Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
nasılsınız canlarım ateşli annelerin çoğu doğuruyo bnde doğurabilsem rahatlıycam bel ağrılarım çok arttı ölüyorum yerimden kalkana kdr allah kurtarsın bian önce

ben de öyle biliyordum da ne bileyim bu doktor böyle deyince şaşırdım.
magnezyumu bıraktım artık.

rezene kardesın ne drumda suan baka bır dr gıttımı
yok başka doktora gitmemiş. bhcg bile bakmamaışlar. bugün 5+1 görünüyormuş kese yani devam eden bir gebelik olduğu kanısına varılmış. kalp atışı için bekliyorlar.
nasılsınız canlarım ateşli annelerin çoğu doğuruyo bnde doğurabilsem rahatlıycam bel ağrılarım çok arttı ölüyorum yerimden kalkana kdr allah kurtarsın bian önce
hoşgeldin canım

ben de bir ara sen girmemiştin bir ara da ben girmedim siteye
o sırada bişey kaçırdım zannettim.
çok az kaldıhayırlısıyla

canlar şimdi derin tecrübeleriniden yararlanmam lazım artık bebeğim için bi şeyler alma vaktım geldi gerçi kıyafetler filan hazır kayınvalidemler ve annemler hepsini aidılar

şimdi eczaneden alacaklarımızın listesini çıkaracağım da bana fikir verip yardımcı olur musunuz :)

eczaneden
ben bepantol pısık kremını sevdım en cok sebamed ıse yaramadı bızde.
burun aspıratoru aldım, okyanus suyu aldım.burnu temızlemek ıcın cok gerekıyor.
sılıkon kasık aldım. gaz damlası verırken falan kullanıyorum.
sut sagma pompası almıstım ılk gunler lazım oldu ama sımdı kullanmıyorum sadece emzırıyorum.
kulak pamugu aldım. kulagın ıcını degıl de kıvrımlarını falan temızlerken kullanıyorum.
pamuk aldım. ılık suyla yuzunu boynunu sılerken kullanıyorum. bır de gozlerını sutumle temızlıyorum gunluk.
bunlar geldı aklıma canım.

penye battnıye cok gerekıyor. bızde 5 tane var yetmıyor bazen

slm kızlar

keepten hiç ses çıkmamış bebişyle napıyolar acaba inşallah herşey yolundadır iyidir

everycim en tecrübeli sensin tabi ama şampuan sabun filan yıkanırken kulanıyomusun ben sebamedin almayı düşünüyorum
randevumuz 18 haziranda randevudan sonra çantamızı hazırlarım artık diyorum hazır olsun

bir de kızlar bana yardımcı olun herkes bebeği çok aşağıda taşıdığımı sölüyor hatta sanki doğurcakmışşım gb bunun sıkıntılarını yaşıyorum yürüken otururken özellikle merdiven çıkarken ama birkaç kişiden bununla ilgili erken doğum olabileceğini de duydum böyle bir ihtimal olur mu sizce de_????

Merhaba Kızlar ...
Sizleri okuyup görünce beni heyecan basıyor Rabbim yardımcınız olsun inş. Bebeklerinizi size sizide bebişlerinize bağışlasın inş. Ben de kendimce cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum bunu nasıl mı yapıyorum pek ihtimal vermesemde duydum ve okudum topiklerde 2 li tarama test hcg sonuca ve nt sonucuna göre tahmin yürütülebiliyormuş.,pek inandırıcı gelmedi ama bir çoğunda tutmuş :44: orada ki ölçümlere göre kız çıkıyor dr. da 12+2 deyken kıza benzetti ama kesin değil tabi bizde sağlıkla merakla bekliyoruz tabiki öncelkle sağlık diyoruz Allah'ın izniyle

Ankete göz gezdirdim every orada oyunu kızdan yana kullanmış yalnış bilmiyorsam oğlun var every erken haftalarda mı kullandın acaba oyunu bende sabredip beklicem bakalım nasip

Allah'a emanet olun

canım ben sebamed sabun ve sampuan kullanıyorum banyoda ılk gunden berı. cok memnunun bunlarda alerjı falan yapmadı. zaten hassas cılt ya tavsıye ederım bu ıkısını. sadece pısık kremını sevmedım ben sebamedın. sabunu da tul parcasıyla kopukleyıp kullanıyorum. sunger aldım ama tul daha ıyı gıbı geldı bana cızmıyor bebegın de cıldını.

asagıya baskı olması normal canım son donem oyle oluyor. ben oturup kalkamıyordum zorluyordu baskı olunca.

sorma canım bana bastan kız dedıler de 18.hafta erkek oldugunu ogrendık :) 6 hafta kız sandık benım mınıgımı :) senın de gonlune gore olsun saglıklı bebısın olsun canım
haber olunca bıze de haber ver

AAAA 18. haftaya kadar kızmı dediler bende çevremden şunu duydum 16. hafta netleşir diye minnakları görüyomusun ölçümler yakınlarımın rüyaları üzerine dr.umuz kıza benzetmesi kız gibi hissettirdi otomatikmen Tabiki hayırlısı oğluşunu öp yerimize ben şimdi kaçıncı hafta da emin olmalıyım bilemedim şuan Allah'ın izniyle 12+3 dr. bana 1 ya da 1,5 ay sonra gel netleşir dedi :44:

