Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

hoşgeldin anne adayı bu ateş ölçmede yumurtlama gününde düşüyomu ben orayı tam olarak anlayamadım

hoşgeldin anne adayı bu ateş ölçmede yumurtlama gününde düşüyomu ben orayı tam olarak anlayamadım

Hilalcim bak simdi yumurtlama gununde ates yukseliyor.
Bazen yumurtlamadan 1 gun once ates dusebiliyor (sansliysan, herkeste olmuyor) ve hemen ertesi gun yumurtlama gunu yukseliyor. Yumurtlama gunun olduguna kanaat getirmek icin de en az 2-3 gun boyle ayni seviyede yuksek olmasi gerekiyor.

Mesela benim 1. ay ates olcumunde 13. gun yumurtlama gunu.. 11. gun ates 32.2 12. gun ates 32.3 13. gun ates 32.5 14.gun 32.5 15.gun 32.5 etc...

Ama bu ay yumurtlamadan 1 gun once 36.5, ovulasyon gunu 36.4 ondan sonraki gunler 36.5..ve 36.6.. yani bir daha dusus olmadi.

Umarim aciklayici anlatabilmisdir.

Arkadaslar, dun gece ve bugun kahverengi lekem oldu, bayagi telaslandim ama genelde olur az gelir dedi arkadaslar, bu haftasonu yatip dinlenecegim biraz ondan ugrayamayabilirim..
Iyi bakin kendinize:)

öncelikle hayuırlı olsun caanım arkadaşım perşembe günü yasin okuttuğumda senin adın da geçmişti sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun diye
lekelenmelerin için sıkma canını olabilir ama yorma kendini yat dinlen kırmızı olmazsa sorun yok oğlun olacak belki deee maşallahhhhhhh

10 günde bir gidiyoryuz canım genelde...

evet sana dedim tatlımopuyorumnanaktan ticker yapsanakaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım a.s. umarım bu çiçekler moralini yerine getiriropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Arkadaslar, dun gece ve bugun kahverengi lekem oldu, bayagi telaslandim ama genelde olur az gelir dedi arkadaslar, bu haftasonu yatip dinlenecegim biraz ondan ugrayamayabilirim..
Iyi bakin kendinize:)

geçmiş olsun canım ya kendine çok dikkat et yeğenimize de)opuyorumnanaktan Allaha emanet ola.s.

bana kızdın mı ondan mı cevap vermiyorsun mafoldumben
ama ben seni çok özledim hem de adetime 5 gün var senle sayalım istiyorum

ya düğüne gittik memlekete ordan kayınvalidemler devam ettik ordaydık eve dönerim diyordum ama direk devam ettik haber veremedim
nasılsın geçmiişi okudum eşin ve snin adına çok sevindim

bana kızdın mı ondan mı cevap vermiyorsun mafoldumben
ama ben seni çok özledim hem de adetime 5 gün var senle sayalım istiyorum

merhaba canım klava: ortadan kaybolanı dövdürüyorumkaydirigubbakcemile3 kıyamama canım arkadaşım kıyamam sanaa.s. ben de çok özledim canım benim geçmişi okuyordum 2-3 sayfa ilerlemiş 4-5 saattirkaydirigubbakcemile3

canım benim tabloyu gördün mü:hulya:kaydirigubbakcemile3

ya düğüne gittik memlekete ordan kayınvalidemler devam ettik ordaydık eve dönerim diyordum ama direk devam ettik haber veremedim
nasılsın geçmiişi okudum eşin ve snin adına çok sevindim

ya senin reglin 12 şubatta değil miydi listede öyle yazıyor????? tabi sayarız canım senden sonra da benim günüm geliyor

sağol canım evet dr a gitti eşim test istemişti dr bakalım hayırlısı inş...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya yumurtlama erken oldu n26 ocak diye tespit ettim ateşle bakalı m 12 şubata göre de çalıştık sonra araya tatil girdi olmadı çalışma en son 16.gün oldu bugün 21.gün bakalım ne olacak

hadi hayırlısı canım .... yasin okutmuşsun beni de andın mı dularındaaklinialirimsmile

tabi sen irem sabırsız aklıma gelen herkese üç defa dua ettim
allahım kabul etsin inşallah helva da kavurdum öyle yasin okudum inşallah rabbim kabul eder

bacağım ağrıyorrrr
popişim ağrıyor
kasığım ağrıyor
belim ağrıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…