedee ılk haftalarda yerlesme kanaması denılıyordu hatırladıgım sukru bende yoktu ama olanlara yatak ıstıhareetı verılmıstı ve progestann adlı ılaccc
ınsl gusel haber verırısın cnaım

canim oncelikle tebrik ederim kardesini
bence baska doktora da keisnlikle gitsin
oyle seyler cok oluyor bir doktor alalim gelismiyor diyor ama bebek direniyor bir bakmissin saglikla gelisiyor
ve hcg takibi bence de sart oyle anlar saglikla degisiyor mu
keseyi gormeleri de umit verici ama kanama iste iki durumun da habercisi olabilir. kimi kaidnlar ilk 3 ay kanamali geciebiliyorlar belki kardesinin de oyledir. umarim sorunsuz gecer ama bence baska doktora da gorunmesinde fayda var cok ikna edici gelmedi bu doktorun dedikleri sanki

sizlerin de gelecek o zaman gelecek bebisleriniz cooook harika bir sye goreceksiniz canimmm
bence senin sectigin 3 isim de harika
ben de o isimleri cok severim
esininkileri ben de begenmedim

tesekkur edeirm tatlim
cok sukur kavustum ben de oglusuma
opuyorum senin yakisikliyi da
guzel zamanlaridir simdi annesine ne guzel tepkiler veriyordur

her şey sırasıyla
hepsi olacak yeter ki ALlah sağlık versin
hepinize sağlıklı doğumlar

tesekkur edeirm tatlim
cok sukur kavustum ben de oglusuma
opuyorum senin yakisikliyi da
guzel zamanlaridir simdi annesine ne guzel tepkiler veriyordur
büyüdükçe tepkiler,gülmeler,konuşmalar arttıkça çok daha eğlenceli oluyorlar
Ben denize sokacağım günü iple çekiyorum
kokluyorum ben de oğlunu
Sağlıkla.

selam anneler.ben daha beklemedeyim
every canım senaydan9aydan.yokh dan fundurtandan
haber var mı arkadaşları merak ediyorum.

canım kesinlikle günlük bhcg takibi yaptırsın ve de başka doktora da gitsin. Bilmiyorum hatırlar mısın, benim geçen sene bir kaybım olmuştu. Sonra bunda da kanama oldu, doktorun biri abuk subuk ilaçlar vermişti. Onları bırakıp başka doktora gittim, hemen vajinal progestan kullanmaya başladım ve bebeğim o sayede kurutldu. tabi ki kardeşin herşeye hazırlıklı olsun ama ne gerekiyorsa da yapılsın yani..bazı doktorlar çook doğalcı oluyor, düşerse düşsün diyor ama o kaybın nasıl birşey olduğunu yaşayan bilir. İnşallah kardeşinin gebeliği sağlıkla ilerler

bol sıvı al canım, günlük ped kullanıyorsan onu bırak, pamuklu iç çamaşırı kullan ve sık sık değiştir. İdrarını tutma ve sonuna kadar yapmaya çalış. Sıvı alınca geçer diye düşünüyorum ama kontrollerini de ihmal etme, geçmiş olsun

keçi boynuzu pekmezi ben günde iki koca yemek kaşığı içiyorum hala, bu hafta bir daha deneyimledim,işe yarıyor :)) kasılma gaz da olabilir canım, yediklerine dikkat et bakalım ne olacak

iyi olmanıza çok sevindim canım, içtiğin sular yaramış maşallah belki de doktor yanlış ölçtü, oluyor öyle şeyler

kızlar biz doğum tarihi aldık; 3 Haziran saat sabahın köründe dua edin olur mu

keepcim Allah kurtasrsın Rabbim sağ salim kucağında göstersin inşallah son günler senin de bizlere de çok dua et olur mu unutma bizleri darısı başımıza inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz merakta bırakmayın bizleri

