Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa XXYYXXYY de mi hamile?? süper haber tebrik ederim canım..:)
Veson Hist. ile alakalı sorun mu var ne oldu anlamadım ben?

Canim takma kafana normal diyorsa normaldir. Ben aciklamadan veson açıklamış. @LadeyNa bal gibi hamilesin iste. Kan verince yaz bize de. Elcanki bir an test yaptin sandim. Sevincim kursağımda kaldı.

Ay cok teşekkür ederim kızlar inş kanda da çıkar acile geldik bakmıyorlarmış gebeliğe geri döndük sabah sağlık ocağına giderim artık
canım ben de bir hastaneye gıttım bakmadılar. başka hastanenın acılıne gıttım baktılar. başka hastaneye gıdın gıdebılırsenız. saglık ocaklarında cok gec sonuc cıkar bazen 2 gun beklersın

Abla valla bugun su gibi akinti gelmeye basladi beyaz renkli, ama o adet belirtisi de olabilir.. belim agriyor.. hamile degilimdir diye dusunuyorum. Ara ara kasiklarimdan bacaklarimda cekilmeler var.. goguslerim sis.. oyle simdilik.. sende var mi??
Bende fazla akıntı yok canım. Göğüs hassasiyeti var biraz..
değer cok düşük ya .. ateşimde çok düşük
tamam kızlar ya kızmayın sorudm sadece @ShinSeGi
Senin iyiliğine söylüyoruz tatlım neden kızalımki... Tedirgin olma diye söyledim.. Yaşını sormuştum cevap gelmedi?

Aaaa kendi derdime düştüm okuyamadım sayfaları sende hamileymişsin çok sevindim cnmm.aminn inşallah sağlıklı. bir. şekilde devam ederler

Reactions: iiz
Bizim imtihanımız ne zaman bitecek acaba çok üzülüyorum... (
Ya ben koklayip uyutacagim büyüdüğünde öpüp okula gonderecegim hasta mi biseyi mi var ac mi tokmu diye endiselenecegim bir yavrum bile yok

Ya ben koklayip uyutacagim büyüdüğünde öpüp okula gonderecegim hasta mi biseyi mi var ac mi tokmu diye endiselenecegim bir yavrum bile yok
Inşallah seninde olacak canım.. Bu durum öyle bişeyki anlatılmaz yaşanır. Biz elimizdekilere şükrediyoruz ama hergün kardeş diye sayıklayan bir çocuğun olduğunda bizi anlarsın ancak değilmi Veson tsefem28 ... Kimsenin bu durumu anlamasını beklemiyorum... Çocuk eve geldiğinde sınıfta tek kardeşi olmayan benim diyor ve ne zaman kardeşim olacak diyor. Bütün oyuncaklarını kıyafetlerini kardeşine saklıyor.. Bunları gördükçe insan çok üzülüyor.. Rabbim kimseyi bekletmesin... Herkese nasip etsin...

