kızlar tşkler ama ben hala bekliyorum.. şöyle özetliyim durumumu...
adetin 8.gününden itibaren sabah yataktan kalkmadan ölçmeye başladım.. 35.9..36.0.. çıkıyodu 3-4 gün.. sonra 36.3.. 36.5...36.6... 36.0...35.9...35.9...35.9...böle devam ederken bıraktım ölçmeyi olmadı heralde dedim... 18 ocakta hasta olacaktım 3-4 gün önce yine bakmaya başladım ölçmeye, yine 36.5-36.6 çıkıyor bu sabahta 36.5 çıktı hala adet olmadım ama pzr günü evde test yaptım tek çizgi çıktı...
durumum bundan ibaret... bu testlerin hata payı ne kadar acaba...?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
zaten evdekı test kandakınden cok sonra cıkıyr dıye bılıyrm
ben stresı hıc yasamamak ıcın boyle yol sectım
hatta bu hafta sonu alcam eczaneden test bı daha yapcam hem bana hatıra kalır jılatınle sarcam
dualarm sızınle
sızde duanzı eksık etmeyın cunku ben bu gune kadar yasadıklarmı hepppppp duaya borcluyum
Günaydın şekerler. Daha yumurtlamadım. İnşallah dayanır yumurtam eşim gelene kadar.
Mavicicek günün geçtikten sonra normalde idrarda çıkması lazım. Ama idrar testleri şöyle: silik de olsa çizgi varsa hata payı çok düşük (hoş o düşük hata payı Tubişin başına geldi ne yazık ki), ama negatifse kesinkes yoktur diyemiyoruz.
Ben gününden önce kan testine karşıyım. Pembecim sende maşallah sonuç iyi olmuş. Ama biz kötü tecrübeler de biliyoruz. Normalde çoğumuz kimyasal gebelik yaşamışızdır ama farketmeyiz. Çünkü kimyasal gebelik, tutunamayan anormal döllenmiş yumurtanın adet zamanı, adet gibi atılmasıdır. Kan testi yapılmasa veya erken idrar testi, bu gebelikler anlaşılmaz, sonradan da hayalkırıklığına uğranmaz. Ben kendi adıma günümde idrar testi yapıyorum, kantesti yapmıyorum gün geçmeden -ki geçmedi bugüne kadar- Bu benim fikrim sadece. Bir de üst üste 2-3 sefer kanda negatif duyan arkadaşlarımız var, üzüldüklerini söylüyorlar. Yani kendinizi tartın arkadaşlar, ben kimyasal gebelik de olsa kaldırırım bunu, diyorsanız kan testi iyi fikir. Psikolojim bozulur derseniz, bekleyin derim.
canım yeni gördüm msjını hemen cevaplayım dedim:):):)
eşim aşılamaya ve tüp bebek istemiyo
bi sorun yok kendiliğinden olur diyo((((
klomen kullandım iki ay çatlatma iğnesiyle birlikte ama olmadı(((
2ay öncede puregon yazdı doktorum
bir kutusu yetti doktor çok iyi olduğunu çoğul gebelik yaşayabileceğimi söyledi
hatta ilk defa böyle bişey gördüğünü söyledi
bi hastasının bukadar çalışkan ve iyi büyüyen yumurtaları var dedi
normalde ben hastalarıma ğnenein tekrarını yazıyodum ama sana gerek bile kalmadı dedi
zaten her gittiğim doktor aynısını söylüyo:))))))
ama gel gelelim olmadı((( gitme:
eşiminkide gayet iyi çıktı
rahim filmim çekildi hiç bir sorun yok
yani normalde normal:)))))))
işte ben dedimya krem sürüodum spermler ölüyomuş diye
öyle düşünüyorum bilmiyorum siz ne dersiniz:)))))
yediklerime gelince evet bu ay çok yedim ama çok işe yaradığını düşünüyorum mesala
yumurtlama döneminde felakat yumurtalıklarımın arttığını ve kımıldadığını hissttim her aydan daha çok hissettim:)))))
bu 3aydan çok umudum var
bu ay ayşe arkadaşımın kullandığı ilaçtan sipariş etcem bakalım hayırlısı
allah hakkımızda hayırlısını versin??
eeeeeee ben çok konuştum sen anlat bakalım sen neler yapıosun?????
ne gibi tedaviler oldun??????
hiç hamiş oldunmu?????
sağol pembecim banimde adetten 3-4 gün önce çok üşümelirim oluyordu şimdide arada ateş basmalarım oluyor canım tabi daha test yapmadım inş. yarın sabah yapıcam hayırlısı olsun
zeynepciğim sen den hayırlı haberler bekliyodum zaten
pembeciğim canım senin için şaka yaptım ama genelde öyle oluyor arkadaşlar bizi unutuyor
sen iyi olda yeter bitanem.. kendine ve yeğenimize iyi bak olur mu
ne zaman gelirsen o zaman başımız gözümüz üstüne muhabbetin:)
Selam herkese. Hilal, bence sen kendini 3 yıldır deniyorum sayma çünkü krem gerçekten spermleri öldürmüştür. Yeni denemeye başlıyor kabul et kendini. Spermler çok hassas, ancak belli sıcaklıkta, ancak belli asit dengesinde hayatta kalıyorlar. O yüzden yumurta akı akıntısı çok önemli. O akıntı spermlerin yaşamasına da içeri geçmesine de çok uygun. Preseed de benzeri bir sperm-dostu kayganlaştırıcı. Tubacım, sen de silme canım. Çalışmadan sonra bi elleşmeyin, öyle biraz yatın, Allah affeder, hemen sarılmayalım temizlik ürünlerine. Bazı arkadaşlar bu silme, içeriyi duşla yıkama işini korunma yöntemi olarak kullanıyorlar. Yani bilmeden engel olmayalım spermlere.
Bir de emin değilim ama hamleyken çıkan o ikinci çizgi iki-üç gün sonra uçabilirmiş. Yan hatıra diye saklamak isterseniz, fotosunu da çekin her ihtimale karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?