ayyy canim benim icinizi az ferahlatabilsem ne mutlu bana :) bu konuda hep pozitif olmamiz lazim. daha önce bi kac arkadasin yaptigi olumsuz yorumlar beni cok etkilemisti o yuzden herkese olumlu yorumlar yapmaya calisiyorum :)Valla tatlım senin moral vermen çok hoşuma gidiyor. Gecen o agustos ayındaki mesajlara bakıyordum da, cok guzel moral vermişsin bana.. senin ateşin güzel ilerliyor, kim bilir belki ucu yesillenir... dpo kcta geliyor senin regl?? Ben de can cekisiyorum:))
aynen cnm bende histeroskopi düşünüyorum oncesinde ve bu sefer uzun protokol denicem :) bu ay yeni bi doktora gidicem gidip görüşeyim begenirsem ona yaptircamAdet donemlerimiz ayni devam ederse ayni zaman baslayalim tup e benim ki uzun protokol yapiyor ama onceden histeroskopi yapacak mart ayinda yaptirayim diyorum onu nisan adet ile tupe baslarim
Ben nisa ayina kadar kendime sure tanidim canim aslinda hemen gidip yaptirmak istiyorum ama bahar aylarinda benim yumurta sayim artiyor o sebeple beklemek istiyorum
Insaallah adet olmazsin sen bari guzel haber ver bu ay
Ne kadar umutlandirdin beni Allah razi olsun canim Rabbim yuzunu güldürsün
Canim benim insAllah. Muhtemelen onun etkisi de var.. haklisin kotu yorum yapanlar moral bozuyor. Belki de benimde o yuzden canim sıkkın. Bilmiyorum. Bi de evde cok durunca kar tatili sebebiyle daha cok dinliyrosun kendini.. az once parmak testi yaptim mesela... onu da cozemedim.. gecen ayki gibi degildi.. neyse bakin bi de ne buldumayyy canim benim icinizi az ferahlatabilsem ne mutlu bana :) bu konuda hep pozitif olmamiz lazim. daha önce bi kac arkadasin yaptigi olumsuz yorumlar beni cok etkilemisti o yuzden herkese olumlu yorumlar yapmaya calisiyorum :)
benim dpo 14-15 gibi geliyor regli. valla hamilelikle ilgili ne ateşe ne belirtilere inancim sıfır o yuzden sakince bekliyorum bu ayda sonuc ne olursa kabulum:)
tek problemin artik dua edemez oldum. dua ederken hep ayni cümleleri kurdugum icin artik bana komik gelir oldu dualarim bile. hani ayni kelimeyi sürekli arka arkaya tekrarlarsan bi süre sonra anlamsiz gelir ya insana aynen öyle oldu. Rabbim affetsin
ben seni bu ay biraz daha stresli gördüm o da muhtemelen tatilde eşinle olamayacagin icin bu ay hamile kalmayi cok istedin ama üzme kendini sen cok yakin zamanda tekrar hamile kalicaksin inaniyorum ben :) en kötü ihtimalle gelince bi klomen patlatirsinelmol gibi geliverir bebis
Bende idrarimi beklettim aynı @sumbulkokusu nun koydugu resimde ki gibi oldu yoksa hamilemiyim kizCanim benim insAllah. Muhtemelen onun etkisi de var.. haklisin kotu yorum yapanlar moral bozuyor. Belki de benimde o yuzden canim sıkkın. Bilmiyorum. Bi de evde cok durunca kar tatili sebebiyle daha cok dinliyrosun kendini.. az once parmak testi yaptim mesela... onu da cozemedim.. gecen ayki gibi degildi.. neyse bakin bi de ne buldum
----
a)idrarını desensiz cam bir bardağa al beklet tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin
.
b) idrarı bı kapta kaynat kahve gibi köpürürse hamilesin köpürmezse degılsın
c) bır bardak sütü kapta kaynat , içine aynı miktarda idrar koy balkonda soğukta bir gece belklet süt kesilirse hamilesin kesilmezse nanay
d) idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse gene nanay
e) idrarını bir bardağa al içine çamaşır suyu dök eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.
Eskı usul Osmanlı zamanı kadınları bu yöntemlerle gebeliği tesbit ediyormuşşş
gulme krizine girdim...
