Aaaaaayyy vallaa internette okurken ben şok ben iptal.. parmak testinde de diyor ki vajina girisinde zorlanirsan hamiler degilsin.. purtuklu olursa giris.. ama benim her turlu zorlaniyorŞaka gibi
Belki sağlıklı sperm sayısıdır olabilir mi? Ayıkladıktan sonra kalan işe yarar sperm sayısı olabilir mi?test yok canım elimde. sadece doktor söyledi değerleri. aşılama yapılmadan önce bakılan kadarıyla bilgiler bu kadar. bir belge yok yani.. morfoloji falan bakılmamış zaten. sadece sayı ve hız
Aynen dpo 16 da umut daha fazla oluyor..bosver üzülme en güzeli adet gecince test yapmak cnm en iyisini yapmissin. hamileligi erken öğrenmek de stresli. bi de negatif test görmektense adet olmak daha kolay. hem son ana kadar bi umut bekliyor insan :)
Gozun aydin kuzumElhamdulillah kızlar kanımda da çıktı darısı bütün bekleyenlere inşallah
Canim ozelde mi yaptiracaksin tup bebegi gerek olursatest yok canım elimde. sadece doktor söyledi değerleri. aşılama yapılmadan önce bakılan kadarıyla bilgiler bu kadar. bir belge yok yani.. morfoloji falan bakılmamış zaten. sadece sayı ve hız
Kuzum bekle bakalim dpo 16 kadar yolu var :))) salıver.. bakalim mevlam neylerrrrrYok tam 14. gun yumurtladim gec olduysa da iliski yok bende
Canım en azindan hamile kalabildiğini gordun Rabbim tez zamanda yeniden saglıklı hamilelik nasip etsin
Cok gecmis olsun kuzum bak dusugun ayagi geride derler ko dogruymus kimyasal bile olsa dusugun pesi ayagi arkada olurmus insaAllah tez vakitte tekrar nasio olur kuzum benim dualarim seninle kalbimde oyle
Cnm çok üzüldüm en azından kimyasal olmuş Dediğin gibi dış gebelik değil.inşallah en kısa zamanda sağlıklısı olur tekrar güzel haberlerle gelirsin buraya
Kismet degilmis demekki canim hakkinda herseyin hayirlisi bak hamile kalabiliyorsun bundan sonra stres yapmadan devam edersin insallah ve en hayirli zamanda saglikla sihatle yavruna kavusursun insallah canim.
çok geçmiş olsun canım.. kimyasalın arkası gebelik derler hep inşallah hemen güzel haberler verirsin...
Degerin bu kadar dusukken igne mumkunse yaptirma. Dis gebeligi ihtimal gibi dusunup hemencecik kurtulalim istiyor doktorlar kemoterapi ignesiyle ama gerek yok ben 200 lere dek beklemistim arkadasim da 1200 civariyken yaptirdi
Igne.
Dis gebelik degil ya, kimyasal ya, buna sevinmek lazim. Cunku kimyasal sagliksiz bebek demek. Senin kendi vucudun saglikliymis ki sagliksiz cocugu elimine etti. Sukur bile etmelisin. Ya vucudun tutsaydi, o kucucuk kalbini dinleseydin de sonra kaybetseydin kurtajla ? Allah kimsenin basina vermesin. Kimyasal gebelik de Allah in bi yardimi annelere.
Geçmiş olsun canım, bundan sonra umudun daha yüksek olsun, doğal yoldan hamile kaldın yine olacak inşallah.
Saldim gittiKuzum bekle bakalim dpo 16 kadar yolu var :))) salıver.. bakalim mevlam neylerrrrr
Bugün bir çalışma daha kondurduk tabloya ama ne oldu anlamadıkafedersiniz tam boşalacakken nasıl oldu ise yere düştük yataktan nerde ise dışarı akacaktı.ama eşim içeri aktığından da emin değil
hahahaha beni güldürdün canım ya ilahi
hahahaha beni güldürdün canım ya ilahi
yok sordum onu da. işe yarar bölüm 4.6 milyonluk bölümmüş. total hepsi 12 milyon. canım bence erekte olamamaktan kaynaklı çıkış olmadı. hatta dna hasar zamanı da aynısı oldu bence. çünkü düzen laboratuvarının böyle bir hata yapacağına inanamamıştım. hangi doktor görse ilk o laboratuvarın sonucuna bakıyor, onu ciddiye alıyor. bu kadar güven duyulan bir laboratuvar öyle fahiş bir hata yapmaz bence. demek o zaman da tuvalette olduğundan rahat edemedi erekte olamadı. bu defa da strese mi girdi artık neyse ondan olmadı..Belki sağlıklı sperm sayısıdır olabilir mi? Ayıkladıktan sonra kalan işe yarar sperm sayısı olabilir mi?
ahahahahahaBugün bir çalışma daha kondurduk tabloya ama ne oldu anlamadıkafedersiniz tam boşalacakken nasıl oldu ise yere düştük yataktan nerde ise dışarı akacaktı.ama eşim içeri aktığından da emin değil
Bugün bir çalışma daha kondurduk tabloya ama ne oldu anlamadıkafedersiniz tam boşalacakken nasıl oldu ise yere düştük yataktan nerde ise dışarı akacaktı.ama eşim içeri aktığından da emin değil
Canim ozelde mi yaptiracaksin tup bebegi gerek olursa
Insaallah gerek kalmaz da
Kac yillik evlisin?
Ozel de yapilacaksa cok yer rapor kabul etmiyor
ha bu arada 4 yıllık evliyim onu yazmayı unutmuşumCanim ozelde mi yaptiracaksin tup bebegi gerek olursa
Insaallah gerek kalmaz da
Kac yillik evlisin?
Ozel de yapilacaksa cok yer rapor kabul etmiyor
Ya zaten gerek kalmayacak gibi insaallahkuzum daha gideceğimiz şehir belli değil ki hastane belli olsun. bursa istiyorum ben , çok fena. bursada hangi hastane var, nerede hiç bilgim yok şimdi. zaten dursun şimdi düşünüp yormayayım kendimi. hele bir eşim kursu bitirsin, tercih yapalım, benim eş durumu tayinim çıksın, taşınalım.... daha çooookkkk var yani. gidince başlarım bakınmaya artık.
eşim zaten her geçen saat gidiş tarihini öne çekiyor. az önce yine aradı başvuruyu ebysden yapmayacakmış arkadaş, belgenin nereye gittiği belli olmuyormuş, bizzat kendi gidecekmiş, ben de mi gitsem perşembe günü diyor.. dedim ha 2 gün önce ha 2 gün sonra , nasıl garanti olacaksa öyle yap. o kadar çalıştın emek verdin şimdi bir evrak yüzünden kaçırma, gideceksen git. akşama karar verecek. büyük ihtimalle perşembe gidiyor...
Ya zaten gerek kalmayacak gibi insaallah
Benim bi arladasimin tanidigi asilama yaptirdi dedim ki bosuna yaptirmasin sans az kimi gorsem tutmadi dedim neyse yapilmis pozitif sonuclanmis ben şok tabi yaw nasil olur cok zor diyorum doktoru demiski asilama sonrasi 1 hafta hergun iliski olsun diye catlamayan yumurtalari garanti altina almak icin. o da tutmus iste Allah verecek ya vesile
Kadinin yasi da benden cok cok buyuk yani
Seninki de sebep olacak iste catlamadi mi olmadi mi dedigin yumurta dollendi belki de
Benim bebek isteyen herkese en buyuk duam şudur insaallah tup bebege gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?