testin hassasiyeti de önemli, mlU değeri kaç ona bak ve en fazla 10luklardan kullan canım (değer ne kadar küçük test o kadar hassas yani erken ölçüyor demek)kızlar merhaba ben normalde ovulasyon için ateş ölçme yötemi kullanmıyorum ovulasyon testi kullanıyorum...
ama ovulasyondan 4 gün sonra bi de ateş ölçeyim dedim.
35.5
35.6
35.7
35.9
.
.
.
derken son 5 gündür hep 37.1 çıkıyor hem sabah hemde gün içinde böyle...
bugün adetin 26. günündeyim ve 28 günde bir hasta oluyorum ben.yani 2 gün var bat a.
bu arada gebelik testi yaptım negatif çıktı.
bu ateş ölçme konusunda yardımcı olun lütfen...
tebriklerSelamlar bende ates olcme topigind buraya transfer oldum bugun idrarda hemencecik cikan ikinci cizgi ve ardindan 806.kusurluk degerle tescilledim cok sukur
Kızlar bu bezler bebeğin kilosu ve vücut yapısı ile alakalı. Eğer bebeğinizin kilosu fazla değilse 0'ı da var premium care'in. Ben 1 almıştım,onu kullandık sonra 0 ı görüp pişman oldum keşke 0ı kullansaymışım diye.canım doktor kontrolunde olman onemlı
bu durumu yasayan bır arkadas vardı acıl sezeryana alınmıstı ama durumu gerektırıyordu herhalde
senın doktor da takıpte tutacak bu ıyı
aklıma baska sey gelmıyor
bez olarak prıma premıum care tavsıye ederım ama 1 numara cok fazla almayın.ben cok almısım elımde kaldı. 2 numaraya gecmıstık hatta sımdı 3 numaray gectık bebegım 4500 kg olunca. 1 numara cok kullanılmıyor cok almayın bence
eger gogus ucun kucukse bebek magazalarında gogus ucu cıkarıcı satılıyor. o da gerekebılır. benım sol gogsun ucu kucuk bıraz ve ılk hafta kullandık sonra bebek emdıkce daha buyuyor
bu fızyolojık serum dıyorlar okyanus suyu burun ıcın onu da tavsıye ederım. burunları tıkanıyor bazen rahatsızlık verıyor. ben arada kullanıyorum arkasından da burun aspıratoru ıle cekıyorum pıslıgı yumusayınca
hasta bezını hastane verdı bıze gerek kalmadı cantama ben de 5 tane koymustum
Kızlar bu bezler bebeğin kilosu ve vücut yapısı ile alakalı. Eğer bebeğinizin kilosu fazla değilse 0'ı da var premium care'in. Ben 1 almıştım,onu kullandık sonra 0 ı görüp pişman oldum keşke 0ı kullansaymışım diye.
Everycim siz 2ye kaç kiloda geçtiniz ki? Oğlum şimdi 4 kilo, hala 1 kullanıyoruz, ikiyi denedik bol bol kaldı bire geri döndük. 5. paketteyiz daha lazım yani, ikiye geçecek gibi görünmüyoruz daha.
Ayy uzun zamandır uğrayamadım ben buraya:26:Oğlum 3 Haziranda doğdu,sezeryanla. Benimki kolay bir doğum oldu,oğluşumun dünya yemeklerine ve ısısına alışması sıkıntılı oluyor ama (tercümesi gaz ve isilikle uğraşmaktayız)
İşte oğluşumun son hali,bugün 1 ay 4 günlük kırka çok az kaldı - Umarım herkes iyidir,öpüyoruz sizi teyzeleri
Eki Görüntüle 750149
sağol canım, amin tüm isteyenler en kısa zamanda kavuşur inşallahMaşallah arkadaşım, çok tatlı çok yakışıklı oğluşun...
Allah nazarlardan saklasın.
İyi olmanıza çok sevindim.
Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda versin...
