Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

canım hayırlısı olsun.. RABBıM OL DEMEDı DAHA BıZLER ıÇıN.. ıNŞ YAKINDIR OL DEMESı

ÇOK SAĞOL BİTENEM, vakit ayırıp yazdığın çin Allah razı olsun... tek tüp le hamile kalman hele ki ikizlere:) büyük umut oldun bana canımcım..

biz de bu ay harakete geçtik BİSMİLLAH deyip çıktık yola , bir de dr a görünelim dedik dr a gittikten sonra biraz moralim bozulsa da öyle azimle,kararlılıkla ve tevekkülle çıkmışık ki yola yılmadık ne gerekiyorsa yapacağız inş.... bulduğumuz herşeyi yiyiyor adamcağızkaydirigubbakcemile5 inş gayretimizin sonucunu en yakın zamanda alacağız biliyorum hissediyorum inş..... RABBİM SİZİ KORUSUN CANIM ARKADAŞIM... DUALARINDA BİZİ DE UNUTMA OLUR MUolumunekankayizsmile

canım kremsi akıntın inş hayra alamettir

Beklenmeyen adet tarihi...

papatse.............25/ocak ?????
ELCHIN............28-29 ocak?????
eLover..............30/ocak
erkaymak.........1/şubat
miray15………...1/şubat
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
tuba373.............14/şubat
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
hatunsultan........?
aabeyazmelek.....24/şubat (ateş ölçme, incir kürü + keçiboynuzu kürü)

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LıSTEMıZıN MEDAR-I ıFTıHARLARI.....
OCAK AYININ HAMıŞLERı

TUBLııŞŞ....
A&S......
PEMBE50.....
ZEYNEPARZU.......

Son düzenleme:
canım kremsi akıntın inş hayra alamettir

canım Allah razı olsun inşallah ama öyle iç çamaşırıma çok fazla gelen bir akıntı yok. ama her kontrol edişimde var. gerçi benim regl belirtileri başladı. iştahsızlık ve kasık ağrıları yani... midem de kötü. hep aynı belirtiler sonra da gelen regl.. olsun herşeyde bir hayır vardır. sadece yumurtladığımı bilmek de yetecek bana bu ay.

sen nasılsın tubacım?

iyiyim canım çok şükür çalışıyoruz:)

kremsi akıntı hamilelerin çoğunluğunda vardır canım.. ancak bazen forumlarda görüyoruz istisnai durumlar olabiliyor her anlamda.. boşu buşuna kendi ümitlendirip yorma bitanem... biliyorum çok zor ama kenidine meşguliyetler çıkar, onlarla uğraş regl tarihine kadar hem kafan rahatlar hem de stres yapıp reglini geciktirme tatlım

yok yok tubacım bu ay ne bir beklentim ne de umudum yok ateşim iyi değil, yumurtlamadım bile sanırım. regl zamanında gelecek gibi duruyor belirtilerim o yönde. inşallah herşey yolunda gider, bu ay kısmetse dr kontrolünde olacağım. inşallah isteyen herkes için de senin için de benim için de herşey yolunda gider.

merhaba kızlar benide yazın listeye regl normalde 3 şubat ama bikaç gün oynayabiliyo gelmezse test yapacağım gün 5 şubat. bu benim 2. ateş ölçmem diğerindede ateşim güzeldi iyi de çalışmıştık ama regl oldum bakalım bu ay ne olacak? demin karbonat testini okudum ve uyguladım köpürmedi yani gebelik yok demekmiş ama nebileyim umut işte daha 1 hafta en azından ya varsa umuduyla oyalanır avuturum kendimi. benim rahim dışında myoma benzer bi şişlik saptandı açmadan ne olduğunu bilemeyiz dediler ama gebeliğe falan bi engeli olmadığı için ameliyattan vazgeçtim önceden ağrı yapıyodu 2 aydır hiçbişeyim kalmadı doğumu sezeryanla yapıp o oarada o şişliğide alıcaklar. bu ay önce 3 gün eşimle beraber azitro antibiyotik kullandık sonrada 5 gün klomen kullandım gebeliği hızlandırmak için ama çatlatma iğnesi için falan çağırmadı dr. sperm sayıları vs takip ettirmedik daha yeni evliyiz diye. eşime keçiboynuzu suyu ve pekmezi içirdim kendimde kuru incir ve havuç yedim. bol bolda çalıştık ama pek umutluda değilim. belirti varmı derseniz kremsi hafif akıntım var aradabir geliyo bazen kuru oluyo, göğüs uçlarım büyüdü hafif acıyolar, iki kasığımdada hafif batma oluyo ama kisttende olabilir her ay oluyo genelde, rahimimde ovulasyondan beri sancı var ben idrar yollarımı yada yumurtalıklarımı üşüttüm diye düşünüyorum vajina girişime doğru sancı yaptı bikaç gün ama sık idrara çıkma yada yanma olmadı çok akıntım oldu beyaz kokusuz şimdilerde geçti ama afedersiniz ilişkide derine girince rahimimde acı hissediyorum bittikten sonrada hafif ağrı hissediyorum regl ağrısı gibi sizce iltihaplanma gibi bişey mi oldu? adetlerim düzenli 28 günde bir arada 2-3 gün oynayabiliyo ama ovulasyon olmasa regl de olmaz dimi? yumurta çatlamadığı zamanda regl olunuyo sanırım ama dr bişe demedi sizlerde bi yorum yapın bakalım arkadaşlar. ateş tablom şöyle umarım hayırlısıyla bizde bebek sahibi oluruz:

