Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

CANIM DıLLERıNı MÜHÜRLE RABBıM yazdım ya sakın beddua gibi algılama he.. Allah korusun asla böyle bişey yapmam. demek istediğim şu ki BANA VE BENıM GıBı OLANLARA KARŞI BU ıNSANLARI SUSTUR BıZı ıNCıTMELERıNE AĞLATMALARINA ıZıN VERME RABBıM.... BU KONUDA KONUŞTURMA RABBıM MANASINDA))

Burda saat 6:20 aksam.. birazdan cikip yemek yapmam lazim...
evet keske digerleri de gelse ama gec oldu..

Ben de bir yandan annemle konusuyorum telefonda..
hadi gec oldu sen de yat bakalim.. kocacigini yanina/.:))

iyi ki burdaydın bitanemopuyorumnanaktan sen olmasaydın anlatıp anlatıp rahatlayamayacaktım. eşim bu konuda incinir diye çok konuşamamıştım iyi ki burdaydın Allah razı olsun

eşim yanımda uyuyor zaten:) ben biraz daha burdayım canım takılayım biraz kafam dağılır vakit geçer

Ne demek canim, ben bu saatlerde hep musaitim, ne zaman istersen..
Insallah en guzel gunler cok yakindir.
Pozitif ol hep :)

Rabbim ne zaman OL derse o zamana razıyım ben.. O en iyisini en hayırlısnı bilen ve verendir şüphesiz

gittin mi kuşum

ben buralardayım arada gelirsen yaz bitanem .. arada başka şeylere bakıp geliyorum gitmedim yani:)

Son düzenleme:
slm kıslar nasılsınız gorusmeyeleı hepınızı cok ozledım .artık kendımı daha ıyı hıssedıyorum .varmı yenı haberler henuz gecmısı okuyamadım :))) rabbımherkesın gonlune gore versın

selam kızlar nasılsınız nevetna canım dedigin gibi stres çok etki yapıyor üzerimizde allahım gönlünün muradını versin inşallah arada gel nolur özletme
sabırsız ateşin güzel inşallah düşüşün yerleşme içindir..
tubacım canın sıkılmış boşver takma diyecegim ama elde degil takıyor insan...
benimde dün eşimin dogum günüydü kaynanam tlf açtı misafir gelicek sende gel diye oraya gittim kadını teki gününmü geçti kaçgün beklemedemisin falan filan artık ben kaynanama gideseye kadar ne söyledilerse.. allahtan kapıda 2 kişi vardı 11 kişinin arasında söyleseydi çıldırırdım..

merhaba kızlar.... opuyorumnanaktan

abeyazmelek bazen içleniyoruz işte hassas zamanlarımıza denk geliyor. yoksa değer verilecek sözler değil bunlar.... Rabbim en kısa zamanda cevaplarını verir ve ağızlarını kapatır inş....

sevgiciğim muhabbeti iyi ki kaçırmışsın boşuna senin de morelin bozulurdu bana boşver tatlım..opuyorumnanaktan

şekerciğim sen de hoşgeldin ama sanırım sadece merhaba demeye gelmişsinmafoldumben böyle yapmayın kızlar ya gelin artık boşlamayın buralarıaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…