Dogrudur canim Ben sbah derecenin fotosunu atsam olur mu olmasa gider alirim ozmamDijital derece olmalı. Ben onu kulanıyorum diğerlerini bilemem. Dijital olanlar zaten ses çıkarıyor alman gerektiğinde. Eczanelerde 10 tl civarı fiyatı
Tamam canım olur tabikiDogrudur canim Ben sbah derecenin fotosunu atsam olur mu olmasa gider alirim ozmam
Tamam canım olur tabiki
Canim boyle miTamam canım olur tabiki
Evet tatlım bu dijital derece doğru. Hatta şimdi bir dene bak. Ölçme bittiğinde ses ile sana uyarı verecekCanim boyle mi
Ama canim bu koltuk altina koyulmuyo mu biz alarken doktor oyle diyordu yanlis olmasinEvet tatlım bu dijital derece doğru. Hatta şimdi bir dene bak. Ölçme bittiğinde ses ile sana uyarı verecek
O hasta olduğun daAma canim bu koltuk altina koyulmuyo mu biz alarken doktor oyle diyordu yanlis olmasin
Tamam canim deniycem sna donecemO hasta olduğun dabu başka amaç için olunca dil altından bakılıyor okiş
Tamam. Yarın kaçıncı günün. Adet olduğun güne 1.gün diyoruz ve yarın kaçıncı gün oluyor?Tamam canim deniycem sna donecem
Akıntım yani nasıl anlatayım canım afedersin sümük gibi böyleAkıntın çok mu fazla? Akışkan mı yoksa su gibi mi? Hiç bilemediğim için soruyorum.
Anladim canim ben daha adet olmadim adet oldugum 1 gunden yazariz istersen suan mesala adete 1 hafta var bir ise yarar mi boyleTamam. Yarın kaçıncı günün. Adet olduğun güne 1.gün diyoruz ve yarın kaçıncı gün oluyor?
Mesela 24.gün ise söyle yaz
24 gün. 36.0 gibi
Günü yazıp yanına dereceyi yazalım. Ilerleyen gunlerde böyle devam.etsin
Şimdiden ölçersen adet olduğun gün dereceni öğreniriz bu çok önemli o yüzden ölçmelisinAnladim canim ben daha adet olmadim adet oldugum 1 gunden yazariz istersen suan mesala adete 1 hafta var bir ise yarar mi boyle
Tamam ölctum siz bilirsiniz kaydettim bugunku tarihiŞimdiden ölçersen adet olduğun gün dereceni öğreniriz bu çok önemli o yüzden ölçmelisin
Ayrıca adetine doğru ateş değerlerinin seyrini öğrenmiş oluruz bu önemli bize bir dahaki ay için çok gerekli bir bilgi olacakAnladim canim ben daha adet olmadim adet oldugum 1 gunden yazariz istersen suan mesala adete 1 hafta var bir ise yarar mi boyle
Siz nasil isterseniz sbahda yapaykm demi her zaman ayni saateAyrıca adetine doğru ateş değerlerinin seyrini öğrenmiş oluruz bu önemli bize bir dahaki ay için çok gerekli bir bilgi olacak
Sabah yataktan kalkmadan ölçmelisin hergun aynı saatte şuan değilTamam ölctum siz bilirsiniz kaydettim bugunku tarihi
Sabah 8de ölçeceksen mesela alarm kur hergun aynı saatte ölç bu önemliSiz nasil isterseniz sbahda yapaykm demi her zaman ayni saate
Tamam canim her sabah 9 da kalkiyorum olcerim tarih tutarizSabah yataktan kalkmadan ölçmelisin hergun aynı saatte şuan değil
Tamam iyi .Yarın kaçıncı günün oluyor?Tamam canim her sabah 9 da kalkiyorum olcerim tarih tutariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?