Darısı biz isteyenlere inşAllah cok sevindim moral oldu bana da :)ok sağol canım . benım çokk zor gectı ama hemen hamıle kaldım işte
Alıcam canım almam mı lazım olabilir dedigin gibicanım ya zor tabııı gerı gıt al sen cd yı canım lazım olur belki
Dpo 13 de berrak olursa benden paydosilk test yaptıgımda yuksek ıhtımal dpo 8 deydım ve çiş böyleydı nerdeyse bundan daha berraktı tabı durdukca daha koyulasıyr ama gene de ılk ıdrarda bulanıktı
düşünün dpo 8 çok erken değil mi.
hahahhahaha simdi koyu renkli olmAz idrar cok sivi tukettimne sabahı ya şimdi yap işte kalsın sabaha kadar sabah bır daha yaparsın sabahkıyle nasılsa çiş bol. hamılleık testı gıbı, ovu tetı gıbı parada vermıyoruz
gene buldum bedava hamilelik testi. her şey siizin için cicilerim
bakın hamile bile olsam aklım siiznle kalbım sizinle
teşekkür ederım canım senın de gözün aydın tekrarAaaa kendi derdime düştüm okuyamadım sayfaları sende hamileymişsin çok sevindim cnmm.aminn inşallah sağlıklı. bir. şekilde devam ederler
merak etme hamile kalana kadar peşindeyımKız sen neden benim yazdıklarıma cevap vermiyorsun sümbül hanım.. Yine beni gözardımı ettin
Inşallah canım ya.. Ağzın bal yesin sümbülüm...merak etme hamile kalana kadar peşindeyım
Bu şartlar altında zorlamaması mümkün mü be sümbülüm... Bendeki kocayı ve çocuğu görsen baba kız 2.çocuk hayaliyle yaşıyorlar... Bana kalsa kızımla hayatıma bakarım...LeYLa_21 söylemeyeyim diyorum ama gercekten tabloların hamile tablosuna benzıyor . merdıven yapmıssın ve atesın yukselmıs gene . gercekten genel yorum yapıyorum diğer aylar içinde söyluyorum vucudun hamileliğie zrluyor kendisni. sen de müsadee edersen tabiii
az stress az kaygı lazım
Herşey olabilir önümüzdeki 3 4 gün içinde belli olur durumKizlar kizlar bisey merak ediyorum da
Benim yumurtlama bitti 3 gun sonra adet agrisi basladi ya
Devam etti etti 2 gun once siddetliydi 2 gundur hafifledi hatta bu sabah hic yoktu simdi yine var
Az biraz da kahve leke gelmis adet mi olcam ki ben ya
Progestan bugun bitti teori de zor ama
Onceki hamileligimde adet agrim olmustu hemde okadar coktu ki anlatamamHerşey olabilir önümüzdeki 3 4 gün içinde belli olur durumyerleşme lekesidir inşaallah adet lekesi değildir.
sen al yınede kendınde bakarsın rahım nasılmıs bızde bakarrız kızlar yorumluyor burda doktorlar ayrıntı söyleıyor ıyı hadı gıt dıyorlar sadeceAlıcam canım almam mı lazım olabilir dedigin gibi
Benim de pesimden gel darilirim bakmerak etme hamile kalana kadar peşindeyım
Benim de pesimden gel darilirim bak
Geçmiş olsun cnm bebeğe vesile
Olsun inşallah
Ayagini sürü de hepimiz arkadan gelelim
hepinizin peşindeyım ama önce Leyloşum kıskanmayın amadi mi @LeYLa_21
açtım işte kapıyı 2017 ye girerken hadi gelin bakalım cabuk cabukkAyagini sürü de hepimiz arkadan gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?