Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

yani elover cim adetten 2 gün önce yerleşmiş olma olasılığı baya düşük bence bu bana ateşin bi yamuğu heheheh

herşeyin hayırlısı elçincim ama benim içimden öyle geçti. inşallah güzel haberlerini alırız :)

güzel kızlar nasıl bakalım
benim ateşim adetimin 12.günü düştü ve 13.gün yükselişe geçti unuttum kızlar adet günümüzü hesaplarken düştüğü günü mü yoksa yükseldiği günümü sayarak yapıyorduk yavvv
sempatiksalakcinni

Beklenmeyen adet tarihi...

papatse.............25/ocak ?????
ELCHIN............28-29 ocak?????
eLover..............30/ocak
erkaymak.........1/şubat
miray15………...1/şubat
EZEL22.............3-5 /şubat (ateş ölçme, incir, klomen + keçi boynuzu kürü)
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
tuba373..............14 şubat (ateş ölçme, ovulas. testi -eşim'e ne bulursam yediriyorum:sm_cool:
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
hatunsultan........?
aabeyazmelek.....24/şubat (ateş ölçme, incir kürü + keçiboynuzu kürü)

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LıSTEMıZıN MEDAR-I ıFTıHARLARI..... a.s. :hooray:
OCAK AYININ HAMıŞLERı :teytey::teytey::teytey::dance::hooray:

TUBLııŞŞ.... alkisalkisalkis
A&S...... alkisalkisalkis
PEMBE50..... alkisalkisalkis
ZEYNEPARZU.......alkisalkisalkis

döndüm canım yarın misafir gelecek temizlik yapmam gerek
ne yaptın sen iyisin dimi

canım benim geçmişe bakıyordum:))) geldim geldim.. arada bakarım yine geçmişe naıslsın gülüm..:içelim: birer çay içer miyiz olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

slm kızlar...
adetime az kaldı heyecanlanmaya başladım. ama hiç belirtim yok. özellikle de göğüslerimde hiç bi değişiklik yok.. Geceleri uyanıp tuvalete gittiğimden pek ölçemedim ateşimi.

emelciğim içelim resmi gönderiyorum gelmedi kusura bakma ya çay gönderdim:) neyse ya

slm kızlar...
adetime az kaldı heyecanlanmaya başladım. ama hiç belirtim yok. özellikle de göğüslerimde hiç bi değişiklik yok.. Geceleri uyanıp tuvalete gittiğimden pek ölçemedim ateşimi.

hayırlısı olsun canım kaç günün kalmıştı??
ben de iiyiyim canım ne olsun işte bol bol çalışmayya ve eşime bulduğum herşeyi yedirmeye başladım:)))) gelecek inş en yakın zmaanda biliyorum))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…