Aynı şaşkınlık içerisindeyim.. valla baya düşmüş.. ama tablonun tamami yok ya o da biraz kafa karıştırıcı.. acaba kurallara uygun şekilde ölçmedi mi kiMaşallah darısı bizlere inşallah.ateşin çok ilginç düşüşe geçmiş hep normalde regl geliyor derdim.ama bebek geliyor:)))
Dpo5-12 arası Yerleşme normal cnm Yarınki Ateş'ten anlatızYerleşme bu kadar gec olur mu çoktan bitmesi lazimdi
Evet ilk ateş değerleri yok bşr de sanki hastayım falan Demişti hastalıktan belki de yüksek çıktı bilemedimAynı şaşkınlık içerisindeyim.. valla baya düşmüş.. ama tablonun tamami yok ya o da biraz kafa karıştırıcı.. acaba kurallara uygun şekilde ölçmedi mi ki
Valla ilk ölçüşte 36.3 cikmisti ama derece sabit durmamıştı.. oyle olunca hemen bidaha olctum 36.4 cikti onu girdim. Ne biliyim ya.. batmalar var regl gelir herhalde.. hayirlisi olsun bakalim:)Cnm çok etkileneceğini düşünmüyorum zaten seninki de bir tık düşmüş.ciddi bir Düşüş yok Yarınki ateş belki birşeyler ifade eder
Yarınki Ateş'i görelim cnm stres yapmaValla ilk ölçüşte 36.3 cikmisti ama derece sabit durmamıştı.. oyle olunca hemen bidaha olctum 36.4 cikti onu girdim. Ne biliyim ya.. batmalar var regl gelir herhalde.. hayirlisi olsun bakalim:)
masallah cnm hayirli olsun :) ateşinin o kadar düşüpte hamile olman gercekten mucize gibi.acaba daha önce ateşin yukselmesinde baska bir etken mi vardi? grip filan degildin dimi?Elhamdulillah kızlar kanımda da çıktı darısı bütün bekleyenlere inşallah
Yok ya stress kalmadı.. reglin geleceğine inandirdim. Yatiyorum, uyanamadım bir türlü.. tatil de olunca yuvarlanıyorum:))Yarınki Ateş'i görelim cnm stres yapma
Valla tatlım senin moral vermen çok hoşuma gidiyor. Gecen o agustos ayındaki mesajlara bakıyordum da, cok guzel moral vermişsin bana.. senin ateşin güzel ilerliyor, kim bilir belki ucu yesillenir... dpo kcta geliyor senin regl?? Ben de can cekisiyorum:))SaskinAnne regl olcakdan bari az sık dişini de beraber regli olalim.
hen niye üzülüyorsun sen biz senle nisana gidip tüp bebek yaptircaz hazir embriyolari koydurcaz3. denemede hamile kalcaz insallah
napalim bizimkisi az zor olcak ama olunca hepsini unutcaz
Adet donemlerimiz ayni devam ederse ayni zaman baslayalim tup e benim ki uzun protokol yapiyor ama onceden histeroskopi yapacak mart ayinda yaptirayim diyorum onu nisan adet ile tupe baslarimSaskinAnne regl olcakdan bari az sık dişini de beraber regli olalim.
hen niye üzülüyorsun sen biz senle nisana gidip tüp bebek yaptircaz hazir embriyolari koydurcaz3. denemede hamile kalcaz insallah
napalim bizimkisi az zor olcak ama olunca hepsini unutcaz
Ben nisa ayina kadar kendime sure tanidim canim aslinda hemen gidip yaptirmak istiyorum ama bahar aylarinda benim yumurta sayim artiyor o sebeple beklemek istiyorumCanım siz bayadir uğraşıyorsunuz.. iyi bi doktor bulsanız da tedaviye devam etseniz? Fikrin ne bu konuda.. Rabbim sınamasın kimseyi evlatsızlıkla insAllah.. bende leke falan yok.. sadece kasiklarimda sertlesme ve batma var.. sert oldugu icinde adetin gelecegini düşünüyorum. Ateşim de düşüşe geciyor.. yarin da 36.2 falan çıkar kesin emin olurum. Yataktan hic kalkmadan saat 12 gibi tekrar ölçtüm uyaninca... 36.8 cikti bu sefer.. bilmiyorum artık. Bakalim mevlam neyler, neylerse güzel eyler :)
Ne kadar umutlandirdin beni Allah razi olsun canim Rabbim yuzunu güldürsünDpo5-12 arası Yerleşme normal cnm Yarınki Ateş'ten anlatız
Amin Can'ım inş sağlıklı gebeliktir Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu sevinci@LadeyNa tebrik ederim canım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
maşallah sağlıkla al kucağına canım hadi gözün aydınElhamdulillah kızlar kanımda da çıktı darısı bütün bekleyenlere inşallah
Elhamdulillah kızlar kanımda da çıktı darısı bütün bekleyenlere inşallah
İnsAllah kuzum benim insAllah. Olmazsa da tatile cikiyorum sömestr da yurt disina gidiyorum.. kafa dagitirim.. tam da yumurtlama doneminde yokum anlayacağınAdet donemlerimiz ayni devam ederse ayni zaman baslayalim tup e benim ki uzun protokol yapiyor ama onceden histeroskopi yapacak mart ayinda yaptirayim diyorum onu nisan adet ile tupe baslarim
Ben nisa ayina kadar kendime sure tanidim canim aslinda hemen gidip yaptirmak istiyorum ama bahar aylarinda benim yumurta sayim artiyor o sebeple beklemek istiyorum
Insaallah adet olmazsin sen bari guzel haber ver bu ay
Ne kadar umutlandirdin beni Allah razi olsun canim Rabbim yuzunu güldürsün
Link at ilk sayfada anlatıyor cnmbende yaptım tablodannnnn
Hayirlisi olsun canim kat kat artsin degerinElhamdulillah kızlar kanımda da çıktı darısı bütün bekleyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?