Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen neden benim yazdıklarıma cevap vermiyorsun sümbül hanım.. Yine beni gözardımı ettin
cevremem mi hiç Leylam benim balım benim .. kız özelden yazıyorum valla deşifre olduk iyice kız sonra mahlleden bırılerı cıkıp her şeyı mı tek tek sayarsa sasırmam valla

Kafaya takmamaktan dusunmemekten gün saymamaktan başka çare kalmadı kızlar özellikle son gelen hamile haberleri bunu kesinlikle doğruluyor Yasemin sümbül xxxxyy tam ismini yazamadigim bugun haber veren arkadas LeYLa_21 bu ay olmazsa önümüzdeki ay hiç bişey yapma bakalım canım belki öyle daha rahat edersin yine çok sitres oldun bugünlerde Allah hepimize yardım etsin bitsin bu hasret inşallah

Gercekten bu da cok zor bi durum şimdilerde daha iyi anlıyorum
Ablamın oğlu 4 yasındayken hergun kardes diye aglıyodu kardeşi oldu şimdi de 2 numara 5 yasında o da kardes diye aglıyo.buyukte cok istiyor.yani silsile seklinde devam ediyor.düşündüm de bende teyze olmak istiyorum teyzelik duygusu bile bu kadar mukemmelken anneliği hayal dahi edemiyorum

Ay cnm herkes nasipte ne varsa onu yaşıyor.benim kız şimdilik biraz küçük evde biz de konuşmuyoruz böyle Şeyler yasak koyduk.çocuğa biri sorsa KARDEŞ ister misin? Diye hemen uyarıyorum gerekirse kayıplarımdan bile bahsediyorum yeterki kızım etkilenmesin.öğretmenini de uyardım bu konuda.leylanın ve özellikle tsefem in çocukları çok daha büyük onlar bazı şeylerin daha çok farkında onların durumu biraz daha zor.çocuk benim kardeşim niye yok olmayacak mı? Deyince cevap vermek zor.olacak da diyemiyor olmayacak da diyemiyor insan.işte kız tam bazı şeyleri idrak etmeden bir kardeşi olsun istiyorum.tabi Rabbim en uygun zamanı bizden daha iyi bilendir.

Mesajını ilk okuyunca direk ikiz bebek aklımdan geçti.biliyorum yaşın ileri. Rabbim sana inşallah iki evlat versin bir seferde.rabbimin mucizeleri sonsuz.inşallah senin de yüzünü güldürür.

Aminnn kuzum benim bunlar analttiklarim dahasi da var da hatirladikc uuzuluyorum canim yaniyo inan en saglikli ciftin bile kolay cocugu olmuyo zor gercekten rabbimtez vakitte sizin once rahminjzi sonrada hepimziin kucaklarini doldursun bos birakmasin insaAllah

Valla ben ikiz olasılığını hiç akıl etmiyorum
Âmin inşallah kızlaaarrrrr

Korkutma kendini doktoruna güven. Benim de hiç bulantim olmadı çok rahat yedim içtim ferah tut gönlünü yolunda gidecek herşey Allah'ın izniyle

Canım hakkınızda hayırlısı olsun yarıyıl tatilide geliyor sende gelirsin ankaraya.

kızlar sonucum çıkmış

28.89 şimdi ben hamile miyim kızlar ?

Tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok zamandır bekliyordun. Rabbim bekleyen herkese özellikle bu topiktekilere tez zamanda versin inşallahhhhh....

kızlar parmak tetsindne sonra size hamilelik testi için yeni yöntem buldum. hazır mısınız açıklıyorum

not : aslında elmol bulmuştu da ben de check ettim seviyorum hepinizi cicilerim

idrarı koyun kaba 4-5 saat bekleyın bulanıklasırsa ya da altına tortu çökerse hamilesinizzz :)

galiba benım dpo 10 bugun ve ben dpo8 de öğrendıysem dpo 8 de de aynen böyle bulanıktı. bugunde ıdrarı beklettım ilk yaptıgımda rengı gayet normaldı sonradan bulandı

size foto atıcam kızlar anlamanız için

bir çişini görmemiştik zaten demezsiniz değil mi

Benim eşimde her iki tahlilinde tam erekte olamadığı zorlandığını söylemişti ama gerçekten bu kadar fark çıkar mı ki ya hayırlısı olsun canım bunun bir tanesi yetiyor Allah'ın izniyle
Canım bizim daha önce de böyle bir olay gelmişti başımıza , dna hasar testi için de örnek verirken önce <1 milyon olduğu için değerlendirilememiştir dendi 2 gün sonra 87 milyon çıktı. Eşim o zamman tuvalette vermişti rahat değildim hiç diyor ama aynı sorunu yaşadı mı hatırlamıyor.

Hayır akşam üstüne hemen tekrar çalışalım istedim evde de zorlandı. Strese mi girdi ne anlamadım bir de baya sexi bir gecelik almıştım eve gelince direk onu giydim makyaj topuklu ayakkabı parfum müzik mum ışığı... ıııı ıhhhh bana mısın demedi yani oldu sonuç olarak ama bugün bahsettiği sorun yine vardı...

canim benim ikinci aşılama idrara sıkışık olarak yapildi karindan ultrasonla bakti doktor işlem sirasinda ama yumurtaya da bakti bilmiyorum
İdrara sıkışık olmayı ben özellikle sordum gerek yok dediler canım. Ben yine de wcye gitmedim ama. Öyle aman aman patlamak üzere değildim ama yine de vardı yani... zaten aşılama yapılan odadaki usg açık bile değildi...

Geçmiş ılsun canım yat dinlen bol bol , önemsiz bişeydir ama sen yine de önlemini al.. inş en kısa sürede geçer.

Benim test günü 17 sini verdiler. Ama progestan yazmışlar 15 gün o var. Ateş yine devre dışı olacak progestan yüzünden. Ama ben merak ettim yumurtayı bugün başlamadım ilaca , yarınki ateşe bir bakayım da öyle başlarım

teşekkür ederim tatlım :) hem de yılbası günü öğredım

at at ben bilimsel bi insanim :))))

Cok merak ettim hadiii attty

Kiz abla Allah iyiligini versin emiii sesli guldummm resmen ben biliyom o tedti bende yaptiydim

Reactions: iiz
at at ben bilimsel bi insanim :))))
şekerim bizde her şey bilim . bilimsel parmaklama testinden sonra bilimsel çiş testi

özel den mi atsam ki ya bütün dünya çişimi görmese mi bilemedim. neyse ısrarlar devam ederse burdan atarım yoksa özelden atarım. ısrar sayısına bakalım şimdilikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…