tabi sen irem sabırsız aklıma gelen herkese üç defa dua ettim
allahım kabul etsin inşallah helva da kavurdum öyle yasin okudum inşallah rabbim kabul eder
geçmiş olsun canım ya kendine çok dikkat et yeğenimize de)opuyorumnanaktan Allaha emanet ola.s.
Selam kizlar opuyorumnanaktan benim atesim iyi gidiyor dimi bugün transferin 9.günündeyim eyvahedigeldismile
Ben gecen sene ates ölcme yöntemini kullandigim icin kendi atesimin adet zamaninda ve yumurtlama esnasinda nerde olacagini ezberledim zaten simdiki tüp bebek gerci. Adet olana kadar 1 isi düsüyor sonra adet oluyorum. Simdi bakiyorumda hergün 1 isi düserse adetimi gececek buda beni biraz umutlandiriyor
7.günSali 36,9
8.gün Carsamba 36,7
9.gün Persembe 36,9
10.günCuma
11.gün Cumartesi
12. gün Pazar regl günü ve genelde 36,2 olunca adetim geliyo simdi ise arada cok fark var
Niye hiç umudun kalmadı anlamadım?
Tabloda henüz bir sorun yok ki! Düşüş olup tekrar yükselme bile olabilir,Hemen üzüntü yapmayın bu bile etkiliyor.
Hilalcim bak simdi yumurtlama gununde ates yukseliyor.
Bazen yumurtlamadan 1 gun once ates dusebiliyor (sansliysan, herkeste olmuyor) ve hemen ertesi gun yumurtlama gunu yukseliyor. Yumurtlama gunun olduguna kanaat getirmek icin de en az 2-3 gun boyle ayni seviyede yuksek olmasi gerekiyor.
Mesela benim 1. ay ates olcumunde 13. gun yumurtlama gunu.. 11. gun ates 32.2 12. gun ates 32.3 13. gun ates 32.5 14.gun 32.5 15.gun 32.5 etc...
Ama bu ay yumurtlamadan 1 gun once 36.5, ovulasyon gunu 36.4 ondan sonraki gunler 36.5..ve 36.6.. yani bir daha dusus olmadi.
Umarim aciklayici anlatabilmisdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?