canım umarım boşuna geçirdiğin süre daha iyi şeylere vesile olur canım.
Vardır her işte bir hayır. Tabi insan bu kadar süreyi boşuna geçirdiğine üzülür ama daha geç olmadan gelir umarım bebişin. bana anlat demişsin ya bak yazıyorum şimdi:)
biraz uzun oldu ama daha önce yazdığım 1- 2 yazıdan kopya cektim:)
daha kızken pcos olduğumu biliyordum
evlendim 2.5sene d.kontrol hapı kullandım
2008eylulde ilacı bıraktım,ilk ay adetim düzenliydi, sonra gelmedi, dr a kostum.
bhcgye baktı, birşey yok diye dr farlutal verdi, bitti adet olamadım ve agrılarım olduğunu söyledim,salak dr, olursun yakında diye gecistirdi.
bende soğan suyu içtim, madem olamıyorum bu işe yarar diye.
hani soğan kürü varya pcoslulara önerilen, içtim ve anında ağrılarım başladı.
adet oldum gibi oldu,neyse 1hafta kıvrandım sonrasında öğrendimki dış gebelik geçirmişim ve tüpüm parçalanıp karın boşluğuna kanama yapmış.
laparoskopi ile yıkandı orası ama dr tüpü almadı - bu arada gittiğim dr u ve hastaneyi bilmem acil oraya gittik ve kaldım orada.
dr tüpü almadı ama normalde araştırdım rüptüre olmuş tüpler hep kapatılmış((
benimkinin kendisini yenilemesi beklendiğinden alınmadı - buda tahmin edersinki ikinci kez dış gebelik riskini artırıyor,bu anlattığım 2009 ocak.
kendiliğimden adet olamadım hiç, bu arada araştırıp sevimli dr buldum kendime
düşün bak ocaktan temmuza kadar 1 kere adet oldum oda yine farlutalle.
sonra ağustos ve eylülde dr ile klomen ve catlatma iğnesi denedik.
benim sol tüp patlamıştı ve klomen denediğim iki ayda da 1 yumoş hep soldan geldi ve iki ayda da hamile kalamadım
dr ilaca ara verdi ve benden rahim filmi istedi
bu ayda kalamasam rahim filmi çektirecektim
dr ilacı bırakınca bende bal-tarcın-corekotu kürünü kullandım 2-12 gunler arasında, aynı dönemde de eşime hergun keciboynuzu pekmezi içirdim.yine bu kürün yanına günde 2-3 kuru incir yedim. aynı zamanda ateş ölçerek yumurtalamayı yakalamaya calıstım.
ama bu kür yumurtayı öyle bir catlattı ki inanılmaz bir ağrım oldu 18.gun.tabi hemen değerlendirdik.
Hamile kaldığım dönemde eşimde bende griptik her aksam ıhlamur-tarcın-elma kabugu kaynatıp içiyorduk, içine de bal ve limon.
kocam bu ikizleri hala bala bağlar:)cok bal yedik o ay cunku.
Allah hepinize tez zamanda gönderir bebişlerinizi İnşallah :Saruboceq:
günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan
günümüz aydın olsun, hayırlara vesile olsun inşallah.
1.gün==ölçmedim
2.gün==ölçmedim
3.gün==ölçmedim
4.gün==ölçmedim
5.gün==36.0
6.gün==36.4(regl bitti)
7.gün==36.3
8.gün==36.3
9.gün==36.2
10.gün=36.2
11.gün=36.0
12.gün=36.2
13.gün=36.2
14.gün=36.1 su gibi akıntı
15.gün=36.2 su gibi akıntı
16.gün=36.1 su gibi akıntı
17.gün=36.4 su gibi akıntı
18.gün=36.8 midemi bozdum kusuyorum ve isalim/ su gibi akıntı
19.gün=36.6 su gibi akıntı
20.gün=36.2 sabahtan uzayan akıntı sonrasında tüm gün akıntı yok
21.gün=36.3 yapışkan akıntı
22.gün=36.3 şaka gibi-kremsi akıntı
23.gün=36.3 kremsi akıntı
24.gün=36.3 kremsi akıntı
25.gün=36.4 kremsi akıntı
26.gün=36.4 (2 gibi uyandım tuvalete gittim sonra da neredeyse hiç uyuyamadım) kremsi akıntı
27.gün=36.5 (uykum sürekli bölündü, uyandığımda da çok terlemiştim) kremsi akıntı sanki biraz daha fazla
canım kremsi akıntın inş hayra alamettir
iyiyim canım çok şükür çalışıyoruz:)
kremsi akıntı hamilelerin çoğunluğunda vardır canım.. ancak bazen forumlarda görüyoruz istisnai durumlar olabiliyor her anlamda.. boşu buşuna kendi ümitlendirip yorma bitanem... biliyorum çok zor ama kenidine meşguliyetler çıkar, onlarla uğraş regl tarihine kadar hem kafan rahatlar hem de stres yapıp reglini geciktirme tatlım
Bana email addresini ver seni refer edecegim, buldum
Biz daha 5 aylık evliyiz canım ya zaten evlendiğimizden beri sorunlar yakamızı bırakmadı yani doğrudüzgün çalıştığımız 2.ay bu, diğer aylar bişe olmamıştı onun acısını çıkarıyoruz kaydirigubbakcemile3 hatta bikaç gün 2 kez çalıştığımızda oldu da ayıp olmasın diye 1 tane gösterdim :kedi: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?