Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun canım . hepimiz benzer seylerı yasıyoruz gercekten zor. allah zorunu kolay etsın

Canım ya okudum mesajlarını bekledim güzel haber gelir inşallah diye üzüldüm şimdi hayırlısı olsun bak kimyasal peşine gebelik daha kolay ben de dahil bicok kişi de bunu yaşadı inşallah senin de gelecek sağlıklı bebeğin

geçmiş olsun canım . hepimiz benzer seylerı yasıyoruz gercekten zor. allah zorunu kolay etsın

Sağol cnm..öyle hepsi bizim için bir imtihan böylesi hayırlısiymis demekki.iki günde olsa güzel bir duyguymuş gerçekten..Allah büyük ona sığınıyoruz.bir daha nasip eder inşallah.

Bende çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum.biliyorum cnm çok fazla sohbetlere katilmasamda az çok hepinizin hikayesini biliyorum. seninde kimyasal olmuştu ne güzel peşinden sağlıklı bir gebelik nasip oldu.bir kaç güne toparlarim galiba sonra yine yeni umutlarla çıkarım yola.Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler doğumlar nasip etsin insallah

Amin inşallah canım en kısa zamanda acılarını unuttursun inşallah güzel haberler

Uzulme canim Allah unutturacagini vermesin
Tekrar nasip olur insaallah

Bisi sorcam sık idrara cikma oluyormuydu sende
ben 31 aralıkta test yaptım 30 aralıkta sıklastı ama asırı degıl ben sıklasmasındna degılde ıdrarın benı sıkıstırmasından yanı asırı olmadıgı halde sıkısmıslık hıssı baskısı vermesınden sezınledım ama aldırmadım sonra uyudum uyanmadan önce gene öyle sıkıstım tuhaf bır doluluk hıssı hanı ultrason ıcın gıderız de ıc ıc sıkısırız ya onun gıbı ama wc gıdıyorum asırı çiş yok . hemen test yaptım . ben bundan şüphelendım zaten

bır de 4-5 gundur boynumdan gögsume kadar mınıcık sıvılceer doldu cok cok nadır olan bir şey bende buna da aldırmadım aslında . bır de 3 gun önce falan kabız olacak gıbı oldum ama kabzlık tam olmadan normal edondum o zaman da allah allah demıstım aklıma geldı . hatta ılk ordan aklıma geldı ama süphelenmek degıldı sadece dusundum bır an

zencefilli bal gibi olmuş hakikatten :)))))

Himmm merak ettim artik sabahta atesim yuksek olursa test yapcam kesin ve son kararim

Reactions: iiz
Canım en azindan hamile kalabildiğini gordun Rabbim tez zamanda yeniden saglıklı hamilelik nasip etsin

canim en azindan dogal yoldan hamile kalabildigini öğrendin bu bile cok güzel bisey bence. insallah saglikli gebeligin cok yakindir

Himmm merak ettim artik sabahta atesim yuksek olursa test yapcam kesin ve son kararim
canım benım atesım hala yuksek degıl . benımde yuksek degıldı kı ben bırazda yılbası gunu dıye bırazda ıdrar sıkıstırdı bu benı tesvık ettı bır de ben ne olursa olsun yılbsı gunu belki sürpriz olur dıye önceden teste karar vermıstım evde de bol test vardı yaptım. senı uzmeyecekse yap testını
benım sımdı adet agrısı benzerı agrılarım var . gögüslerım daha bugun yenı yenı acımaya basladı o da elle bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…