ezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hadi yaz ne oldu
canım üzülme bitanem ne olur... o negatifi sonucu alırken nasıl da utanıyr insan değil mi((( boynumuz bükülüyor duygular allak bullak oluyor bilirim bilirim canım
merhaba kızlar.... opuyorumnanaktan
abeyazmelek bazen içleniyoruz işte hassas zamanlarımıza denk geliyor. yoksa değer verilecek sözler değil bunlar.... Rabbim en kısa zamanda cevaplarını verir ve ağızlarını kapatır inş....
sevgiciğim muhabbeti iyi ki kaçırmışsın boşuna senin de morelin bozulurdu bana boşver tatlım..opuyorumnanaktan
şekerciğim sen de hoşgeldin ama sanırım sadece merhaba demeye gelmişsinmafoldumben böyle yapmayın kızlar ya gelin artık boşlamayın buralarıaklinialirimsmile
Öyle canım ama çok şey istemiyorumki etrafımda çocuk bakmasından bi haber değer bilmeyen ve o çocuğu heketmeyen o kadar çok insan varki! bizim bi çocuğumuz olsa eşimde bende ailelerde bayram yapıcaklar hep el üstünde olcak ama olmuyo gerçi daha yeni başladık ama yok 1 kere korunmadık hamile kaldım amaann nerden çıktı bu, yok ben aldırcam hayatımı çocuğa bağlayamam, yok ilk geceden hamile kaldım diyen insanları gördükçe sinir oluyorum neden istemeyene veriyoda isteyene vermiyo allah? tabiki hayırlısı olması önemli olupta düşmesinden yada hasta özürlü falan olmasındansa hemen olmaması daha iyi tabiki ama her ay umutlanıp sonra hüsrana uğramak yoruyo insanı ve çok sıkıldım artık bebek yok mu diyenlerden! bir günde milyonlarca insan anne oluyo bende onlardan biri olmak istiyorum çok şey diilki allahım bizede bebek ver diyorum villalar arabalar ver, boyumu uzat, sabah uyandığımda 15 kilo vermiş olayım demiyorumki istemeden bile becerebilinen bişeyi becermek istiyorum. bu hayatta hiçbi isteğim olmadı desem yeridir bu da olmıcak diye korkuyorum.
ben şu an hepinizin adını anarak dua ettim sevgiciğimopuyorumnanaktan
zaten her aklıma geldiğinde dua ediyrrum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?