Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

ezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hadi yaz ne oldu

canım malesef yokmuş bebek falan hemde değerim 0 yani 5-10 olsa bi ümit derdim ama yok :çok üzgünüm: ateşimi ölçmeye devam edeyimde kaçta regl olcam göreyim zaten yarın olmam lazım şimdiden başladı kasık ağrılarım hatta bişeyler batıyo önceden olmazdı göğüslerim acıyo bölede olmazdı akıntımda var ooofff noluyo bende bilmiyorum ya çıldırcam

CANLAR İŞTE BU DA BENM TABLOM

regl ateş / ovulasyon testi / akıntı

regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı :hulya:
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 12.gün: 36.0 (07:55) / 2. çizgi silik / akıntı :hulya:
regl 13.gün: 36.1 (08:05) / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 (08:17) / 2. çizgi silik / yoğun akıntı :hulya: ( kasık ağrısı ve karamp)
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi silik / yoğun akıntı (kasık ağrısı ve kramp)
regl 16.gün: 36.2 (08:00) / 2. çizgi silik / uzayan akıntı :hulya:
regl 17.gün: 36.2 (07:45) / 2.çizgi??? / uzayan akıntı

regl 3.gün: 36.2 ---- (azitro-keçiboynuzu-incir)
4.gün: 36.3 Şeniz (azitro-keçiboynuzu-incir)
5.gün: 36.3 Şeniz (azitro bitti klomen başladı-kürlere devam)
6.gün: 36.3 Şeniz (klomen-kürler)
7.(son) gün: 36.5 Şeniz (ölçmekte geciktim) (klomen-kürler)
8.gün: 36.5 Şeniz (klomen-kürler)
9.gün: 36.4 ---- (klomen bitti-kürler devam)
10.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
11.gün: 36.4 Şeniz (kürler)
12.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
13.gün: 36.2 ---- (akıntı var) (kürler)
14.gün: 36.1 Şeniz (kürler)
15.gün: 35.8 (çok erken kalktık emin diilim) ---- (kürler)
16.gün: 36.4 Şeniz (kasıklarda çok sancı ve beyaz kremsi akıntı) (kürler)
17.gün: 36.3 Şeniz (kürler)
18.gün: 36.3 Şeniz (kürlerden sıkıldık bıraktık)
19.gün: 36.3 ----
20.gün: 36.6 Şeniz
21.gün: 36.6 ----
22.gün: 36.5 ----
23.gün: 36.3 (hiç uyuyamadım- öğlenden sonra dinlenip ölçtüm 36.9 ) ----
24.gün: 36.5 (gece 4.30 da da sabah kalktığımda da aynı) ----
25.gün: 36.7 ---- (süt gibi akıntı)
26.gün: 36.6 ---- (süt gibi akıntı) beta hcg : 0 :gitme:
27.gün(bugün): 36.6 (akıntı devam)
28.gün: regl

sanırım 36.5 civarı regl olcam bu ay artık ölçmem arkadaşlar bana yaramıyo bu ölçüm işleri zaten çalışıyoz tutarsa tutar mirmirmirmir

canım üzülme bitanem ne olur... o negatifi sonucu alırken nasıl da utanıyr insan değil mi((( boynumuz bükülüyor duygular allak bullak oluyor bilirim bilirim canım

canım üzülme bitanem ne olur... o negatifi sonucu alırken nasıl da utanıyr insan değil mi((( boynumuz bükülüyor duygular allak bullak oluyor bilirim bilirim canım

ben gebeliğin yanında kan ve tiroid değerlerimede baktırmıştım sanki gebeliğede öylesine baktırmışım havası yarattım halbuki hiçbi değer önemli diil yaaa mafoldumben hevesli olduğumu biliyodu dr yarı sırıtarak "negatif" dedi suratım ne renk aldı bilmem ama "olsun önemli diil tiroid nasıl" dedim ama içim nasıl oldu anlatamam bidaha regl günüm bikaç gün geçmeden idrar testi bile yapmıcam lmaz: çıkışta sinirden gülüyodum kendi kendime "salak şey ne hevesleniyosunki hangi istediğin olmuşki bu olsun" diyodum kanı alan ebe görmüş camdan seslendi "noldu sonuç pozitif mi gülüyosunda merak ettim" dedi "yok negatif başka bişeye gülüyorum" diye kekeledim :çok üzgünüm: ölmek istiyorum!!!!!!!!!!!!!

Eşimi aradım dedim "baba oluyosun hadi gözün aydın" ama sesimden anladı şaka bile yapcak ses kalmamıştı olsun bu ay yine çalışırız elbet olcak bi gün stres yapıyosun falan dedi keşke onun kadar rahat olabilsem hiç çocuğum olmıcak gibi hissediyorum :çok üzgünüm:

ezel yapma böyle bitanem ölmek falanlmaz: hepimiz farklı farklı fakat hepimizin kendine göre ağır olan imtihanlardan geçiyoruz.... hepimiizn yükü kendine ağır... hayatta herşey istediğimiz gibi olduğunda biizm için iyi olan o zannediyoruz belk de ama böyle değil bitanem böyle değil. bazen beklemek daha çok şey kazandırıyor insana her ne kadar içimiz acısa da çok şey kazanıyoruz Allah nazarında emin ol... zaten önemli olan bu değil mi yani ahireti kazanmak..

