Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32

okudum suzan hikayeni maşallah size Rabbim bize bağışlasın miniklerimizi

suzannnnn oglusss cok sekerrr gecmıs olsun canım Allah bagıslasın saglıkla buyusun yakısıklı

yokh kızını gordum cok tatlı saglıkla buyusun prensesın

dıl altından oluyor musun
yuksek gorunuyor atesın baya
dıl altından dıjıtal termeometre ıle yataktan kalmadan sabah erken saatte olcmen lazım

slm cnm doktor bana makattan ölçülecek dedi bende adetimin ilk gününden beri böyle ölçüyorum ve hep 37 lerde çıktı bir gün 36.8 e düştü bugün 12. gün 37.0 çıktı gene bilmiyorum anlamadım

suzannnnn oglusss cok sekerrr gecmıs olsun canım Allah bagıslasın saglıkla buyusun yakısıklı

solasınevery teyzesıı senn paşa ne alemde kıs senn gıbı buyumek nasıp olur bısede kısmetlısnden ınsll dua ıleee buyutmek nasıp olsn hepcımıze gıttı sen yoksa burdamısısnn rus lara karıstıı yoksam :44:

okudum suzan hikayeni maşallah size Rabbim bize bağışlasın miniklerimizi
amın ınsl cnm dua ıle saglıklıca sızde adın bu duyguları cok cok cokkk farklıııııııııııııııııı

aneemmm yirim kız ben bu sıpayı :) maşallah cnm oğlun çok yakışıklı allah bağışlasın suzancım :)

yok canım hala burdayım
gıdemedım bır turlu
kısmet bunda da vardır bır hayır
oglus buyuyor

sagol canım
amın ıns hepımızın yavruları saglıkla buyusun.

Suzancım senıde tebrık ederım gozun aydın
cok tatlı pasan masallah saglıkla buyusun

Son düzenleme:
aneemmm yirim kız ben bu sıpayı :) maşallah cnm oğlun çok yakışıklı allah bağışlasın suzancım :)
aboww senn paşada oyle cnm benım nazardan korusun rabb ım cumlemızınkını hayırlı evlat yapsın ınsll dua ıleee
yok canım hala burdayım
gıdemedım bır turlu
kısmet bunda da vardır bır hayır
oglus buyuyor
hayırlısı ınsl cnm benım du a ııle

sagol canım
amın ıns hepımızın yavruları saglıkla buyusun.

Suzancım senıde tebrık ederım gozun aydın
cok tatlı pasan masallah saglıkla buyusun
cok sukur ınsl cnm benım dua ıle cumlemısınkını ınsl

allah bağışalsın canım çok tatlı oğluşun
ayyy ben de kucağıma almak istiyorum bak nasıl da tekmişliyor beni heyecan yapınca

canım çook yakışıklı maaşallah allah analı babalı büyütsün

amın cumlemısınkını cnm ınsl sende alıcaksın kucagına ve o an anlıcaksın bunnca zaman bosunaymıs dıyeeeeeeeyanı bıs paşamdan oncesını unutukk sabah aksam her vakıt onunla gecıyor ALLAH ın ıznı ıl eınsll dua ıle saglıklıca dogur sende al kucagına ınsl

hep konus onunlaa karnındaykene anlat her seyıı dua yı buyuk bulusmayı ve kavusmayıı ınan dogunca senı ekren algılıcak ve erkenden hıssecek senle butun oldugunu

Son düzenleme:
kızlarrrrr ateş ölçme yöntemi ile hamile kalıp da o ay yerleşme kanaması görenlerin tablosunu merak ediyorum.

yerleşme kanaması geldiği zaman da ateş yüksek miydi,yoksa düşüş mü olmuştu öğrenmek istiyorum. :44:
yardımcı olursanız sevinirim...

yerleşme kanamasında genelde düşüş olur
bununla ilgili tablo örnekleri ff sitesinde var
Implantation dıp yazar keywords bölümünde
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com

amin canım güzael dileklerin için çok teşekkür ederim
tosunumla hep iletişim halindeyim dediğin gibi, umarım benim de her şey yolunda gider

ateş ölçme yönteminin ilk sayfasındaki tabloma bakabilirsin canm

selam kızlar bişi soracağım ben takvimime göre yumurtlama dönemimdeyim tam 14.gün ama vucut ısım 36C bi fikri olan var mı ve günlerdir aynı vucut ısım.

selam kızlar bişi soracağım ben takvimime göre yumurtlama dönemimdeyim tam 14.gün ama vucut ısım 36C bi fikri olan var mı ve günlerdir aynı vucut ısım.

Merhabalar,ben ates olcme yontemi ile takibini yaptigim yumurtlama gununu tespit edip hamile kalanlardanim. Su anda 23 haftalik hamileyim. Allah nasip ederse aralik sonu gibi oglumu kucagima alicam.
Allah ien kisa zamanda bebek sahibi olmayi isteyenlerin dualarini kabul eder :)),cift cizgiyi gormeniz temennisiyle tablomu paylasiyorum. Bu arada 5. Ayda ancak tutturabildik :)

24 mart regl 36,1
25 mart regl 36,1
26 mart regl 36,1
27 mart regl 35,9
28 mart regl 35,9
29 mart regl 36,1
30 mart regl olcmedim
31 mart olcmedim
1 nisan 35,9
2 nisan 35,6
3 nisan 35,4
4 nisan 35,9
5 nisan 36,1
6 nisan 36,1
7 nisan 36,2
8 nisan 36,2
9 nisan 36,2
10 nisan 36,4 sanirim ben bu gunde hamile kaldim cunku yumurtam gec catliyor 31 bazen 32 gunde bir regl oluyordum
11 nisan36,4
12 nisan 36,4
13 nisan 36,4
14 nisan 36,7
15 nisan 36,3
16 nisan 36,5
17 nisan olcmedim
18 nisan 36,3
19 nisan 36,7
20 nisan 36,4
21 nisan 36,4
22 nisan olcmedim
23nisan olcmedim
24 nisan olcmedim
25 nisan 36,7
26 nisan 36,6
27 nisan 36,7
28 nisan 36,8
29 nisan 36,7
30 nisan 36,8 ve sonunda hamileydim :)))

Bu mutlulugu en kisa zamanda yasamaniz dilegiyle... :))

anammmm nerdesiniz canlar
kosusturma halindeyim evime geldim
erlestim derken giremedim
cok birsye kacirmamisim konusma olarak
herkes nasillllllllllll
evınıze hos geldınız cnaım benımmmm
yaa annenlerde nede olsa yanlıs degıldın bende sureklı kostur maca modundayımm yanlı soldugumdan dolayıı bısde bgn kalca muayenesı ne gıttıkk 2.ayımız bıttııı dee
ama oglumun sol kalcasında uyumsuzluk cıktı 1 ay sonra yneıden gıdecegız hayılrısı ıkı bez ust uste bagla dedı dr dua ıle ınsl gecer cnm yaaa

Herkese merhaba..
anne olanlari tebrik ediyorum anne olacaklar allah'im sag salim kucaginiza almayi nasip etsin..
bende anne olmak isityorum ve calismalara basladik sat 18/08..
yardimci olurmusunuz

ates olcmeye yeni basladim yani 14.gun basladim
bi yorumlarmisniz lutfen..
bisey anlamadim..

47e790 Ovulation charts on FertilityFriend.com

arkadaslar yorumlarmaya calisti ama bazi gunler eksik oldugu icin emin degiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…