Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaaayyy vallaa internette okurken ben şok ben iptal.. parmak testinde de diyor ki vajina girisinde zorlanirsan hamiler degilsin.. purtuklu olursa giris.. ama benim her turlu zorlaniyor asla kolay bir sekilde girisim olmadi.. bunlari okumak bana iyi geldi

test yok canım elimde. sadece doktor söyledi değerleri. aşılama yapılmadan önce bakılan kadarıyla bilgiler bu kadar. bir belge yok yani.. morfoloji falan bakılmamış zaten. sadece sayı ve hız
Belki sağlıklı sperm sayısıdır olabilir mi? Ayıkladıktan sonra kalan işe yarar sperm sayısı olabilir mi?

bosver üzülme en güzeli adet gecince test yapmak cnm en iyisini yapmissin. hamileligi erken öğrenmek de stresli. bi de negatif test görmektense adet olmak daha kolay. hem son ana kadar bi umut bekliyor insan :)
Aynen dpo 16 da umut daha fazla oluyor.. bakalim 3 gun yuksek mi gidecek.. yarina ates duserse tamam dicemm :)

test yok canım elimde. sadece doktor söyledi değerleri. aşılama yapılmadan önce bakılan kadarıyla bilgiler bu kadar. bir belge yok yani.. morfoloji falan bakılmamış zaten. sadece sayı ve hız
Canim ozelde mi yaptiracaksin tup bebegi gerek olursa
Insaallah gerek kalmaz da
Kac yillik evlisin?
Ozel de yapilacaksa cok yer rapor kabul etmiyor

Canım en azindan hamile kalabildiğini gordun Rabbim tez zamanda yeniden saglıklı hamilelik nasip etsin

Aynen öyle cnm Rabbim büyük inşallah kısa sürede tekrar daimi bir şekilde yaşarım bu duyguyu

Cok gecmis olsun kuzum bak dusugun ayagi geride derler ko dogruymus kimyasal bile olsa dusugun pesi ayagi arkada olurmus insaAllah tez vakitte tekrar nasio olur kuzum benim dualarim seninle kalbimde oyle

bende çok okudum burda kimyasaldan sonra kolaylaşıyormuş hamilelik inşallah öyle olur çok saol

Cnm çok üzüldüm en azından kimyasal olmuş Dediğin gibi dış gebelik değil.inşallah en kısa zamanda sağlıklısı olur tekrar güzel haberlerle gelirsin buraya

Kesinlikle öyle cnm tek tesellim şu anda bu..İnşallah cnm çok saol.

Kismet degilmis demekki canim hakkinda herseyin hayirlisi bak hamile kalabiliyorsun bundan sonra stres yapmadan devam edersin insallah ve en hayirli zamanda saglikla sihatle yavruna kavusursun insallah canim.

İnşallah cnm inşallah

çok geçmiş olsun canım.. kimyasalın arkası gebelik derler hep inşallah hemen güzel haberler verirsin...

Allah büyük cnm inşallah bir daha olur ne diyelim kısmet değilmiş

Degerin bu kadar dusukken igne mumkunse yaptirma. Dis gebeligi ihtimal gibi dusunup hemencecik kurtulalim istiyor doktorlar kemoterapi ignesiyle ama gerek yok ben 200 lere dek beklemistim arkadasim da 1200 civariyken yaptirdi
Igne.

Yok doktor eğer değerin düşmezse zaten sıkıntı olabileceğini söyledi.o sebeple cumaya kadar bekleyelim bugün yada yarın kanaman başlar dedi ki bugün pembe lekeler gelmeye başladı.Hayat ne garip daha dün regl olmamak için dua ederken bugün bir an önce regl olmak için dua ediyorum.Rabbim hayalini kurduğumuz hiç bir şeyin hayal kırıklığını yaşatmazsın inşallah.

Çok şükür canım bu halime.
Geçmiş olsun canım, bundan sonra umudun daha yüksek olsun, doğal yoldan hamile kaldın yine olacak inşallah.

Çok saol cnm aminn Rabbim çok fazla bekletmesin inşallah

hahahaha beni güldürdün canım ya ilahi

Koca yatağa sığamadık şaka gibi birşey oldu yatam Düşerken birbirimizden ayrıldık eşim kendini tuttu ama o da kendinden emin değil kaç kez sordum oldu mu oldu mu? Garip garip bakıyor şaşkınız.soermler geri içeri kaçmış olabilir diyorbir ilişki daha mı olsa

Koca yatağa sığamadık şaka gibi birşey oldu yatam Düşerken birbirimizden ayrıldık eşim kendini tuttu ama o da kendinden emin değil kaç kez sordum oldu mu oldu mu? Garip garip bakıyor şaşkınız.soermler geri içeri kaçmış olabilir diyorbir ilişki daha mı olsa

