Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahahhahaha simdi koyu renkli olmAz idrar cok sivi tukettim bekleyen idrar yok

Reactions: iiz
Aaaa kendi derdime düştüm okuyamadım sayfaları sende hamileymişsin çok sevindim cnmm.aminn inşallah sağlıklı. bir. şekilde devam ederler
teşekkür ederım canım senın de gözün aydın tekrar

tablonu göremıyorruz tekrar link ver de bakalım

LeYLa_21 söylemeyeyim diyorum ama gercekten tabloların hamile tablosuna benzıyor . merdıven yapmıssın ve atesın yukselmıs gene . gercekten genel yorum yapıyorum diğer aylar içinde söyluyorum vucudun hamileliğie zrluyor kendisni. sen de müsadee edersen tabiii
az stress az kaygı lazım

Bu şartlar altında zorlamaması mümkün mü be sümbülüm... Bendeki kocayı ve çocuğu görsen baba kız 2.çocuk hayaliyle yaşıyorlar... Bana kalsa kızımla hayatıma bakarım... doktorum rahim kalınlığın harika rahim gebeliğe hazır demişti... Tek sıkıntı bu ay klomen kullanmasaydım keşke çok pişmanım..yumurtalar fazla büyümüştü... 4 yumurta dan 2 si kaliteli demişti doktor. Inşallah biri bebişe dönüşmüştür...

Kizlar kizlar bisey merak ediyorum da
Benim yumurtlama bitti 3 gun sonra adet agrisi basladi ya
Devam etti etti 2 gun once siddetliydi 2 gundur hafifledi hatta bu sabah hic yoktu simdi yine var
Az biraz da kahve leke gelmis adet mi olcam ki ben ya
Progestan bugun bitti teori de zor ama

Herşey olabilir önümüzdeki 3 4 gün içinde belli olur durum yerleşme lekesidir inşaallah adet lekesi değildir.

Herşey olabilir önümüzdeki 3 4 gün içinde belli olur durum yerleşme lekesidir inşaallah adet lekesi değildir.
Onceki hamileligimde adet agrim olmustu hemde okadar coktu ki anlatamam
Ama leke olmadi yani crinone jel kullaniyordum olduysa da farketmemisim

Malesef olmadı değer 90 a düştü kimyasal dedi doktor iki güne kanama başlar cuma tekrar kan verecem cuma ya kadar kanama olmazsa iğne yaparız dedi.degerin az artmasındansa düşük olması daha iyi dedı.dış gebelik ihtimalide vardı.en azından tesellim bu oldu.Rabbim büyük bir dahaki sefere sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…