Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bisi sorcam sık idrara cikma oluyormuydu sende
benım normalde ovulasyondan sonra 36.7 lere cıkar hatta daha yukselır bu ay bır turlu cıkmadı ates ve su an da bıle normalın altında . üstelik gün içinde ki ısım da düşük hatta bugun baktım 36.4 cıktı gun ıcı ısısı ıcın cok dusuk yerım soguk degıl onu sorma bosuna sıcaktayım yanıı

Negatif cikacak diye korkuyorum bak ben kendimi cok iyi tanirim kan testi yaptirmam eskiden yaptirirdim da simdi negatif gormek uzuyor idrar testi etkilemezdi beni ama bu ay fazlaca beklentim oldu herhalde ondan korkuyorum

Reactions: iiz
sen gibi tatli bi insanin herseyi tatli olur :)))
neşe saciyorsun yine topige masallah annelik yaradi :)))

teşekkür ederim mahcup oldum valla. keşke bütün dünya neşe dolsa zulum bitse iyilik olsa dünya düzenlerının adı inşallah olur genede ınanmaya devam

iiz canim yaptim idrarimi.. sabaha bakarim artik. Şuan sarı renkte berrak.. bir de tam vajina üstünde bi sertlik var elle hissedilen.. sanirim rahim indi.. benim ates yarin düşer.. sol alt kasigimda agri var suan.. ama bu agrilarim hic kalici degil.. yarim saat duruyor sonra geciyor.. bir de goguslerim yine dokunamayacak sekilde agriyor... valla bi cuma olsaydi hayirlarla:))

Reactions: iiz
yarın ola hayrola

Sağol cnm..öyle hepsi bizim için bir imtihan böylesi hayırlısiymis demekki.iki günde olsa güzel bir duyguymuş gerçekten..Allah büyük ona sığınıyoruz.bir daha nasip eder inşallah.
Cok gecmis olsun kuzum bak dusugun ayagi geride derler ko dogruymus kimyasal bile olsa dusugun pesi ayagi arkada olurmus insaAllah tez vakitte tekrar nasio olur kuzum benim dualarim seninle kalbimde oyle

Test yaptim hem laboquick hem predictor early ikisi de negatif malesef yine olmadi napalim

Cnm çok üzüldüm en azından kimyasal olmuş Dediğin gibi dış gebelik değil.inşallah en kısa zamanda sağlıklısı olur tekrar güzel haberlerle gelirsin buraya

Banada oyle demisti dr leylosum 2 yumurtandan umutluyum bakarsin cifte mutluluk yasarsin :)

Kismet degilmis demekki canim hakkinda herseyin hayirlisi bak hamile kalabiliyorsun bundan sonra stres yapmadan devam edersin insallah ve en hayirli zamanda saglikla sihatle yavruna kavusursun insallah canim.

canım tablon güzel gidiyor inş adet gelmez yeşillenir sonu

hayırlısı olsun tatlım..üzülme lütfen..inşallah hayırlısı geridedir.

amin gülüm...Allah razı olsun
Yok uzulmedim ben oyle kendiliginden hamile kalanlar kadar sansli degilim benim cocugum olmuyor bunu kabulleneli cok oldu salak gibi uğraşıyorum iste belki olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…