cnm üzme kendini,bizim haziran annelerinde öyle bir arkadaş vardı,ciğer iğnelerini oldu erken gelecek diye ama 39. haftada doğurdu..olursa da sıkıntı yok,artık tıp çok ilerledi bebeğin sağlıkla yaşamına devam eder..sen moralini yüksek tut,bebişine hazırla kendiniKeep masallah oglusuna Rabbim saglikla buyumeyi nasip etsin ins
Kizlar ben buyuk moral bozuklugu yasiyorum erken dogum riskim soz konusu yatiyorum ama agrilar kasilmalar hic durmusyor ustelik bebegmn gelisimi 1hafta geride en son kontrol gecen haftaydi ve 2kiloyduk cok uzuluyorum dogum olursa cok kucuk olacak3 hafta once ciger gelisimni tamamlasin diye igne oldum hafta bir kasilmalari onleyici igne oluyorum ama banamisin demiyor
maşallah meteyebiz cok erken gecmistik canim 2ye sana da oyle tavsiyede bulunmustum o yuzden ama bizimki 1 numara bacakalri hep sIkmaya baslamisti rahat degildi hic.2yi de cok kullanmamistim 3 e gectim. 4 kiloda biz 2ye gecmitik diye hatirliyorum canim. simdi 6 kiloyuz 3teyiz bir sure kullaniriz herhalde de bacakalrda iz kaliyor nedense :S
canim moralini yuksek tutKeep masallah oglusuna Rabbim saglikla buyumeyi nasip etsin ins
Kizlar ben buyuk moral bozuklugu yasiyorum erken dogum riskim soz konusu yatiyorum ama agrilar kasilmalar hic durmusyor ustelik bebegmn gelisimi 1hafta geride en son kontrol gecen haftaydi ve 2kiloyduk cok uzuluyorum dogum olursa cok kucuk olacak3 hafta once ciger gelisimni tamamlasin diye igne oldum hafta bir kasilmalari onleyici igne oluyorum ama banamisin demiyor
sağol canım, amin tüm isteyenler en kısa zamanda kavuşur inşallah
cnm üzme kendini,bizim haziran annelerinde öyle bir arkadaş vardı,ciğer iğnelerini oldu erken gelecek diye ama 39. haftada doğurdu..olursa da sıkıntı yok,artık tıp çok ilerledi bebeğin sağlıkla yaşamına devam eder..sen moralini yüksek tut,bebişine hazırla kendini
maşallah meteyevücut farklılığındandır belki cnm, bizim de tam tersi 2 numarada hep bacakları boş boş kaldı oradan sızdırdı ama oğluşun vücut tipi hamilelikteki gibi gidiyor benim..o zaman da boy gününde, kilo hep bir iki hafta fln geriden geliyordu şimdi de öyle kilosu az az gidiyor boyuna göre neyse evladımın da yapısı böyle deyip geçiyorum artık takmıyorum every, sizin vize işleri ne oldu cnm, sanki ceplerinden veriyorlar izinleri vizeleri yahu veri versinler artık kavuşun evinize babanıza
Ayy uzun zamandır uğrayamadım ben buraya:26:Oğlum 3 Haziranda doğdu,sezeryanla. Benimki kolay bir doğum oldu,oğluşumun dünya yemeklerine ve ısısına alışması sıkıntılı oluyor ama (tercümesi gaz ve isilikle uğraşmaktayız)
İşte oğluşumun son hali,bugün 1 ay 4 günlük kırka çok az kaldı - Umarım herkes iyidir,öpüyoruz sizi teyzeleri
Eki Görüntüle 750149
aynen canım boya gitmiş işte, yoksa mamaya geçecektik bizde ama boyu iyi uzadığına göre yetiyordur dedi doktor..ben ilk 10 gün mama verdim sonra sadece emzirdim..15 gün sonra kontrol var,kilo alımına göre emzirmeyle devam edip edilmeyeceği belirlenecek yine bakalım..sizin de gözünüz aydın birşey kalmamış çabuk geçer artıkcanim moralini yuksek tut
erken dogum tehdidi olup erken dogum yapmayan cok kisi var
arkadasim da surekli ha dogurdum ha dogurucam seklinde bekliyordu ama 39.haftada sezeryan oldu
sen de icini ferah tut
ve bebegin gelisime hiiiiicccc takilma, oglusum geriden gitti son haftalar karin cevresi cok geriydi 3 hafta geriydi hatta son gunlerde ve 3080 dogdu ama su an 6 kg :)ve bebegi iri olan surekli tombis olan bir kiz vardi anne karninda iriydi bebek dunyaya ayni zamanda geldi bebeklerimiz. simdi ikimizin de ayni. anliycagin dogduktan sonra onemli, tabiki yapi meselesi kilo hic onemli degil saglikli olsun bebislerimizzzz sutun yarasin bebegine
canim cikti vizemiz hersye hazir
su andan itibaren gidebilirz de ev bulamadik daha
esim pazartesi bir ev var bakacak tutarsa haftaya gelir bizi alir
baya uzadi da oglus da buyudu iyi oldu bir yandan hem gunes gordu, temiz hava aldi
senin oglus minyon olacak gibi, benimki de kilosunu hic gostermiyor aslinda boya gidiyor. saglikli olmalari herseydne onemli canim
emziriyor musun sen
orkideee canım tebrik ederim duymamışım ben senin hamile olduğunu, 12 haftaya gelmişsin bile,gözün aydınkeep bu çocuk çok tatlı maşallah. sağlıkla büyüsün
aynen canım boya gitmiş işte, yoksa mamaya geçecektik bizde ama boyu iyi uzadığına göre yetiyordur dedi doktor..ben ilk 10 gün mama verdim sonra sadece emzirdim..15 gün sonra kontrol var,kilo alımına göre emzirmeyle devam edip edilmeyeceği belirlenecek yine bakalım..sizin de gözünüz aydın birşey kalmamış çabuk geçer artık
orkideee canım tebrik ederim duymamışım ben senin hamile olduğunu, 12 haftaya gelmişsin bile,gözün aydıninşallah sağlıkla ve kolaycacık kavuşursun evladına
keep bu çocuk çok tatlı maşallah. sağlıkla büyüsün
Canim senin ikizlerin mi olacak. Allah saglicakla kucagina almay nasip etsin
orkideeee sen hamile misinnn harikaaaaaevet canım inşallahçok teşekkür ederim. sen de doğum yapmışsın. maşallah. sağlıkla huzurla büyütün inşallah.
slm canlarım bir şey sorabilirmiyim sizlere
Bende hamileyim kızlar, inşallah bu sefer kucağıma alırım bebişimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?