ben geldim
Bak hilal000 ates olcme yontemi adet dongunu, yumurtlamanin ne zaman oldugunu yani kendini tanimani saglar.
Mesela ben bunu 3. kullanisim.
Kullanmadan once adetimin 28 gunde bit oldugunu saniyordum ve yumuttlamanin hep 14. Gun.
Ates olcme yontemiyle 26-27 gunde bir oldugumu ve yumurtlama gunumun degistigini gordum.
Ovulaayon testiyle de erken calismalara basladim.
O yuzden ates olcme ve ovulasuon testini tavsiye ederim.
Eger duzenli calismazsaniz ama 2 ikisi ise yaramiyor maalesef, yani hem duzenli 2 gunde bir yumurtlama gunlerine yakinda hergun ilski
benim bu dediklerimi yapip hamile kalmam 2 ay surdu ki esim onceden varikosel ameliuti olmustu.
Umar bebis saglikla kucagima alirim , ve burda cani gonunden isteyen herkesin basina
hoşgeldin anne adayı bu ateş ölçmede yumurtlama gününde düşüyomu ben orayı tam olarak anlayamadım
aman evimde yerim daha iyi yemegimi arada ordada yiyiyorum
kaç günde bir gidiyorsunuz kaynanana
banamı dedin canım ...
hoşgeldin canım boşlama biizi tabi bende seni öptüm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun hoşgeldin canım inşallah canım saglıkla kucagına alırsın inş.
kabak çekirdegini yiyelimde karanfili yutamamki ben..
sağol canım cevap verdiğin için, ben geçen sene 4-5 ay anlattığın gibi bu tekniği kullandım, ama sadece hamileyken akşam bile ölçünce 37 civarı çıkıyor ya ben oyüzden adetimin hemen öncesi kontrol etmek istemiştim ama malesef kırmızı kartı az önce yedim...:)))ne yapalım bu ay dakısmet değilmiş, Rabbim sağlığımızı sıhhatimizi korusun, bebişlerimizi hayırlısıyla en yakın zamanda göndersin inşallah....:Saruboceq:
çok sağol tubacım ilgilendiğin için a.s.
Arkadaslar, dun gece ve bugun kahverengi lekem oldu, bayagi telaslandim ama genelde olur az gelir dedi arkadaslar, bu haftasonu yatip dinlenecegim biraz ondan ugrayamayabilirim..
Iyi bakin kendinize:)
tubam gelmişşşş
bana kızdın mı ondan mı cevap vermiyorsun mafoldumben
ama ben seni çok özledim hem de adetime 5 gün var senle sayalım istiyorum
ya düğüne gittik memlekete ordan kayınvalidemler devam ettik ordaydık eve dönerim diyordum ama direk devam ettik haber veremedim
nasılsın geçmiişi okudum eşin ve snin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?