Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Özlem sen bana özelden geçen ayki tablonu tamamen yollar mısn ben de bakayım. yanlışlık var düzeltelim eksik girilmiş gibi duruyor.

Canım saana çok zahmet verdim işin gücün arasında hakkını helal et nolur

Kızlar DPO onayladıktan sonra beyaz akıntı nezaman başlar...Benim bugün biraz başlamış ama belli belirsiz gibi yani az...
NEVETNA tablomu koydum bu sayfaya yine bulamamışsın baktınmı...

Welcome benim akıntım birkaç gün sonra başlamıştı en yoğun da ateşimin pik yaptığı gün gördüm ben,sonra da giderek arttı zaten .

Tamam canım...Peki benim DPO da 14. gün ateşim yine yüksek çıkarsa test yapayımmı...DPO ya göre Mayıs ın 1 gösteriyor ama hesaplamalarıma göre Mayıs ın 7 si...

Senin 10 günün kaldı eğer son iki günateşin düşmezse evet test yaparsın inş :) 1 mayıs doğru oluyor galiba erken yumurtladın ya.

iremcim ben yumurtADIM BıTTı tatlım ff girmedim grFıGı DAHA akşam eşim yardımcı olur yaparız..
julia liste kaçıncı sayfadaydı tatlım en son güncellemeyi yaptınmı.. inşallah güzel haberlerle gelirsin canım akşam kaçta randavun
bu arada benim kankim nerelerde ya sesi solugu çıkmıyor ece yok merak ettim ikisinide...

1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma
7.gün Ölçmedim Çalışma
8.gün 36,7 Çalışma
9.gün 36.6 Çalışma
10.gün 36.1 Çalışma
11.gün 36.4 Çalışma
12.gün 36,7 Çalışma
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma
17.gün 36,8
18.gün 36,9
19.gün 36,8 Çalışma
20.gün 36,8
21.gün 37,0
22.gün 37,0
23.gün 36,9
24.gün 36,7
25.gün 36,8
26.gün 36,8

slm kızlar lekem kesildi ama bilmiyorum gelirmi
bugün bizim fabrika yandı yaa kalbi olan bir bölüm yeni
makinalar falan herşey kül oldu haberlerde seyredersiniz artık
o yüzden test falan yapamadım daha inş. yarına yaparım fırsatım olmadı ,
alıp yapmaya allahım kazadan beladan korusun bizleri

ben çıkıyorum fırsat bulursam gelirim canlarım merakta bıraktığım için özür kızlar julia, Ozlemyalcinkaya, aabeyazmelek

Zeytincim Geçmiş olsun,Allah daha beterini vermesin.

Ateşin hala çok iyi günün de geçti, hamile haberi bekliyoruz artık senden.

kızlar nasılsınız? Julia nasıl gidiyor hamilelik canım? Benim bugün yarın regl olmam gerek ama ateş düşmedi, 36.9-36.8 gidiyor, gebelik de yok testte çıkmıyor bi şi, öfffff....:)

DPO ovulasyon sonrası günler demek, sende henüz olmadı Özlemcim

Yarından sonra gösterir inşallah kadın bir sürü yumurta var demişti acabagelişmedimi ama bugün sancım var bir hafta kadar incir kürü yapmıştım ara ara o mu geciktirdi acaba fikri olan varmı?

ben çıkıyorum fırsat bulursam gelirim canlarım merakta bıraktığım için özür kızlar julia, Ozlemyalcinkaya, aabeyazmelek

Zeytinn geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine hamiş falansındır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…