Endişe etme cnm bırak bulantı Olmasın bak Elmol e neler çekiyor.Kızlar selam nasılsınız? benim jelle birlikte kahverengi akıntı değil ama tortu şeklinde lekeler var ve biraz da fazla geliyor canımı sıkıyor
Doktor kırmızı kan şekline gelmediği sürece sorun yok dedi. Ya kanama alanından ya da ikinci kesede hala bebek var ondan olabilir dedi. Bu arada hiç bulantım olmadı daha, umarım bu da normaldir. Evde durdukça kafama takıyorum
iiz canım çok çok sevindim tablonu aşağıda görünce:)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu güzel haberlerin devamı gelir umarım
@Cok da Seyapmamak Lazim aşılaman hayırlı olsun, sonu bebişli olsun canım:) Test günü ne zaman?
Ay cnm özel hastane de mi yok ?? Keşke adetim geçti çok şiddetli ağrım var falan deseydin hep bakıyorlar acilden arkadaşlar niye bakmıyorlarAy cok teşekkür ederim kızlar inş kanda da çıkar acile geldik bakmıyorlarmış gebeliğe geri döndük sabah sağlık ocağına giderim artık
Küçük ilçe sanırım ondan özel de yok bekleyeyim bakalım hazirandan beri bekliyorum bir gece ne ki:))Ay cnm özel hastane de mi yok ?? Keşke adetim geçti çok şiddetli ağrım var falan deseydin hep bakıyorlar acilden arkadaşlar niye bakmıyorlar
çok çok teşekkür ederım canım. çok gecmıs olsun . son hafta burayı tam takıp edemedım. iyi misin şimdi ?
Histtten sonra kaşıntı şikayetim oldu iki ay korunma vardı kremler falan geçti.ama adet4. Gün alttan muayene etti kaşıntı yine başladı.dün ilişki oldu yanma oldu.ilişkiden sonra bir sorun var ama anlamadım umarım en kısa zamanda toparlar
Endişe etme cnm bırak bulantı Olmasın bak Elmol e neler çekiyor.
Bu eski mesajmış ben de yeni sandım heyecanlandım bir an
Kızlar hamileyim galiba
hayırlısı kan sonucunu yaz mutlakaKüçük ilçe sanırım ondan özel de yok bekleyeyim bakalım hazirandan beri bekliyorum bir gece ne ki:))
Eski belirtilerime bakayim dedim. Ozaman pespese dusukler olmus uzgunmusuz hepimizBu eski mesajmış ben de yeni sandım heyecanlandım bir an
Endiselenme canim insallah birsey olmaz gebeligin ilk donemlerinde benimde oldu dr bekleyip gorecegiz dedi asiri kanama olmadiktan sonra normal diyorlar..progestan tarzi kullaniyormusun canimKızlar selam nasılsınız? benim jelle birlikte kahverengi akıntı değil ama tortu şeklinde lekeler var ve biraz da fazla geliyor canımı sıkıyor
Doktor kırmızı kan şekline gelmediği sürece sorun yok dedi. Ya kanama alanından ya da ikinci kesede hala bebek var ondan olabilir dedi. Bu arada hiç bulantım olmadı daha, umarım bu da normaldir. Evde durdukça kafama takıyorum
iiz canım çok çok sevindim tablonu aşağıda görünce:)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu güzel haberlerin devamı gelir umarım
@Cok da Seyapmamak Lazim aşılaman hayırlı olsun, sonu bebişli olsun canım:) Test günü ne zaman?
wuuu galiba mıı maşallah maşallah tebriklerrKızlar hamileyim galiba
tebrik ederim cnm :)Kızlar hamileyim galiba
Canim aklima arkadasim geldi onunda boyle kasiniyordu o ay gebe cikti sende oyle olmayasinHisttten sonra kaşıntı şikayetim oldu iki ay korunma vardı kremler falan geçti.ama adet4. Gün alttan muayene etti kaşıntı yine başladı.dün ilişki oldu yanma oldu.ilişkiden sonra bir sorun var ama anlamadım umarım en kısa zamanda toparlar
amiiin cnm insallah :) sende hic stres yapma. hic lekelenmesi olmadan hamilelik geciren cok az artik. sen istirahat et kafana takmaTabikide yaşayacaksın canım, biliyorsun benim de 3. denemede geldi:) İnşallah senin bebiş doğal yoldan gelir, tekrar bu stresi çekmezsin
evet bak dedigim gibi :) bazen düşük atesle de hamile olunabiliyor :)
Daha ovu olmadı kiCanim aklima arkadasim geldi onunda boyle kasiniyordu o ay gebe cikti sende oyle olmayasininsallah
insallah canim rabbim tez vakitte hayirlisiyla sanada nasip etsin inşallahEski belirtilerime bakayim dedim. Ozaman pespese dusukler olmus uzgunmusuz hepimizakabinde benimki de dustu.. simdi pespese guzel haberler aliyoruz insAllah bu goruntuyu bi daha gormek nasip olur bu ay.. cuma gunu dpo 16.. aahh ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?