Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Kızlar ben doktordan geldiiimmm ama tabi önce karnımı doyurdum öyle geldim :)
Doktor ultrasonu dokundurduğu anda 3 küçük nokta gördük :S Doktorum dedi ki : naptık aman allahım bu da ne :) yoksa 3 mü görüyorum dedi .Daha çok küçüktü hepsi ,daha detaylı inceledi biri kesin kenarları çok kuvvetli kalınlaşmış kese,diğer ikisi şüpheli dedi :)
ben de isterseniz alttan bakalım daha emin oluruz dedim ,tamam ozaman sen de müsade ediorsan dedi, o zaman netleşti aslında ama hala birinden şüpheli haftaya cumartesi kesinleşecek :) üçüzse birini alırız taşıyamazsın dedi ama ben yinede tek kese yazıorum buraya haftaya kesinleştirelim dedi :) Çok şaşırdık hepimiz bana yemem gerekenleri söyledi
Mesela roka salata yeşillik ve muz bol bol ye folik zengini dedi zaten canımın çektiği şeyler dedim :) her şey yolunda çok şükür .Rabbim sizlere de nasip esin inşallaaaahhhh

ayyyy julia canım çok sevindim ya.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ama anlayamadığım alttan baktığında ikincisi netleştide üçüncüsümü belli değil.maşallah sana ya

:jeyyar: Vay Hilal kizzz ne bedduaymis o be.
Julia canim tebrikler, hayirlisi olsun, insallah kalp atislarini da duyarsiniz

hayy maşallah canım Allah nazarlardan sakınsın.. oğlunun dediği çıkacak galiba hani biri sağda biri solda kız ve erkek kardeşim olsun demiş ya.. inş. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.. bol bol dinlen julacım

bilmiyom ki iremcim lekenmem hala devam ediyor kararsızım ama yarın ateşim 36.7 üzerinde olursa test yapmayı düşünüyorum.. akşamları ateş ölçtüğümde genelde 37.2 falan çıkardı şimdi 37.3 çıktı yani hala düşmedi ateşim sabaha düşer belki.. ateş ölçme hiç yaramadı bana

mrb arkadsalar benım sıze bır sorum olacak cevap verırsenız cok sevınırım bu sene ocaktan berı bebk ıstıyoruz 1,5 ay once devlet hastenesıne gıttım kan ıdrar testı yaptılar bısı cıkmadı ultrasona gırdım bısı cıkmadı ama sol yumurtalıkta 2 cm kıst var dedı onemlı degıl dedı herkeste olur dedı engel degıl dedı ama bırde akıntın var dedı ıltıhapmıs vitil verdı gecmedı saglık ocagına gıttım oda vitil verdi,mat beyaz yapıskan bıldıgın kuvvetlı bı ılac varmı ıgne gıbı veya benzerı gebelıge engel olabılırmıs bu akıntılar kafam karısık bıtkısel yondende ıltıhap akıtan bısıler varmı cvp verırmısınz

canım soğan kürü diye bir sey var duydun mu onu hiç.. gerçi tam olarak ne işe yaradığını pek bilmiyorum ama bir araştır istersen

ıremcm nasılsn neler yapıyrsn ben nete gırmıyrm o yuzden pek hberm yok kızlardan sızden

bı telaşla gecıyo

bugun cınsıyetımz bellı oldu oglusum gelıyo ınsallh

ya arkadaslar 1,5 ay once gıttıgımde dr sadece akıntın var dedı ıltıhapmı dedım evet dedı cokmu dedım degıl dedı vitil verdı kullandım2 gun once saglık ocagına gıttıler onların da bı bılgısı yok her hallerdınden bellıydı ebe baktı alttan kocaman bısı soktu oda dedı ıltıhp dıe sonra dr oda fitil verdı kullanmadım bazende gelıo cok mat beyaz seffaf degıl yapısık bısı,bırde 1,5 ay once gıttıgım dr 2 cm kıstın var demıstı basıt herkeste olur demıstı engel degıl demıstı ama ben her ıkı durumu kafaya taktım ınternetten yenı bısıler ogrendıkce acaba ole mı boylemı dıorum mesela cıkolata kıstımı acaba dıorum dr basıt normal demıstı ama bırde yumurtalıklarımmı ıltıhaplı dıorum kedı kendıme üretıyorum heralde bole olsaydı dr ustten ve alttan ultrasonla baktıgında solerdı dımı?bırde kızlar devlet hastenesıne yenı bır kadın dogumcu gelecekmıs onada gıtmeyı dusunuyorum yoksa ozelemı gıtsem dıorum karar veremedım ??bırde bu akıntı ıcın fıtıl dısında ılac bılıyomusunz veya bıtkısel bısıler

dolunaycm hamdolsn kı kılo alarak buyuyrz gunlerde nasıl gecıyo anlamıyrm

melegım sıkıntı yasatmadı bana hamd olsn bulantım olmadı halszlıkler ıstahsızlıkgectı

arada bayılcak gbı olyrm buna bınlerce sukur..

ılk tahmın kızdı bu gun ıse erkekım gelıyormus hamd olsn

Rabbm herkesn gonlune gore versn ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…