Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

julin'ciğim hoşgeldiiiiiiiin aramızaaopuyorumnanaktan

evet canım kimi arkadaşımız ateş ölçmeye küstü belki ama çok hamiş çıkarttık burdan)) ama kanki olduk burda bırakamıyoru birbirimizi muhabbetimiz şeker gibidir olumunekankayizsmile ben ateş ölçmememe rağmen burdayım kaç aydır:)))) ama bu ay biraz geç olsa da ateş ölçmeye başladım:))))

evet canım kafamızdan çıkartabilme konusunda haklısın ancak bunu tamamiyle kimse beceremiyor ancak takıntı halinden çıkartıp , stresten uzak durabiliyoruz bu da bize yeter artar bile değil mi tatlımolumunekankayizsmile

emelciğim nerdesin be tatlım buraları sırf kendi yazılarımla doldurdumkaydirigubbakcemile3

Durmak yok yola devam :)
Ben yaşayan biri olarak söylüyorum zaten ,dışardan birinin söylemesi çok kolay,biri üzülme,dert etme dese boş geliyor bilirim.
Hamile kalanları gördüm,çok güzel bir yöntem,umarım isteyen herkes hamile kalır.
Çok vakit bulup yazı yazamıyorum,ilk defa bugün boş anım oldu,ama okumaya devam edeceğim.
Her şey gönlünüzce olsun inşallah...

Beklenmeyen adet tarihi... bilmiyorumkismile

papatse.............25/ocak ?????
eLover..............30/ocak
erkaymak.........1/şubat
miray15………...1/şubat
momof2...............1/şubat
EZEL22.............3-5 /şubat (ateş ölçme, incir, klomen + keçi boynuzu kürü)
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
tuba373..............14 şubat (ateş ölçme, ovulas. testi -eşim'e ne bulursam yediriyorum )
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
hatunsultan........?
aabeyazmelek.....24/şubat (ateş ölçme, incir kürü + keçiboynuzu kürü)
ELCHIN.............??????????
arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LıSTEMıZıN MEDAR-I ıFTıHARLARI..... :hooray::hooray::hooray:
OCAK AYININ HAMıŞLERı :teytey::teytey::teytey:

TUBLııŞŞ.... :CüvCüv:
A&S...... :CüvCüv:
PEMBE50..... :CüvCüv:
ZEYNEPARZU....... :CüvCüv:

Son düzenleme:
regl 3.gün: 36.2 (azitro-keçiboynuzu-incir)
4.gün: 36.3 Şeniz (azitro-keçiboynuzu-incir)
5.gün: 36.3 Şeniz (azitro bitti klomen başladı-kürlere devam)
6.gün: 36.3 Şeniz (klomen-kürler)
7.(son) gün: 36.5 Şeniz (ölçmekte geciktim) (klomen-kürler)
8.gün: 36.5 Şeniz (klomen-kürler)
9.gün: 36.4 ---- (klomen bitti-kürler devam)
10.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
11.gün: 36.4 Şeniz (kürler)
12.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
13.gün: 36.2 ---- (akıntı var) (kürler)
14.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
15.gün: 35.8 (çok erken kalktık emin diilim) ---- (kürler)
16.gün: 36.4 Şeniz (kasıklarda çok sancı ve beyaz kremsi akıntı) (kürler)
17.gün: 36.3 Şeniz (kürler)
18.gün: 36.3 Şeniz (kürlerden sıkıldık bıraktık)
19.gün: 36.3 ----
20.gün: 36.6 Şeniz
21.gün: 36.6 ----
22.gün(bugün): 36.5

