canim ben 1 ay boyunca yaptim 36.1-36.4 arasiyla basladi ilk onceleri.sonra yumurtlama gunumde 36.7-36.9 arasi cikti ve bu isi adet gunume kadar degismedi hic .suan adet gunumden 2 gun gecti bugun isimi yine olctum 36.8 di yine ama ben dun erken gosteren idrar testi yapmistim ve negatif cikti yani hamile degilim artik hic inanmiyorum isi olcumlerine.bende ise yaramadi bu verilere gore hamile olmam lazim cunku hamileyken isi dusmez derler benimkide oyle oldu ve negatif cikti ben isi olcumune inanmayacam artik
eLover cannım kaç gündür regl oludn mu diye soruyorum ama okumadan çıkıyorsun görmedin sanırım bitanem
Merhaba :) sayfam açık kalıo kusura bkmayın cvplamakta gecikiyorum.
sabırsızım canım ateşin çok güzel gidiyor maşallah. umarım bu güzel tablo güzel haberle sonuçlanıropuyorumnanaktan
canım eşim için prof üroloji uzmanından randevu aldım gitmiş aradı beni. diğer üroloji uzmanları sadece ayakta muyene ediyorlardı bu dr tamamiyle pantolonunu çıkartırıp sedye ye uzandırp iyice muyene etmiş (prof ya uzman tabi) ele gelen varikosel yok yani ameliyatlık bi durum yok demiş.. esk tahlillerde hafif varikosel ve reflu olduğuna bakmış ama gerek yok demiş.. sperm analizini incelemiş 5-6 ay önce yaptırmıştık tekrar istemiş. bunu yaptır gel sonrasında ne tedavi önereceğimi konuşalım demiş.. aslında bu şartlarda olması lazım demiş. yani değerlerin iyi ama sadeece morfoloji düşük demiş.
kızlar yeni sperm tahlilinden sonra inş hayırlı haberler veririm ama çok şükür içim rahatladı. prof dan bunları duymak iyi geldi ...
CANLAR İŞTE BU DA BENM TABLOM
regl ateş / ovulasyon testi / akıntı
regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı :hulya:
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 12.gün: 36.0 (07:55) / 2. çizgi silik / akıntı :hulya:
regl 13.gün: 36.1 (08:05) / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 (08:17) / 2. çizgi silik / yoğun akıntı :hulya: ( kasık ağrısı ve karamp)
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi silik / yoğun akıntı (kasık ağrısı ve kramp)
regl 16.gün: 36.2 (08:00) / 2. çizgi silik / uzayan akıntı :hulya:
regl 17.gün: 36.2 (07:45) / 2.çizgi silik / uzayan akıntı
kızlar son 2 gündür daha silik sanki(( ben hiçbişey anlamadım. ovulasyon bitmiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?