Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

9 subata az kalmis, eger hala boyle giderse guzel hatta yukselirse o gun bile idrar testi yapabilirsin. Benim ilk ates tablomda 2 gun onceden ates dusmeye baslamisti. Bu ay hep sabit sonra dusus ve tirmanis oldu.
Bekle bakalim 8 e kadar, oda yuksek cikarsa yap bir test:)

Hilalcim ben kullandim, ben digitql clearblue aldim, su gulen yuz cikanlardan, biraz pahalicaydi, icinde 20 tane vardi 34 dolar verdim ama 2 ay kullanip hamile kaldim.
Bu arada sonradan ogrendim ki internette satilan strip yani ince uzun kagitlar var, onlar bayagi ucuz ve ise yariyormus. En iyisi markasini Tuba ya sor, o kullanmaya basladi bu ay. Ve de ovulasyon test formunu oku.

slm hatunlar dün regl oldum 2 gün gecikmeyle 30.günde 36.5 derece ile regl olmuş bulunmaktayım hepimiz için hayırlısı.
tuba bacım sinir diil yaa çok kaptırmasın kimse kendini psikolojisi bozuluyo insanın çok umut ederse hakkımızda hayırlısı deyip allahın izin vermesini beklicez bende bu ay kürler uyguladım ateşimde fena diildi eğer kan tahlili yaptırmasam 2 günde gecikince kesin hamileyim sanardım sonra daha beter üzülüyo insan o yüzden. burası önceden daha doluydu şimdi gelen kişiler sabit ve dediğin gibi pek heveslendiren kişi yok böle daha iyi zaten.

Hehe. Zaten biz de gun gece yemek yerine kahvalti yaptik yani ayni sey sayilir:) ama bu zamanlarda onlari kullanmayacagiz da ne zaman kullanacagiz

:)) benimkide döner yaptırayımmı ne istersin fln yada çay demleyelim yumurta kırayım olurmu der öğretmek lazım olmuo böle hep hahvaltı hep kahvaltı nereye kdr

saol canım ya sanada zahmet veriyorum gerçi sen olmazsan kimse sorularıma cvp vermeyecek vallaha vereliniortak

tubacım ovulasyon testi alacağım senin önerdiğin iyi bir test varmı sabırsız tubaya sor o kullanıyor dedi

sohbet ederek kafamızdan atıyoruz sürekli ümit edersek dediğin gibi olmayınca çok üzülüyor insan

hayal ediyoruz ama olmuyor çok yorgunum kızlar yaaaaa yine olmayacak off bunaldım kaçmak istiyoruz
yeter diye haykırmak istiyorummmmm

bazen kaderimde anne olmak var mı diye soruyorum sanki hiç olmayacak evlat hasretiyle kalacakmışım gibi

bugün burası sönük kimse yok tuba nerdesin gelsen moral versen
içim neden böyle ağlamaklı yokse yok musun bebeğim yine mi gelmedin yine mi bekleteceksin yoksa hiç gelmeyecek misin giden meleğim neden yollamıyorsun kardeşlerini bana kızgın mısın yoksa seni besleyemedim mi yoksa aklımdan çıkmıyrsun şimdi kollarımda olacaktın minicik ellerini tutuyor koynumda uyutuyor olacaktım ağlamanı dinleyecek evimin güneşi gülü geldi yeni bir ses yeni bir nefes olacaktı olmadı olmadı hepsi hayal oldu hepsi yine anne olacak mıyım bilmiyorum

meraaba tuba moralim bozuk nedense bu aayda olmayacak hiç belirti yok adet öncesi de hiç belirtim olmaz akıntım koyulaştı adet olacağım ateşim geçen ayki gibi 36.6
en çok eşime üzülüyorum karnımı sevip duruyor bebiş ne yapıyor acaba deyip duruyor iş yaptırmıyor bebişe bişey olmasın diyor off tuba çok gerildim çok mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…