Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik belirleme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim tatlım
Canim bugunku ölcer bana bunu gosterdi her sabah 6bucuda yapacam o vakite alarm kurdum yataktan kalkmadan dilimizin altina koyuyoruz ve cikan dereceyi her gun not ediyoruz bilgi olsun azcik size

Eklentiler

• 20200606_063713.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 164
[/QUOTE]
Dun abla sabah 9 da yapmistim testi biliyon uyudum tabi kalktim baktim koca gitmis aksam geldi baktim dun aksam sen niye bni ugurlamiyon diyo dedim bunun sesi gelmesin artik her sbah kalkmam lazim dedm bu sbah boyle yaptim iste dedigin gbi boyle cikti hem kalkiyom kocayi ugurluyom hemde dereceyi yapiyom

Dun abla sabah 9 da yapmistim testi biliyon uyudum tabi kalktim baktim koca gitmis aksam geldi baktim dun aksam sen niye bni ugurlamiyon diyo dedim bunun sesi gelmesin artik her sbah kalkmam lazim dedm bu sbah boyle yaptim iste dedigin gbi boyle cikti hem kalkiyom kocayi ugurluyom hemde dereceyi yapiyom
[/QUOTE]
aferin . Yazık haklı adam. Kalk tabi. Biri yatarken diğerine gitmek zor gelir o saatte. Kalk güzelce dua ile uğurla kocanı. Bu arada kaç yaşındasın nerelisin nerde yaşıyorsun ne kadar süredir evlisin? Ne çok sordum

aferin . Yazık haklı adam. Kalk tabi. Biri yatarken diğerine gitmek zor gelir o saatte. Kalk güzelce dua ile uğurla kocanı. Bu arada kaç yaşındasın nerelisin nerde yaşıyorsun ne kadar süredir evlisin? Ne çok sordum
[/QUOTE]
Abla ben 21 yasindayim Sanliurfaliyim 2 yllik evliyim sor abla canim sag olsun bnm.koca pofpoflanmayi sever ben ise ters birisiyim ama erkekler iligi sever mecbur yapiyom anacim.boyle seyler bana ters bana cicek gile eve geliyo ben adamin kafasina vuruyom çicegi bana iki kilo baklava al diyom bu para ile

Allah seni emi yaa deli kız. Yazık adam senden daha kibar sanırım rolleri değişmişsiniz adamın kıymetini bil . Bir bakıma sende haklısın. Aayy keşke bunun yanında baklavada alsaydın kociş de mesela öyle deme

hep der ah kaderrrrrr ah biraz kibar olsan tatli dilli olsan bni elinde dolaştirirsin der ben bolede seni elimde oynatiyom diyom.oyleside sna yazik olur diyom yaaa baklava severim cicegide dalinda severim bnde boyleyimdir ama birdakine dedigin yaparim

Allah iyiliğini versin

Benim hamilelik gibi bir niyetim yok ama bu yontem gereksiz mesakkatli. Her gun ayni saatte ates olcmek vs cok zor, onun yerine adete 4-5 gun kala erken gebelik testi yaparim ya da az daha sabredip adetin gecmesini beklerim. Test vs yokken bu yontem gercekten uygulanabilirmis ama teknoloji bu kadar ilerlemisken bu biraz ilkel ve zor bir yol bence

Kimine göre meşakkatli kimine göre gerekli ve kolay. Kimsenin mecburiyeti yok. Tercih meselesi. Ben adetime 4 gün kala gidip test almak yerine ateş değerimden bilirim. Gidip test almak yapmak o strese girmeme hiç gerek kalmadı. Bana göre daha az stresli ve kolay. Belli bir zaman sonra isteyen sadece adetine az bir süre kalıp ölçebilir. Zaten değerlerini önceki aylardan bilen için son 3 gün ölçmek bile yetiyor.

Kızlar bu tabloya bakın aklınıza takılan varsa sorun. Zaten düzenli ölçerseniz zamanla daha iyi anlarsınız
Cnm cok güzel anlatmışsın peki merak ettiğim yumurtlamanın yazdığı gün mü ilişkiye girmek gerek düşüş olduğunda sen oyle mi hamile kaldın

Cnm cok güzel anlatmışsın peki merak ettiğim yumurtlamanın yazdığı gün mü ilişkiye girmek gerek düşüş olduğunda sen oyle mi hamile kaldın
Teşekkür ederim yumurtlama olmadan yani ateş yükselmeden önceki gün değerli. Farkettiysen eğer yükseliş olacağını bir gün öncesinde ki fazla düşüşten anlayabiliriz. Zaten en az 2 ay ölçen kişinin kafasında oturuyor bazı şeyler. Ben hangi gün hamile kaldım bilemem tabiki ama yumurtlamadan önceki gün önemli onu diyebilirim. Şöyle diyebilirim. 12.gün yumurtladım benim için 10-11-12-13. Günler önemli derim

Hmm anladım cnm en kısa zamanda bende bir tane alayım aynı zamanda bu bildiğin gebelik testi kaset test yapmaya gerek yok

Hmm anladım cnm en kısa zamanda bende bir tane alayım aynı zamanda bu bildiğin gebelik testi kaset test yapmaya gerek yok
Kesinlikle 🖒 ateş yanıltmaz cnm. Ben bu yöntemi bilmezken testlere verdiğim paralar aahh ahh stresi de cabası. Şimdi 4 gün önceden ölçüyorum bakıyorum ve diyorum adet olacam belli. Günlerce stres yapmama gerek kalmıyor. (En azından adet gününe kadar)

Sonuç alırsam sana yazarım canım bende uygularım bu ay adetim yaklaştı zaten gelecek ay düzenli yazarım senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…