Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Allah razı olsun canım siz de benim dularımdasınızopuyorumnanaktan

neden ağrıyor kız hayırdır çok mu çalıştınız bizim gibikaydirigubbakcemile3

aynen canım bende de çok heyecan var gülüm ya . 1-2 haftadır böyleyim hayırdır inşş... inş bu ay birlikte hamiş oluruz müjde veririz kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

emelciğim ben çıkıyorum canım sonra yine örüşürüz tatlım.. malum çalışma var:))))) dün pozitifi gördüm:))))))):hulya:

hadi inşallah olur dediğin gibi açarız topiğini off ne güzel olur
yok kız üşüttüm heraldee

tabi sen irem sabırsız aklıma gelen herkese üç defa dua ettim
allahım kabul etsin inşallah helva da kavurdum öyle yasin okudum inşallah rabbim kabul eder

Canim lovelim benim,canim arkadasim,cok saolasin, dualarin yasinlerin icin.
Ben de senin icin TUba icin dua edecegim, cani gonulden isteyecegim:) bu ay bakalim belkim size de supriz olur:)

Lovelicim insallah bu 5 gun sonunda guzel havadis aliriz:)
ben de kasik agrisi cok olmustu, garip hissediyordum kendimi..
Iyi bak kendine sen de, opuyorum cok

Günaydin kizlar zemuszemus

Son durumu ekliyorum bilmiyorumkismile

10.gün Cuma 36,7
11.gün Cumartesi 39,9
12.gün Pazar regl günü normalde 36,2´e düser
13.gün Pazartesi
14.gün Sali Kan tahlili

Ates iyi gidiyor hatta cok umutlu gidiyor ama idrar testi dün negatif cikti Çok üzgünüm çoook

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar günaydın inşallah biri beni aydınlatırsınız bu ay bazal vucut ısısı takibi yapıyordum yumurtlama günü tespiti için neyse doğru hesapladıysam yumurtlama gercekleşti eşimle doğru günlerde çalıştığımızı sanıyorum. yumurtlamadan sonra vucut ısın 35,8 -35,9 gün gün değişirken 3 gündür 36,4 olarak ölcuyorum sabit bi şekilde piskolojık değilse hamilelik belirtileride yaşıyorum sizce vücut ısısı artışıda belirti olabilirmi? adedim 9 subat bekliyorum

10gün=36,3
11gün=36,3
12gün=36,3
13gün=35,5
14gün=36,6
15gün=?
16gün=36,3
17gün=36,6
18gün=36,5
19gün=36,5
20gün=36,6
21gün=36,6 ısım böyle arkadaşlar 6 günüm kaldı ama ısım hiç yükselmiyor hep aynı gidiyor bu ay çok umutlanmıştım ama ümidim kırılıyor ALLAHIM hepimize yardım etsin sabır versin

Niye hiç umudun kalmadı anlamadım?
Tabloda henüz bir sorun yok ki! Düşüş olup tekrar yükselme bile olabilir,Hemen üzüntü yapmayın bu bile etkiliyor.

Niye hiç umudun kalmadı anlamadım?
Tabloda henüz bir sorun yok ki! Düşüş olup tekrar yükselme bile olabilir,Hemen üzüntü yapmayın bu bile etkiliyor.

başka arkadaşlara bakıyorum onlarınki hep 37.0 38.0 benim en yüksek 36,6 bilmiyorum iyimi kötümüCADIARZU

Teşekkür ederim canım anladım şimdi.Mesala ben 2 gebeliktede yumurtladığım günü hesaplayıp öyle ilişkiye giriyodum aslında bu da güzel bir yöntem ama şu anda klomen içiyorum yumurtlama günüm 15-17-19-21. günler bu sabah ısımı ölçtüm yatakta 36.0 dı.Ama nedense akşamları ısım dahada yükseliyo heraldeki ilaçtan kaynaklanan bir sebep zaten klomenle hamile kalamazsam kendi yöntemimle kalmayı düşünüyorum.Soğan kürüde buna dahil inanıyorum çünkü adetlerimi bu düzenliyo artık kısacası uzman oldum valla kaydirigubbakcemile3 k.i.b canım fazla yorulma.

Kızlar bu ovulasyon testiyle ilgili şeyler okudum bende almak istiyorum sizin önerebileceğiniz iyi bir test ismi varmı fiyatları ne kadar içinde 5 ve 10 tane olanlar varmış.Bunları nasıl kullanıyorsunuz kullananınız varmı cevap verirseniz çok sevinirim

kızlar FF deki kayıtlı ateşimizi buraya nasıl koyuyoruz bilen var mı? bir adres gibi bişi yazılıp onun üstüne tıkladığımızda direk ateş tablosu açılıyordu.. ama ben yapmasını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…