Belki sağlıklı sperm sayısıdır olabilir mi? Ayıkladıktan sonra kalan işe yarar sperm sayısı olabilir mi?
yok sordum onu da. işe yarar bölüm 4.6 milyonluk bölümmüş. total hepsi 12 milyon. canım bence erekte olamamaktan kaynaklı çıkış olmadı. hatta dna hasar zamanı da aynısı oldu bence. çünkü düzen laboratuvarının böyle bir hata yapacağına inanamamıştım. hangi doktor görse ilk o laboratuvarın sonucuna bakıyor, onu ciddiye alıyor. bu kadar güven duyulan bir laboratuvar öyle fahiş bir hata yapmaz bence. demek o zaman da tuvalette olduğundan rahat edemedi erekte olamadı. bu defa da strese mi girdi artık neyse ondan olmadı..

biz de yumurta ayrı nazlı sperm ayrı nazlı. anlamışlar benim yumurtadan iş çıkmayacağını hiç tenezzül etmemiş spermler ortaya çıkmaya

ahahahahaha hakkat nasıl oldu yaaa

Arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun destekleriniz dualarınız için iyi ki varsınız.Burda sizlerle konuşmak bana iyi geliyor bunu biliyorum ama bebek fikrini kafadan atmak içinde burdan uzak durmam gerektiğinide biliyorum.Kimyasalda olsa bir gebelik yaşadım buna vesile en büyük etken bir nebzede olsa kafamdan atmaktı derlerdi de pek ihtimal vermezdim buna.ciddi anlamda 1 ay boyunca kk girmedim,ilişki günlerini takip etmedim,3-4 ilişki olmuştur en fazla ondada öyle sabaha kadar yatmadım kalktım ayağa hemen,rahat rahat temizliğimi yapıp kahvemi içtim vs.şeyler yaptım.Ve oldu.Bendeki bu bebek takıntısı çok ilerlemişti düşünsenize hani videolarda izleriz ya spermin yumurtaya nasıl ulaştığını döllenme sürecini affedersiniz ilişki esnasında gözümün önüne spermin yumurtya ulaşmak için çaba sarfettiğini hayal eder duruma gelmiştim.Yine kafadan atmak için rahat takılmaya devam edecem burayada arada sırada girerim yine sırf sizden güzel haberler duymak için.Çünkü hepinizi gerçek hayatta tanımasamda hepinize ayrı ayrı değer veriyorum.Hepimizin meleklerine kavuşması için dua ediyorum.Gönül isterdiki dün vermiş olduğum güzel haberin devamlılığı olsun ama olmadı malesef benim için hayırlısı olan buymuş.Bir kaç güne toparlarım yeni aylar yeni umutlar deyip yoluma devam ederim.Kendinize iyi bakın şimdilik...dediğim gibi arada sırada yine buralarda olacağım.Hepiniz Allah'a emanet olun.

koptum hahhhhaaaaaa nasil becerdiniz onu isteseniz olmaz

Canim ozelde mi yaptiracaksin tup bebegi gerek olursa
Insaallah gerek kalmaz da
Kac yillik evlisin?
Ozel de yapilacaksa cok yer rapor kabul etmiyor

kuzum daha gideceğimiz şehir belli değil ki hastane belli olsun. bursa istiyorum ben , çok fena. bursada hangi hastane var, nerede hiç bilgim yok şimdi. zaten dursun şimdi düşünüp yormayayım kendimi. hele bir eşim kursu bitirsin, tercih yapalım, benim eş durumu tayinim çıksın, taşınalım.... daha çooookkkk var yani. gidince başlarım bakınmaya artık.

eşim zaten her geçen saat gidiş tarihini öne çekiyor. az önce yine aradı başvuruyu ebysden yapmayacakmış arkadaş, belgenin nereye gittiği belli olmuyormuş, bizzat kendi gidecekmiş, ben de mi gitsem perşembe günü diyor.. dedim ha 2 gün önce ha 2 gün sonra , nasıl garanti olacaksa öyle yap. o kadar çalıştın emek verdin şimdi bir evrak yüzünden kaçırma, gideceksen git. akşama karar verecek. büyük ihtimalle perşembe gidiyor...

Ya zaten gerek kalmayacak gibi insaallah
Benim bi arladasimin tanidigi asilama yaptirdi dedim ki bosuna yaptirmasin sans az kimi gorsem tutmadi dedim neyse yapilmis pozitif sonuclanmis ben şok tabi yaw nasil olur cok zor diyorum doktoru demiski asilama sonrasi 1 hafta hergun iliski olsun diye catlamayan yumurtalari garanti altina almak icin. o da tutmus iste Allah verecek ya vesile
Kadinin yasi da benden cok cok buyuk yani
Seninki de sebep olacak iste catlamadi mi olmadi mi dedigin yumurta dollendi belki de
Benim bebek isteyen herkese en buyuk duam şudur insaallah tup bebege gerek kalmaz

canım bize de söylediler aşılama sonrası 1 hafta günaşırı devam edin diye ama kısmet baksana 1 hafta bile olmuyor yanımda. hem benim yumurta daha çatlamadı. perşembe gidecekse yarın geçmesi lazım erzincana. uçak sabah erzincandan kalkıyor çünkü veee bugün yarın son. napalım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…