Hadi insaallah! Gec yumurtladiysan demek ki:)))) benimkinde bir sey olmadi
çamaşır suyunu gecen sene eşimle denemistik benimki köprüdü onunki köpürmediCanim benim insAllah. Muhtemelen onun etkisi de var.. haklisin kotu yorum yapanlar moral bozuyor. Belki de benimde o yuzden canim sıkkın. Bilmiyorum. Bi de evde cok durunca kar tatili sebebiyle daha cok dinliyrosun kendini.. az once parmak testi yaptim mesela... onu da cozemedim.. gecen ayki gibi degildi.. neyse bakin bi de ne buldum
----
a)idrarını desensiz cam bir bardağa al beklet tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin
.
c) bır bardak sütü kapta kaynat , içine aynı miktarda idrar koy balkonda soğukta bir gece belklet süt kesilirse hamilesin kesilmezse nanay
d) idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse gene nanay
e) idrarını bir bardağa al içine çamaşır suyu dök eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.
gulme krizine girdim...
Benim ikisi de uzun protokol oldu ilki normal uzun protokol ikincisi femera protokolu normal diye basladik femera ya dondukaynen cnm bende histeroskopi düşünüyorum oncesinde ve bu sefer uzun protokol denicem :) bu ay yeni bi doktora gidicem gidip görüşeyim begenirsem ona yaptircam
Yok tam 14. gun yumurtladim gec olduysa da iliski yok bendeHadi insaallah! Gec yumurtladiysan demek ki:)))) benimkinde bir sey olmadidegilim
Demek ki:)))
bosver üzülme en güzeli adet gecince test yapmak cnm en iyisini yapmissin. hamileligi erken öğrenmek de stresli. bi de negatif test görmektense adet olmak daha kolay. hem son ana kadar bi umut bekliyor insan :)Ay eşim şimdi mesaj attı.. ağlıyorum simdi
Askim test alayim mi gelirken, icime doğdu diyo.. :'( alma dedim adet gelcek, karnim sertlesti agriyo.. cumaya kdr gelmezse aliriz dedim...offfoff
benimki aşılama gibiydi nerdeyse. hele ikinci en basit sekliyle oldu. sadece gonal f kullandim 10 gün filan. ahhh benim doktor o kadar rahatti ki coraspirin bile kullandirmadiBenim ikisi de uzun protokol oldu ilki normal uzun protokol ikincisi femera protokolu normal diye basladik femera ya donduk
Elindeki guncel sperm testini kullanabilirsin canim su anda.canım tüp raporu almaya kalksak yine 80 milyon çıkar olazım olunca içeri kaçıyor bizim spermler lazım olmayınca çıkarlar ortaya
Benim tortu da yoktu :) bulanik da degildi. Gunde 3 litre su iciyordum ama :))elmol ile benden başladı da sağolsunElcanki durumu çarpıttı. kız sana kim idrarın koyulugu dedi. idrar içtiğin su dan bile etkilenir. bir sana koyuluk mu dedi bulanıklık tortu dedik . ayrıca içinde ki parcacıklar her zaman olur
test yok canım elimde. sadece doktor söyledi değerleri. aşılama yapılmadan önce bakılan kadarıyla bilgiler bu kadar. bir belge yok yani.. morfoloji falan bakılmamış zaten. sadece sayı ve hızElindeki guncel sperm testini kullanabilirsin canim su anda.
Ahahahhahahahahahahahahhaçamaşır suyunu gecen sene eşimle denemistik benimki köprüdü onunki köpürmedikesin hamileyim dedik ama tutmadi
Şaka gibiCanim benim insAllah. Muhtemelen onun etkisi de var.. haklisin kotu yorum yapanlar moral bozuyor. Belki de benimde o yuzden canim sıkkın. Bilmiyorum. Bi de evde cok durunca kar tatili sebebiyle daha cok dinliyrosun kendini.. az once parmak testi yaptim mesela... onu da cozemedim.. gecen ayki gibi degildi.. neyse bakin bi de ne buldum
----
.
gulme krizine girdim...
Aynen bende de tortu yok ben de cok sivi tuketirim su olmasa daBenim tortu da yoktu :) bulanik da degildi. Gunde 3 litre su iciyordum ama :))
Aynen bende de tortu yok ben de cok sivi tuketirim su olmasa daBenim tortu da yoktu :) bulanik da degildi. Gunde 3 litre su iciyordum ama :))
Doktordan doktora degisiyorbenimki aşılama gibiydi nerdeyse. hele ikinci en basit sekliyle oldu. sadece gonal f kullandim 10 gün filan. ahhh benim doktor o kadar rahatti ki coraspirin bile kullandirmadiuzun protokol kisa protokol neye göre karar veriliyor bi çözemedim ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?