Beklenmeyen adet tarihi...

eLover..............30/ocak ????
miray15………...1/şubat????
momof2...............1/şubat????
EZEL22.............3-5 /şubat (ateş ölçme, incir, klomen + keçi boynuzu kürü)
navetna........ ....8/şubat (kuru incir ve üzüm)
sabırsız80.........8/şubat (Kuru ıncir)
sevgi25............../10 şubat (ateş ölçme + ovulasyon testi+ keçi boynuzu)
şekerkız67........? ????? (dinleniyor)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
hatunsultan.........14 şubat
tuba373..............14 şubat (ateş ölçme, ovulas. testi -eşim'e ne bulursam yediriyorum )
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
aabeyazmelek.....24/şubat (ateş ölçme, incir kürü + keçiboynuzu kürü)
ELCHIN.............???????
erkaymak...........?????????

arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LıSTEMıZıN MEDAR-I ıFTıHARLARI..... :hooray::dance::dance:
OCAK AYININ HAMıŞLERı :hooray::CüvCüv:

TUBLııŞŞ....alkisalkisalkis
A&S......alkisalkisalkis
PEMBE50...alkisalkisalkis
ZEYNEPARZU....... alkisalkisalkis

Son düzenleme:

üzülme cnm ben daha başındayım ben bile sinir oluyorum artık etrafa . geçen yıl çalışıyordum bu yıl çalışmıyorum die yaiş soruolar ya bebek anlamadım milleti bide işe 2 yıllık okudum ben 2 yıl daha okuyup tamamlayıverseydin demiyorlarmı çıldıracak gibi oluyorum.

Öyle canım ama çok şey istemiyorumki etrafımda çocuk bakmasından bi haber değer bilmeyen ve o çocuğu heketmeyen o kadar çok insan varki! bizim bi çocuğumuz olsa eşimde bende ailelerde bayram yapıcaklar hep el üstünde olcak ama olmuyo gerçi daha yeni başladık ama yok 1 kere korunmadık hamile kaldım amaann nerden çıktı bu, yok ben aldırcam hayatımı çocuğa bağlayamam, yok ilk geceden hamile kaldım diyen insanları gördükçe sinir oluyorum neden istemeyene veriyoda isteyene vermiyo allah? tabiki hayırlısı olması önemli olupta düşmesinden yada hasta özürlü falan olmasındansa hemen olmaması daha iyi tabiki ama her ay umutlanıp sonra hüsrana uğramak yoruyo insanı ve çok sıkıldım artık bebek yok mu diyenlerden! bir günde milyonlarca insan anne oluyo bende onlardan biri olmak istiyorum çok şey diilki allahım bizede bebek ver diyorum villalar arabalar ver, boyumu uzat, sabah uyandığımda 15 kilo vermiş olayım demiyorumki istemeden bile becerebilinen bişeyi becermek istiyorum. bu hayatta hiçbi isteğim olmadı desem yeridir bu da olmıcak diye korkuyorum.

bu arada bişe sorucam yumurta oluşmasa regl olmaz dimi? peki yumurta çatlamazsa da regl oluyo muyuz? dr kontrolü olmadan çatladığını nasıl anlıcaz ki acaba yumurtam oluşuyo ama çatlamıyomu?

korkma canım korkma ALLAH KULUNA KAFıDıR... en yakın zamanda olacaktır inş istemeye dermanımız kalmasa da yola devam istemeye devamopuyorumnanaktan

canım sen ne kadar bekliyordun kaç yıllık evli sorun vs vs yazarsan sevinirim))

sakın inancını yitirme cnm dua et albet bizimde olcak bebeğimiz. ben evden dışarı çıkmıyorum sanırım en iyiside bu. kendime meşguluyetler bulmaya çalışıyorum evde
el işi başladım eşim mini dikiş makinası siparişi verdi. evde oyalanırsın die. internette oyunlar oynuyorum. oraya buraya gidip milletin lafını çekip sinir olmaktan iyidir. sakın üzülme ben hepimiz için dua ediyorum. en önemlisi isim vererek dua etmekmiş. benim ismim sevgi sevgiye die dua ederseniz sevinirim :). başkasınının sizin için ettiği dua daha makbulmuş sanırım öyle hatırlıyorum.

yumurta konularını çok bilmiyorum ama her ay yumurta olgunlaşacak yada çatlayacak diye bi kaide yok. hatta her ay kaliteli yumurtamız da olmazmış.... eğer adetin 21 günden az yada 35 gün den fazla bi zaman aralıığında geliyorsa o zmaan yumurtlayamama probleminden sözediliyormuş

ben şu an hepinizin adını anarak dua ettim sevgiciğimopuyorumnanaktan

zaten her aklıma geldiğinde dua ediyrrum hepinize

tubacım cnm nasılsın bana mesaj atmışsın bn iyiyim çok şükür
ovülasyon testi kullandım evt sormak istediğin bişey varsa ve bilgim varsa cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…