kızım olacak Allah'ın izniyle
Rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.
tebrik ederim.Bende hamileyim kızlar, inşallah bu sefer kucağıma alırım bebişimi...
sağol canımevet canım inşallahçok teşekkür ederim. sen de doğum yapmışsın. maşallah. sağlıkla huzurla büyütün inşallah.
tebrik ederim. sağlıcakla kavuş yavrunakızım olacak Allah'ın izniyle
teşekkür ederim canım sağolasınorkideeee sen hamile misinnn harikaaaaa
tebrik ederim canim gozun aydin
tabikii
Bende hamileyim kızlar, inşallah bu sefer kucağıma alırım bebişimi...
beklıyoruz aramızdabu yöntemi de bu ay denemeye başlıcam kızlar bana kolay gelsin :)))
merhaba kızlar...ben de hamileyim..buraya yazmamıştım.şimdi aklıma geldi.bir çoğunuz doğum yaptı herhalde.darısı başımıza diyelim.bu arada o kadar tedavi vs..tam tüp bebeğe başlıcakken doğal yolla oldu.
cok tebrik ederim gozun aydin canim
saglikla gelsin kizin kucagina
tebrik ederim.
sağol canım
darısı başına
tebrik ederim. sağlıcakla kavuş yavruna
Bende hamileyim kızlar, inşallah bu sefer kucağıma alırım bebişimi...
kızım olacak Allah'ın izniyle
merhaba kızlar...ben de hamileyim..buraya yazmamıştım.şimdi aklıma geldi.bir çoğunuz doğum yaptı herhalde.darısı başımıza diyelim.bu arada o kadar tedavi vs..tam tüp bebeğe başlıcakken doğal yolla oldu.
Allah razı olsun cnm inş.oğlun nasıl kokla yerimize ohhh misss yaaaa
Aminnnn canm Allah razı olsun cümlemiz inş.
kızlar 7 gündür ateşimi ölçüyorum ve şöyle çıkıyor :
1. gün= 37.1
2. gün= 37.1
3. gün= 37.2
4. gün= 36.8
5. gün=37.2
6. gün=37.0
7. gün=37.0
selam kızlar
orkıde ve yxlız cok sevındım sızın adınıza
saglıcakla kavusun ıns bu defa kuzucuklara
burda da dogurmayan pek kalmamıs gıbı oh ne guzel
saglıkla gelsın bebısler
rezene gozun aydın cnm gule gule buyut keep cnm sende
ve suzanda sanırım dogurmus..
Every sen nasılsın en kıdemlı sensın :)
bende cımcımemı buyutuyorum 2 aylık olduk bıle
zaman nasıl gecıyor anlamıyorum onunla
selam kızlar
orkıde ve yxlız cok sevındım sızın adınıza
saglıcakla kavusun ıns bu defa kuzucuklara
burda da dogurmayan pek kalmamıs gıbı oh ne guzel
saglıkla gelsın bebısler
rezene gozun aydın cnm gule gule buyut keep cnm sende
ve suzanda sanırım dogurmus..
Every sen nasılsın en kıdemlı sensın :)
bende cımcımemı buyutuyorum 2 aylık olduk bıle
zaman nasıl gecıyor anlamıyorum onunla
Sago canim hakikaten zamn cabuk geciyormus
senin kiz cok tatli ya bayiliyorum.
ayy cok sevındım aynı ben gıbı bızde bu aylarda udunuyordukama cok sukurkı bu ayalrda bebegım kollarımdaa ınsl sanada nasıp our kollarına almakkk dua ıleemerhaba kızlar...ben de hamileyim..buraya yazmamıştım.şimdi aklıma geldi.bir çoğunuz doğum yaptı herhalde.darısı başımıza diyelim.bu arada o kadar tedavi vs..tam tüp bebeğe başlıcakken doğal yolla oldu.
allah razı olsun cnm benım sagolaısnız ya ıyıkı varsınız canlarım benımmmsuzan sen nerelerdesin, doğum olmuşseni de tebrik ederim canım
pc bozuktu anca kk geldım hehe ve paşamın mesaısıne gore ayka uydurmakkkdunyanin en guzel duygusu canim
isteyen herkese nasip etsin Allah
onu koklamak opmek dunyaya bedel
oyyy suzannnnn alperen geldi miii gel haber ver kendinden
ınsl cnm cok sevındım ınsl kollarına almak da nasıp olurrrrrrrrrrBende hamileyim kızlar, inşallah bu sefer kucağıma alırım bebişimi...
wayy tıpe bak sımıden can yakacak gozu var bunda keep ona gore heeeAyy uzun zamandır uğrayamadım ben buraya:26:Oğlum 3 Haziranda doğdu,sezeryanla. Benimki kolay bir doğum oldu,oğluşumun dünya yemeklerine ve ısısına alışması sıkıntılı oluyor ama (tercümesi gaz ve isilikle uğraşmaktayız)
İşte oğluşumun son hali,bugün 1 ay 4 günlük kırka çok az kaldı - Umarım herkes iyidir,öpüyoruz sizi teyzeleri
Eki Görüntüle 750149
hakkında hayılrısı ınsl vaktınde gelır cnm benım ama 2 kg de olsun saglıklı olsun cnm benım kg takma kafana bızım ark.37 haftada dogurdum oda 2 kg sımdı ıse bebgı toparladın bılemmmKeep masallah oglusuna Rabbim saglikla buyumeyi nasip etsin ins
Kizlar ben buyuk moral bozuklugu yasiyorum erken dogum riskim soz konusu yatiyorum ama agrilar kasilmalar hic durmusyor ustelik bebegmn gelisimi 1hafta geride en son kontrol gecen haftaydi ve 2kiloyduk cok uzuluyorum dogum olursa cok kucuk olacak3 hafta once ciger gelisimni tamamlasin diye igne oldum hafta bir kasilmalari onleyici igne oluyorum ama banamisin demiyor
dunyanin en guzel duygusu canim
isteyen herkese nasip etsin Allah
onu koklamak opmek dunyaya bedel
oyyy suzannnnn alperen geldi miii gel haber ver kendinden
merhablar oglumun teyzoslarıı bız geldık kollarımdakı alperen ımleeeeeee HAM OLSUN normal dogumla catır catır dogurararkdan aldım kollarıma yavrumuuubır haftalık oluyoruz bugun ıtıbarı ıle cok sukur paşammm saglıı yerınde sukurler olsun kolllarımdaa uyuyor rabbım herkeslere yasatsın bu guzell anlatılmaz yasanır duygularııı
işte paşammmmrabbımın nazarı ustune olsun ınsll...dua ıle
Eki Görüntüle 755449 Eki Görüntüle 755450 daha kucuguz buyuyecegız ve ınsallah hayırlı evlat olacagızzz
bu arada dogum hıkayemıde yazdım temmuz dogum hıkayesı topıgındee merak edenler varsaa:44:
allah razı olsun cnaım benım temmuz dogum hıkayelerınde cnm hkayemız oglusumlaa ınsl saglıckla kucagına alırsın sendeedarısı bizlerin başına olsun inş. Rabbim acılarını tattırmasın
maşallah süphanallah oğluşuna yahadi dua et bizede arkadaşım darısı başımıza olsun minik kızımda sağlıkla hayırla gelsin hepimizin ki doğum hikayen hangi tpicte haziran doğum hikayelerimi çok merak ediyorum diğer kızlar sizde yazın lütfen daha erken ama şimdiden heycan ve korku sardı beni :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?