Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Endişe etme cnm bırak bulantı Olmasın bak Elmol e neler çekiyor.

Ay cok teşekkür ederim kızlar inş kanda da çıkar acile geldik bakmıyorlarmış gebeliğe geri döndük sabah sağlık ocağına giderim artık
Ay cnm özel hastane de mi yok ?? Keşke adetim geçti çok şiddetli ağrım var falan deseydin hep bakıyorlar acilden arkadaşlar niye bakmıyorlar

Reactions: iiz

tüh tam da zamanında ovulasyon dönemini atlatında ondan sonra ilaç alırsın artık, bol sıvı tüket canım bana en iyi gelen o.

Bu eski mesajmış ben de yeni sandım heyecanlandım bir an
Eski belirtilerime bakayim dedim. Ozaman pespese dusukler olmus uzgunmusuz hepimiz akabinde benimki de dustu.. simdi pespese guzel haberler aliyoruz insAllah bu goruntuyu bi daha gormek nasip olur bu ay.. cuma gunu dpo 16.. aahh ah

Endiselenme canim insallah birsey olmaz gebeligin ilk donemlerinde benimde oldu dr bekleyip gorecegiz dedi asiri kanama olmadiktan sonra normal diyorlar..progestan tarzi kullaniyormusun canim

Canim aklima arkadasim geldi onunda boyle kasiniyordu o ay gebe cikti sende oyle olmayasininsallah

Tabikide yaşayacaksın canım, biliyorsun benim de 3. denemede geldi:) İnşallah senin bebiş doğal yoldan gelir, tekrar bu stresi çekmezsin
amiiin cnm insallah :) sende hic stres yapma. hic lekelenmesi olmadan hamilelik geciren cok az artik. sen istirahat et kafana takma

evet bak dedigim gibi :) bazen düşük atesle de hamile olunabiliyor :)

Eski belirtilerime bakayim dedim. Ozaman pespese dusukler olmus uzgunmusuz hepimiz akabinde benimki de dustu.. simdi pespese guzel haberler aliyoruz insAllah bu goruntuyu bi daha gormek nasip olur bu ay.. cuma gunu dpo 16.. aahh ah
insallah canim rabbim tez vakitte hayirlisiyla sanada nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…