Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy canim benim icinizi az ferahlatabilsem ne mutlu bana :) bu konuda hep pozitif olmamiz lazim. daha önce bi kac arkadasin yaptigi olumsuz yorumlar beni cok etkilemisti o yuzden herkese olumlu yorumlar yapmaya calisiyorum :)
benim dpo 14-15 gibi geliyor regli. valla hamilelikle ilgili ne ateşe ne belirtilere inancim sıfır o yuzden sakince bekliyorum bu ayda sonuc ne olursa kabulum:)
tek problemin artik dua edemez oldum. dua ederken hep ayni cümleleri kurdugum icin artik bana komik gelir oldu dualarim bile. hani ayni kelimeyi sürekli arka arkaya tekrarlarsan bi süre sonra anlamsiz gelir ya insana aynen öyle oldu. Rabbim affetsin

ben seni bu ay biraz daha stresli gördüm o da muhtemelen tatilde eşinle olamayacagin icin bu ay hamile kalmayi cok istedin ama üzme kendini sen cok yakin zamanda tekrar hamile kalicaksin inaniyorum ben :) en kötü ihtimalle gelince bi klomen patlatirsin elmol gibi geliverir bebis

aynen cnm bende histeroskopi düşünüyorum oncesinde ve bu sefer uzun protokol denicem :) bu ay yeni bi doktora gidicem gidip görüşeyim begenirsem ona yaptircam

Canim benim insAllah. Muhtemelen onun etkisi de var.. haklisin kotu yorum yapanlar moral bozuyor. Belki de benimde o yuzden canim sıkkın. Bilmiyorum. Bi de evde cok durunca kar tatili sebebiyle daha cok dinliyrosun kendini.. az once parmak testi yaptim mesela... onu da cozemedim.. gecen ayki gibi degildi.. neyse bakin bi de ne buldum

----

a)idrarını desensiz cam bir bardağa al beklet tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin
.
b) idrarı bı kapta kaynat kahve gibi köpürürse hamilesin köpürmezse degılsın

c) bır bardak sütü kapta kaynat , içine aynı miktarda idrar koy balkonda soğukta bir gece belklet süt kesilirse hamilesin kesilmezse nanay

d) idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse gene nanay

e) idrarını bir bardağa al içine çamaşır suyu dök eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.

Eskı usul Osmanlı zamanı kadınları bu yöntemlerle gebeliği tesbit ediyormuşşş

gulme krizine girdim...

Bende idrarimi beklettim aynı @sumbulkokusu nun koydugu resimde ki gibi oldu yoksa hamilemiyim kiz

çamaşır suyunu gecen sene eşimle denemistik benimki köprüdü onunki köpürmedi kesin hamileyim dedik ama tutmadi

aynen cnm bende histeroskopi düşünüyorum oncesinde ve bu sefer uzun protokol denicem :) bu ay yeni bi doktora gidicem gidip görüşeyim begenirsem ona yaptircam
Benim ikisi de uzun protokol oldu ilki normal uzun protokol ikincisi femera protokolu normal diye basladik femera ya donduk

Ay eşim şimdi mesaj attı.. ağlıyorum simdi
Askim test alayim mi gelirken, icime doğdu diyo.. :'( alma dedim adet gelcek, karnim sertlesti agriyo.. cumaya kdr gelmezse aliriz dedim... offfoff
bosver üzülme en güzeli adet gecince test yapmak cnm en iyisini yapmissin. hamileligi erken öğrenmek de stresli. bi de negatif test görmektense adet olmak daha kolay. hem son ana kadar bi umut bekliyor insan :)

Benim ikisi de uzun protokol oldu ilki normal uzun protokol ikincisi femera protokolu normal diye basladik femera ya donduk
benimki aşılama gibiydi nerdeyse. hele ikinci en basit sekliyle oldu. sadece gonal f kullandim 10 gün filan. ahhh benim doktor o kadar rahatti ki coraspirin bile kullandirmadi uzun protokol kisa protokol neye göre karar veriliyor bi çözemedim ben?

Benim tortu da yoktu :) bulanik da degildi. Gunde 3 litre su iciyordum ama :))

çamaşır suyunu gecen sene eşimle denemistik benimki köprüdü onunki köpürmedi kesin hamileyim dedik ama tutmadi
Ahahahhahahahahahahahahha valla bi suru rivayet var da eninde sonunda o dpo 14-15-16 beklemek gerekiyor esimde mesaj atmis icime dogdu diye.. ama nedense benim icime dogmuyor

Şaka gibi

Doktordan doktora degisiyor
Benim doktor asla kisa protokol uygulamaz uzun da yumurta daha garanti cunku bir onceki aydan lucrin kullanmaya baslaniyor o mevcut folikulleri baskilayip kendi kafalarina gore buyumesine ve catlamasina engel oluyor boylece yumurtalar hepsi bir boy oluyor benim en sonuncu da 24 mm. di
Gecen sene ben tup e cok hazirdim istekliydim 4 yumurta da kaliteliydi ama bu sene icimden hep kotu biseyler geciyordu oyle de oldu 3 yumurtadan ikisi kaliteliydi e2 de dusuktu zaten
Simdi kendime nisan ayı dedim ya yine istekliyim insaallah artacak yumurtam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…