Ahh ablam ahh bak sumbul ablaminki sona erdi cok sukir sizinkide erecek yatip kalkip dua ediyorum size ablamm inaniyorum ben stres yapmamaya calis ablam inan en buyuk dusman bak sumbul ablam takip etti etti olmadi takti takti olmadi her yolu arastirdi olmadi taki takibi birakana dek yani bu ay takip edemedi kendini tamam hsg ninde faydasi var ama sonuc itibariyke kendini takio edemedi ben ablamin nasil takip ettini cok iyi biliyorum en ince ayrintisina kadar takip ediyodu ama bu ay oyle olmadi ve cok sukir hamile inan ablam olacak vallahi bak bende saldim nasiksa bu aydan gecti dedim bende hsg cekincektim ama iki gunle kacrdim obur aya kaldi eee yumurtlamada gecmisti yani akintisi gekdikten iki gun sonra nasilsa bu aydan da gecti dedik saldim kendimi ve cok sukir suan hamileyim neler cektim ben ilk dusukte kist olustu arastirma hastanesine gittim bakmadilar hemde 5 cm di iki ay sorna gel takibe alalim dediler eve giderken araba carpti belimden dogru kalktim ozele gitti cok ciddi degildi carpma ama beni komalik etti resmen kistte olunca elden ayaktan dustum ozeldeki dr igne verdi 8 tane 4 gun boyunca gunde tek seferde iki igne anam varya abla ustun koru anlattim suan inan hamile kalmadan karninda catlaklari olan tek insan benimdir heralde tedavi sureci yipratti hemde nasil tam kurtuldum dedim iki ay snra tekrar kost oldu sil bastan sonra kurtuldum kistten nisanda bi dusuk daha derken bi kist daha derken hsg cekilcem dedim ve saldim suan hameyim inan gecen yil kurban bayraminin bjrinci gunu daha bayram namazi kilinmadna dustu yavrum kist de ogun olusmus ben snradan ogrendim hepsini bir senedir uyku nedir bilmiyorum simdide hamielkikten uyuyamiyorum suan midemde ates var sanki ahh cekilcek cilem varmis en azinda simdi kziim dogacak diye avunuyorum inandim hep olacagina pes etmedim hic asla ablam eger ufacikta hakkim varsa hakkik olsun eger pes edersen bak bu kadar agir konusuyorum kimse pes etmicek savasin her yolu deneyin rabbiminde izniyle siz kazanicaksinz bu savasi hepiniz icin gecerli bu ben ne gerekiyosa degil fazlasiyla ugrastitm yaptim ordan bakimca size soylemesi kolay diye dusunmeyin degil hemde ne zor benim karnimi goren herkes sen ne hale geldin diyodu suan bile artti catlaklar veeee dualarimdasiniz asla inancinkzi yitirmeyin nolirsunuz

Canim benim sana ima etmek için bişey yazmadım ki sanki öyle anladım alınmış gibi yazmışsın
Benim bi çocuğum olsa ikinci olmasa şu durumdan daha rahatsız olurdum emin ol seni çok iyi anlıyorum bir defa çocuğu olan ikinci için uğraşmaya diye birşey yok gerçekten yadirgamiyorum eğer farkında olmadan kırdım ise Özür dilerim kusuruma bakma sana yönelik bişey yazmamistim

Hiç yeniden anne olma çabası içinde Değilim Rabbim biliyor tek derdim kızıma bir KARDEŞ olsun paylaşmayı bilsin yoldaş olsun.biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim neyi nasip görüyorsa onu yaşayacağız.bunun farkındayım.rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın ve kimseyi evladı ile de sınamasın.

Ay canım benim senin başına da neler neler gelmiş, aramızda öyle rahatına hamile kalan yok galiba inşallah Allah bize mücadele gücü hep verir de biz de alana kadar savaşımız canım, Allah kovalarımızı başımızdan eksik etmesin, dağlık sıhhat versin bize, huzur dirlik düzen versin de inşallah bebek de versin

Âmin canım, seni çok iyi anlıyorm. Benim olursa bir kuzum olabilecek o da kısmette varsa.ama ben de daha olmadan onun bu dünyada bizden gayrı kimsesi olmayacağını biliyorum. Eş dost akraba kuzen teyze hala... Bir yer kadar. Kardeş başka bir şey. Allah sana da bana da versin inşallah

üzülmeyi bırakınca bitecek galiba canım. ben bu ay hiç ilgilenemedim hiç kafama takamadım cok yogundum ateste ölçemedım hatta ovuyu yanlıs tespit ettım galıba cunku evde test bitti sılınmeyı göremedım tam koyulasma yenı baslıyordu .... atesımde yukselmedı almadım bır turlu 2 çalısma da eşimin ıstrarıyla oldu demek ki onda bebek oldu ....

şu an dpo kacyatım bıle bılmıyorum tam yanı butun ay gun saymadım kaygılanmadım . kendıne kafanı yogunlastıracak ugrası bul stress cıddı bır engel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…