Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Beklenmeyen adet tarihi...

miray15………...1/şubat????
momof2...............1/şubat????
EZEL22.............3-5 /şubat (ateş ölçme, incir, klomen + keçi boynuzu kürü)
sevgi25............../10 şubat (ateş ölçme + ovulasyon testi+ keçi boynuzu)
loveli.................12/şubat (polen-bal kürü, elma yağı, soğan kürü ve süt-maydonoz suyu)
ceylann09..........12/şubat
hatunsultan.........14 şubat
tuba373..............14 şubat (ateş ölçme, ovulas. testi -eşim'e ne bulursam yediriyorum )
hilalbebik...........20/şubat (bulduğu herşeyi yiyiyor)
aabeyazmelek.....24/şubat (ateş ölçme, incir kürü + keçiboynuzu kürü)
ELCHIN.............???????
erkaymak....... 1 mart
hilal00000 ?????
navetna?????
eLover..????????????
şekerkız..????????
arkadaşlar beklenen adet tarihinizi ve uyguladığınız tedavi yöntemini (ateş ölçme, y. takipi, b-t-ç gibi) yazın ekleyelim...

LıSTEMıZıN MEDAR-I ıFTıHARLARI..... :hooray::dance:

OCAK AYININ HAMıŞLERı :CüvCüv:

TUBLııŞŞ....
A&S......
PEMBE50...
ZEYNEPARZU.......

ŞUBAT AYININ HAMıŞLERı

sabırsız80

Son düzenleme:
Bak hilal000 ates olcme yontemi adet dongunu, yumurtlamanin ne zaman oldugunu yani kendini tanimani saglar.
Mesela ben bunu 3. kullanisim.
Kullanmadan once adetimin 28 gunde bit oldugunu saniyordum ve yumuttlamanin hep 14. Gun.
Ates olcme yontemiyle 26-27 gunde bir oldugumu ve yumurtlama gunumun degistigini gordum.
Ovulaayon testiyle de erken calismalara basladim.
O yuzden ates olcme ve ovulasuon testini tavsiye ederim.
Eger duzenli calismazsaniz ama 2 ikisi ise yaramiyor maalesef, yani hem duzenli 2 gunde bir yumurtlama gunlerine yakinda hergun ilski
benim bu dediklerimi yapip hamile kalmam 2 ay surdu ki esim onceden varikosel ameliuti olmustu.
Umar bebis saglikla kucagima alirim , ve burda cani gonunden isteyen herkesin basina

hoşbuldum şekerrrr teşekkür ederim cvbın için adetim 30 günde bir oluyor 4 5 gün sürüyor 20 yaşındayım 8 aylık evliyim ve 8 aydır bebiş istiyoruz eşimde siperm azlığı var
bu yüzden keçiboynuzu kürü uyguluyoruzz şubat 26 da randevumuz var bakalım ne diyecekler opuyorumnanaktan

1.gün 36.2 *
2.gün 36.1 burda ruyamda altın bilezik takıyodum
3.gün 36.2 *
4.gün 36.7
5.gün 36.3 * burdada ruyamda evleniyodum gelinliğimi ve bebek gelinliği gördümm
6.gün 36.6
7.gün 36.7 *
8.gün 36.6 *

9.gün 36.5* buradada ruyamda evleniyodum
10.gün 36.3*akıntım var galiba yumurtluyorum

artık bundan sonraki günleride yazarım nasip olursaa kızlarrrrrbayanssulusmileopuyorumnanaktan

aman evimde yerim daha iyi yemegimi arada ordada yiyiyorum
kaç günde bir gidiyorsunuz kaynanana

canım ticker yapsana görürüdük hergün kaçıncı günde oluğunuzuopuyorumnanaktan

banamı dedin canım ...

hoşgeldin canım boşlama biizi tabi bende seni öptüm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben 24 yaşındayım 2 düşük yaptım ve inş. üçüncüsünü kucağıma alacağım.

arkadaşlar hergün 1er tane karanfil ve 1 avuç kabak çekirdeği yiyin iyi geliyo yumurtlamaya

geçmiş olsun hoşgeldin canım inşallah canım saglıkla kucagına alırsın inş.
kabak çekirdegini yiyelimde karanfili yutamamki ben..

sağol canım cevap verdiğin için, ben geçen sene 4-5 ay anlattığın gibi bu tekniği kullandım, ama sadece hamileyken akşam bile ölçünce 37 civarı çıkıyor ya ben oyüzden adetimin hemen öncesi kontrol etmek istemiştim ama malesef kırmızı kartı az önce yedim...:)))ne yapalım bu ay dakısmet değilmiş, Rabbim sağlığımızı sıhhatimizi korusun, bebişlerimizi hayırlısıyla en yakın zamanda göndersin inşallah....:Saruboceq:
çok sağol tubacım ilgilendiğin için a.s.

teşekkürler canım verdiğin güzel bilgiler için.Amin inş. bebeğin hayırlı olsun :1rolleyes:

canım karanfili yutma ağzında çiğne yada çayını yap iç

bu ateş ölçme yumurtlama gününde bayağı bir düşüyomu anlamadım burayı beni aydınlatırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…