CANIM DıLLERıNı MÜHÜRLE RABBıM yazdım ya sakın beddua gibi algılama he.. Allah korusun asla böyle bişey yapmam. demek istediğim şu ki BANA VE BENıM GıBı OLANLARA KARŞI BU ıNSANLARI SUSTUR BıZı ıNCıTMELERıNE AĞLATMALARINA ıZıN VERME RABBıM.... BU KONUDA KONUŞTURMA RABBıM MANASINDA))
iyi ki burdaydın bitanemopuyorumnanaktan sen olmasaydın anlatıp anlatıp rahatlayamayacaktım. eşim bu konuda incinir diye çok konuşamamıştım iyi ki burdaydın Allah razı olsun
selam kızlar nasılsınız nevetna canım dedigin gibi stres çok etki yapıyor üzerimizde allahım gönlünün muradını versin inşallah arada gel nolur özletme
sabırsız ateşin güzel inşallah düşüşün yerleşme içindir..
tubacım canın sıkılmış boşver takma diyecegim ama elde degil takıyor insan...
benimde dün eşimin dogum günüydü kaynanam tlf açtı misafir gelicek sende gel diye oraya gittim kadını teki gününmü geçti kaçgün beklemedemisin falan filan artık ben kaynanama gideseye kadar ne söyledilerse.. allahtan kapıda 2 kişi vardı 11 kişinin arasında söyleseydi çıldırırdım..
abeyazmelek bazen içleniyoruz işte hassas zamanlarımıza denk geliyor. yoksa değer verilecek sözler değil bunlar.... Rabbim en kısa zamanda cevaplarını verir ve ağızlarını kapatır inş....
sevgiciğim muhabbeti iyi ki kaçırmışsın boşuna senin de morelin bozulurdu bana boşver tatlım..opuyorumnanaktan
şekerciğim sen de hoşgeldin ama sanırım sadece merhaba demeye gelmişsinmafoldumben böyle yapmayın kızlar ya gelin artık boşlamayın buralarıaklinialirimsmile