Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

sağol canım içmiş kadar oldum

bu da benden tubacım

sağol bitanem oohhh değmeyin keyfimize))

canım ovulasyon testi aldım 2 gün yaptım 2. çizgi silik .. bakalım bugün ne olacak?????

ovulasyon bitti mi tek çzgi çıkacak değil mi ?? yeniyim de bilmiyorum::)

hayır canım geçmişi daha okuyamadım birazdan okuyacaktım.... kaçıncı günündesin ki üzüldün bu kadar canım

regle 2 gün var tubacım. ama zaten testten sonra tüm regl belirtilerim başladı. üzüldüm çünkü ateşim yükselmişti umutlanmıştım çok. ama yavaş yavaş atıyorum üzerimden o kasveti.

sen nasılsın tatlım. loveli hoşgeldin canım

kızlaaaarrrrrrrrrrrr, nerdesin yahu, kaç gündür yokum hadi gelin de sohbet edelim biraz
neler yaptınız niye kimse yok

canım asıl sen nerelerdesin yahuuuuopuyorumnanaktan özlettin kendini zaten iremciğim de kayboldu küstü buralara:)) kesin hamiş oldu haberi yokkaydirigubbakcemile5 yok yumurtlamayı tutturamamı vs vs canım arkadaşım ya halbuki npsl i hatırlasa ters bi günde ilişki olmuştu ve de ikizlere hamile kalmıştı o ümitsizliklekaydirigubbakcemile2

eLover ben de iyiiym tatlım hamdolsun... sabırla beklemen dileğimleopuyorumnanaktan

muhabbet şekerim hıııı tuttum ben bu lafı çok hışuma gitti kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
böyle düzenli gitmesine bi r anlam veremiyorum iyi birşeymi yoksa kötümü anlayamıyrum:1no2::1no2:

canım hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

3 günlük ısı takipine yorum yapmak imkansız canım bi devam et bakalım ne olucak opuyorumnanaktan

ELCHINciğim hakkında hayırlısı olsun canım benim.. test falan yapmadın galiba??? dayanabilirsen en iyisi gecikme 1-2 gün olduktan sonra yapmak tabi ki ama dayanılabilinirse değil miopuyorumnanaktan

23 ocak regl in 7.günü : ateş ölçmedim (regl bitti)
24 ocak regl in 8.günü : ateş ölçmedim / Şeniz
25 ocak regl in 9.günü : ateş ölçmedim /
26 ocak regl in 10.günü:ateş ölçmedim / Ovulas. testi silik Şeniz
27 ocak regl in 11.günü:ateş ölçmedim / Ovulas. testi silik Şeniz
28 ocak regl in 12.günü: 36.0 / Ovulas. testi

elchın ciğim canım vakti zamanı gelmemiş bitanem ne yapalım bekleyeceğiz hep beraber

Herkese merhaba,yaklaşık 2 aydır takip ediyorum bu başlığı.Gördüğüm kadarıyla da çoğu arkadaşımız pes edip gitti galiba.
Benim 4 yaşında bir oğlum var,ona kavuşabilmek için yaklaşık 1.5 sene beklemiştik.Doktorda yumurta takibi yapılıyordu.Ben her ay çok ağrılı bir şekilde doktorumu arıyordum hastalandığımda.Her seferinde tabi ağlıyordum.sonuçta kısmet o güneymiş oldu ve oğluma kavuştuk.Aslında bu yöntemlerin varlığından haberdar olsam kesinlikle daha mutlu ve umutlu olurdum :)
Artık biz de oğlumun bir kardeşi olmasına karar verdik çok istiyoruz.Benim serüvenim yine başladı :)
Her ay hamilelik belirtilerini yaşıyorum,günüm gelince hastalanıyorum hem de çok ağrılı oluyor.Diğer denemelerimizde de aynısı olmuştu doktorum en sonunda klomen ve düşük önleyici kullandırmıştı ve ben o ay hamile kalmıştım.Doktorum kimyasal gebelik yaşadığımı söylemişti.Geçen ay yine aynısını yaşadım umarım bu ay daha iyi olur.
Şu bir gerçek ki kafanızdan çıkarıp ,stresini üzüntüsünü yaşamadığınız ay Allahın da izniyle bebğiniz geliyor.Hissedeceğinize de eminim,hiç değilse rüyanızda görürsünüz bir kaç işaret :)
uzun zamandır okuyorum,çoğunuzu da tanımış kadar oldum :) umarım herşey gönlünüze göre ve hayırlısıyla olur.
Geçen ay ilk defa ateşimi ölçmüştüm ,son güne kadar gayet yüksekti ama hastalandım.Bakalım bu ay neler olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…