Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah darısı bizlere inşallah.ateşin çok ilginç düşüşe geçmiş hep normalde regl geliyor derdim.ama bebek geliyor:)))
Aynı şaşkınlık içerisindeyim.. valla baya düşmüş.. ama tablonun tamami yok ya o da biraz kafa karıştırıcı.. acaba kurallara uygun şekilde ölçmedi mi ki

Aynı şaşkınlık içerisindeyim.. valla baya düşmüş.. ama tablonun tamami yok ya o da biraz kafa karıştırıcı.. acaba kurallara uygun şekilde ölçmedi mi ki
Evet ilk ateş değerleri yok bşr de sanki hastayım falan Demişti hastalıktan belki de yüksek çıktı bilemedim

Cnm çok etkileneceğini düşünmüyorum zaten seninki de bir tık düşmüş.ciddi bir Düşüş yok Yarınki ateş belki birşeyler ifade eder
Valla ilk ölçüşte 36.3 cikmisti ama derece sabit durmamıştı.. oyle olunca hemen bidaha olctum 36.4 cikti onu girdim. Ne biliyim ya.. batmalar var regl gelir herhalde.. hayirlisi olsun bakalim:)

Valla ilk ölçüşte 36.3 cikmisti ama derece sabit durmamıştı.. oyle olunca hemen bidaha olctum 36.4 cikti onu girdim. Ne biliyim ya.. batmalar var regl gelir herhalde.. hayirlisi olsun bakalim:)
Yarınki Ateş'i görelim cnm stres yapma

Ateşi sonradan ölçmeye başladım baslarda ölçmedim ama gecen hafta baya griptim ondan da yüksek seyretmiş olabilir ateşim yatak döşek yattım çünkü ..

Mayıstan beri korunmuyordum olmadı kısmet bu aya imiş bu ay klomen kullandım iğne yoktu eşime iki aydır polenli arı sütü karışımı hazırlattım onu yedi bide babam benim niyetime her gün Meryem suresi okuyordu ben de forumda hz İbrahim'in duasinı okuyorum bu kadar Rabbime şükürler olsun darısı hepinize

Valla tatlım senin moral vermen çok hoşuma gidiyor. Gecen o agustos ayındaki mesajlara bakıyordum da, cok guzel moral vermişsin bana.. senin ateşin güzel ilerliyor, kim bilir belki ucu yesillenir... dpo kcta geliyor senin regl?? Ben de can cekisiyorum:))

Adet donemlerimiz ayni devam ederse ayni zaman baslayalim tup e benim ki uzun protokol yapiyor ama onceden histeroskopi yapacak mart ayinda yaptirayim diyorum onu nisan adet ile tupe baslarim
Ben nisa ayina kadar kendime sure tanidim canim aslinda hemen gidip yaptirmak istiyorum ama bahar aylarinda benim yumurta sayim artiyor o sebeple beklemek istiyorum
Insaallah adet olmazsin sen bari guzel haber ver bu ay

Dpo5-12 arası Yerleşme normal cnm Yarınki Ateş'ten anlatız
Ne kadar umutlandirdin beni Allah razi olsun canim Rabbim yuzunu güldürsün

@sumbulkokusu mesai dışı randevu mu aldın beşten sonra ya :) bana da ünideki hoca randevu alamıyorum diyince kağıt yazdı verdi ocak ayı içinde bu kağıtla gel alırım araya dedi

İnsAllah kuzum benim insAllah. Olmazsa da tatile cikiyorum sömestr da yurt disina gidiyorum.. kafa dagitirim.. tam da yumurtlama doneminde yokum anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…