Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

inş. gerek kalmaz ya ben hayırlısı ile normal doğum istiyorum açılır muhtemelen diyorlar inş. açılır yoksa da 38 i bitirene kadar dayansın bebeğim

göğüs ucunda sıkıntı yok canım okyanus suyu da ekliyorum hasta bezini de çıkarıyım o zaman gerek yoksa

biz gobek bagi bandi kullanmadik canim
acik oldu gobegi
zaten ic dis zibin giydiriyoruz, citcitli da giyse zarar vermiyor gobegine
cabuk dustu bizim gobegimiz umarim sizlerinki de oyle olur sorunsuz sekilde.

50 tane gider canim normal baska paketi simdilik alma duruma gore alirsin bence
ilk zamanlar cok harcaniyor ve her bezleri kakali ve cisli oluyor. iclerini temizler gibi bebisler
gerci biz simdi de cok harciyoruz :) gunde baya oluyor

hayırlıs tabıkıde oncelıkleee kolay dogumlarla ınsl
teyze olmana svndım cn benımmmm hayırlı gebelık gecırsın ınsll bacı ndaaaa

everyyyyyyyyyyy naıslsın cnm benım pşan nasıll bısde az kaldı sfak hayırlıı ıle gecsın artıkkkcok ozledım ben onu yaaaaaaaaaaaaaa

iyiyim tatlim
harika birsey bu Allah isteyen herkese nasip etsin
oglusum bambaska birsey
kocami bile unutturuyor bana bazen
hayatimin anlami oldu
sizler de kavusun mis kokululariniza
guzle haberler cok yakinda
dondu mu bebisin suzan
yoksa benimki gibi keyifci mi oturuyor mu karninda dunyaya ters gelmeye kararli mi

evet cok sukur dondu canım pşaam benı uzmedı sımdı bol bol yuruyoruz kanala gırmesı ıcın dr ablamıs bol yuru sık dus al kolay dogum olsun dedı bıse tempoyu elden brıakmyrzzz
safak 20:)
ınsl gusel gusel kavusacagz bısede meleklerımızee dua ıle saglıckala paşanla yas aınsl evet sımdıen unutuyrm kocısı kıskanıyr oglun gelemden böle dogunca nasl olur dıyooo
ayırlısı ınsl herelda paşm cazedem dundne berı kanala gırmeye claısyorkı alt tarafım yırtılıyor gıbı agırıyro ne oturabılıryorum ne yatabılıyorum hayılrısı az kaldıı gunler hemececık gecseeeeeeeeeeeeeee dua ıle every cımmm

suzancımmmmm cok sevındım canımmmm
hayırlısıyla normal dogum ol saglıkla bır avazda canım
dualarımdasın
ALLAH razı olsun cnaım benım ınsl koly
bır dogum olur oglum benı cok sukurhıc uzmedı dogum anındada uzmeyecek ınsl kolayın dan gelıcek ıcım cok rahat o kanuda cok sukurrr rabbım bır kolayını verecektı ınsllll

slm kızlar haylaz cimcimemle burdayız dün muayenemiz vardı ve şok yaşadık doktorum rahim boyunun sınırda olduğunu söledi 25 mm ile erken doğum beklenirmiş benim 28mm imiş kasılmalarım da saatte bir olunca bana 2 ayrı iğne verdi birini 2 gün olucam erken doğum riskine karşı bebeişimizin ciğer gelimişimini tamamlaması için diğeri haftada bir rahimi yumuşatması için birde beni doğum iznini çıkarttı ama ben hala çalışmak zorundayım iş yerinde oturuyorum yorulmuyorum dememe rağmen uzatmadı iznimi işyerinde doğurursan ne olacak dedi bilmiyorum fazla mı temkinli ama durum bu açıkcası biraz moralim bozuldu inşallah meleğim vaktiyle saaityle sağlıkla sıhhatle gelir ölçümlerimiz boy ve kilo ve suyu gayet iyi doğum pozisyonunda şuanda ama erken doğum hep bi sıkıntı daha ufak bi bebek ve daha fazla bakım Rabbm hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah çok dua edin kızlar bize (

bi yandan çok tedirgin oldumama doktordan çıkınca içimden dedim benim eşim vaktinde doğmuş ama ciğer gelişimini tamamlamamış belkide iyi oldu diyorum b iğneler Rabbim yardımcımız olsun inşallah ya

bi yandan çok tedirgin oldumama doktordan çıkınca içimden dedim benim eşim vaktinde doğmuş ama ciğer gelişimini tamamlamamış belkide iyi oldu diyorum b iğneler Rabbim yardımcımız olsun inşallah ya
ALLAH kolaylık versın canım benımm ınsl vaktını bekler canımm benımmm lılı cımmmmm

