Tubacim, eve geldim simdi uzaniyorim, esimde yemek hazirliyor, ben de hemen gireyim dedim telefondan, dayanamadim:)
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar günaydın inşallah biri beni aydınlatırsınız bu ay bazal vucut ısısı takibi yapıyordum yumurtlama günü tespiti için neyse doğru hesapladıysam yumurtlama gercekleşti eşimle doğru günlerde çalıştığımızı sanıyorum. yumurtlamadan sonra vucut ısın 35,8 -35,9 gün gün değişirken 3 gündür 36,4 olarak ölcuyorum sabit bi şekilde piskolojık değilse hamilelik belirtileride yaşıyorum sizce vücut ısısı artışıda belirti olabilirmi? adedim 9 subat bekliyorum
başka arkadaşlara bakıyorum onlarınki hep 37.0 38.0 benim en yüksek 36,6 bilmiyorum iyimi kötümüCADIARZU
Kızlar bu ovulasyon testiyle ilgili şeyler okudum bende almak istiyorum sizin önerebileceğiniz iyi bir test ismi varmı fiyatları ne kadar içinde 5 ve 10 tane olanlar varmış.Bunları nasıl kullanıyorsunuz kullananınız varmı cevap verirseniz çok sevinirim
ohhhne güzel eş öle benimki tek başına anca yumurta kırar :)
Hehe. Zaten biz de gun gece yemek yerine kahvalti yaptik yani ayni sey sayilir:) ama bu zamanlarda onlari kullanmayacagiz da ne zaman kullanacagiz
Hilalcim ben kullandim, ben digitql clearblue aldim, su gulen yuz cikanlardan, biraz pahalicaydi, icinde 20 tane vardi 34 dolar verdim ama 2 ay kullanip hamile kaldim.
Bu arada sonradan ogrendim ki internette satilan strip yani ince uzun kagitlar var, onlar bayagi ucuz ve ise yariyormus. En iyisi markasini Tuba ya sor, o kullanmaya basladi bu ay. Ve de ovulasyon test formunu oku.
tubacım ovulasyon testi alacağım senin önerdiğin iyi bir test varmı sabırsız tubaya sor o kullanıyor dedi
slm hatunlar dün regl oldum 2 gün gecikmeyle 30.günde 36.5 derece ile regl olmuş bulunmaktayım hepimiz için hayırlısı.
tuba bacım sinir diil yaa çok kaptırmasın kimse kendini psikolojisi bozuluyo insanın çok umut ederse hakkımızda hayırlısı deyip allahın izin vermesini beklicez bende bu ay kürler uyguladım ateşimde fena diildi eğer kan tahlili yaptırmasam 2 günde gecikince kesin hamileyim sanardım sonra daha beter üzülüyo insan o yüzden. burası önceden daha doluydu şimdi gelen kişiler sabit ve dediğin gibi pek heveslendiren kişi yok böle daha iyi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?