Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

sinemcim geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun valla.. inşallah yarın güzel haberler verirsin..
kızlar ben çıkıyorum mutfagı halledeyim laptopunda şarjı bitiyor öptüm

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

dolunay........................22 nisan.....................(ateş ölçme,ovulasyon)
ss2302.........................24 nisan.....................(klomen)
nevetna.........................24 nisan.....................(ateş ölçme,ovulasyon,preseed)
Esragg..........................24 Nisan
erkaymak......................26 nisan
gozdeati........................26 nisan
biozard..........................28 nisan......................(klomen,ateş ölçme,ovulasyon testi)
g.erkl............................30 nisan
aabeyazmelek............30 nisan......................(ateş ölçme incir kürü)
özlemyalçınkaya..........4 mayıs......................(yumurtlama takibi)
welcome .....................7 mayıs......................(ateş ölçme,klomen)
Nalim...........................10 mayıs.......................( ateş ölçme,ovulasyon testi,incir kürü)
cns22...........................10 mayıs
ronya............................15 mayıs.....................( ateş ölçme ,ovulasyon)
Hilal24..........................

LİSTEMİZİN MEDAR-I İFTİHARLARI..... :hooray: :hooray: :hooray:

OCAK AYININ HAMİŞLERİ :teytey: :sm_cool: :dance:

TUBLİİŞŞH.... :hooray: :CüvCüv:
A&S...... :hooray: :CüvCüv:
PEMBE50.. :hooray: :CüvCüv:
ZEYNEPARZU: :hooray: :CüvCüv:

ŞUBAT AYININ HAMİŞLERİ :CüvCüv:
sabırsız80 . .............:hooray: :CüvCüv: :dance:
ecrinece .................:hooray: :CüvCüv: hihoyyyt
loveli .......................:hooray: :CüvCüv: :sm_cool: :sm_cool:
tuba373 .................:hooray: :CüvCüv: :teytey:
eren sezen................ :hooray: :CüvCüv: :dance:

MART AYININ HAMİŞLERİ: :CüvCüv:

:teytey:

Asenamm................................. :hooray: :CüvCüv:
buzma_vi ................................. :hooray: :CüvCüv:

NİSAN AYININ HAMİŞLERİ::CüvCüv:

pretty53 :...........:hooray: :CüvCüv: :teytey:
julia:..................::hooray: :CüvCüv: hihoyyyt

aet tarihlerini vermeyenleri sildim herşeyi yazın kızlar eklerim ..

Welcome canım ben baktım senin tablona yazmamış mıyım? Ayy kafam leyla bugün ya. Valla ben senin yerinde olsa ne olur ne olmaz diye çalışırdım. Sen ve Özlem henüz yumurtlamamış olabilirsini. Genelde yerleşme düşüşü tek gün için oluyor. İncir kürü yumurtanın daha çok gelişmesne ve dolayısıyla biraz gecikmesine neden olmuş olabilir. Zaten FF de kesik çizgi çekmiş. Sen bugünü değrlendir, yarın yükselmezse yarını da. Nazlı bu bebiş biraz ama gelecek bence.

Sinem geçmiş olsun. Kimseye bişey olmadı inşallah. Bence sen hamilesin. Emelde de lekelenme olmuştu. Ahan da sen de hamile değilsen ben de forumu terk ederim bak bu kadar eminim.

kızlar nasılsınız? Julia nasıl gidiyor hamilelik canım? Benim bugün yarın regl olmam gerek ama ateş düşmedi, 36.9-36.8 gidiyor, gebelik de yok testte çıkmıyor bi şi, öfffff....:)

Anjelik geç yerleşme olmuştur. Her gün idrar testi yap. Bchg 25i geçer geçmez çıkacak. Yalnız yarın öbür gün de çıkmazsa kan testi yaptır.

Selam kızlar dÜn doktora gİttİm kİstİm gİtmİŞ doktor bu ay kendİ halİne bırakalım dedİ bende İncİr kÜrÜne baŞlıyacaĞım belkİm İŞe yarar

tatlım adet oldum ama çok sevindim adet olmama en azından kanamam adet görmektenmiş hala kıvranıyorum bi geleyim bakayım kızlar ne yapıyo diye temizlik yarına kaldı :) hemen bitireyim diyorum ay ben bu ay çok heyecanlıyım sanki bebişim bu ay bana gelecek gibi geçen aydan ümidim yoktu biliyosun ama bu ay çok ümitliyim Rabbim bebeğimi bana vericek buna inanıyorum artık :)

kızlar bu ay incir kullanan kaç kişi var bende kullanıyorum bugün başladım Allahım şifasını versin

İremcim haklısın incirden dolayı çünkü benim hiç değişmez 14-15. gün mutlaka çatlıo yarın sancım var diye doktora gitcem bakcam bi çatlıomu çatlamışmı diye hehehehe walla çalışmaktan helak olduk regl bitti biteli hergün heheheh ihmale vermedik bu ay

kızlar bu ay incir kullanan kaç kişi var bende kullanıyorum bugün başladım Allahım şifasını versin

Hilal inciri yaptım bu ay ama devamlı değil ama baksana geciktirdi yumurtlamayı ve bu ay paso o ozisyonu çalıştık sende yap bakalım kimde tutacak hehehehe

olsun yumurtlamayı geciktirsin sağlıklı yumurtaların oldu baksana :) ben içine havuçta koydum kolay çatlması için

Arkadaşlar bakarmısınız nasıl ateş değerleri yumurtlama zamanımı nasıl anlıcam bilmiyorum geçen sefer farklı saatlerde ölçmüştüm daha belliydi yumrt zamnı,şimdi hep aynı saatte ölçtüm dengesiz dengesiz sizinde yorumlarınızı bekliyorum şekerler

1.gün 36,5
2.gün 36,1
3.gün 36,3
4.gün 36,1
5.gün 36,4
6.gün 36,3
7.gün 36.3
8.gün 36,1
9.gün 36,4
10.gün 36,2
11.gün 36,3 çalışma
12.gün 36,2 hafif akıntı

Canım çok geçmiş olsun...Allah daha beter faciadan korusun...Artık yarın testini yaparsın canım hayırlısıyla...

NEVETNA canım zaten adetim bittiği günden beri 1 dolu 1 boş çalıştık...Çizelgeye göre 15 16 17 18 hergün çalıştık canım...15inde onayladı zaten...Zaten doktorda takvime göre 17 19 21 23 günlerinde ilişki verdi ama ben hergün yapmaya karar verdim 23ne kadar ondan sonra bakalım...Yapmam sanırım çünkü 8 günüm kalmakta teste...

LULU55 canım bende ateş ölçümü yapıyorum ama bu yumurtlama zamanını anlamıyorum...Arkadaşlar okuyunca yorum yaparlar canım yardımcıda olurlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…