- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
ben de öyle biliyordum da ne bileyim bu doktor böyle deyince şaşırdım.canim kan ilacini duzenli kullan bence
ben dogumda cok fazla kan kaybettim
o yuzden simdi de iciyorum ve 3 ay kullanicam duzenli
bence sen de icmelisin lazim bize demir hapi
ama magnezyumu bilmiyorum sanki son haftalarda icmemek daha mi iyi ki
hicbir sey almamis senin de doguma
Allah kurtarsin canim
yok başka doktora gitmemiş. bhcg bile bakmamaışlar. bugün 5+1 görünüyormuş kese yani devam eden bir gebelik olduğu kanısına varılmış. kalp atışı için bekliyorlar.
rezene kardesın ne drumda suan baka bır dr gıttımı
hoşgeldin canımnasılsınız canlarım ateşli annelerin çoğu doğuruyo bnde doğurabilsem rahatlıycam bel ağrılarım çok arttı ölüyorum yerimden kalkana kdr allah kurtarsın bian önce
ben de bir ara sen girmemiştin bir ara da ben girmedim siteyeben araştırıp benim için epidural sezeryanın daha iyi olduğuna kanaat getirdim, doktorum da onayladı canım.
sağ olun kızlar, every, suzan, lillum...heyecan dorukta valla son günler geçmek bilmiyor..sancılar aldı başını gidiyor bi sürpriz de olabilir her an
eczanedencanlar şimdi derin tecrübeleriniden yararlanmam lazım artık bebeğim için bi şeyler alma vaktım geldi gerçi kıyafetler filan hazır kayınvalidemler ve annemler hepsini aidılar
şimdi eczaneden alacaklarımızın listesini çıkaracağım da bana fikir verip yardımcı olur musunuz :)
slm kızlar
keepten hiç ses çıkmamış bebişyle napıyolar acaba inşallah herşey yolundadır iyidir
everycim en tecrübeli sensin tabi ama şampuan sabun filan yıkanırken kulanıyomusun ben sebamedin almayı düşünüyorum
randevumuz 18 haziranda randevudan sonra çantamızı hazırlarım artık diyorum hazır olsun
bir de kızlar bana yardımcı olun herkes bebeği çok aşağıda taşıdığımı sölüyor hatta sanki doğurcakmışşım gb bunun sıkıntılarını yaşıyorum yürüken otururken özellikle merdiven çıkarken ama birkaç kişiden bununla ilgili erken doğum olabileceğini de duydum böyle bir ihtimal olur mu sizce de_????
Merhaba Kızlar ...
Sizleri okuyup görünce beni heyecan basıyor Rabbim yardımcınız olsun inş.Bebeklerinizi size sizide bebişlerinize bağışlasın inş. Ben de kendimce cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum bunu nasıl mı yapıyorum pek ihtimal vermesemde duydum ve okudum topiklerde 2 li tarama test hcg sonuca ve nt sonucuna göre tahmin yürütülebiliyormuş.,pek inandırıcı gelmedi ama bir çoğunda tutmuş :44: orada ki ölçümlere göre kız çıkıyor dr. da 12+2 deyken kıza benzetti ama kesin değil tabi bizde sağlıkla merakla bekliyoruz tabiki öncelkle sağlık diyoruz Allah'ın izniyle
Ankete göz gezdirdim every orada oyunu kızdan yana kullanmış yalnış bilmiyorsam oğlun var everyerken haftalarda mı kullandın acaba oyunu bende sabredip beklicem bakalım nasip
Allah'a emanet olun
sorma canım bana bastan kız dedıler de 18.hafta erkek oldugunu ogrendık :) 6 hafta kız sandık benım mınıgımı :) senın de gonlune gore olsun saglıklı bebısın olsun canım
haber olunca bıze de haber ver
kordon dolanması cıddı mı dıye her hafta cagırır senı bol su ıc genede senn su konuusda onemlı dr ıı her hafta gacırıryorr ısı rıske atmamak gerek cnm benımde hast.cantam hazırr bende hazırımm1 paket hasta bezi
1 paket hijyenik ped
göğüs pedi ve kremi
Bebek şampuanı ,sabunu, bebek losyonu (sebamed )
Bepantol Pişik kremi
Göbek bağı bandı
göbek bağı oyuntulu bebek bezi
Steril pamuk toplar
Beden termometresi
Burun aspiratörü
everycim senin yazdıklarınla ve internette araştırdıklarımla birleştirdim böyle bi liste cıktı eksiği fazlası var mı ki ...
