Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

sağol pembecim banimde adetten 3-4 gün önce çok üşümelirim oluyordu şimdide arada ateş basmalarım oluyor canım tabi daha test yapmadım inş. yarın sabah yapıcam hayırlısı olsun

idrar testi 5-6 gün geçmeden belli olmuyor canım ilk denemem öyleydi ama o kadar bekleyemeyeceğim öğleden sonra test alıcağım ve sabah işe gitmeden pozitifse eşime müjde vermek istiyorum garibim sorop duruyor geldilermi deiye :umursamaz:

Günaydın şekerler. Daha yumurtlamadım. İnşallah dayanır yumurtam eşim gelene kadar.

Mavicicek günün geçtikten sonra normalde idrarda çıkması lazım. Ama idrar testleri şöyle: silik de olsa çizgi varsa hata payı çok düşük (hoş o düşük hata payı Tubişin başına geldi ne yazık ki), ama negatifse kesinkes yoktur diyemiyoruz.

Ben gününden önce kan testine karşıyım. Pembecim sende maşallah sonuç iyi olmuş. Ama biz kötü tecrübeler de biliyoruz. Normalde çoğumuz kimyasal gebelik yaşamışızdır ama farketmeyiz. Çünkü kimyasal gebelik, tutunamayan anormal döllenmiş yumurtanın adet zamanı, adet gibi atılmasıdır. Kan testi yapılmasa veya erken idrar testi, bu gebelikler anlaşılmaz, sonradan da hayalkırıklığına uğranmaz. Ben kendi adıma günümde idrar testi yapıyorum, kantesti yapmıyorum gün geçmeden -ki geçmedi bugüne kadar- Bu benim fikrim sadece. Bir de üst üste 2-3 sefer kanda negatif duyan arkadaşlarımız var, üzüldüklerini söylüyorlar. Yani kendinizi tartın arkadaşlar, ben kimyasal gebelik de olsa kaldırırım bunu, diyorsanız kan testi iyi fikir. Psikolojim bozulur derseniz, bekleyin derim.

zeynepciğim sen den hayırlı haberler bekliyodum zaten

pembeciğim canım senin için şaka yaptım ama genelde öyle oluyor arkadaşlar bizi unutuyor
sen iyi olda yeter bitanem.. kendine ve yeğenimize iyi bak olur mu

ne zaman gelirsen o zaman başımız gözümüz üstüne muhabbetin:)

aynen tatlım ya:) ben de öyle düşünüyordum ne zaman gebe kalırsam bi daha hamileliğimi kan da ya da dr da öğrensem bile eve dönerken idrar testi yapacağım ve bunu hatıra olarak saklayacağım.. eşimle de paylaşmıştım bunu keşke diğer hamileliğimde aklıma gelseydi de saklasaydım bir nevi tek çizgi psikolojimi rahatlatacağım:):hooray:

evet canım benim başıma geldi ama belki de kimyasaldı ve ben baştan kan testi yaptırmadığım için öğrenemedim iyi ki de öğrenmemişim sonra kaptırırdım kendimi

ben yaklaşık 3 yıldır bekliyorum ama hiç günümden önce test yapmadım en az 5-6 gün geçmesini bekledim (hoş hiç gecikmezdi deli olurduk).. ilk defa günümde yaptım o da silik çıktı ve başıma gelenleri biliyorsunuz zaten regl oldum:)

geçen hamileliğmde 6 günün sonunda idrar testi yaptım ve eşim hemen dr a gitmek istedi gittik ve kesemizi görmüştük süper bi duyguydu umarım tekrar yaşarız.. umarım hepimizin meleği çok yakında gelir

umarım bu sabrımı korurum tam emin değilim ama belkide gününde test yaparım yine bu ay:):dance:

canım evet sorun yoksa doğal yönden denemek en iyisi ama bi yere kadar bak ben de artık karar verdim inş yumurtlama takipi yaptıracağım senin gibi, zaten bu yöntemi 6-7 kereye kadar deneyebiliyorlarmış bildiğim kadarıylaa... bence de tüp bebek aşılama için biraz beklenmeli tatlım...

canım benim işte yumurtalar süper olgunlaşsa da herşey tamam bu ay desende nasip olmayınca olmuyor gülüm.. BEN SORANLARA : " RABBıM NE ZAMAN OL DERSE O ZAMAN OLACAK" DıYORUM...

