Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Tugbacigim, beni de listeye yazar misin? Aslinda yumurtlama gunlerinde esimin sehir disi yuzunden calisma olmadi. Pek umidim yok ama bir baslangic olsun. Bu ay, ates olcmek cok zor geldi. Bir unuttum bir olctum. Insallah buraya yazmak bana motivasyon olur. Bu ay ki beklenen adetim 1 subat. Cok az kaldi.. ama dedigim gibi umidim yok. Gelecek aya yatirim olsun diye. Cok tesekur ederim canim.

Ayy ismini bir "g" siz yazdim, sonra da galiba vardi deyip ekledim. Yokmus meger. Kusura bakma canim ya.. :kedi:

oo bir gelmemisim eski hizina yetismis topic..

Elchin ben bayagi umutluydum atesinden, yuksek guzel gidiyordu ama lovelininde dedigi gibi yuksek ates birsey ifade etmiyor, onemli olan tablonun genel hali..

elover testin negatif cikmis ama biliyorsundur testler genelde adet gununu gectikten sonra %100 guvenilir oluyor, adetten once guvenilirligi %60 gibi, bunu umutlandirmak icin demiyorum ama yine de aklinda bulunsun, adet gunun gecikirse o gun yaparsan hem kafanda soru isareti olmaz hem de bosuna para harcamamis olursun.. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebisine..

Aramiza hosgelsin julinn, ates olcme yontemini seviyorum ama sanirim bir-iki ay daha yapip birakacagim.. ama bu formu seviniyorum, insanlarin muhabbetleri cok sicak ve icten.

Tubacim ovulasyon testleriyle bayagi sey okudugum icin biliyorum, varsa sorun soyle bana.

merhaba tubacim ben de, gecmisi okudum herkese yorum yaptim, anca geldim..
nasilsin? var mi bir sorun?

merhaba canım iyiyim ben de canım çok şükür... ovulas. testine 10. gün başladım 3 gündür yapıyorum hep silik.. ovulasyon oldu demem için iki çizginin aynı koyulukta olması lazım değil mi? gerçi daha vardır yumurtlama gününe ama ben sabırsızlandım::))) ilk kez kullandığım için bilemedim yani. ya hiç aynı koyulukta çıkmazsa??? biraz bilgilendirir miisn canım

o 2. silik ama net çizgileri görünce ah ah diyorum keşke gebelik testi olsaydı bunlaropuyorumnanaktan

dogru diyorsun insallah gebelik testinde de gorursun.
Bak simdi kontrol cizgisiyle ayni koyulukta olmasi lazim.
Ustuste silik cikmasi normal..

Senin ne periodun kac gun,28 filan mi?
Ona gore basliyorsun test yapmaya.
bir de bazen bir sabah bir aksam yapmani tavsitye ediyorlar eger duzensize adetin.

Biraz bilgi versene bana..

Mesela bak benim adet dongum 26-27 gun..
10.gun basliyorum test yapmaya ve 11. gun pozitifi goruyorum.. benim ki bu clearblue digital, pahaliymis ama benimki duzenli oldugu icin ve cok test harcamadigim icin pahali olmuyor..

Senin adet dongun kac gunde bir?

canım 28 gün de bir oluyorum adetim düzenlidir son bir kaç aydır biraz şaşsa da normalde hiç şaşmazdı... neyse son zamanlarda 2 ay önce 29 günde geçen ay da 30 günde geldi.. testi aldığım sitede en kısa ne kadar sürüyorssa ona göre hesaplayın yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam 12. gün başla diyordu ama ben dayanamayıp 10. gün başladım....

aslinda mesela benim ovulasyon testine gore sen 11. gun baslamalisin teste..
Ondan iyi yapmissin erken baslamakla, bu arada cizgilerin koyulugu nasildir? artti ve sonra azaldi mi?
cunku ya 1-2 sonra olacak pozitif ya da kacirmis olabilirsin..
Bugun filan calis bence sen..dun calistin mi??

bu testler bile diyor zaten, testin pozitif verdigi gunden 1.gun once de cok onemli..
Ondan bence sen bu 3-4 gun calis, hergun..

Bir arastirmaya gore her iki gunde yapilan calisma, daha cok hamile kalma sansini arttiriyormus, ovulasyon testininin pozitif oldugu bir gun once ve 2 gun.. yani toplam 3 gun hergun calis

geldim canım...

canım 10.gün yaptım çünkü 8.-9. gün akıntım başladı. benim akıntı her ay adet bitiminden hemen sonra başlıyor.. 10. gün yaptığımda dün ve bugünkünden daha koyuydu sanki ama net hatırlayamıyorum. onun için bu kadar soruyorum ya acaba kaçırdım mıeyvahedigeldismile

canım adet 7. gün bitti. ben 8. gün çalıştım.. 9. gün ara verdim.. 10. ve 11. gün çalıştık... hergün çalışmayı düşünüyoruz bu ay Allah nasip ederseopuyorumnanaktan

iyi yapmissiniz calismakla, calismayi sadece ovulasyona veya atese baglayinca hayal kirikligi oluyor bence..

Bir de aklinda bulunsun ovulasyon gunu ve 1. gun sonrasi da onemli..yumurta 12-24 saat yasadigi icin..
onundan bu gunler duzenli calis,hergun:))

Bir de ben testlerimin fotosunu cekiyorum, aklinda bulusun, o zaman direk goruyorsun ne zaman koyulasmis azalmis.. Bazen de bazi bayanlarin hemen artip azaliyormus, ondan bir sabah bir aksam yapiyorlarmis testi.. aklinda bulusun bu ay olmazsa, gelecek aya oyle denersin:)

ilk kez test yaptığımdan genelde kaçıncı gün yumurtam çatladı bilmiyorum ama ben her ay akıntı ve ağrılardan anlardım bu ay akıntı geliyor ama sanki geçen aykiler gibi değil daha... bakalım hayırlısı ne olacak ilerki günler bekleyip göreceğiz... bu ay çok enteresan bişey oldu yumurtlama ağrım adetliyken de oldu sağ tarafımda hatta dedim ki kesin bu ay sağdan yumurtlayacağım ama kaç gündür ilk kez bu ay ağrı yokohaoldumsmile anlamadım ben bu işten.. acaba erken mi yumurtladım :gitme: belki de 2 tane klomen içmiştim o düzenimi bozdu:gitme: dr bıraktırmıştı eşimin tahlilleri yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…