Herkesin vücut ısısı değişiklik gösterir herkeste sabit bir derece yoktur canım. Düzenli ölçmen ve kendini bu anlamda bilmen gerekliMesela benim adetim 29 gün gecikti. Sürekli gebelik testi de yapamıyorum. Belirtiler de polikistik overle aynı olduğundan bir şey diyemiyorum. Vücut ısısı yumurtlamadan sonra kaç olursa gebelik vardır diyebiliyoruz.
Dil altından ölçmedim ama vücut ısım 35.4 lerde ilerliyordu. Şimdi 36.3. (yumurtlamadan sonra) Ovulasyon ile piki yakaladım sanırım. Ama gerçek anlamda dil altından aynı saatlerde takip yapmak gerekir sanırım.Herkesin vücut ısısı değişiklik gösterir herkeste sabit bir derece yoktur canım. Düzenli ölçmen ve kendini bu anlamda bilmen gerekli
İnşallahİnşaAllah Rabbim umutlarımızı sevince çevirir. İyi bir zaman ölçmek için. Ölcmeye başla canım. Eğer adet olursan ki İnşaAllah olmazsın diyelim ama eğer olursan adet dereceni bilirsin bu sayede.
Evet canım dil altından aynı saatte ölçüm olmalı ve düzenli ancak ozaman sağlıklı bilgilere ulaşabilirizDil altından ölçmedim ama vücut ısım 35.4 lerde ilerliyordu. Şimdi 36.3. (yumurtlamadan sonra) Ovulasyon ile piki yakaladım sanırım. Ama gerçek anlamda dil altından aynı saatlerde takip yapmak gerekir sanırım.
Herkeste farklılık gösterir . Benim hamilelik derecem 36.5 idi. Arkadaşımın 37.0 idi ölçmek gerek ve regl dereceni bilmen gerek canım. Benim regl derecem 35.8 idi adet olman gereken güne kadar düşmedive 36.5 de sabit kaldı anladım hamile olduğumuİnşallahgebelik oldugunu anlayabilmek için kaç derece olması lazım pekii
Anladımm son bir soru dilimizin altına koyuyoruz dimi dereceyi sabah uyanıncaHerkeste farklılık gösterir . Benim hamilelik derecem 36.5 idi. Arkadaşımın 37.0 idi ölçmek gerek ve regl dereceni bilmen gerek canım. Benim regl derecem 35.8 idi adet olman gereken güne kadar düşmedive 36.5 de sabit kaldı anladım hamile olduğumu
Canım hamilelikten şüpheleniyorsun sanırım. Belirtilerin nedir peki? Paylaşırsan mutlu olurum.Anladımm son bir soru dilimizin altına koyuyoruz dimi dereceyi sabah uyanınca
Evet canım şüpheleniyorum adetim gecikmedi 4 gün var ama kasıklarımda ağrı ve batma oluyor ara ara, beyaz süt gibi akıntım var ve göğüslerimin çevresi koyulaşmaya başladı bende adetimi bekliyorum bakalımCanım hamilelikten şüpheleniyorsun sanırım. Belirtilerin nedir peki? Paylaşırsan mutlu olurum.
Evet tatlım. Dilinin altına koy ve dudaklar kapalı olsun. Dereceden ses gelince alır bakarsın okişAnladımm son bir soru dilimizin altına koyuyoruz dimi dereceyi sabah uyanınca
Akıntın çok mu fazla? Akışkan mı yoksa su gibi mi? Hiç bilemediğim için soruyorum.Evet canım şüpheleniyorum adetim gecikmedi 4 gün var ama kasıklarımda ağrı ve batma oluyor ara ara, beyaz süt gibi akıntım var ve göğüslerimin çevresi koyulaşmaya başladı bende adetimi bekliyorum bakalım
Yumurtlama 11. Gün mu 12. Gün mu çatlamış oluyorKızlar bu tabloya bakın aklınıza takılan varsa sorun. Zaten düzenli ölçerseniz zamanla daha iyi anlarsınız
11. geceyi boş geçmemek gerek oluyor. 12.günün sabahı yumurta çatlamış demek oluyor. Yani bundan öncesi daha önemli yani çatlamadan öncesiYumurtlama 11. Gün mu 12. Gün mu çatlamış oluyor
Aciklama yaparmisiniz bana:)Merhabalar bayanlar
36 yaşındayım ve 10 yaşında bir oğlum var. Oğlumu bir buçuk sene bekledikten sonra oldu çok şükür. Ateş ölçmeye başladıktan 1 sene sonra regl günüme 3 gün kala anlamıştım ateş derecemden hamile olduğumu.
Şuan 2. Evliliğimi yaptım 11 ay oldu. Eşimin ilk evliliği ve yaşımız geçmeden çocuk sahibi olmak istiyoruz. Eşimde sorun yok bende de yok şimdilik. Daha detaylı bakılacak. Doktor kontrolüne başladım. İnşaAllah Rabbim tüm anne olmayı hakedenlere gerçekten isteyenlere ve bana da tekrardan anne olmayı eşime de babalık duygusunu tatmayı nasip etsin.
Ben bu yöntemi uzun yıllar kullandım hatta farklı bir sitede konu yönettim az çok ilgilenen varsa yardımcı olmak isterim. Eğer merak edenler var ise ayrıntılı olarak açıklama yapacağım
Tatlım geriye dönük mesajlara bakarsan gerekli açıklamayı yaptım. Oradan bir bak yine sormak.istediğin birşey olursa buyurAciklama yaparmisiniz bana:)
Tamam canim bi bakiyimTatlım geriye dönük mesajlara bakarsan gerekli açıklamayı yaptım. Oradan bir bak yine sormak.istediğin birşey olursa buyur
Canim benim adetime 1 hafta var mesala suan ogrenebilirmiyimTatlım geriye dönük mesajlara bakarsan gerekli açıklamayı yaptım. Oradan bir bak yine sormak.istediğin birşey olursa buyur
Sabah yataktan kalkmadan ölç hergun aynı saatte düzenli olarak. Birlikte öğreneceğiz. Şuan dahaca regl dereceni bilmiyoruz çünkü. Sabah ölç yaz kenara olur mu?Canim benim adetime 1 hafta var mesala suan ogrenebilirmiyim
Tamam olur canim kac dk agzimda bekleteyim bir ayrintili anlatirmisn herseyi dnedim bu sefer bunuda deneyeyim belki olir :)Sabah yataktan kalkmadan ölç hergun aynı saatte düzenli olarak. Birlikte öğreneceğiz. Şuan dahaca regl dereceni bilmiyoruz çünkü. Sabah ölç yaz kenara olur mu?
Dijital derece olmalı. Ben onu kulanıyorum diğerlerini bilemem. Dijital olanlar zaten ses çıkarıyor alman gerektiğinde. Eczanelerde 10 tl civarı fiyatıTamam olur canim kac dk agzimda bekleteyim bir ayrintili anlatirmisn herseyi dnedim bu sefer bunuda deneyeyim belki olir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?