bu arada salı günü gittiğim doktor kontrolünde 32+2 deyken bebebğimin kilosu 2150 gr çıktı boyu kilosu çok iyi de suyu yine yazmış bide boynuna kordon dolanmışkan akışının normal olduğunu söyledi şimdilik sıkıntı yok dedi doktor her hafta suyun muayenesi için kontrole gideceğiz artık perşembe günü bi de nst ye bağlayacak inş. sıkıntı cıkmaz ya var mıydı böyle durumda olan
1 paket hasta bezi
1 paket hijyenik ped
göğüs pedi ve kremi
Bebek şampuanı ,sabunu, bebek losyonu (sebamed )
Bepantol Pişik kremi
Göbek bağı bandı
göbek bağı oyuntulu bebek bezi
Steril pamuk toplar
Beden termometresi
Burun aspiratörü
everycim senin yazdıklarınla ve internette araştırdıklarımla birleştirdim böyle bi liste cıktı eksiği fazlası var mı ki ...
bu arada salı günü gittiğim doktor kontrolünde 32+2 deyken bebebğimin kilosu 2150 gr çıktı boyu kilosu çok iyi de suyu yine yazmış bide boynuna kordon dolanmışkan akışının normal olduğunu söyledi şimdilik sıkıntı yok dedi doktor her hafta suyun muayenesi için kontrole gideceğiz artık perşembe günü bi de nst ye bağlayacak inş. sıkıntı cıkmaz ya var mıydı böyle durumda olan
lillum merhabaslm kızlar
keepten hiç ses çıkmamış bebişyle napıyolar acaba inşallah herşey yolundadır iyidir
everycim en tecrübeli sensin tabi ama şampuan sabun filan yıkanırken kulanıyomusun ben sebamedin almayı düşünüyorum
randevumuz 18 haziranda randevudan sonra çantamızı hazırlarım artık diyorum hazır olsun
bir de kızlar bana yardımcı olun herkes bebeği çok aşağıda taşıdığımı sölüyor hatta sanki doğurcakmışşım gb bunun sıkıntılarını yaşıyorum yürüken otururken özellikle merdiven çıkarken ama birkaç kişiden bununla ilgili erken doğum olabileceğini de duydum böyle bir ihtimal olur mu sizce de_????
kepp paşası ıle oynasıyordurr su st lerdee[
kordon dolanması cıddı mı dıye her hafta cagırır senı bol su ıc genede senn su konuusda onemlı dr ıı her hafta gacırıryorr ısı rıske atmamak gerek cnm benımde hast.cantam hazırr bende hazırımmher an paşam gelsın ısıtıyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkk gercı sıra rezenede sonra bendeeeeeeeeeeeee:18::18:
lillum merhaba
nasılsın canım
uzun zamandır seni göremiyordum. maşallah 30. haftaya gelmişsiniz
canım doktor kontrolunde olman onemlı
bu durumu yasayan bır arkadas vardı acıl sezeryana alınmıstı ama durumu gerektırıyordu herhalde
senın doktor da takıpte tutacak bu ıyı
aklıma baska sey gelmıyor
bez olarak prıma premıum care tavsıye ederım ama 1 numara cok fazla almayın.ben cok almısım elımde kaldı. 2 numaraya gecmıstık hatta sımdı 3 numaray gectık bebegım 4500 kg olunca. 1 numara cok kullanılmıyor cok almayın bence
eger gogus ucun kucukse bebek magazalarında gogus ucu cıkarıcı satılıyor. o da gerekebılır. benım sol gogsun ucu kucuk bıraz ve ılk hafta kullandık sonra bebek emdıkce daha buyuyor
bu fızyolojık serum dıyorlar okyanus suyu burun ıcın onu da tavsıye ederım. burunları tıkanıyor bazen rahatsızlık verıyor. ben arada kullanıyorum arkasından da burun aspıratoru ıle cekıyorum pıslıgı yumusayınca
hasta bezını hastane verdı bıze gerek kalmadı cantama ben de 5 tane koymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?