selam anneler.ben daha beklemedeyim
every canım senaydan9aydan.yokh dan fundurtandan
haber var mı arkadaşları merak ediyorum.
yokh dogum hıkayesıı bıle yasdıı yaf yanlıs hatırlamıyorsam mayıs annelerının topıgındee senay hamısmı ayy cok sevındımmm

okkesa cım gec olsun guc olmasınn ben 4,5 senden sorna kavusacagım ınsll gec olsun guc olmasın ınslll dua ıle saglıckalaaa

ayy cnm benımmsıra sendee haydı hayırlısıııı ıı haberrını beklıyoruz ınsll
dua ıleee

sakalım yok ki sözüm dinlensin. kardeşimin eşinin ailesinde benden daha fazla güvendiği kişiler varmış ki onlar ne söylerse onu yapıyor.. yarın doktora gideceklermiş. ama doktor alalım derse de başka bir doktora gideceklermiş.progestan kullanıyormuş.
Canım sağlıkla kavuşursun umarım yavruna
ben bir nokta kaçırdım. sen zorunlu bir sebepten mi sezaryen oluyorsun, yoksa kendi isteğinle mi?
:44:

bugün doktor kontrolümüz vardı.
suyumuz iyi. çatı muayenesini haftaya yapacak. nstye girdim sancılar en fazla 40 çıktı. bu arada burada nst bedava. ist da 20 tl ödeniyor her nstde
doğumda ucuz bildiğim kadarıyla
iki üç gündür, geceleri kasıklarıma kramp giriyor. çok fena bişey, devlet hastanesindeki doktor magnezyum vermişti. pazartesi ve bugün içmiştim dün içmemiştim dün gece ağrıdan kıvrandım. bu doktora sordum o da ağrılar olması gereken bişey kesmeyelim dedi. magnezyumu içme. hatta kan ilacını bile aklına geldikçe içsen olur dedi. ne kadar doğru bilemedim.:44:
biliyorsunuz ben memleketteyim ve başka bir doktor olduğu için güvenip güvenmemekte tereddüt ediyorum. kendi doktorumun ben leb demeden herşeye cevap vermesini, birçok şeyi açıklamasını özledim. başka doktor da yok ayrıca özel muayenehanesi olan doktor da yokmuş.sadece devlet hastanesi var, o doktor da haziran başı gidiyormuş. benim iş çok karışık. Allah' ıma sığınıyorum.

canim kan ilacini duzenli kullan bence
ben dogumda cok fazla kan kaybettim
o yuzden simdi de iciyorum ve 3 ay kullanicam duzenli
bence sen de icmelisin lazim bize demir hapi
ama magnezyumu bilmiyorum sanki son haftalarda icmemek daha mi iyi ki
hicbir sey almamis senin de doguma
Allah kurtarsin canim

Canım sağlıkla kavuşursun umarım yavruna
ben bir nokta kaçırdım. sen zorunlu bir sebepten mi sezaryen oluyorsun, yoksa kendi isteğinle mi?
:44:
ben araştırıp benim için epidural sezeryanın daha iyi olduğuna kanaat getirdim, doktorum da onayladı canım.

sağ olun kızlar, every, suzan, lillum...heyecan dorukta valla son günler geçmek bilmiyor..sancılar aldı başını gidiyor bi sürpriz de olabilir her an

abowww benım safak azadıkca heyacan edıyrumda sen kım bılır ne haldesın ınsl kalayca gelır paşann cnmbenım

rezene kardesın ne drumda suan baka bır dr gıttımı

iyi olmanıza çok sevindim canım, içtiğin sular yaramış maşallah belki de doktor yanlış ölçtü, oluyor öyle şeyler

sağol kkeepcim inş. salı bi daha gideceğim o ne diyecek bakalım sana da kolay doğumlar canım Allah yardımcın olsun

bu arada kızlar bende bel ağrısı tavan yapmış durumda azıcık ayakta kalayım mahvediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…