Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

ezelcim benim anlamadıgım adetliykendemi birlikte oldunuz yahu..

canım bazılarının adeti kısa sürüyor ya ondan tablo öyledir sanırımŞenizŞenizŞenizŞeniz bol bol şeniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım sen nasılsın regl olmuştun deği mi bitanem......

canım nedense içimde sana karşı güzel bi muhabbet var kardeşim.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlaaaarrrrrrrrrrrr, nerdesin yahu, kaç gündür yokum hadi gelin de sohbet edelim biraz
neler yaptınız niye kimse yok

iyi akşamlar kızlaaaar...ben geçen hafta kontrole gittim, doktor herşeyin normal olduğunu söyledi, kocaman yumurtamıda gördüm.bir süre daha deneyin,yine olmazsa bide eşin kontrol olsun dedi.

Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, geçen sene cok üzülmüştüm ama her işte bi hayır olduğunu bir kez daha anlamış olduk - kısmetse iki kızçem olacak, darısı tüm isteyenlere..bu arada bence tablon gayet iç açıcı, ben yerinde olsam ümit kusuyor olurdum:)İnşallah bebişin gelmiştir.

Hiç unuturmuyum canım, her duamdasınız.
valla bende işte ekimde seninle aynı durumdaydım, hepsini o ay denedim:)
hadi bakalım hayırlısı canm.
ama çalışma azmin de ezelinkine yakın olmalı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi:
canım yumurtlama olabilir, ama yumurtlamadan 7-12 gunler arasında olan düşüşler bazen yerleşmede de yasanabiliyor, bende benzer bir düşüş olmuştu, darısı başına.
bu arada yerleşmede illa düşecek diye de birsey yok tabi

canlarım döndüm sizi çok özledim valla hep aklımda kızlar ne yaptı diye
ben hiçbir fırsatı kaçırmadım desem yeridir
ateşim yükselmedi daha çalışabilirim yaniii
tubacım herşey vaktinde olacak vaktimiz gelmedi daha

Ne olsun vallahi, calismaya calisiyorum, bir yandan da merak ediyorum, bu ay herseyi kitabina gore yaptik ne olacak diye. Bu ay zaten olmazsa ben de akisina birakacagim nevetna gibi:)

günaydın kızlar günümüz aydın olsun, hayırlara vesile olsun.

buyrun tablom burda. aslında beklediğim tarih 30 u olmasına rağmen yükselen ateşim beni umutlandırdı ve test yaptım. hem de güvenilir bir marka olan predictor ile. ama maalesef negatif çıktı. içim çok buruk...

1.gün==ölçmedim
2.gün==ölçmedim
3.gün==ölçmedim
4.gün==ölçmedim
5.gün==36.0
6.gün==36.4(regl bitti)
7.gün==36.3
8.gün==36.3
9.gün==36.2
10.gün=36.2
11.gün=36.0
12.gün=36.2
13.gün=36.2
14.gün=36.1 su gibi akıntı
15.gün=36.2 su gibi akıntı
16.gün=36.1 su gibi akıntı
17.gün=36.4 su gibi akıntı
18.gün=36.8 midemi bozdum kusuyorum ve isalim / su gibi akıntı
19.gün=36.6 su gibi akıntı
20.gün=36.2 sabahtan uzayan akıntı sonrasında tüm gün akıntı yok
21.gün=36.3 yapışkan akıntı
22.gün=36.3 şaka gibi -kremsi akıntı
23.gün=36.3 kremsi akıntı
24.gün=36.3 kremsi akıntı
25.gün=36.4 kremsi akıntı
26.gün=36.4 (2 gibi uyandım tuvalete gittim sonra da neredeyse hiç uyuyamadım) kremsi akıntı
27.gün=36.5 (uykum sürekli bölündü, uyandığımda da çok terlemiştim)kremsi akıntı sanki biraz daha çok
28.gün=36.6 (yatmadan önce de 37.4 çıkıyordu sabah da böyle çıkınca birden umutlandım test yaptım ama maalesef negatif mafoldumben)

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah razı olsun readercım fakat yazdığım gibi dayanamayıp test yaptım ve negatif çıktı mafoldumben kısmet böyleymiş napalım. kızçelerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ve inşallah darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma...

ama ben dil altından değil koltuk altından ölçüyordum neyse o zaman yarın sabah öyle yapayım ben bide akşam yattıktan sonra da ölçüyorum bi değişiklik varmı diye ısımda bu arada buyrunnnnnnnnnherkese günaydın arkadaşlar

kaydirigubbakcemile3ne bileyim adetin 3 günü başlanmış çalışmalarada oyüzden garip geldi
evet tubacım 2 gün geçikmeli oldum oda hapın ignenin tesiri sanırım 3 ay igne beni koruyormuş martta hamile kalmazsam öyle gidicem tekrar doktora..

ayyy teşekkür ederim tubacım :içelimlumunekankayizsmile edelim muhabbet şekerim yerimseniben Şeniz

10 gün : 36,3
11 gün :36,3
12.gün :36.3 arkadaşlar ısm nasıl yardımcı olursanız sevinirim ben 27 günde bir hasta olurum

1.gün..........29 aralık..........ölçmedim
2.gün..........30 aralık..........ölçmedim
3.gün..........31 aralık..........ölçmedim
4.gün..........1 ocak.............ölçmedim
5.gün..........2 ocak.............ölçmedim
6.gün..........3 ocak.............ölçmedim****
7.gün..........4 ocak.............36.0****
8.gün..........5 ocak.............35.9****
9.gün..........6 ocak.............36.0****
10.gün........7 ocak.............36.0
11.gün........8 ocak.............ölçmedim****
12.gün........9 ocak.............36.0****
13.gün.......10 ocak............36.1
14.gün.......11 ocak............36.1
15.gün.......12 ocak............36.1****
16.gün.......13 ocak............36.1****
17.gün.......14 ocak............36.1****
18.gün.......15 ocak............36.4
19.gün.......16 ocak............36.4
20.gün.......17 ocak............36.4****
21.gün.......18 ocak............36.5
22.gün.......19 ocak............36.5
23.gün.......20 ocak............36.4****
24.gün.......21 ocak............36.6
25.gün.......22 ocak............36.7
26.gün.......23 ocak............36.6
27.gün.......24 ocak............36.6
28.gün.......25 ocak............36.6
29.gün.......26 ocak............36.6
30.gün.......27 ocak............36.4
31.gün.......28 ocak............36.6

günaydın elçincim.

senin beklenmeyen günün bugün sanırım değil mi? ama ateşin çok güzel maşallah. inşallah meleğin seninledir canım...

evet elover cim bugün tarihim ama hayırlısı değilimdir hamile sanırsam heheheh gecikecek heralde

evet elover cim bugün tarihim ama hayırlısı değilimdir hamile sanırsam heheheh gecikecek heralde

ya ben bu konuda çok yeniyim ateş konusunda yani ama çabuk kaparım bu işleri :)))) mesela 30 unda düşüp yükselmiş yine. yerleşme olmuş olabilir. ben çok umutlandım bu tablo karşısında elçincim. inşallah herşey gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…