Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

ayşeciğim kafam dağınık biraz ne soracağımı unuttumbilmiyorumkismile aklıma gelirse msj atarım tatlım teşekküür ederim

kızlar nereye kayboldunuz:))

eşim aradı şimdi bi fırsatını bulmuş hastanenin oralardaymış benden randevu almamı istedi prof ürologa. aradım aldım kıl payı yakaladık dr u çıkmak üzereydi. umarım bi sorun çıkmaz ve yetişir muayeneye..

haberleri yazarım size kızlar inş... umarım çok korkutmazlar biizi:))) bugün sadece eski tahlillere bakıp muayene edecek , çnkü 3 günlük perhiz süresi olması lazım sperm analizi için. artık onu da 3-4 gün sonra yapar inş...

eLover cannım kaç gündür regl oludn mu diye soruyorum ama okumadan çıkıyorsun görmedin sanırım bitanem

canım fazla umutsuzsun ben ısı ölçümüyle hamile kaldım ve eşime varikosel teşhisi konmuştu 1 senede ancak olur dedi dr ve ben 2. ayda ısı ölçümünü yaptım o ay hamile kaldım öncelikle çok dikkatli olmak gerekiyor her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dilinin altından ölçmen gerekiyor ilişki esnasındada hemen kalkmak yerine belinin altına yastık koymalısın ben bu şekilde hamile kaldım inş yararlı olur ve hamile kalırsın

Merhaba kizlar:))
Bugun biraz erken olctum isimi, ne yapayim salilari boyle oluyor, cumartesi regli gunum:)

1.)36.3
2.)
3.)
4.)36.3
5.)36.3
6.)36.3
7.)36.1
8.)36.3
9.)36.2
10.)36.5
11.)36.5 (ovulasyon testi pozitif)
12.)36.4 (kasiklarimda kramp vardi, ve FF burayi ovulasyon gunu olarak belirledi)
13.)36.5
14.)36.5
15.)36.5
16.)36.6
17.)36.5
18.)36.7
19.)36.6
20.)36.4 (kasiklarimda cok agri vardi)
21.)36.7
22.)36.6 (saat 7:20 normalde 9 da olcuyorum)

eLover cannım kaç gündür regl oludn mu diye soruyorum ama okumadan çıkıyorsun görmedin sanırım bitanem

canım benim kusura bakma ne olur. yazıcam kaç gündür yazamadım. ben regl olmadım ama nedenn. yumurtlama günümü yanlış hesaplamışım ben de FF de. kiti yi bilirsiniz bu topici n eskilerinden. o da baktı tabloma ve sen 20 sinde yumurtlamışsın dedi. benim de o yönde şüpelerim vardı zaten. bu durumda benim regl günüm yarın oluyor. 34 güne uzamış oluyor siklusum. zaten bu sabah ateşim çok düştü regl olmayı bekliyorum. hayırlısı böyleymiş ne diyeyim. buyrun tablom.

1.gün==ölçmedim
2.gün==ölçmedim
3.gün==ölçmedim
4.gün==ölçmedim
5.gün==36.0
6.gün==36.4(regl bitti)
7.gün==36.3
8.gün==36.3
9.gün==36.2
10.gün=36.2
11.gün=36.0
12.gün=36.2
13.gün=36.2
14.gün=36.1 su gibi akıntı
15.gün=36.2 su gibi akıntı
16.gün=36.1 su gibi akıntı
17.gün=36.4 su gibi akıntı
18.gün=36.8 midemi bozdum kusuyorum ve isalim / su gibi akıntı
19.gün=36.6 su gibi akıntı
20.gün=36.2 sabahtan uzayan akıntı sonrasında tüm gün akıntı yok
21.gün=36.3 yapışkan akıntı
22.gün=36.3 şaka gibi -kremsi akıntı
23.gün=36.3 kremsi akıntı
24.gün=36.3 kremsi akıntı
25.gün=36.4 kremsi akıntı
26.gün=36.4 (2 gibi uyandım tuvalete gittim sonra da neredeyse hiç uyuyamadım) kremsi akıntı
27.gün=36.5 (uykum sürekli bölündü, uyandığımda da çok terlemiştim)kremsi akıntı sanki biraz daha çok
28.gün=36.6 (yatmadan önce de 37.4 çıkıyordu sabah da böyle çıkınca birden umutlandım test yaptım ama maalesef negatif )
29.gün=36.6 (kontrol ettikçe fark ettiğim beyaz kremsi akıntı - test yapmadım yarın zaten regl günüm ve ağrılarım şimdiden başladı herzamanki gibi)
30.gün=36.5 (kontrol ettikçe fark ettiğim şeffaf içinde beyaz tortular olan akıntı)
31.gün=36.3 (tamam geldi işte dedim ama regl olmadım. sabaha karşı ishal oldum akıntı aynı durumda)
32.gün=36.5 (aynı akıntı ve zaman zaman regl oldum dedirten kasık sancıları)
33.gün=36.1 (dün akşam test yapmıştım negatifti zaten biliyordum. bugün gelir umarım regl)

sabırsızım canım ateşin çok güzel gidiyor maşallah. umarım bu güzel tablo güzel haberle sonuçlanıropuyorumnanaktan

canım eşim için prof üroloji uzmanından randevu aldım gitmiş aradı beni. diğer üroloji uzmanları sadece ayakta muyene ediyorlardı bu dr tamamiyle pantolonunu çıkartırıp sedye ye uzandırp iyice muyene etmiş (prof ya uzman tabi) ele gelen varikosel yok yani ameliyatlık bi durum yok demiş.. esk tahlillerde hafif varikosel ve reflu olduğuna bakmış ama gerek yok demiş.. sperm analizini incelemiş 5-6 ay önce yaptırmıştık tekrar istemiş. bunu yaptır gel sonrasında ne tedavi önereceğimi konuşalım demiş.. aslında bu şartlarda olması lazım demiş. yani değerlerin iyi ama sadeece morfoloji düşük demiş.

kızlar yeni sperm tahlilinden sonra inş hayırlı haberler veririm ama çok şükür içim rahatladı. prof dan bunları duymak iyi geldi ...

Benim de ilk işim artık bu sayfayı açmak oldu :)
Ezelin durumunu merak etmiştim açtım ama okumaya fırsat kalmadan işler yoğunlaşmıştı.Sakın üzülmeyin arkadaşlar allah hayırlı evlatlar nasip etsin ,demek ki vakti gelmedi,öyle düşünün.

Cok guzel haberler vermis doktor, bayagi rahatlatmis sizi, aferin ona:)
Tahliller de gelince baslarsiniz hangi tedavi yontemi olacaginina..
Haberdar et gelismelerden..

ezel e ben de sasirdim, hem atesi iyiydi hem de cok calismislardi.
Ama bu azimle ve saglikla, bir de Allah ol derse en kisa zamanda olur bence:)
Darisi isteyen herkesin basina

güle güle bitanem. kolay gelsin sana sabırsızımopuyorumnanaktan

evet içimizi rahatlattı dr bey))) aferin ona hep böyle olsunlar)))) bakalım sperm testi nasıl çıkacak eğer çok kötü değilse sanırım eşime ilaç tedaviis uygulanır. ama çok düşükse aşılama yapılır belki de hayırlısını istiyorum Rabbimden. sonuçta çok bekledik ne gerekiyorsa yapacağız inş...

kızlar son 2 gündür daha silik sanki (( ben hiçbişey anlamadım. ovulasyon bitmiş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…