ezelcim benim anlamadıgım adetliykendemi birlikte oldunuz yahu..
Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, geçen sene cok üzülmüştüm ama her işte bi hayır olduğunu bir kez daha anlamış olduk - kısmetse iki kızçem olacak, darısı tüm isteyenlere..bu arada bence tablon gayet iç açıcı, ben yerinde olsam ümit kusuyor olurdum:)İnşallah bebişin gelmiştir.ayyy reader cım gerçekten zor şeyler yaşamışsın ama sonunda Rabbim sana emanetlerini göndermiş. çektiklerine karşılık iki kızçe olmuş mükafatın ki bu dünyalara bedel. Allah tamamına erdirsin, kızlarını sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bu mutluluğun darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inşallah...
Hiç unuturmuyum canım, her duamdasınız.ÇOK SAĞOL BİTENEM, vakit ayırıp yazdığın çin Allah razı olsun... tek tüp le hamile kalman hele ki ikizlere:) büyük umut oldun bana canımcım..
biz de bu ay harakete geçtik BİSMİLLAH deyip çıktık yola , bir de dr a görünelim dedik dr a gittikten sonra biraz moralim bozulsa da öyle azimle,kararlılıkla ve tevekkülle çıkmışık ki yola yılmadık ne gerekiyorsa yapacağız inş.... bulduğumuz herşeyi yiyiyor adamcağızkaydirigubbakcemile5 inş gayretimizin sonucunu en yakın zamanda alacağız biliyorum hissediyorum inş..... RABBİM SİZİ KORUSUN CANIM ARKADAŞIM... DUALARINDA BİZİ DE UNUTMA OLUR MUolumunekankayizsmile
canım yumurtlama olabilir, ama yumurtlamadan 7-12 gunler arasında olan düşüşler bazen yerleşmede de yasanabiliyor, bende benzer bir düşüş olmuştu, darısı başına.kızlar size bir şey sormak istiyorum kafam karıştı.Sizde bir periyotta iki defa yumurtlama olabilirmi?ben 13 gibi yumurtlamıştım dün gece yani ilkinden 6 gün sonra yine ateşim düştü yükseldi ve kasıklarımda ağrı oldu. sizce iki kere yumurtlamış olabilirmiyim?Anlam veremedim.
Amin canım, darısı tüm isteyenlerin başına, geçen sene cok üzülmüştüm ama her işte bi hayır olduğunu bir kez daha anlamış olduk - kısmetse iki kızçem olacak, darısı tüm isteyenlere..bu arada bence tablon gayet iç açıcı, ben yerinde olsam ümit kusuyor olurdum:)İnşallah bebişin gelmiştir.
havlevcim hoşgeldin. ben de bu ay ilk defa ölçüyorum ve sanırım pek iç açıcı değil tablom ama kısmet. Rabbim ne zaman Ol derse o zaman inşallah.
sen de bir tablo hazırla kendine. her gün 6.00 - 7.00 arası uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan önce dilaltından ölç ateşini. ben öyle okumuştum, öyle yapıyorum.
canım bazılarının adeti kısa sürüyor ya ondan tablo öyledir sanırımŞenizŞenizŞenizŞeniz bol bol şeniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım sen nasılsın regl olmuştun deği mi bitanem......
canım nedense içimde sana karşı güzel bi muhabbet var kardeşim.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
10 gün : 36,3
11 gün :36,3
12.gün :36.3 arkadaşlar ısm nasıl yardımcı olursanız sevinirim ben 27 günde bir hasta olurum
evet elover cim bugün tarihim ama hayırlısı değilimdir hamile sanırsam heheheh gecikecek heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?