merhaba tatlım hoşgeldin...opuyorumnanaktan yaz canım yaz ateş ölçümlerini biz arada giriyoruz çıkıyoruz, yada bazen denk geldikçe muhabbet ediyoruz ama arkadaşların msjlarını cevapsız bırakmıyoruz.. opuyorumnanaktan
önce biraz kendinden bahsedersen seni daha iyi tanımış oluruz canım... adetin kaç gün sürüyor, kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, ne zamandır bebiş istiyorsunuz, bi sorun var mı vs vs????opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çalışmazsak gelmezler malum nazlı biizim bebişler kaydirigubbakcemile3
kız kaynananda yesenize yemeği yorulmamış olursunkaydirigubbakcemile3
bu arada ben kaynanamlara 2 gün önce gideceğm demiştim ya kardan gidemedik ondan bugün gidiyoruz
canım ticker yapsana görürüdük hergün kaçıncı günde oluğunuzuopuyorumnanaktan
Kizlar ben beklenmeyen tarihimi bilmiyorum cidden. Malum 23. gun regl oldum bu ay. Belli olunca yazarim size. Tuba, Sabirsiz, Loveli, Hatun, Justreader, Seker, Aabeyazmelek, adini saymayi aklima getirmedigim herkes hepinizi kocaman opuyorum. Yeni gelen arkadaslarimiza da hosgeldiniz diyorum. Gelirim gene, cok boslamam sizi mccjkkkk opuyorumnanaktan
ben 24 yaşındayım 2 düşük yaptım ve inş. üçüncüsünü kucağıma alacağım.
arkadaşlar hergün 1er tane karanfil ve 1 avuç kabak çekirdeği yiyin iyi geliyo yumurtlamaya
tatlıkız rüyan hayırlara çıksın hoşgeldin canım allahım gönlünün muradını versin..
sağol canım benim hoşbuldummopuyorumnanaktan rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşşşş
canım ateş çok değişken bi şeydir. bu yüzdendir ki her sabah aynı saatte yada düzenli 3 saatlik bir uykudan sonra ölçülmesi şart.. biz dil altından dijital derece ile ölçüyoruz. yani akşam yada gündüz ayaktayken ölçtüğün ateşin hiçbir değeri yok canım. doğru sonuç için ateşi sabahhergün aynı saatte yataktan kalkmadan, fazla hareket etmeden hemen ölçmek lazım.
umarım en yakında dileğin gerçekleşir
tatlı kız slm bızdede aynı sorun var ve bende senın kadar evlıyım hemen hemen ilac kullanıomu esın
teşekkürler canım verdiğin güzel bilgiler için.Amin inş. bebeğin hayırlı olsun :1rolleyes:Bak hilal000 ates olcme yontemi adet dongunu, yumurtlamanin ne zaman oldugunu yani kendini tanimani saglar.
Mesela ben bunu 3. kullanisim.
Kullanmadan once adetimin 28 gunde bit oldugunu saniyordum ve yumuttlamanin hep 14. Gun.
Ates olcme yontemiyle 26-27 gunde bir oldugumu ve yumurtlama gunumun degistigini gordum.
Ovulaayon testiyle de erken calismalara basladim.
O yuzden ates olcme ve ovulasuon testini tavsiye ederim.
Eger duzenli calismazsaniz ama 2 ikisi ise yaramiyor maalesef, yani hem duzenli 2 gunde bir yumurtlama gunlerine yakinda hergun ilski
benim bu dediklerimi yapip hamile kalmam 2 ay surdu ki esim onceden varikosel ameliuti olmustu.
Umar bebis saglikla kucagima alirim , ve burda cani gonunden isteyen herkesin basina
aman evimde yerim daha iyi yemegimi arada ordada yiyiyorum
kaç günde bir gidiyorsunuz kaynanana
banamı dedin canım ...
hoşgeldin canım boşlama biizi tabi bende seni öptüm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun hoşgeldin canım inşallah canım saglıkla kucagına alırsın inş.
kabak çekirdegini yiyelimde karanfili yutamamki ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?