Kızlar ben doktordan geldiiimmm ama tabi önce karnımı doyurdum öyle geldim :)
Doktor ultrasonu dokundurduğu anda 3 küçük nokta gördük :S Doktorum dedi ki : naptık aman allahım bu da ne :) yoksa 3 mü görüyorum dedi .Daha çok küçüktü hepsi ,daha detaylı inceledi biri kesin kenarları çok kuvvetli kalınlaşmış kese,diğer ikisi şüpheli dedi :)
ben de isterseniz alttan bakalım daha emin oluruz dedim ,tamam ozaman sen de müsade ediorsan dedi, o zaman netleşti aslında ama hala birinden şüpheli haftaya cumartesi kesinleşecek :) üçüzse birini alırız taşıyamazsın dedi ama ben yinede tek kese yazıorum buraya haftaya kesinleştirelim dedi :) Çok şaşırdık hepimiz bana yemem gerekenleri söyledi
Mesela roka salata yeşillik ve muz bol bol ye folik zengini dedi zaten canımın çektiği şeyler dedim :) her şey yolunda çok şükür .Rabbim sizlere de nasip esin inşallaaaahhhh
Doktor ultrasonu dokundurduğu anda 3 küçük nokta gördük :S Doktorum dedi ki : naptık aman allahım bu da ne :) yoksa 3 mü görüyorum dedi .Daha çok küçüktü hepsi ,daha detaylı inceledi biri kesin kenarları çok kuvvetli kalınlaşmış kese,diğer ikisi şüpheli dedi :)
ben de isterseniz alttan bakalım daha emin oluruz dedim ,tamam ozaman sen de müsade ediorsan dedi, o zaman netleşti aslında ama hala birinden şüpheli haftaya cumartesi kesinleşecek :) üçüzse birini alırız taşıyamazsın dedi ama ben yinede tek kese yazıorum buraya haftaya kesinleştirelim dedi :) Çok şaşırdık hepimiz bana yemem gerekenleri söyledi
Mesela roka salata yeşillik ve muz bol bol ye folik zengini dedi zaten canımın çektiği şeyler dedim :) her şey yolunda çok şükür .Rabbim sizlere de nasip esin inşallaaaahhhh
ya arkadaslar 1,5 ay once gıttıgımde dr sadece akıntın var dedı ıltıhapmı dedım evet dedı cokmu dedım degıl dedı vitil verdı kullandım2 gun once saglık ocagına gıttıler onların da bı bılgısı yok her hallerdınden bellıydı ebe baktı alttan kocaman bısı soktu oda dedı ıltıhp dıe sonra dr oda fitil verdı kullanmadım bazende gelıo cok mat beyaz seffaf degıl yapısık bısı,bırde 1,5 ay once gıttıgım dr 2 cm kıstın var demıstı basıt herkeste olur demıstı engel degıl demıstı ama ben her ıkı durumu kafaya taktım ınternetten yenı bısıler ogrendıkce acaba ole mı boylemı dıorum mesela cıkolata kıstımı acaba dıorum dr basıt normal demıstı ama bırde yumurtalıklarımmı ıltıhaplı dıorum kedı kendıme üretıyorum heralde bole olsaydı dr ustten ve alttan ultrasonla baktıgında solerdı dımı?bırde kızlar devlet hastenesıne yenı bır kadın dogumcu gelecekmıs onada gıtmeyı dusunuyorum yoksa ozelemı gıtsem dıorum karar veremedım ??bırde bu akıntı ıcın fıtıl dısında ılac bılıyomusunz veya bıtkısel bısıler
iremcim sen hiç koymuyorsun tablonu.. günün yaklaşmadı mı senin koysana tablonu canım
ıremcm nasılsn neler yapıyrsn ben nete gırmıyrm o yuzden pek hberm yok kızlardan sızden
bı telaşla gecıyo
bugun cınsıyetımz bellı oldu oglusum gelıyo ınsallh
kızlar banada bısıler yazın yaaaaaaaaa
Yaklasti ama benim cumartesi dusmezse belli olur. Su ana kadar hep normal ates falan.
http://www.fertilityfriend.com/home/2a3bac
Ozlemcim aslinda hazir ama gelecek hafta gidince alicam, uzak o taraf taaa Zekai Tahir Buraka gidiyorum. Haftaya sali aliriz canim. O gun beklenmeyen adetimin 3. gunu. Doktorum o gun gel dedi. Bakalim tedavi gerekirse karar verecek.
Ozlem hele sukur yeni yumurtladin bence. Hadi hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?