Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Canım 5-5 bölüyor ya 20-25-30. Ondan. Sende en son 28 var, 25ten sonrasını yazmamış ama problem olmaz. Benim 27-30 arası değişiyor, ondan 30 dedim.

bebğini kaybettiğin için çok üzüldüm canım bi yöndende en azından hamile kalabiliyosun ne güzel rabbim inşallah ol diyecek ve olacak:ecrin_bebek:
daha hasta olmadım bakalım yarın son oldum oldum olmadım test yaparım:))))
negatif çıkacağını bile bile(((((

evet hemen silmekte öldürüyomuş
sende bidaha yapma ama bende senin gibi çok huylanıyorum gıcık oluyom:))))
ama napalım çaresiz allah affetsin inşallah öyle bekliyoz
bakalım bu ay değil ama 3ay içinde çok umutluyum çoooookkkkkkkkkhihoyyyt

canım benim içim rahatladı bu ay ilk denememdi diye düşünüyorum
pskolojimi böylelikle rahatlatıyorum.....
çok yanlıştı yaptığım çok biraz geç oldu ama zararın neresinden dönersen kar:)))))
inşallah herkes en kısa zamanda meleğine kavuşur inşallah:)))))

kızlar ben de kk okumustum

yaptıgınz testı hava almayacak sekılde seffaf jılatınle sarıp saklanıyrmus

ayy canim benim insallah :))

GÜN TARİH ATEŞ
1.GÜN 26.12.09 .......

.
7.GÜN 01.01.10 ..... ******
8.GÜN 02.01.10 ..... ******

9.GÜN 03.01.10 .....
10.GÜN 04.01.10 .....

11.GÜN 05.01.10 ..... ******
12.GÜN 06.01.10 36.3 ******

13.GÜN 07.01.10 36.4

14.GÜN 08.01.10 36.5 ******
15.GÜN 09.01.10 36.3 ******

16.GÜN 10.01.10 36.4
17.GÜN 11.01.10 36.7

18.GÜN 12.01.10 36.6 *******
19.GÜN 13.01.10 36.6
20.GÜN 14.01.10 36.6
21.GÜN 15.01.10 36.6
22.GÜN 16.01.10 36.6
23.GÜN 17.01.10 36.6 ********
24.GÜN 18.01.10 36.6
25.GÜN 19.01.10 36.7 ( ama uyuyakalmışım 8.30'da ölçüldü )

kızlar normalde 7:15 de ölçüyorum ama uyuyakalmışım.
****** çalışma yaptığım günler:))[/QUOTE]

inanılmaz bi mucizeydi zaten o bebek.. o sıra eşimin sperm hareketlilik sorunu var dediler zorlaştırır hamile kalmanı demişlerdi (çok şükür kendiliğinden düzeldi eşimin durumu strestendi sanırım) ve o sıra hastalarımız vardı. sağlığımızın kıymetini anladık amaaan boşver dedik bebeği sen ben iyi olalım yeter başka bişey istemeyiz dedik ve kafamızdan attık 1 ilişkiye girdik.. hiç beklemiyordum 1 hafta geçince amaaaan kandırıyor bebiş bizi bişey yok ama bi test yapayım dedim pozitif:) dünyalar bizim olmuştu duymayan kıimse bırakmamıştık:) inşaallah bi daha olacak, 2-3 tane çocuk doğuracağım inşguclubacismile

sen de benim gibi önümüzdeki 2-3 ay için çok umutlusun umarım hepimiz muradımıza ereriz....

canım idrar testi yapsan aslında çıkar artık... ama adet olsan da üzülme nasıl olsa 3 ay içinde gelecek değil miolumunekankayizsmile

Beklenmeyen adet tarihi...

hilalbebik..........15/ocak ?
pelly1…………..17/ocak (dinleniyor) ?
zeyneparzu........18/ocak ?
papatse.............25/ocak
aabeyazmelek...24/ocak (Ovulasyon Takipi yaptırıyor)
miray15………...1/şubat
hatunsultan…….2/şubat
navetna........ ....8/şubat
sabırsız80.........8/şubat (Kuru İncir)
şekerkız67........? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat (hoşgeldin aramıza)
tuba373.............14/şubat Ovulasyon takipine başlayacak inş. çok heyecanlı:)

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

BU AYIN HAMİŞLERİ:

TUBLİİŞŞ....
A&S......
PEMBE50.....

arada yeniliyorum sayfayı sonra geçmişte kalıyor bulması zorlaşıyor:)

canancığım çok anlamıyorum anlasam daha çok yorum yapardım yanlış anlama ne olur

tubacım çok saol yorumun için şimdilik iyi gidiyor gibi ama bugün geç uyandım o yüzden bugünkü ateşimi kızlar sayacak mı saymayacak mı acaba:)))) bende onu merak ediyorum:))) canım bende fazla anlamıyorum zaten:))

slmkılzar nbrsıız gırmıyorum bayadır varmı yenı haberler? bıras bu dusunceden uzak tutmak ıcın kendımı ara ara gırmeye karar verdım

şekerciğiiiiiiiiiiiiiim hoşgeldin gülüm ya nerelerdesin Allah aşkına sordum seni buralarda... çok merak ettim nasılsın

iyi yapmışsın şekerciğim benim yarın dr. randevum var bakalım test mest ne gerekiyorsa yapılsın da artık kavuşayım meleğime:)

dr un söyediklerine göre artık karar vereceğiz hayırlısıyla... burası için aynı şeyi ben de düşünüyorum ama KOPAMIYORUM....:) tedavi başlarsa mecbur ara vereceğim kızlar sık giremem buraya

Canancim atesin guzel gidiyor bence, o kadar uykucuk sorun olmaz, bakalim yarin ve obur gun nasil olacak, insallah boyle devam eder.

Tubacim ne testi yaptiracaksin da onda gore buraya girmeyeceksin, sen girmezsen ozleriz senii

Canancim atesin guzel gidiyor bence, o kadar uykucuk sorun olmaz, bakalim yarin ve obur gun nasil olacak, insallah boyle devam eder.

Tubacim ne testi yaptiracaksin da onda gore buraya girmeyeceksin, sen girmezsen ozleriz senii

canım benim sizden kopamıyorum zaten:)

hormon tetkikleri yapılacak büyük ihtimal.. eğer bi problem çıkmazsa yumurtlama takipine başlamak istiyorum.. bu gideceğim dr a ilk kez gideceğim dua edin de inş iyi birine denk gelirim ve inş bebişimin çarçabuk gelmesine vesile olur bu dr

Merhaba Tubacıım. Hadi inş doktorunla iyi alaşırsınız. Bazen doktorlar dan dan en kötüsünü söylüyorlar, o yüzden söylediklerine çok kaptırma kendini. ınş tüm değerlerin mükemmel çıkar.

Canan, 1 saatte genelde 0.1 derece artıyor, yani o yine 36.6dır. ıyi gidiyor hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…