Selam kızlar nasılsınız bakalım? bol bol çalışmalarımdan bahsetmişsiniz kaydirigubbakcemile3 benim regl damla damla bile olsa 7 günde ancak bitiyor ama dr. klomeni kullanırken ilişkiye girceksin dedi o yüzden 4 .gün başladık iğrenciz biliyorum ama napim bilmiyorumkismile diğer günleri tabi bilerek ve isteyerek yaptık keçiboynuzunun etkisi galiba adamı durduramıyorum :roflol: ama sadece çalışmayla olmuyo malesef herşey kader kısmet olmadı mı olmuyo işte daha öncede böyle çalıştık olmadı bu ayda 1 haftam kaldı göğüs uçlarımın hafif acımasından ve karnımın ara ara ağrımasından başka hiçbişeyim yok onlarda her zaman olan şeyler senağlama ateş ölçümlerinede umut bağlamak istemiyorum burda görüyoruz ateşi çok iyi gidenler regl oluyo, düşük inişli çıkışlı gidenler hamile kalıyo ben ovulasyon günümü göreyim diye başladım bu işe hakkımızda hayırlısı arkadaşlar allah hiçbirimizin karnını bebişsiz bırakmaz inşallah.

Son düzenleme:
geldimmm
tubacım sağolasın adetimin 14.günü tatlım
12.günü atşim düştü 13.yükselmeye başladı

bu arada pek anlamıyorum ama ateşime bakılırsa bebek falanda yok galiba ovulasyon 15. gün olmuş gibi görünüyo pek anlamıyorum ama sonrasındada fazla yüksek değil son 3 gündür daha fazla ne alaka? ilaçlar, kürler herşeyide yaptım 1 ay daha yaparım sonra ucunu salarım arkadaşlar!

ezelcim iğrenç değilsin öyle düşünme her şey bebiş için opuyorumnanaktan

ateş belirleyici değil canım belli olmaz npsl 36.2 ile hamile kaldı mesela

evet canım çok anıldın dün den berikaydirigubbakcemile3 canım ya ilk kez duydum dr un regl iken ilişki tavsiyesini nasıl bi dr bu yahu anlamadım hadi diyelim inancı yoktu en azından hijyen diye bişey var yahu..:umursamaz:. neyse canım hakkında hayıırlısı olsun inş...

reglken birlikte olun mu dedi dr... hımm ilginç ama bir bildiği vardır mutlaka. ben regl döneminde kadınların enfeksiyona çok açık olduğunu biliyordum canım. sen dr una gittiğinde bunu tekrar bir sorsan canım. hem eşin de korunmadığı için onun için de enfeksiyon riski doğurabilir.

emelciğim hoşgeldiiiiiiiin ...opuyorumnanaktan benim de 12. günüm. aslında ikimizin aynıydı ama ben gün gecikince adet tarihim 2 gün kaydıopuyorumnanaktan ben de ateş ölçmeye başladım ama geç başladım:)))) bugün düşüktü hayırlısı bakalım.. 2 gündür ovulasyon testim silikti. şimdi bugünkünü yapıp geliyorum kızlar

biliyorum canım hemde günah ama napim öyleymiş hatta kullanan 2 arkadaşıma daha sordum ikide evt öyle dediler hatta biri yapmamış o ay kalamamış bidahaki ay yine içmiş ve yapmış o zaman kalmış valla allah affetsin ne diyeyim dr.lar zaten reglin 5.gününü bitiş olarak kabul ediyolar o yüzden olabilir zaten azalmıştı biraz birazdı yani. hayırlısı. o kadar şey yaptım ama hiç umudum yok boşa gitti galiba herşey

ateş belirleyici değil canım belli olmaz npsl 36.2 ile hamile kaldı mesela

evt o nu kastettim zaten npsl 'i tanımıyorum ama nebilim burda karşılaştıkça dertleşiyoruz seviyorum hatunu ben baya girememiştim en son kimyasal gebelik yaşamıştı bi girdim hamile hemde baya olmuş çok sevindim birazda umutlandım ateşini görünce. kıza ev taşımak yarıyo ya bu ev kira diil ama illa taşınmak gerekiyosa taşınırım valla

emel brda mıısn canım ovulasyon testler, hakkında bilgin var mı
yine silik çıktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…