KREM KONUSUNA GELıNCE BENCE OLACAĞI VARSA HER NE ŞEKıLDE OLURSA OLSUN OLUYOR TAKMA KAFANA... ama sen öyle yazınca benim de bi yanlışım geldi aklıma aslında ne zamandır acaba dediğim bi yanlış.... benim de başucumda ıslak mendil vardır hep bu iş için, hemen kendimi temizliyorum dıştan temizlemeye özen gösteriyorum (biraz titizim de)ama sanırım ıslak mendil bugüne kadar yaptığım büyük bi yanlış:) artık kullanmayacağım inş....:kedi:

daha reg olmadın değil mi? umarım yedilerin içtiklerin işe yaramıştır:)opuyorumnanaktan
bu ay benim de çok umudum var...inş 2-3 ay içersinde olacakmış gibi geliyor.. beynim tüm hücrelerimi harekete geçirdi çalıştırıyor garipleri:) istediğim kadar pozitif olursam olayım bence beyinde bitiyor bu iş.. bu ay beynim bi el tarafından kendiiliğinden harekete geçti sanki:) Rabbimin ol demesini bekliyorum sadece

biliyorum çok uzun odu ama son soruna geçeyim şimdi de:)

evet canım geçen sene 1,5 yıl uğraştan sonra hiçbişey yapmadan hatta ayda 1 ilişkiyle :)hamiş oldum ilk zamanlar herşey iyiydi ama daha sonraları 2 aylıken düştü ve kürtaj oldum içim temizlendi... 3 ay korundum 8-9 aydır yine bekliyorum.... he bu arada o hamileliğimden 7-8 ay önce 1 kez yumurtlama takipi yaptırdım ama tutmadı bi daha yaptırmamıştım...

Son düzenleme:

ıns unutmam merak etme tatlımohaoldumsmile

Beklenmeyen adet tarihi...

hilalbebik..........15/ocak ?
pelly1…………..17/ocak (dinleniyor) ?
zeyneparzu........18/ocak ?
papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak (Ovulasyon Takipi yaptırıyor)
miray15………...1/şubat
hatunsultan…….2/şubat
navetna........ ....8/şubat
sabırsız80.........8/şubat (Kuru İncir)
şekerkız67........? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat (hoşgeldin aramıza)
tuba373.............14/şubat Ovulasyon takipine başlayacak inş. çok heyecanlı:)

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

BU AYIN HAMİŞLERİ:

TUBLİİŞŞ....
A&S......
PEMBE50.....

arada yeniliyorum sayfayı sonra geçmişte kalıyor bulması zorlaşıyor:)

Selam herkese. Hilal, bence sen kendini 3 yıldır deniyorum sayma çünkü krem gerçekten spermleri öldürmüştür. Yeni denemeye başlıyor kabul et kendini. Spermler çok hassas, ancak belli sıcaklıkta, ancak belli asit dengesinde hayatta kalıyorlar. O yüzden yumurta akı akıntısı çok önemli. O akıntı spermlerin yaşamasına da içeri geçmesine de çok uygun. Preseed de benzeri bir sperm-dostu kayganlaştırıcı. Tubacım, sen de silme canım. Çalışmadan sonra bi elleşmeyin, öyle biraz yatın, Allah affeder, hemen sarılmayalım temizlik ürünlerine. Bazı arkadaşlar bu silme, içeriyi duşla yıkama işini korunma yöntemi olarak kullanıyorlar. Yani bilmeden engel olmayalım spermlere.

Bir de emin değilim ama hamleyken çıkan o ikinci çizgi iki-üç gün sonra uçabilirmiş. Yan hatıra diye saklamak isterseniz, fotosunu da çekin her ihtimale karşı

Çok tatlı olmuş bayıldım :) Kalpler eşinle sen, kelebek de bebeğiniz, geliyor yavaş yavaş.

evet canım ben de öyle duymuştum.. asitli kremler vs spermleri öldürüyormuş... ben de titizlikten kaybettim galiba:) ama öyle duş falan aldırır gibi yapmıyordum canım kesinlikle.. olsun ama zamanı gelmemişdi demek ki.. ama bi daha yapmayacağım hilalciğim sen sakın krem sürme tamam mı krem ıslak mendilden çok daha tehlikeli spermler için...

canım burda bazı arkadaşlar hala sakladıklarını ve bozulmadıklarını söylemişlerdi ordan hatırladım da vahlandım zaten:)

Hmm demek bozulmayan da varmış, güzel hatıra aslında. ınşallah daha çoook olacak bizim Tuba. Olsa belki üzülürdün. Boşver.

ama hamiş olduğumda yapacağım inş psikolojim rahatlasın:) hınç duyuyorum tek çizgili testlere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…