Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

evet canım artık biyerde nekadar güçlü olmaya çalışsanda kopuyorsun hayırlısı...

canım benim ogle düşünme lütfen hayırlısı olsun herşeyde vardır bi hayır dua etip sabretmekten başka elden gelen bir şey yok.. bir yerde okumuştum bir ailenin çoçukları olmuyormuş herşeyi denemişler ama olmamış allaha sormuşlar allahta onları çoçugu olmayacak demiş soruyu soruldaktan sonra kadın hamile kalmış hani olmuyacaktı çoçukları allahta çok dua ettiler çok istediler bende verdim demiş...
bizlerde bu azim olduktan sonra allahım bizede nasip edicek inşallah...

canım çok sevindim inşalllah bebegine kavuşmana az kaldı... opuyorumnanaktan

ben de iyiyim canım şimdi kayınvalidemlere gideceğiz.. görüşmek üzüre ben çıkayım da haxırlanayım
öpüyorum seniopuyorumnanaktan

kimse yok mu hu huuuuuuuuopuyorumnanaktan

neden bugün kimse yok acep:)))

Son düzenleme:
Merhaba Tubacin, iyiyim iste, eve geldim simdi. Bu hafta gunler cabuk gecsin istiyorum da, atesimi olceyim cabucak diye:)

ee ben geldim kimse yok...
sabırsız inşallah şubat annesi ilk sen olacaksın canım

Canim benim insallah, ama bana sanki atesim son anda bir saka yapip dusecek gibi geliyor. Aliskinim ben boyle vucudumun suprizlerine:)
Tabi Allahtan umit kesilmez, bakalim kismetse bu ay olur insallah:)

CANLAR ıŞTE BU DA BENM TABLOM

regl ateş / ovulasyon testi / akıntı

regl 7. gün : ............ / ............. / akıntı başladı
regl 8. gün : ............ / ............. / akıntı :hulya:
regl 9. gün : ............ / ............. / beyaz akıntı
regl 10.gün: ............ / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 11.gün :............. / 2. çizgi silik / şeffaf akıntı :hulya:
regl 12.gün: 36.0 (07:55) / 2. çizgi silik / akıntı :hulya:
regl 13.gün: 36.1 (08:05) / 2. çizgi silik / akıntı
regl 14.gün: 35.9 (08:17) / 2. çizgi silik / yoğun akıntı ( kasık ağrısı ve karamp):hulya:
regl 15.gün: ölçmedim / 2. çizgi silik / yoğun akıntı (kasık ağrısı ve kramp)
regl 16.gün: 36.2 (08:00) / 2. çizgi silik / uzayan akıntı :hulya:
regl 17.gün: 36.2 (07:45) / 2.çizgi silik / uzayan akıntı
regl 18.gün: 36.0 (07:55) /

..........

[ı]tatlım bıdahamı yumurtluyorsun ne duşuşolmuş.havlarda cok etkılıyo bılıyomusun.ben artık olçmuyorum baska seylere verdım kendımı ozaman daha az stress yapıyorum tatlım[/ı]

biz iyiyiz canım sen nasılsın??? Yeni regl tarihin neydi

ben cok ıyıyım tatlım ınan yenı tarıhımı bılmıyorum hesaplamaıyorum artık hıcbışey oluruna bıraktım artık.bı kere olduya yıne olur dıye dusunuyorum stress yapmamaya calışıyorum .herkez düşügün ayagı ıcerde olurmuş dıyor.rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın bakalım

ben bu ay ilk kez niyet ettim ölçmeye:))) eğlenceli oluyor benim için.. haftada 1-2 kez öylesine bakardım ama liste yapmıyordum şimdi yapıyorum bakalım ne çıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…