Popüler Konu Ateş ölçme yöntemi

Canım okuyunca okadar çok sevindimki...Aman ALLAH ım dedim...Sanırım oğlunun dediği doğru olacak JULİA...Ben sana demedimmi oğlun böyle diyor ikiz olmasın diye...Benim teyzemde üçüz doğurdu ama o boylu poslu kalıplıydı kendisi taşıdı maşallah...Sen ne durumdasın...Ama doktorun demiş zaten senin bünyeni bilir 3. olmaz demiş...

hayırlı olsun canım inş. sağlıklı sıhhatli bir sekilde gelir dünyaya.. Allah herkesin yzüünü güldürsün

dolunaycım Allah razı olsn

Rabbım herkesn g.muradnı versn dualrm sızınle

sız de dualrnzı esırgemyn
opyrm sızı

Ayyy juliacım ya inan benim olacakmışım gibi sevinçten göklere çıktım sanki Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah canım

oyyy maşallah bak oğluşunun içine doğmuş biri kız biri erkek demişti
sağlıklı olsunda tek çift farketmezzz

canım benim ne güzel ya allahım saglık versin ilk başta her ay güzel haberlerle gelirsin tatlım...

emelcim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik güzelim bizim doktor nerde ya mügecim özledimmmmmmmmmmmmm gelsene
dolunay welcome hilalcım allahım emeklerini buay boş çıkatmaz inşallah

araştır güzel bir doktor bul kendine ilk baş canım her doktora güvenme derim ben bitkisel bir şey maydonuz kaynatıp içebilrisin intihapı sokuyor allah yardımcın olsun ...

iremcim sen hiç koymuyorsun tablonu.. günün yaklaşmadı mı senin koysana tablonu canım

Yaklasti ama benim cumartesi dusmezse belli olur. Su ana kadar hep normal ates falan.

http://www.fertilityfriend.com/home/2a3bac

ıremcm nasılsn neler yapıyrsn ben nete gırmıyrm o yuzden pek hberm yok kızlardan sızden

bı telaşla gecıyo

bugun cınsıyetımz bellı oldu oglusum gelıyo ınsallh

Canim hayirli ugurlu olsun. Emel de Tuba da hamile, masallah. Ayagini surudun onlar da geldiler. Daha cinsiyetler belli degil. Oglusun evinizin nesesi, huzuru, bereketi olsun insallah.

kızlar banada bısıler yazın yaaaaaaaaa

Canim ben doktoruna cok guvenmedim. Neden dersen? Seffaf akintin eger sadece belli donemlerde, ornegin adetin 14 gun kala falan oluyorsa bu zaten iyi akintidir. Yok her zaman oluyorsa o zaman iltihap deriz. Sende durum ne? Doktorun bunu sordu mu? Yoksa sadece akintin var mi diye mi sordu? Akintin koyu sari, yesil gibi mi yoksa seffaf, acik sari, beyaz gibi mi? Ikincisiyse yine benim dedigim. Kasinti, koku var mi? Bunlar da iltihap habercisi. Bunlar da yoksa bence endise etme.

Kist cogunda olan bisey, doktor endise etme demis, o konuda guven cunku ultrasona girmissin. Enfeksiyonu, iltihabi ultrasonda goremez ama kisti gorurler. Onemli degil diyorsa onemli degildir. Cikolata kistin olsa adetlerin muthis sancili olur, kanaman cok olur. Interntte cok da fazla bakma.

Bi de rahatlamaya calis, biliyorum herkes bunu soyluyor ama cidden daha 4 aydir korunmuyosunuz, ondan once hap falan kullaniyorduysan zaten onun etkisinden cikman 3 ay suruyor. Stres "anne hazir degil" sinyali veriyor, yumurtalar guzel gelismiyor. Hepimiz takiyoruz, takmamak elde degil ama olmayan hastaliklari bulma kendinde. Bu arada maydonozu hamile olmadigindan eminken kaynatip ic, hamileysen dusuk yapar.

Ozlemcim aslinda hazir ama gelecek hafta gidince alicam, uzak o taraf taaa Zekai Tahir Buraka gidiyorum. Haftaya sali aliriz canim. O gun beklenmeyen adetimin 3. gunu. Doktorum o gun gel dedi. Bakalim tedavi gerekirse karar verecek.

Ozlem hele sukur yeni yumurtladin bence. Hadi hayirlisi.

Hayırlısı olsun inşallah iremcim.
yaa evet anca çatladı heralde dün çok ağrım vardı ama bugün bir doktora gidip baktırsammı acaba?birde dün çalışma olmadı

1.gün--35,9(regl)
2.gün--35,9(regl)
3.gün--35,9(regl)
4.gün--35,9(regl)
5.gün--36,0
6.gün--36,0
7.gün--ölçmedim
8.gün--35,9
9.gün--35,8
10.gün--35,7
11.gün--35,8
12.gün--36,0
13.gün--35,9
14.gün--35,7
15.gün--35,9
16.gün--35,9
17.gün--35,8
18.gün--36,0
19.gün--36,0
20.gün--36,0
21.gün--36,3
22.gün--36,1
23.gün--36,3
24.gün--36,2
25.gün--36,4

yükselmeye başladı hadi hayırlısı inşallah düşmez.kan testi yaptırsam çıkarmı arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…