cevremem mi hiç Leylam benim balım benim .. kız özelden yazıyorum valla deşifre olduk iyice kız sonra mahlleden bırılerı cıkıp her şeyı mı tek tek sayarsa sasırmam vallaKız sen neden benim yazdıklarıma cevap vermiyorsun sümbül hanım.. Yine beni gözardımı ettin
Gercekten bu da cok zor bi durum şimdilerde daha iyi anlıyorumInşallah seninde olacak canım.. Bu durum öyle bişeyki anlatılmaz yaşanır. Biz elimizdekilere şükrediyoruz ama hergün kardeş diye sayıklayan bir çocuğun olduğunda bizi anlarsın ancak değilmiVeson tsefem28 ... Kimsenin bu durumu anlamasını beklemiyorum... Çocuk eve geldiğinde sınıfta tek kardeşi olmayan benim diyor ve ne zaman kardeşim olacak diyor. Bütün oyuncaklarını kıyafetlerini kardeşine saklıyor.. Bunları gördükçe insan çok üzülüyor.. Rabbim kimseyi bekletmesin... Herkese nasip etsin...
Ay cnm herkes nasipte ne varsa onu yaşıyor.benim kız şimdilik biraz küçük evde biz de konuşmuyoruz böyle Şeyler yasak koyduk.çocuğa biri sorsa KARDEŞ ister misin? Diye hemen uyarıyorum gerekirse kayıplarımdan bile bahsediyorum yeterki kızım etkilenmesin.öğretmenini de uyardım bu konuda.leylanın ve özellikle tsefem in çocukları çok daha büyük onlar bazı şeylerin daha çok farkında onların durumu biraz daha zor.çocuk benim kardeşim niye yok olmayacak mı? Deyince cevap vermek zor.olacak da diyemiyor olmayacak da diyemiyor insan.işte kız tam bazı şeyleri idrak etmeden bir kardeşi olsun istiyorum.tabi Rabbim en uygun zamanı bizden daha iyi bilendir.Âmin canım, seni çok iyi anlıyorm. Benim olursa bir kuzum olabilecek o da kısmette varsa.ama ben de daha olmadan onun bu dünyada bizden gayrı kimsesi olmayacağını biliyorum. Eş dost akraba kuzen teyze hala... Bir yer kadar. Kardeş başka bir şey. Allah sana da bana da versin inşallah
Aminnn kuzum benim bunlar analttiklarim dahasi da var da hatirladikc uuzuluyorum canim yaniyo inan en saglikli ciftin bile kolay cocugu olmuyo zor gercekten rabbimtez vakitte sizin once rahminjzi sonrada hepimziin kucaklarini doldursun bos birakmasin insaAllahAy canım benim senin başına da neler neler gelmiş, aramızda öyle rahatına hamile kalan yok galibainşallah Allah bize mücadele gücü hep verir de biz de alana kadar savaşımız canım, Allah kovalarımızı başımızdan eksik etmesin, dağlık sıhhat versin bize, huzur dirlik düzen versin de inşallah bebek de versin
Ay cnm herkes nasipte ne varsa onu yaşıyor.benim kız şimdilik biraz küçük evde biz de konuşmuyoruz böyle Şeyler yasak koyduk.çocuğa biri sorsa KARDEŞ ister misin? Diye hemen uyarıyorum gerekirse kayıplarımdan bile bahsediyorum yeterki kızım etkilenmesin.öğretmenini de uyardım bu konuda.leylanın ve özellikle tsefem in çocukları çok daha büyük onlar bazı şeylerin daha çok farkında onların durumu biraz daha zor.çocuk benim kardeşim niye yok olmayacak mı? Deyince cevap vermek zor.olacak da diyemiyor olmayacak da diyemiyor insan.işte kız tam bazı şeyleri idrak etmeden bir kardeşi olsun istiyorum.tabi Rabbim en uygun zamanı bizden daha iyi bilendir.
Mesajını ilk okuyunca direk ikiz bebek aklımdan geçti.biliyorum yaşın ileri. Rabbim sana inşallah iki evlat versin bir seferde.rabbimin mucizeleri sonsuz.inşallah senin de yüzünü güldürür.
Aminnn kuzum benim bunlar analttiklarim dahasi da var da hatirladikc uuzuluyorum canim yaniyo inan en saglikli ciftin bile kolay cocugu olmuyo zor gercekten rabbimtez vakitte sizin once rahminjzi sonrada hepimziin kucaklarini doldursun bos birakmasin insaAllah
Aklına gelmeyen başına gelsin inşallah:)Valla ben ikiz olasılığını hiç akıl etmiyorum
Âmin inşallah kızlaaarrrrr
Korkutma kendini doktoruna güven. Benim de hiç bulantim olmadı çok rahat yedim içtim ferah tut gönlünü yolunda gidecek herşey Allah'ın izniyleKızlar selam nasılsınız? benim jelle birlikte kahverengi akıntı değil ama tortu şeklinde lekeler var ve biraz da fazla geliyor canımı sıkıyor
Doktor kırmızı kan şekline gelmediği sürece sorun yok dedi. Ya kanama alanından ya da ikinci kesede hala bebek var ondan olabilir dedi. Bu arada hiç bulantım olmadı daha, umarım bu da normaldir. Evde durdukça kafama takıyorum
iiz canım çok çok sevindim tablonu aşağıda görünce:)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu güzel haberlerin devamı gelir umarım
xpreiaZ aşılaman hayırlı olsun, sonu bebişli olsun canım:) Test günü ne zaman?
