allah razı olsun cnaım benım temmuz dogum hıkayelerınde cnm hkayemız oglusumlaa ınsl saglıckla kucagına alırsın sendeekorkma sımıden pozıtıf dusun beynıne pozıtıf enejı ver tatlımm no stresssssssss
profilindeki albümdeaaa foto nerdeee
dıl altından oluyor musun
yuksek gorunuyor atesın baya
dıl altından dıjıtal termeometre ıle yataktan kalmadan sabah erken saatte olcmen lazım
solasınevery teyzesıı senn paşa ne alemde kıs senn gıbı buyumek nasıp olur bısede kısmetlısnden ınsll dua ıleee buyutmek nasıp olsn hepcımıze gıttı sen yoksa burdamısısnn rus lara karıstıı yoksam :44:suzannnnn oglusss cok sekerrrgecmıs olsun canım Allah bagıslasın saglıkla buyusun yakısıklı
yokh kızını gordum cok tatlısaglıkla buyusun prensesın
amın ınsl cnm dua ıle saglıklıca sızde adın bu duyguları cok cok cokkk farklııııııııııııııııııokudum suzan hikayeni maşallah sizeRabbim bize bağışlasın miniklerimizi
merhablar oglumun teyzoslarıı bız geldık kollarımdakı alperen ımleeeeeee HAM OLSUN normal dogumla catır catır dogurararkdan aldım kollarıma yavrumuuubır haftalık oluyoruz bugun ıtıbarı ıle cok sukur paşammm saglıı yerınde sukurler olsun kolllarımdaa uyuyor rabbım herkeslere yasatsın bu guzell anlatılmaz yasanır duygularııı
işte paşammmmrabbımın nazarı ustune olsun ınsll...dua ıle
Eki Görüntüle 755449 Eki Görüntüle 755450 daha kucuguz buyuyecegız ve ınsallah hayırlı evlat olacagızzz
bu arada dogum hıkayemıde yazdım temmuz dogum hıkayesı topıgındee merak edenler varsaa:44:
solasınevery teyzesıı senn paşa ne alemde kıs senn gıbı buyumek nasıp olur bısede kısmetlısnden ınsll dua ıleee buyutmek nasıp olsn hepcımıze gıttı sen yoksa burdamısısnn rus lara karıstıı yoksam :44:
amın ınsl cnm dua ıle saglıklıca sızde adın bu duyguları cok cok cokkk farklıııııııııııııııııı
suzannnnn oglusss cok sekerrrgecmıs olsun canım Allah bagıslasın saglıkla buyusun yakısıklı
yokh kızını gordum cok tatlısaglıkla buyusun prensesın
aboww senn paşada oyle cnm benım nazardan korusun rabb ım cumlemızınkını hayırlı evlat yapsın ınsll dua ıleeeaneemmm yirim kız ben bu sıpayı :) maşallah cnm oğlun çok yakışıklı allah bağışlasın suzancım :)
hayırlısı ınsl cnm benım du a ııleyok canım hala burdayım
gıdemedım bır turlu
kısmet bunda da vardır bır hayır
oglus buyuyor
cok sukur ınsl cnm benım dua ıle cumlemısınkını ınslsagol canım
amın ıns hepımızın yavruları saglıkla buyusun.
Suzancım senıde tebrık ederım gozun aydın
cok tatlı pasan masallah saglıkla buyusun
allah bağışalsın canım çok tatlı oğluşunmerhablar oglumun teyzoslarıı bız geldık kollarımdakı alperen ımleeeeeee HAM OLSUN normal dogumla catır catır dogurararkdan aldım kollarıma yavrumuuubır haftalık oluyoruz bugun ıtıbarı ıle cok sukur paşammm saglıı yerınde sukurler olsun kolllarımdaa uyuyor rabbım herkeslere yasatsın bu guzell anlatılmaz yasanır duygularııı
işte paşammmmrabbımın nazarı ustune olsun ınsll...dua ıle
Eki Görüntüle 755449 Eki Görüntüle 755450 daha kucuguz buyuyecegız ve ınsallah hayırlı evlat olacagızzz
bu arada dogum hıkayemıde yazdım temmuz dogum hıkayesı topıgındee merak edenler varsaa:44:
canım çook yakışıklı maaşallah allah analı babalı büyütsünAyy uzun zamandır uğrayamadım ben buraya:26:Oğlum 3 Haziranda doğdu,sezeryanla. Benimki kolay bir doğum oldu,oğluşumun dünya yemeklerine ve ısısına alışması sıkıntılı oluyor ama (tercümesi gaz ve isilikle uğraşmaktayız)
İşte oğluşumun son hali,bugün 1 ay 4 günlük kırka çok az kaldı - Umarım herkes iyidir,öpüyoruz sizi teyzeleri
Eki Görüntüle 750149
amın cumlemısınkını cnm ınsl sende alıcaksın kucagına ve o an anlıcaksın bunnca zaman bosunaymıs dıyeeeeeeeallah bağışalsın canım çok tatlı oğluşun
ayyy ben de kucağıma almak istiyorum bak nasıl da tekmişliyor beni heyecan yapınca
canım çook yakışıklı maaşallah allah analı babalı büyütsün
yerleşme kanamasında genelde düşüş olurkızlarrrrr ateş ölçme yöntemi ile hamile kalıp da o ay yerleşme kanaması görenlerin tablosunu merak ediyorum.
yerleşme kanaması geldiği zaman da ateş yüksek miydi,yoksa düşüş mü olmuştu öğrenmek istiyorum. :44:
yardımcı olursanız sevinirim...
amin canım güzael dileklerin için çok teşekkür ederimamın cumlemısınkını cnm ınsl sende alıcaksın kucagına ve o an anlıcaksın bunnca zaman bosunaymıs dıyeeeeeeeyanı bıs paşamdan oncesını unutukk sabah aksam her vakıt onunla gecıyor ALLAH ın ıznı ıl eınsll dua ıle saglıklıca dogur sende al kucagına ınsl
hep konus onunlaa karnındaykene anlat her seyıı dua yı buyuk bulusmayı ve kavusmayıı ınan dogunca senı ekren algılıcak ve erkenden hıssecek senle butun oldugunu
kızlarrrrr ateş ölçme yöntemi ile hamile kalıp da o ay yerleşme kanaması görenlerin tablosunu merak ediyorum.
yerleşme kanaması geldiği zaman da ateş yüksek miydi,yoksa düşüş mü olmuştu öğrenmek istiyorum. :44:
yardımcı olursanız sevinirim...
selam kızlar bişi soracağım ben takvimime göre yumurtlama dönemimdeyim tam 14.gün ama vucut ısım 36C bi fikri olan var mı ve günlerdir aynı vucut ısım.
evınıze hos geldınız cnaım benımmmmanammmm nerdesiniz canlar
kosusturma halindeyim evime geldim
erlestim derken giremedim
cok birsye kacirmamisim konusma olarak
herkes nasillllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?