sen gibi tatli bi insanin herseyi tatli olur :)))
çişimi güzel bir şeye benzettiğin için teşekkür ederim canımçok gurulandım
benım normalde ovulasyondan sonra 36.7 lere cıkar hatta daha yukselır bu ay bır turlu cıkmadı ates ve su an da bıle normalın altında . üstelik gün içinde ki ısım da düşük hatta bugun baktım 36.4 cıktı gun ıcı ısısı ıcın cok dusuk yerım soguk degıl onu sorma bosuna sıcaktayım yanııBisi sorcam sık idrara cikma oluyormuydu sende
benım normalde ovulasyondan sonra 36.7 lere cıkar hatta daha yukselır bu ay bır turlu cıkmadı ates ve su an da bıle normalın altında . üstelik gün içinde ki ısım da düşük hatta bugun baktım 36.4 cıktı gun ıcı ısısı ıcın cok dusuk yerım soguk degıl onu sorma bosuna sıcaktayım yanıı
Negatif cikacak diye korkuyorum bak ben kendimi cok iyi tanirim kan testi yaptirmam eskiden yaptirirdim da simdi negatif gormek uzuyor idrar testi etkilemezdi beni ama bu ay fazlaca beklentim oldu herhalde ondan korkuyorumcanım benım atesım hala yuksek degıl . benımde yuksek degıldı kı ben bırazda yılbası gunu dıye bırazda ıdrar sıkıstırdı bu benı tesvık ettı bır de ben ne olursa olsun yılbsı gunu belki sürpriz olur dıye önceden teste karar vermıstım evde de bol test vardı yaptım. senı uzmeyecekse yap testını
benım sımdı adet agrısı benzerı agrılarım var . gögüslerım daha bugun yenı yenı acımaya basladı o da elle bakınca
sen gibi tatli bi insanin herseyi tatli olur :)))
neşe saciyorsun yine topige masallah annelik yaradi :)))
içindne geleni yap canımNegatif cikacak diye korkuyorum bak ben kendimi cok iyi tanirim kan testi yaptirmam eskiden yaptirirdim da simdi negatif gormek uzuyor idrar testi etkilemezdi beni ama bu ay fazlaca beklentim oldu herhalde ondan korkuyorum
yarın ola hayrolaiiz canim yaptim idrarimi.. sabaha bakarim artik. Şuan sarı renkte berrak.. bir de tam vajina üstünde bi sertlik var elle hissedilen.. sanirim rahim indi.. benim ates yarin düşer.. sol alt kasigimda agri var suan.. ama bu agrilarim hic kalici degil.. yarim saat duruyor sonra geciyor.. bir de goguslerim yine dokunamayacak sekilde agriyor... valla bi cuma olsaydi hayirlarla:))
Cok gecmis olsun kuzum bak dusugun ayagi geride derler ko dogruymus kimyasal bile olsa dusugun pesi ayagi arkada olurmus insaAllah tez vakitte tekrar nasio olur kuzum benim dualarim seninle kalbimde oyleSağol cnm..öyle hepsi bizim için bir imtihan böylesi hayırlısiymis demekki.iki günde olsa güzel bir duyguymuş gerçekten..Allah büyük ona sığınıyoruz.bir daha nasip eder inşallah.
Benimde ateş düşüşe geçti kirmizilar gelir yarına:) bidahaki donem de yumurtlama da ben yokum... gecti artık :))))Test yaptim hem laboquick hem predictor early ikisi de negatif malesef yine olmadi napalim
Onu bende dusunuyorum biraz kafayi mi dinlesemBenimde ateş düşüşe geçti kirmizilar gelir yarına:) bidahaki donem de yumurtlama da ben yokum... gecti artık :))))
evetttt artık seninde sıran geldi şekerimm öyle arkadan arkadan gıtmek yok artık öne cık bakalım
Cnm çok üzüldüm en azından kimyasal olmuş Dediğin gibi dış gebelik değil.inşallah en kısa zamanda sağlıklısı olur tekrar güzel haberlerle gelirsin burayaMalesef olmadı değer 90 a düştü kimyasal dedi doktor iki güne kanama başlar cuma tekrar kan verecem cuma ya kadar kanama olmazsa iğne yaparız dedi.degerin az artmasındansa düşük olması daha iyi dedı.dış gebelik ihtimalide vardı.en azından tesellim bu oldu.Rabbim büyük bir dahaki sefere sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah .
Banada oyle demisti dr leylosum 2 yumurtandan umutluyum bakarsin cifte mutluluk yasarsin :)Bu şartlar altında zorlamaması mümkün mü be sümbülüm... Bendeki kocayı ve çocuğu görsen baba kız 2.çocuk hayaliyle yaşıyorlar... Bana kalsa kızımla hayatıma bakarım...doktorum rahim kalınlığın harika rahim gebeliğe hazır demişti... Tek sıkıntı bu ay klomen kullanmasaydım keşke çok pişmanım..yumurtalar fazla büyümüştü... 4 yumurta dan 2 si kaliteli demişti doktor. Inşallah biri bebişe dönüşmüştür...
hayırlısı olsun tatlım..üzülme lütfen..inşallah hayırlısı geridedir.Test yaptim hem laboquick hem predictor early ikisi de negatif malesef yine olmadi napalim
amin gülüm...Allah razı olsunBanada oyle demisti dr leylosum 2 yumurtandan umutluyum bakarsin cifte mutluluk yasarsin :)
Kismet degilmis demekki canim hakkinda herseyin hayirlisi bak hamile kalabiliyorsun bundan sonra stres yapmadan devam edersin insallah ve en hayirli zamanda saglikla sihatle yavruna kavusursun insallah canim.Malesef olmadı değer 90 a düştü kimyasal dedi doktor iki güne kanama başlar cuma tekrar kan verecem cuma ya kadar kanama olmazsa iğne yaparız dedi.degerin az artmasındansa düşük olması daha iyi dedı.dış gebelik ihtimalide vardı.en azından tesellim bu oldu.Rabbim büyük bir dahaki sefere sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah .
canım tablon güzel gidiyor inş adet gelmez yeşillenir sonuKizlar kizlar bisey merak ediyorum da
Benim yumurtlama bitti 3 gun sonra adet agrisi basladi ya
Devam etti etti 2 gun once siddetliydi 2 gundur hafifledi hatta bu sabah hic yoktu simdi yine var
Az biraz da kahve leke gelmis adet mi olcam ki ben ya
Progestan bugun bitti teori de zor ama
Yok uzulmedim ben oyle kendiliginden hamile kalanlar kadar sansli degilim benim cocugum olmuyor bunu kabulleneli cok oldu salak gibi uğraşıyorum iste belki olur diyehayırlısı olsun tatlım..üzülme lütfen..inşallah hayırlısı geridedir.
amin gülüm...Allah razı olsun
Malesef canim test yaptim negatifcanım tablon güzel gidiyor inş adet gelmez yeşillenir sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?