Selamlar bende ates olcme topigind buraya transfer oldum bugun idrarda hemencecik cikan ikinci cizgi ve ardindan 806.kusurluk degerle tescilledim cok sukur

Kizlar merhaba
18 haziranda oglum dunyaya geldi.
Son anda sezaryen e alindim. Onun agri sizisini cekiyorum.

gözünaydın rezenecim yaa Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah bizde vakti saatinde mis kokularımızı kucaklarız
neden son anda sezeryan biliyomusun en çok korktuğum şey hem normal doğum sancısı çek son anda sezeryana gir bide doğumdan donra onun sıkıntısını çek Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda şifa bulursun

Kizlar merhaba
gozun aydın tekrardan cnm benımmmmmm okudumm mesajlarnı hayırlıs kısmet bu sekılde mısssss
Selamlar bende ates olcme topigind buraya transfer oldum bugun idrarda hemencecik cikan ikinci cizgi ve ardindan 806.kusurluk degerle tescilledim cok sukur
hoş geldın'izzzzzzzzzzzzzzmaasallah subhanallah ınsl kucagımna almak da nasıp olur canım tebrık ederım bolca sneııı degerınde cok gusel ınsll gusel hamıslık gecırırsınn dua ıel tekrardan hos geldın'izzzzz

Kizlar merhaba
rezeneeeeeeeeeee tebriklerrrrrr canimmm
gozun aydin cooook sevindim
saglikla buyusun yakisiklin
sana da cok gecmis olsun

tbriklerrrrrrr hosgeldinnnnn kolay sgalikli bir hamilelek olsun canim

kızlar merhaba ben normalde ovulasyon için ateş ölçme yötemi kullanmıyorum ovulasyon testi kullanıyorum...

ama ovulasyondan 4 gün sonra bi de ateş ölçeyim dedim.
35.5
35.6
35.7
35.9
.
.
.
derken son 5 gündür hep 37.1 çıkıyor hem sabah hemde gün içinde böyle...

bugün adetin 26. günündeyim ve 28 günde bir hasta oluyorum ben.yani 2 gün var bat a.

bu arada gebelik testi yaptım negatif çıktı.

bu ateş ölçme konusunda yardımcı olun lütfen...

merhaba umarim hamilesindir
atesinin yuksek gitmesi iyi birsey hamilelikte ates yukseliyor ve bat gunu de dusmuyor
bazilarinda battan bir gun once ates dusebiliyor ya da bat sabahi ve sonra adet olunuyor
o yuzden sne lk defa olctugun icin yorum yapmak zor ancak sen kendini daha iyi gorursun olcumunle
eger bat gunu atesin hala yuksekse hamile olabilirsin
teste takilma bazilarinin battan once negatif cikabiliyor ama hamile olabiliyorlar

rezenecim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün :)
sağol canım en kolayından hayırlısıyla kavuşursun umarım yavruna
rezeneeeeeeeeeee tebriklerrrrrr canimmm
gozun aydin cooook sevindim
saglikla buyusun yakisiklin
sana da cok gecmis olsun
hem de ne yakışıklı benim çirkinimonu çoooooooooook seviyorum

gozun aydın tekrardan cnm benımmmmmm okudumm mesajlarnı hayırlıs kısmet bu sekılde mısssss
sağol canım
yeter ki oğlum iyi olsun
sağol canım oğlum kakasını yapmış, onun için aldılar sezaryene
normal doğum sancısının başlangıcını yaşadım sadece
sancılar başlamasıyla ameliyata girmem arasında 2 saat vardı.
Allah gönlünüze göre en hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…