canım evet sorun yoksa doğal yönden denemek en iyisi ama bi yere kadarbak ben de artık karar verdim inş yumurtlama takipi yaptıracağım senin gibi, zaten bu yöntemi 6-7 kereye kadar deneyebiliyorlarmış bildiğim kadarıylaa... bence de tüp bebek aşılama için biraz beklenmeli tatlım...
canım benim işte yumurtalar süper olgunlaşsa da herşey tamam bu ay desende nasip olmayınca olmuyor gülüm.. BEN SORANLARA : " RABBİM NE ZAMAN OL DERSE O ZAMAN OLACAK" DİYORUM...
KREM KONUSUNA GELİNCE BENCE OLACAĞI VARSA HER NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN OLUYOR TAKMA KAFANA... ama sen öyle yazınca benim de bi yanlışım geldi aklıma aslında ne zamandır acaba dediğim bi yanlış.... benim de başucumda ıslak mendil vardır hep bu iş için, hemen kendimi temizliyorum dıştan temizlemeye özen gösteriyorum (biraz titizim de)ama sanırım ıslak mendil bugüne kadar yaptığım büyük bi yanlış:) artık kullanmayacağım inş....:kedi:
daha reg olmadın değil mi? umarım yedilerin içtiklerin işe yaramıştır:)opuyorumnanaktan
bu ay benim de çok umudum var...inş 2-3 ay içersinde olacakmış gibi geliyor.. beynim tüm hücrelerimi harekete geçirdi çalıştırıyor garipleri:) istediğim kadar pozitif olursam olayım bence beyinde bitiyor bu iş.. bu ay beynim bi el tarafından kendiiliğinden harekete geçti sanki:) Rabbimin ol demesini bekliyorum sadece
biliyorum çok uzun odu ama son soruna geçeyim şimdi de:)
evet canım geçen sene 1,5 yıl uğraştan sonra hiçbişey yapmadan hatta ayda 1 ilişkiyle :)hamiş oldum ilk zamanlar herşey iyiydi ama daha sonraları 2 aylıken düştü ve kürtaj oldum içim temizlendi... 3 ay korundum 8-9 aydır yine bekliyorum.... he bu arada o hamileliğimden 7-8 ay önce 1 kez yumurtlama takipi yaptırdım ama tutmadı bi daha yaptırmamıştım...
Selam herkese. Hilal, bence sen kendini 3 yıldır deniyorum sayma çünkü krem gerçekten spermleri öldürmüştür. Yeni denemeye başlıyor kabul et kendini. Spermler çok hassas, ancak belli sıcaklıkta, ancak belli asit dengesinde hayatta kalıyorlar. O yüzden yumurta akı akıntısı çok önemli. O akıntı spermlerin yaşamasına da içeri geçmesine de çok uygun. Preseed de benzeri bir sperm-dostu kayganlaştırıcı. Tubacım, sen de silme canım. Çalışmadan sonra bi elleşmeyin, öyle biraz yatın, Allah affeder, hemen sarılmayalım temizlik ürünlerine. Bazı arkadaşlar bu silme, içeriyi duşla yıkama işini korunma yöntemi olarak kullanıyorlar. Yani bilmeden engel olmayalım spermlere.
Bir de emin değilim ama hamleyken çıkan o ikinci çizgi iki-üç gün sonra uçabilirmiş. Yan hatıra diye saklamak isterseniz, fotosunu da çekin her ihtimale karşı
slm günaydın kızlar bugün çok umutluyum sabah ateşimi ölçtüm 36,1 gördüm ama 3 gündür nasıl değişmez diye tekrar ölçtüm iyice baktım telefon ışığında ve aslında 36,7 imiş ve sanırım dün ve önceki günde 36,7 idi fakat ben karanlıktan göz yanılgısı yaprım sanırım çok heyecanlıyım kızlar dua edin opuyorumnanaktan
bebğini kaybettiğin için çok üzüldüm canım bi yöndende en azından hamile kalabiliyosun ne güzel rabbim inşallah ol diyecek ve olacak:ecrin_bebek:
daha hasta olmadım bakalım yarın son oldum oldum olmadım test yaparım:))))
negatif çıkacağını bile bile(((((
evet hemen silmekte öldürüyomuş
sende bidaha yapma ama bende senin gibi çok huylanıyorum gıcık oluyom:))))
ama napalım çaresiz allah affetsin inşallah öyle bekliyoz
bakalım bu ay değil ama 3ay içinde çok umutluyum çoooookkkkkkkkkhihoyyyt
Canancim atesin guzel gidiyor bence, o kadar uykucuk sorun olmaz, bakalim yarin ve obur gun nasil olacak, insallah boyle devam eder.
Tubacim ne testi yaptiracaksin da onda gore buraya girmeyeceksin, sen girmezsen ozleriz senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?