regl 3.gün: 36.2 (azitro-keçiboynuzu-incir)
4.gün: 36.3 Şeniz (azitro-keçiboynuzu-incir)
5.gün: 36.3 Şeniz (azitro bitti klomen başladı-kürlere devam)
6.gün: 36.3 Şeniz (klomen-kürler)
7.(son) gün: 36.5 Şeniz (ölçmekte geciktim) (klomen-kürler)
8.gün: 36.5 Şeniz (klomen-kürler)
9.gün: 36.4 ---- (klomen bitti-kürler devam)
10.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
11.gün: 36.4 Şeniz (kürler)
12.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
13.gün: 36.2 ---- (akıntı var) (kürler)
14.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
15.gün: 35.8 (çok erken kalktık emin diilim) ---- (kürler)
16.gün: 36.4 Şeniz (kasıklarda çok sancı ve beyaz kremsi akıntı) (kürler)
17.gün: 36.3 Şeniz (kürler)
18.gün: 36.3 Şeniz (kürlerden sıkıldık bıraktık)
19.gün: 36.3 ----
20.gün: 36.6 Şeniz
21.gün (bugün): 36.6

Beklenmeyen adet tarihi...

papatse.............25/ocak ?????
ELCHIN............28-29 ocak?????
eLover..............30/ocak
erkaymak.........1/şubat
miray15………...1/şubat
EZEL22.............3-5 /şubat (ateş ölçme, incir, klomen + keçi boynuzu kürü)
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
tuba373.............14/şubat
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
hatunsultan........?
aabeyazmelek.....24/şubat (ateş ölçme, incir kürü + keçiboynuzu kürü)

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LıSTEMıZıN MEDAR-I ıFTıHARLARI.....
OCAK AYININ HAMıŞLERı

TUBLııŞŞ....
A&S......
PEMBE50.....
ZEYNEPARZU.......

Son düzenleme:
ezelciğim maşallah ne kadar çok çalışmışsınızzemuszemus 3-4 gün anca dinlenmişsiniz:) normalde herkez 3-4 gün çalışıyor:))))) inş gelmiştir bebeğin :)))))

ben de bu ay karar vermiştim inş çok sıkı çalışacağız, öyle yorgunum başım ağrıyor falan yok yani herşey bebişler için)))

Biz daha 5 aylık evliyiz canım ya zaten evlendiğimizden beri sorunlar yakamızı bırakmadı yani doğrudüzgün çalıştığımız 2.ay bu, diğer aylar bişe olmamıştı onun acısını çıkarıyoruz kaydirigubbakcemile3 hatta bikaç gün 2 kez çalıştığımızda oldu da ayıp olmasın diye 1 tane gösterdim :kedi: :roflol:

Selam kizlar.. Atesinizin yumurtlamadan sonraki isisiyla 9 ay kalmasi dilegiyle..

kızlar size bir şey sormak istiyorum kafam karıştı.Sizde bir periyotta iki defa yumurtlama olabilirmi?ben 13 gibi yumurtlamıştım dün gece yani ilkinden 6 gün sonra yine ateşim düştü yükseldi ve kasıklarımda ağrı oldu. sizce iki kere yumurtlamış olabilirmiyim?Anlam veremedim.

tamam tamam gerisini anlatma istersen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben sana diyeyim kesin bebiş yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…