Ben Gümüşhanedeyim eşim ankaraya gidiyor canım... hafta sonu falan gelme mümküm değil yani. 16 sı bile değilmiş 9unda başlıyormuş ön eğitim 7sinde gidecekmiş eşim. Bir hafta daha erken açıklansa aşılamayı kaçırcakmışız..
Eşim diyor ayarlanmış gibi olmuş tarih. İnşallah tutar aşılama.. sabırsızlığım müjde ile sonuçlanır inşallah..
kızlar sonucum çıkmış
28.89 şimdi ben hamile miyim kızlar ?
Canım bizim daha önce de böyle bir olay gelmişti başımıza , dna hasar testi için de örnek verirken önce <1 milyon olduğu için değerlendirilememiştir dendi 2 gün sonra 87 milyon çıktı. Eşim o zamman tuvalette vermişti rahat değildim hiç diyor ama aynı sorunu yaşadı mı hatırlamıyor.Benim eşimde her iki tahlilinde tam erekte olamadığı zorlandığını söylemişti ama gerçekten bu kadar fark çıkar mı ki yahayırlısı olsun canım bunun bir tanesi yetiyor Allah'ın izniyle
İdrara sıkışık olmayı ben özellikle sordum gerek yok dediler canım. Ben yine de wcye gitmedim ama. Öyle aman aman patlamak üzere değildim ama yine de vardı yani... zaten aşılama yapılan odadaki usg açık bile değildi...canim benim ikinci aşılama idrara sıkışık olarak yapildi karindan ultrasonla bakti doktor işlem sirasinda ama yumurtaya da bakti bilmiyorum
Geçmiş ılsun canım yat dinlen bol bol , önemsiz bişeydir ama sen yine de önlemini al.. inş en kısa sürede geçer.Kızlar selam nasılsınız? benim jelle birlikte kahverengi akıntı değil ama tortu şeklinde lekeler var ve biraz da fazla geliyor canımı sıkıyor
Doktor kırmızı kan şekline gelmediği sürece sorun yok dedi. Ya kanama alanından ya da ikinci kesede hala bebek var ondan olabilir dedi. Bu arada hiç bulantım olmadı daha, umarım bu da normaldir. Evde durdukça kafama takıyorum
iiz canım çok çok sevindim tablonu aşağıda görünce:)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu güzel haberlerin devamı gelir umarım
xpreiaZ aşılaman hayırlı olsun, sonu bebişli olsun canım:) Test günü ne zaman?
teşekkür ederim tatlım :) hem de yılbası günü öğredımCanım hakkınızda hayırlısı olsun yarıyıl tatilide geliyor sende gelirsin ankaraya.
Tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok zamandır bekliyordun. Rabbim bekleyen herkese özellikle bu topiktekilere tez zamanda versin inşallahhhhh....
at at ben bilimsel bi insanim :))))kızlar parmak tetsindne sonra size hamilelik testi için yeni yöntem buldum. hazır mısınız açıklıyorum
not : aslındaelmol bulmuştu da ben de check ettim seviyorum hepinizi cicilerim
idrarı koyun kaba 4-5 saat bekleyın bulanıklasırsa ya da altına tortu çökerse hamilesinizzz :)
galiba benım dpo 10 bugun ve ben dpo8 de öğrendıysem dpo 8 de de aynen böyle bulanıktı. bugunde ıdrarı beklettım ilk yaptıgımda rengı gayet normaldı sonradan bulandı
size foto atıcam kızlar anlamanız için
bir çişini görmemiştik zaten demezsiniz değil mi
ilk aşılama benimde öyle oldu cnm sıkışık filan degildimİdrara sıkışık olmayı ben özellikle sordum gerek yok dediler canım. Ben yine de wcye gitmedim ama. Öyle aman aman patlamak üzere değildim ama yine de vardı yani... zaten aşılama yapılan odadaki usg açık bile değildi...
Cok merak ettim hadiii atttykızlar parmak tetsindne sonra size hamilelik testi için yeni yöntem buldum. hazır mısınız açıklıyorum
idrarı koyun kaba 4-5 saat bekleyın bulanıklasırsa ya da altına tortu çökerse hamilesinizzz :)
galiba benım dpo 10 bugun ve ben dpo8 de öğrendıysem dpo 8 de de aynen böyle bulanıktı. bugunde ıdrarı beklettım ilk yaptıgımda rengı gayet normaldı sonradan bulandı
Kiz abla Allah iyiligini versin emiii sesli guldummm resmen ben biliyom o tedti bende yaptiydimkızlar parmak tetsindne sonra size hamilelik testi için yeni yöntem buldum. hazır mısınız açıklıyorum
şekerim bizde her şey bilim . bilimsel parmaklama testinden sonra bilimsel çiş testiat at ben bilimsel bi insanim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?