canım doktor kontrolunde olman onemlı
bu durumu yasayan bır arkadas vardı acıl sezeryana alınmıstı ama durumu gerektırıyordu herhalde
senın doktor da takıpte tutacak bu ıyı
aklıma baska sey gelmıyor
bez olarak prıma premıum care tavsıye ederım ama 1 numara cok fazla almayın.ben cok almısım elımde kaldı. 2 numaraya gecmıstık hatta sımdı 3 numaray gectık bebegım 4500 kg olunca. 1 numara cok kullanılmıyor cok almayın bence
eger gogus ucun kucukse bebek magazalarında gogus ucu cıkarıcı satılıyor. o da gerekebılır. benım sol gogsun ucu kucuk bıraz ve ılk hafta kullandık sonra bebek emdıkce daha buyuyor
bu fızyolojık serum dıyorlar okyanus suyu burun ıcın onu da tavsıye ederım. burunları tıkanıyor bazen rahatsızlık verıyor. ben arada kullanıyorum arkasından da burun aspıratoru ıle cekıyorum pıslıgı yumusayınca
hasta bezını hastane verdı bıze gerek kalmadı cantama ben de 5 tane koymustum
every bende banyo ürünlerini dün netten aldım kızlar araştırmalarıma göre sebamed en uygun hello baby de tavsiye ederim bütün ürünleri aldığımız zaman 40 tl fark etti sabun şampuan hepsii aldım doğal banyo süngeri aldım ama tül işi de aklımda bulunsun bide ablam tavsiye etmişti altını temizlerken sebamedin yağıylada bikere sildiriyorum daha iyi temizleniyo tavsiye eederim demişti yağını da aldım hastaneye götürmk ve dışarda kullanmak içinde ayrıca yağlı medillerinden aldım bebek bezi fazla almayın demişsin ben bir paket prima premium care aldım ama içinde 50 tane var bu fazla mı sence??? bide göbek kordon bandı oyuntulu bez yazmış pervane bunları da almak gerekiyormu ki acaba???
hayırlıs tabıkıde oncelıkleee kolay dogumlarla ınslbana sıra vermişsin ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun benden önce geridönüşümkutusu var.
ayrıca benim çantama koyacağım herşey hazır ama çantaya koyulmayı bekliyor.
bugün doktora gittim doktor artık her an gelebilir dedi. ama sancılarım nst de 40 larda çıktı.
hayırlıs tabıkıde oncelıkleee kolay dogumlarla ınsl
teyze olmana svndım cn benımmmm hayırlı gebelık gecırsın ınsll bacı ndaaaa
everyyyyyyyyyyy naıslsın cnm benım pşan nasıll bısde az kaldı sfak hayırlıı ıle gecsın artıkkkcok ozledım ben onu yaaaaaaaaaaaaaa
evet cok sukur dondu canım pşaam benı uzmedı sımdı bol bol yuruyoruz kanala gırmesı ıcın dr ablamıs bol yuru sık dus al kolay dogum olsun dedı bıse tempoyu elden brıakmyrzzziyiyim tatlim
harika birsey bu Allah isteyen herkese nasip etsin
oglusum bambaska birsey
kocami bile unutturuyor bana bazen
hayatimin anlami oldu
sizler de kavusun mis kokululariniza
guzle haberler cok yakinda
dondu mu bebisin suzan
yoksa benimki gibi keyifci mi oturuyor mu karninda dunyaya ters gelmeye kararli mi
ALLAH razı olsun cnaım benım ınsl kolysuzancımmmmm cok sevındım canımmmm
hayırlısıyla normal dogum ol saglıkla bır avazda canım
dualarımdasın
slm kızlar haylaz cimcimemle burdayız dün muayenemiz vardı ve şok yaşadık doktorum rahim boyunun sınırda olduğunu söledi 25 mm ile erken doğum beklenirmiş benim 28mm imiş kasılmalarım da saatte bir olunca bana 2 ayrı iğne verdi birini 2 gün olucam erken doğum riskine karşı bebeişimizin ciğer gelimişimini tamamlaması için diğeri haftada bir rahimi yumuşatması için birde beni doğum iznini çıkarttı ama ben hala çalışmak zorundayım iş yerinde oturuyorum yorulmuyorum dememe rağmen uzatmadı iznimi işyerinde doğurursan ne olacak dedi bilmiyorum fazla mı temkinli ama durum bu açıkcası biraz moralim bozuldu inşallah meleğim vaktiyle saaityle sağlıkla sıhhatle gelir ölçümlerimiz boy ve kilo ve suyu gayet iyi doğum pozisyonunda şuanda ama erken doğum hep bi sıkıntı daha ufak bi bebek ve daha fazla bakım Rabbm hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah çok dua edin kızlar bize(
ALLAH kolaylık versın canım benımm ınsl vaktını bekler canımm benımmm lılı cımmmmmbi yandan çok tedirgin oldumama doktordan çıkınca içimden dedim benim eşim vaktinde doğmuş ama ciğer gelişimini tamamlamamış belkide iyi oldu diyorum b iğneler Rabbim yardımcımız olsun inşallah ya
Kizlar merhaba
18 haziranda oglum dunyaya geldi.
Son anda sezaryen e alindim. Onun agri sizisini cekiyorum.
gozun aydın tekrardan cnm benımmmmmm okudumm mesajlarnı hayırlıs kısmet bu sekılde mısssssKizlar merhaba
hoş geldın'izzzzzzzzzzzzzzSelamlar bende ates olcme topigind buraya transfer oldum bugun idrarda hemencecik cikan ikinci cizgi ve ardindan 806.kusurluk degerle tescilledim cok sukur
rezeneeeeeeeeeee tebriklerrrrrr canimmmKizlar merhaba
Selamlar bende ates olcme topigind buraya transfer oldum bugun idrarda hemencecik cikan ikinci cizgi ve ardindan 806.kusurluk degerle tescilledim cok sukur
Kizlar merhaba
kızlar merhaba ben normalde ovulasyon için ateş ölçme yötemi kullanmıyorum ovulasyon testi kullanıyorum...
ama ovulasyondan 4 gün sonra bi de ateş ölçeyim dedim.
35.5
35.6
35.7
35.9
.
.
.
derken son 5 gündür hep 37.1 çıkıyor hem sabah hemde gün içinde böyle...
bugün adetin 26. günündeyim ve 28 günde bir hasta oluyorum ben.yani 2 gün var bat a.
bu arada gebelik testi yaptım negatif çıktı.
bu ateş ölçme konusunda yardımcı olun lütfen...
sağol canım en kolayından hayırlısıyla kavuşursun umarım yavrunarezenecim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün :)
hem de ne yakışıklı benim çirkinimrezeneeeeeeeeeee tebriklerrrrrr canimmm
gozun aydin cooook sevindim
saglikla buyusun yakisiklin
sana da cok gecmis olsun
sağol canımgozun aydın tekrardan cnm benımmmmmm okudumm mesajlarnı hayırlıs kısmet bu sekılde mısssss
sağol canım oğlum kakasını yapmış, onun için aldılar sezaryenegözünaydın rezenecim yaa Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah bizde vakti saatinde mis kokularımızı kucaklarız
neden son anda sezeryan biliyomusun en çok korktuğum şey hem normal doğum sancısı çek son anda sezeryana gir bide doğumdan donra onun sıkıntısını çek Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda şifa bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?