1 paket hasta bezi
1 paket hijyenik ped
göğüs pedi ve kremi
Bebek şampuanı ,sabunu, bebek losyonu (sebamed )
Bepantol Pişik kremi
Göbek bağı bandı
göbek bağı oyuntulu bebek bezi
Steril pamuk toplar
Beden termometresi
Burun aspiratörü

everycim senin yazdıklarınla ve internette araştırdıklarımla birleştirdim böyle bi liste cıktı eksiği fazlası var mı ki ...

bu arada salı günü gittiğim doktor kontrolünde 32+2 deyken bebebğimin kilosu 2150 gr çıktı boyu kilosu çok iyi de suyu yine yazmış bide boynuna kordon dolanmış kan akışının normal olduğunu söyledi şimdilik sıkıntı yok dedi doktor her hafta suyun muayenesi için kontrole gideceğiz artık perşembe günü bi de nst ye bağlayacak inş. sıkıntı cıkmaz ya var mıydı böyle durumda olan

lillum canım herkes bana da öyle diyor çok aşağıda duruyormuş bide benim göbeğim füze gibi sadece öne doğru ilerliyor ama doktor bi şey demedi erken doğum filan demedi birz karın yapısı ile alakalı herhalde

kepp paşası ıle oynasıyordurr su st lerdee[

QUOTE=lillum;30716346]slm kızlar

keepten hiç ses çıkmamış bebişyle napıyolar acaba inşallah herşey yolundadır iyidir

everycim en tecrübeli sensin tabi ama şampuan sabun filan yıkanırken kulanıyomusun ben sebamedin almayı düşünüyorum
randevumuz 18 haziranda randevudan sonra çantamızı hazırlarım artık diyorum hazır olsun

bir de kızlar bana yardımcı olun herkes bebeği çok aşağıda taşıdığımı sölüyor hatta sanki doğurcakmışşım gb bunun sıkıntılarını yaşıyorum yürüken otururken özellikle merdiven çıkarken ama birkaç kişiden bununla ilgili erken doğum olabileceğini de duydum böyle bir ihtimal olur mu sizce de_????[/QUOTE]bılmem bnm gobıs de asaıda dıyorlar ama asagıda olsa merdıven cıkarken fılann ayaklarıma deger dıye bılıyorummm

kordon dolanması cıddı mı dıye her hafta cagırır senı bol su ıc genede senn su konuusda onemlı dr ıı her hafta gacırıryorr ısı rıske atmamak gerek cnm benımde hast.cantam hazırr bende hazırımmher an paşam gelsın ısıtıyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkk gercı sıra rezenede sonra bendeeeeeeeeeeeee:18::18:

canım doktor kontrolunde olman onemlı
bu durumu yasayan bır arkadas vardı acıl sezeryana alınmıstı ama durumu gerektırıyordu herhalde
senın doktor da takıpte tutacak bu ıyı

aklıma baska sey gelmıyor
bez olarak prıma premıum care tavsıye ederım ama 1 numara cok fazla almayın.ben cok almısım elımde kaldı. 2 numaraya gecmıstık hatta sımdı 3 numaray gectık bebegım 4500 kg olunca. 1 numara cok kullanılmıyor cok almayın bence
eger gogus ucun kucukse bebek magazalarında gogus ucu cıkarıcı satılıyor. o da gerekebılır. benım sol gogsun ucu kucuk bıraz ve ılk hafta kullandık sonra bebek emdıkce daha buyuyor
bu fızyolojık serum dıyorlar okyanus suyu burun ıcın onu da tavsıye ederım. burunları tıkanıyor bazen rahatsızlık verıyor. ben arada kullanıyorum arkasından da burun aspıratoru ıle cekıyorum pıslıgı yumusayınca
hasta bezını hastane verdı bıze gerek kalmadı cantama ben de 5 tane koymustum

lillum merhaba
nasılsın canım
uzun zamandır seni göremiyordum. maşallah 30. haftaya gelmişsiniz

bana sıra vermişsin ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun benden önce geridönüşümkutusu var.
ayrıca benim çantama koyacağım herşey hazır ama çantaya koyulmayı bekliyor.
bugün doktora gittim doktor artık her an gelebilir dedi. ama sancılarım nst de 40 larda çıktı.

kızlar haber var bende
kız kardeşimin hamile olduğunu ve kanaması olduğunu yazmıştım burada
bugün kalp atışlarını duymuşlar şükürler olsun. ben teyze oluyorum.

lillum merhaba
nasılsın canım
uzun zamandır seni göremiyordum. maşallah 30. haftaya gelmişsiniz

mrhb rezenecim yiyim çok şükür sen nasılsın evet büyütüyoruz artık nerden nereye hakikaten hiç geçmiyomuş gb geliyo ama meğer ne de çabuk geçiyormuş seninde doğuma az kalmış Allah kurtarsın canım sağlıkla eline ayağına kavuştursun yavrunu inşallah
kardeşin ne durumda onu da merak ettim

every bende banyo ürünlerini dün netten aldım kızlar araştırmalarıma göre sebamed en uygun hello baby de tavsiye ederim bütün ürünleri aldığımız zaman 40 tl fark etti sabun şampuan hepsii aldım doğal banyo süngeri aldım ama tül işi de aklımda bulunsun bide ablam tavsiye etmişti altını temizlerken sebamedin yağıylada bikere sildiriyorum daha iyi temizleniyo tavsiye eederim demişti yağını da aldım hastaneye götürmk ve dışarda kullanmak içinde ayrıca yağlı medillerinden aldım bebek bezi fazla almayın demişsin ben bir paket prima premium care aldım ama içinde 50 tane var bu fazla mı sence??? bide göbek kordon bandı oyuntulu bez yazmış pervane bunları da almak gerekiyormu ki acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…